Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:21:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok je pa trmast ta tvoj .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:21:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? jup za privat Ja jaz. Sam sem bila prepozna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:21:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok je pa trmast ta tvoj . se vidi,čigav je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:22:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok je pa trmast ta tvoj . se vidi,čigav je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:22:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Saj bedim že od 7h, samo me je internet nekaj zezal že od včeraj, zdaj pa mislim, da je ok. Tudi moja noč je bila katastrofalna, odhodi na WC so itak že rutina, me pa bolijo noge kot da bi maraton pretekla. včeraj sem imela popoldan enakomerno bolečino v predelu križa in vse dol po nogah kot da bi me šraufalo, ampak se je proti večeru umirilo... ne vem kaj naj si mislim, komaj čakam na jutri, ko imam pregled!!! Sem pa malo cviknila in si kar hitro pripravila torbo, tak da je bilo vsaj za nekaj dobro, ker je do zdaj verjetno še edina nisem imela Grem malo prebrat kaj se je dogajalo včeraj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:23:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC. zakaj bi se sam ene ponoč slabo naspale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:23:49
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še dobro jutro da vam zaželim! Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! Joške so pa spet polne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:24:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok bo treba kej čeprov to pr nas marčevkah prav ne pali
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:25:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok bo treba kej čeprov to pr nas marčevkah prav ne pali pri nas očitno ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:26:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC. zakaj bi se sam ene ponoč slabo naspale sej ja, če je vojna, je vojna za vse!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:26:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok bo treba kej čeprov to pr nas marčevkah prav ne pali pri nas očitno ne pri nas tud ne
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:26:49
|
|
|
|
sahary
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? jup za privat Ja jaz. Sam sem bila prepozna. pupa 7 kolk to stane pr vas? a se veliko žensk odloči? najaa, zakaj prepozna? (ne sledim mogoč dovolja si ti že rodila)?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:27:09
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:27:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC. zakaj bi se sam ene ponoč slabo naspale sej ja, če je vojna, je vojna za vse! sej pa smo team vendar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:27:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok bo treba kej čeprov to pr nas marčevkah prav ne pali js še upam, da bo pred!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:28:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC. zakaj bi se sam ene ponoč slabo naspale sej ja, če je vojna, je vojna za vse! sej pa smo team vendar pa še to dream!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:28:32
|
|
|
|
sahary
|
spps, kdaj pa greš ti na prvi pregled v Celje? saj greš tja rodit ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:28:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet. počasi, da te kaj ne zagrabi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:29:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? jup za privat Ja jaz. Sam sem bila prepozna. pupa 7 kolk to stane pr vas? a se veliko žensk odloči? najaa, zakaj prepozna? (ne sledim mogoč dovolja si ti že rodila)? pri nas stane mičken čez 2000€, se pa precej odločajo za javno banko. Pomembno je kateri laboratorij za shranjevanje izbereš, takega ki ima evropsko kontrolo... Jaz sem se odločla za Bruselj, ki je bojda eden redkih pri katerem dejansko izvajajo to kontrolo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:30:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan gospe Spanje - zakaj že ne morete spat .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj druga .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanja .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedla ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine . A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:30:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC. zakaj bi se sam ene ponoč slabo naspale sej ja, če je vojna, je vojna za vse! sej pa smo team vendar pa še to dream! ja bolj day dream team, ker ponoč redko spimo, pa raj podnev sanjamo kako že mamo svoje štručke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:30:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dobro jutro da vam zaželim! Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! Joške so pa spet polne. Kdaj zvečer pa ste jedle nazadnje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:30:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet. počasi, da te kaj ne zagrabi! Ni velik možnosti, zato pa izkoriščam čas zase
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:31:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet. ja le glej da ga ne boš v P izkoristla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:31:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan gospe Spanje - zakaj že ne morete spat .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj druga .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanja .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedla ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine . A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure. jaz lahko, samo da me vmes ne zvije kaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?