Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:49:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Da vas po dolgem času mal pozdravim. Šele danes sva bila z našim muckom spet v posvetovalnici, ker je pri devetih mesecih zbolel za šesto boleznijo. Hodi, govori in računa še ne, ima pa 9845g in 78 cm Uživajte! Ahoj, sem ravno ta teden mislila na vaju. za lepe mere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:50:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi Žal ga v MS ni? kaj pa lidl, hoffer (tu imajo kvalitetne), špar(sparky)?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Če bo tam po Egiptu bi morda še midva vskočila vauuu še malo pa greš v tople kraje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:52:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila izpit!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:52:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto ja ja , naslednji teden pa obvezno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:52:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani Ojej........... Menda ja ne.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:52:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
Me je lubi klical, da gre zdaj na avtohišo... Držite nam pesti da končno dobimo "nov" avto... , upam, da bo danes. sem se že v ponedeljek tako veselila, pa ni blo nič, zdaj pa dva dni letanja, pa upam da bo no...prosim pestike!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:53:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani joj upam, da bo vseeno vse uredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila izpit! srečno mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:54:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi Žal ga v MS ni? kaj pa lidl, hoffer (tu imajo kvalitetne), špar(sparky)? S Hoferjevimi imam slabe izkušnje. Bom pogledala še v Lidl in Spar. Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:54:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! a se zdej menimo za čvek same mamice al z ? meni sobota ni po godu, raje med tednom dopoldne - takrat imam pa cajta za obrest celo slovenijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:54:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila. sem hotla tako predlagat ... no upam, da ni glupo izpadlo , da se sama nekaj javljam...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:54:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Če bo tam po Egiptu bi morda še midva vskočila vauuu še malo pa greš v tople kraje Aha, komaj čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:55:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila izpit! Saj res, izpit - pestke samo zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila izpit! srečno mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:55:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Me je lubi klical, da gre zdaj na avtohišo... Držite nam pesti da končno dobimo "nov" avto... , upam, da bo danes. sem se že v ponedeljek tako veselila, pa ni blo nič, zdaj pa dva dni letanja, pa upam da bo no...prosim pestike! Evo pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:55:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi Žal ga v MS ni? kaj pa lidl, hoffer (tu imajo kvalitetne), špar(sparky)? S Hoferjevimi imam slabe izkušnje. Bom pogledala še v Lidl in Spar. Hvala. kaj je blo pa narobe z njimi? hoferjevimi mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:56:58
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:56:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila. sem hotla tako predlagat ... no upam, da ni glupo izpadlo , da se sama nekaj javljam... Ni, ne - super, da si se javila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:57:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Me je lubi klical, da gre zdaj na avtohišo... Držite nam pesti da končno dobimo "nov" avto... , upam, da bo danes. sem se že v ponedeljek tako veselila, pa ni blo nič, zdaj pa dva dni letanja, pa upam da bo no...prosim pestike! Dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:57:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila izpit! držimo pesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Če bo tam po Egiptu bi morda še midva vskočila vauuu še malo pa greš v tople kraje Aha, komaj čakam. Blagor teb, no jest pa komi čakam Moravce, ni Egipt ampak vseen
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?