|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
4.3.2009 20:15:53   
tassika
Ja tko je če imaš bujno domišlijo. Ampak MM si pa res draga pacientka, mislim pa da pri nas ni bistveno ceneje krvni test pride okoli 15 eur če s ene motim.
Kdaj šibaš v SLO? čez 1 teden. Le glej da se kaj javiš, vsaj da poveš kako je bilo na NS saj imamo kakšen cyber caffeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
4.3.2009 20:19:32   
malaMravljica
Tassi, razmisljam, da bi sla ze v sredo, ker moj bo pol samo na poti in okoli, pa je vseeno kje ga pogresam. Ja Tassika, do kdaj pa delas ti naceloma, ker nuhalno imam potem v Ljubljani in to ob 16.40 popoldne.
Sicer pa, saj racunalnik imam doma, sam kaj ko tisti teden tako hitro mine in vsi bi me videli.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
4.3.2009 20:23:16   
tassika
jaz delam do 15,30. Kje pa dela ta tvoja dr. V katerem koncu, jaz sem strogi center.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
4.3.2009 20:24:51   
pilotina
sm mogla modem resetirat, ker mi ni več delalo

vidim, da je malaMravljica seznamčka prilimala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2929
4.3.2009 20:29:27   
malaMravljica
ne ne, kar Tassika je bila pridna s seznamom.

Tassika, v ZD Dravlje imam prgled. Morem se pot prestudirat, ker v navigaciji nimava Slovenije, grrr...
Mogoce se pa zmenimo in se kje vidimo, bi bilo lepo se spoznat.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
4.3.2009 20:33:03   
tassika
Za dravlje imaš pa izhod če prideš iz primorske strani pa imaš izvoz, ZD je skoraj takoj iz AC dol, sicer pa najlažje to ugotoviš če vtipkaš v viamichellin pa ti da celo ruto.

Glede kavica pa može, jaz rada spozna še koga novegauser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2931
4.3.2009 20:35:02   
pilotina

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
04. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.03.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
10. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
11. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
12. miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
13. nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      9.3./16.3NS 02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/23.3.NS    10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           09/24.3.NS    10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
4.3.2009 20:35:53   
malaMravljica
ja, sem videla, skoraj na obvoznici je.
Tassika, ena kava pred mojim pregledom, za pomirit zivcke, to bilo pa res dobrodoslo. Se Rizkico morava preverit do kdaj dela.
Pa katera je se iz Ljubljane?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
4.3.2009 20:37:34   
pilotina
oprosti tassika...ti si bla pridna user posted image

ej, sm tudi jst probala seznamčka dopolnit...pa mi je ratalo...sm dodala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
4.3.2009 20:40:13   
tassika
Lahko, lahko tudi pridem s trolo do dravlje, saj je tam ena idustrijska cona in imaj kakšen kafič. Iz LJ je pa še Tinuška, sam se zadnje čase bolj slabo javlja, ker je zaposlena.

Pilotina vidiš, že znaš, ko bo tvoj prišel domov boš že čisto računalniški frikuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2935
4.3.2009 20:41:28   
pilotina
ja pa ja...če mi pa ti vse tko lepo razložiš user posted image

uuu...na kavici se dobite...lepo user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 4.3.2009 20:42:12 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
4.3.2009 20:41:35   
malaMravljica
Pilotina, ti bos zihr test delala ze 1. aprila in potem ti nihce ne bo verjel user posted image user posted image user posted image

Joj, sedaj vidim, da bo april ze kmalu tukaj. Jaz bi imela 15. rok, bo kar malo smotano prezivet tisti mesec, se ze malo bojim kako bo.

Punce, spet sem utrujena. Grem se tusirat in spedenat, pol bom pa tako lepa, ko pride moj user posted image user posted image  tri ure ga ni in ga ze tako pogresam.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.3.2009 20:42:53   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Lahko, lahko tudi pridem s trolo do dravlje, saj je tam ena idustrijska cona in imaj kakšen kafič. Iz LJ je pa še Tinuška, sam se zadnje čase bolj slabo javlja, ker je zaposlena.

Pilotina vidiš, že znaš, ko bo tvoj prišel domov boš že čisto računalniški frikuser posted image

Jaaaaaaa, super! Zmenjeno!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.3.2009 20:44:42   
malaMravljica
Za kavo se  se natancno zmenimo, samo je pa ze potrjena, ok.

Sedaj pa zelim samo se lahko noc. Prava katastrofa sem, vedno utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.3.2009 20:44:58   
pilotina
malaMravljica...še sama sebi ne bom verjela user posted image

tassika...to sm pa spregledala...a trojčke mata user posted image user posted image user posted image

grem tudi jst pod tuš in v aje...se pišemo jutri...lepo nočko vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.3.2009 20:47:54   
tassika
No potem pa grem še jazuser posted image .
Za vse ostalo se pa še dogovorimo. MM ne sekiraj se jaz bi ga imela 29.4 je še dolga samo so pa prazniki vmes, ampak poskušam odmisliti pa je.

Lahko noč vsemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
4.3.2009 20:50:40   
sonček85
pilotina :kako je z muciko a je že nazaj.

mi še tudi kar pogrešamo našga peseka ,ki je izginil 28.12user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz imam na sumu našo tassiko odkar ji je njen dragi rekel da je user posted image in mislim ,da je res nekaj na tem.Naša nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z moje strani lahko noč in se tipkamo jutriuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2942
4.3.2009 22:10:35   
tinuška
Oj mačkice moje!

Vračam se s štrajka!! user posted image user posted image  kako ste kaj!?
Najprej čestitke novima user posted image  Twixy in Maxy!!! user posted image user posted image

Tassika: kaj berem!? Da si že skoraj nosečka!? Potem odjavljaš novoletno zabavo?  user posted image  Super bi bilo, če bi bila res!! Kdaj bomo izvedeli?

malamravljica: prideš v Slovenijo? Malo na obisk? user posted image  Sem videla, da se za kavico menite!user posted image  Jaz bi tudi... Saj že komaj čakam, da vas spoznam! Vse do zadnje!

Rižkica moja: kako si kaj? Bolje? Pa priprave na porokico? Boš nalimala kakšne slikice! Pa kar ženička boš... user posted image  kako lepo... In kako kaj v službi? Bolj znosno?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.3.2009 22:17:00   
tinuška
(bom pisala v več porcijah, ker tale RR rad kaj pobriše ali pa zašteka...)

Pilotina: Kako pa kaj ti? Se dragi še ni vrnil?

Joj, zdaj moram pa spet malo pogledat kaj ste čvekale, da vas malo ujamem...
Jaz sem pa sedaj že doma in sploh ne dojamem, da mi kar ni treba nikamor! Groza je! Še dobro, da imam vsaj predavanja, da se malo zamotim! Sem pa dobila manijo na pospravljanje! Vse se mora svetiti. To je tudi edini način, da svojo zmešano bučo obdržim doma, drugače bi ga non stop bluzila naokoli. Včeraj sem bila čisto cel dan s sošolko!user posted image  Je bilo tako luštno!
Moj najdražji ima tudi kar veliko opravkkov in so bolj malo vidiva zadnje 3 dni.
Aha...in jutri imam ginekologa!
Pa 1. user posted image  je mimo!
Zdaj bi mogla pa mal prošnje pisat, ampak kar ne zberem dovolj volje...user posted image  

Bom res rajši prebrala, kako ste kaj ve! user posted image

POGREŠALA SEM VAS ZELO!!!user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
5.3.2009 7:53:20   
tassika
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
5.3.2009 8:06:20   
Anonimen
Še od mene eno lepo dobro jutro.. čeprav je vreme.. bljak!
Včer sm šla ob 14 domov, mi je blo tko slabo, da nism mogla več nič.user posted image
Trenutno sm ok, do kdaj.., ne vem.
Vidim, da se menite za kavico... Jst sm seveda za. Sm na Viču, delam do 16, pridm kamor treba, pa še Tinuško poberem, ker sva blizu. user posted image
Sam nism zasledila datuma našega zmenka. Mmravljica, kdaj prihajaš... ooo fajn, hitr pridi... !! Tud maj2009 bi se lahko priracala do Lj. k nam na sokeca...

Tinuška, ja nevestica bom. user posted image  Sej je lep občutek sam tud mal grenk, ko začenjo drugo nos rint zravn.. sam sva kr steno postavla, pa se zaletijo. user posted image  Ne, sm rekla, da nočem enih neznancev.., ki mojemu ne pomenijo nič. Boli me a pomenijo njegovim tastarim. Res mi je ravno do neba. Zdej so priprave in... iskanje.. banda, pa fotografa, pa.. podrobnosti še. V soboto grem pa že probat oblekco.. sam kaj ko sm mejhna in vprašanje kaj mi bo prav. Mam eno ugledano.. pa je za viiisoke. Jo bom kr skrajšala tm.user posted image
Ej, za službo sm mislila resno... Če te zanima, ti dam naslov in pošlji prošnjo... čist res. Ma ni tok hudo kokr sm jamrala, sam naveličana sem vseh teh moških. Drugač pa kraljujem sama ženskica tuki.. sam, morš met tud dolg jezik user posted image . Če boš želela, informativno.., sam namigni. Punce gor se menijo za kavico... , sm mela v mislih, da bi te pobrala in letiva kamor bova morale...., ko bo treba..

Sonček85
Tok zgodna mogoče ne bom... velik pozna pa tud ne... Je prvi nosečnški pregled, najbrž dlje traja. Pa materinska, pa stehtat, pa... no, ne vem. Cifro mam, ko končam.. te pokličem.. zbudim user posted image . Boš pa prva vidla.. kako se bajskam... , se buši že vidi, ni kaj. Ja, pa Rižkota na slikici... ma, sam da bo vse ok. Upam... še 5 dni.. juupi.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.3.2009 8:14:05 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
5.3.2009 8:25:02   
tassika
Rižko, moj prvi pregled je trajal točno 10 min, je na hitro pogledala, povedala za NS in priporočila svojo favoritinjo in to je bilo to. Vse ostalo mi je pa malo prej povedala sestra v sprejemni, tudi z materinsko si ni vzela preveč časa. Tko da vse skupaj sem bila notri 20 min in nič več.

Punce jaz sem pa zaspana.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
5.3.2009 8:32:37   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Tinuška, ja nevestica bom. user posted image  Sej je lep občutek sam tud mal grenk, ko začenjo drugo nos rint zravn.. sam sva kr steno postavla, pa se zaletijo. user posted image  Ne, sm rekla, da nočem enih neznancev.., ki mojemu ne pomenijo nič. Boli me a pomenijo njegovim tastarim. Res mi je ravno do neba. Zdej so priprave in... iskanje.. banda, pa fotografa, pa.. podrobnosti še. V soboto grem pa že probat oblekco.. sam kaj ko sm mejhna in vprašanje kaj mi bo prav. Mam eno ugledano.. pa je za viiisoke. Jo bom kr skrajšala tm.user posted image
Ej, za službo sm mislila resno... Če te zanima, ti dam naslov in pošlji prošnjo... čist res. Ma ni tok hudo kokr sm jamrala, sam naveličana sem vseh teh moških. Drugač pa kraljujem sama ženskica tuki.. sam, morš met tud dolg jezik user posted image . Če boš želela, informativno.., sam namigni. Punce gor se menijo za kavico... , sm mela v mislih, da bi te pobrala in letiva kamor bova morale...., ko bo treba..

Bejbika moja!user posted image Seveda me pobereš, ko bo čas za sokca!!! Komaj čakam! In povsem prav imata, da ne pustita, da bi se kar mešali v vajino porokico! konec koncev, če jih ne poznaš, ti lahko predstavljajo samo (grdo rečeno) dodaten strošek. pomenijo ti itaq nič!

Za službico ti pa dam na zs...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
5.3.2009 9:01:51   
pilotina
sonček...sem šla kr spančkat včeri...ne, mucke še ni...tudi vi pogrešate user posted image ...kaj pa je blo...a je kr naenkrat izginil user posted image

tinuška...ojla čebelica...si tuki user posted image ...vse se sveti...pa saj je prav...včasih paše...če sm kej pod stresom in sm fraj, se lotim generalne in sm tkoj boljša user posted image
ti tudi samo še en ciklus in pol nekje aprila čakamo tvoj plusek user posted image

a veste kaj...mi delate gušte s kavico...če bo vikend in bom fraj pičim k vam user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
5.3.2009 9:08:38   
pilotina
tassika...tudi pri nas je tko...brzina je vrlina...mislim, da so redki, ki si za prvi prgled vzamejo čas

Rižkoo...upam, da bo pri tebi tko in da ne bojo hiteli...če ne pa se na NS naguštiraš user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.