|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 9:32:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

najaa, zakaj prepozna? (ne sledim mogoč dovolja si ti že rodila)?

Ja. user posted image  Ravno tisti teden, ko sem hotla naročit, sem pol rodila.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.3.2009 9:33:04   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan gospe

Spanje - zakaj že ne morete spatuser posted image .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj drugauser posted image .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanjauser posted image .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedlauser posted image ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine user posted image user posted image .

A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure.user posted image

Rade volje, danes imam odveč energijeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.3.2009 9:33:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa še dobro jutro da vam zaželim!
Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. user posted image  Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! user posted image user posted image user posted image  Joške so pa spet polne. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj zvečer pa ste jedle nazadnje? user posted image

Okoli 23h.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.3.2009 9:34:30   
novo

Dober dan gospe

Spanje - zakaj že ne morete spatuser posted image .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj drugauser posted image .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanjauser posted image .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedlauser posted image ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine user posted image user posted image .

A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure.user posted image

js bi rade volje,user posted image   sam kaj ko smo me trenutno s temi okornimi trebuhi zelo okorne. Kaj ti nobeden ne pomaga, mami, tašča? Zaderi se, da potrebuješ pomoč, pa bo! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.3.2009 9:34:52   
Lolita23
Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen...

Se zna zgodit, da dolgo ne bo več čakala na svojegauser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 5.3.2009 9:35:13 >

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.3.2009 9:35:23   
novo

Pa še dobro jutro da vam zaželim!
Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. user posted image  Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! user posted image user posted image user posted image  Joške so pa spet polne. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj zvečer pa ste jedle nazadnje? user posted image

Okoli 23h.

Te pa je res spala skoraj celo noč! user posted image user posted image user posted image Niki in mamici za prespano noč! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.3.2009 9:37:30   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Dali!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
5.3.2009 9:37:31   
PERSIDA
Veste koga ,pa jaz pogrešam?Taso kaj se ji je le zgodilo ,da se tak malo oglaša?user posted image user posted image user posted image .Ponavadi je zdaj že bila v akciji ko ni mogla spatuser posted image user posted image user posted image .Verjetno ma kake zadržkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.3.2009 9:37:43   
mama_milchy
Dobro jutro še z moje strani,

kako ste? jaz sem mi zdi, da kot vreme, nič mi kaj dosti ne paše....spali smo pa na obroke, ker je bilo treba veliko krat na wc....no, pokonci smo že od 7-me ure; zuajtrk smo tudi že zmazali pa cunje iz sušilca sem že zložla in pospravla in to je to za danes....Žigec gleda Tom&Jerry-ja.....možek je šel na hišo, jaz pa pred računalnik oz. TV....

vreme: pri nas še vdno dežuje, je celo noč padalo in pihalo kot zmešano, bljak....

a je kakšna šla v P?

tiste, ki imate danes preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.3.2009 9:40:39   
PERSIDA
Najaa - tudi jaz čakam dan ,ko bomo prešaltali ponoči na daljši čas.Sicer ne vem kako je tvoja lahko tako sita po dodatku moja dva sta pa skoz lačnauser posted image .Mata to po mami verjetnouser posted image .Vsaka vama čast.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.3.2009 9:43:39   
PERSIDA
mama_milchy - gledaj stvari s pozitivne strani ,pa bo vse lepše,tud vreme.user posted image Saj vem malo sem nesramna ,pa ne dost saj bo malo še pol ,pa ne boš mela cajta gledat kako je vremeuser posted image .Mene nič več ne moti ,pa če sekire letijo,pa tud oken ne bi zdaj rabla ko nimam cajta ven gledatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.3.2009 9:43:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro,

mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... user posted image

zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva user posted image

bo pa dan toliko lepši user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.3.2009 9:43:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image men se že mudi,dam podnajemniku nikamor-zgleda,da čaka na sončno vremeuser posted image user posted image a je v kratkem kaj sonca napovedanga?user posted image

za vsakim dežjem posije sonce user posted image user posted image user posted image  samo kdaj to bo, pa ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.3.2009 9:44:12   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje?

ja, v javni banki

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.3.2009 9:44:23   
felix7

Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada.user posted image user posted image user posted image user posted image No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet.user posted image user posted image

aha, pol gre šaša za vikend rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.3.2009 9:44:30   
spps

Veste koga ,pa jaz pogrešam?Taso kaj se ji je le zgodilo ,da se tak malo oglaša?user posted image user posted image user posted image .Ponavadi je zdaj že bila v akciji ko ni mogla spatuser posted image user posted image user posted image .Verjetno ma kake zadržkeuser posted image user posted image user posted image .
le kaj bi  bi to bilo?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.3.2009 9:45:27   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Dali!

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.3.2009 9:46:39   
PERSIDA
Kaj je spps še nič dogaja nekaj so te včeraj tiščale v p.? Si pa vstrajna ni kaj,ti greš na datum a?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.3.2009 9:47:59   
PERSIDA
Dali - user posted image user posted image user posted image  za dober in čimkrajši konec.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.3.2009 9:49:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada.user posted image user posted image user posted image user posted image No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet.user posted image user posted image

aha, pol gre šaša za vikend rodit user posted image user posted image user posted image
katera?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.3.2009 9:49:14   
Najaa

Najaa - tudi jaz čakam dan ,ko bomo prešaltali ponoči na daljši čas.Sicer ne vem kako je tvoja lahko tako sita po dodatku moja dva sta pa skoz lačnauser posted image .Mata to po mami verjetnouser posted image .Vsaka vama čast.

Verjetno je zato bila sita, ker je dve uri pred tem izpraznila tudi moji dve mlekarni. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.3.2009 9:49:47   
spps

Kaj je spps še nič dogaja nekaj so te včeraj tiščale v p.? Si pa vstrajna ni kaj,ti greš na datum a?
jaz bi že to uredila,pa žal tu moja ne obveljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.3.2009 9:49:50   
dana
Dobro jutro!

Danes pa ne vem kako bom pregurala dan. Sem ko cujna. Pa ponoči prav fino spim. Lulat hodim enkrat na noč in še to me zagrabi šele proti jutru enkrat (okol 3 ali 4) tako da s tem nimam problemov.

Zdaj mam pa eno vprašanje glede nakazila s strani CSD-ja. Kako obračunavajo to porodniško: od 1. do 31. al od 15. do 15. v mesecu. Danes sem še zadnjič dobila plačo s strani delodajalca, zdaj me pa firbec  koliko bom dobila porodniške. Sem pa na porodniški od 16.2. naprej.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.3.2009 9:50:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

vreme: pri nas še vdno dežuje, je celo noč padalo in pihalo kot zmešano, bljak....

user posted image user posted image user posted image  Spet nič ne bo s sprehodom...

Tudi jaz želim vsem, ki imate danes preglede, veliko sreče. In poročajte! user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.3.2009 9:51:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dobro jutro!

Danes pa ne vem kako bom pregurala dan. Sem ko cujna. Pa ponoči prav fino spim. Lulat hodim enkrat na noč in še to me zagrabi šele proti jutru enkrat (okol 3 ali 4) tako da s tem nimam problemov.

Zdaj mam pa eno vprašanje glede nakazila s strani CSD-ja. Kako obračunavajo to porodniško: od 1. do 31. al od 15. do 15. v mesecu. Danes sem še zadnjič dobila plačo s strani delodajalca, zdaj me pa firbec  koliko bom dobila porodniške. Sem pa na porodniški od 16.2. naprej.
prvi mesec ti še delodajalec nakaže razliko do porodniške,če se ne motim,potem pa ja obračunana od1. do zadnjegauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?