Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:05:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:07:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok namest da bi zdej še spala, pa se navajala šele pol ja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:10:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok namest da bi zdej še spala, pa se navajala šele pol ja sej nimaš več velik. mene tud zanimam kak bo to privajanje,glede ,da že kr neki časa ne spim dobro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:12:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok namest da bi zdej še spala, pa se navajala šele pol ja sej nimaš več velik. mene tud zanimam kak bo to privajanje,glede ,da že kr neki časa ne spim dobro kaj ne še 2 tedna pa 2 dni, to bi pa še komot mal odspala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:13:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok namest da bi zdej še spala, pa se navajala šele pol ja sej nimaš več velik. mene tud zanimam kak bo to privajanje,glede ,da že kr neki časa ne spim dobro kaj ne še 2 tedna pa 2 dni, to bi pa še komot mal odspala no,naj ti bo,glede na to,da se zna naredit ,da kakšne dve leti ne boš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:15:09
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva dobro jutro! tk zgodnj apa že dooolgo nisi bila-sej se moraš počas navadit,da ne bo šlo spanje do desetih -da ne bo potem prevelik šok namest da bi zdej še spala, pa se navajala šele pol ja sej nimaš več velik. mene tud zanimam kak bo to privajanje,glede ,da že kr neki časa ne spim dobro kaj ne še 2 tedna pa 2 dni, to bi pa še komot mal odspala no,naj ti bo,glede na to,da se zna naredit ,da kakšne dve leti ne boš hvala kak si prijazna, še mal prej si me še za to htela prikrajšat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:15:51
|
|
|
|
spps
|
zakaj bi bila sam jaz na slabšem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:30:22
|
|
|
|
spps
|
škratka,kako si pa kaj ti? odštevaš dneve? kje ste pa ostale?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:35:23
|
|
|
|
škratka
|
mhm. SPSS jaz sem imela podobno situacijo kot ti - en kup izpitov, zdele pa diplomo. Tako da nisem redno javljala podatkov. Zadnji mesec sem pa veliko na rač. in vas redno berem. Ja odštevam že in sem prav neučakana. Danes imam pregled in CTG. L.p. vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:39:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka mhm. SPSS jaz sem imela podobno situacijo kot ti - en kup izpitov, zdele pa diplomo. Tako da nisem redno javljala podatkov. Zadnji mesec sem pa veliko na rač. in vas redno berem. Ja odštevam že in sem prav neučakana. Danes imam pregled in CTG. L.p. vsem sem opazla,da si večkrat pri nas,sam pisala nisis-ti se nam kr pridruži,da bo čakanje prej mimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:43:22
|
|
|
|
škratka
|
Hvala Bom javila podatke, ko pridem iz pregleda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:44:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Hvala Bom javila podatke, ko pridem iz pregleda. velja fajn rihtaj na pregledu,pa drugače se tud lahk javiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:01:18
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro še z moje strani! Sn spet spala kot ubita... ampak očitno v neki čudni pozi kr me zdaj križ ful boli Dragi cote obeša mene je pa za rač. nagnal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:01:37
|
|
|
|
sahary
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sahary hoj a so se pri vas tud začeli telefonski klici in smsi oziroma nenamerna preverjana če ste še kje sl že težko dihate?? men se kr smešno zdi, ko nekateri ne upajo direktno vprašat: a še nisi šla? Pol pa kaj drugega najdejo da pokličejo mene vsake tolko črviči in zvija kot pri menstruaciji, zraven mi otrdeva trebuh ampak ko se začnem pripravljat za odhod...se vse umiri... a še katero takole muči? ker je kr boleče, pa bolj kot to me dela nervozno ker ne vem če naj grem al ne ...ja se noro čuje ampak res se vem, pa četrtič bom dala to skoz no dozdaj sem se prav odločla da nisem šla, se mi zdi butasto bit tam dva dni na opazovanju pol te pa domov pošljejo ja, so se začela podobna sporočila... Sahary, kdaj imaš pa naslednji pregled? naslednji predled mam na PDP, v ponedeljek 9.3. in nameravam it kr v Celje kaj veš mogoč mi pa rata in me obdržijo hja men so tud rekli naj se doobro naspim še teh par dni..kao da se s tem trebuhom lahko......no seveda še nihče od teh ni bil noseč haha
< Sporočilo je popravil sahary -- 5.3.2009 9:07:51 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:04:20
|
|
|
|
spps
|
PUNCE, DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO, DA JIH BO LAŽJE NAJTI V TEKSTU, DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA, DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:05:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro še z moje strani! Sn spet spala kot ubita... ampak očitno v neki čudni pozi kr me zdaj križ ful boli Dragi cote obeša mene je pa za rač. nagnal kk maš vredu moža
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:08:35
|
|
|
|
sahary
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps PUNCE, DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO, DA JIH BO LAŽJE NAJTI V TEKSTU, DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA, DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH! evo zrihtala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:10:16
|
|
|
|
sahary
|
a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:12:23
|
|
|
|
trinity22
|
Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:12:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? kr nekaj jih je,sam ne vem točno katere
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:13:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:19:28
|
|
|
|
spps
|
sahary,potem je pa možno,da se kej srečamo ,če se bo slučajno pri nas kaj začelo upanja je bolj mal,ampak ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:19:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Dobro jutro ... Sicer ne vem kaj je kaj dobrega glede na to,, da je tako usrano vreme, bljak Ne vem al naj kaj delam al naj grem kr nazaj spat, čist nobene volje nimam ... Upam, da ste ostale bolše razpoložene, pa saj vem da ste, ko že pridno čvekate Katera gra danes? Tiste, ki imate pregled fajn opravite ma ne se ozirat na to butasto vreme naredi si lep dan dobro jutro vsem! ja, meni še očitno rata spanje, sam vmes so enourni postanki na WC.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:19:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? jup za privat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?