Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:52:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa čisto resnično zares grem... a ne bi še malo ostala? pa saj sem še kar naprej tu... samo zdaj pa res res grem. nas ne moti evo me i'm back. taaak je blo fajn
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:52:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa čisto resnično zares grem... a ne bi še malo ostala? pa saj sem še kar naprej tu... samo zdaj pa res res grem. nas ne moti evo me i'm back. taaak je blo fajn a ne da paše-men je tud
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:57:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:58:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta pridi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:00:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta a ti ni možek pripravil večerje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:00:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta pridi zdaj sem pa dobla ponudbo od mojega, da grema gledat film v postlo. pridem jutri na gris lahko noč vsem.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:02:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta a ti ni možek pripravil večerje? eh, sem že ene tri večerje imela. me je že prav sram samo če bi mi kdo še kaj naredil bi še kaj pojedla
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:02:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta pridi zdaj sem pa dobla ponudbo od mojega, da grema gledat film v postlo. pridem jutri na gris lahko noč vsem. kak film pa?boš jutr povedala obnovo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:02:57
|
|
|
|
spps
|
aja,zdaj pa še lahko noč z moje strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:03:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta a ti ni možek pripravil večerje? eh, sem že ene tri večerje imela. me je že prav sram samo če bi mi kdo še kaj naredil bi še kaj pojedla noč je dolga,se še lahk zgodi ,da te lakota popade
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:08:24
|
|
|
|
spps
|
nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:16:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj gre jutr u nabavo - po vino, pivo in oro se je z zmenu da za vikend pride, ker se ga lahk pol pije... no zdej sm pa tko napisala ko bi bil en kronik ma če se je zmennu kje bojo proslavili ta dogodek ko bom js še vP. ... drgač je pa že kr neučakan, kot js in tut komi čaka, čeprou še ne dojema da se gre zares...js pa tut ne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:17:11
|
|
|
|
NoBady
|
no...pa ste šle vse ninat... LAHKO NOČ!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:36:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji mene pokliče parkrat dnevno - a se že kej dogaja, te kej špika, te je treba kam peljat? in v službi vsak dan reče, da ga naslednji dan morda ne bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:41:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria hej moj naslednji pregled je 10.3, +14,5 kg in dojenček je že kar velik. Brca pa tako močno, da komaj čakam, da ga stisnem. Brateca ga komaj čakata. Pridne bodite... naslednja pa je.... Spps? Srečno čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:44:10
|
|
|
|
sahary
|
hoj a so se pri vas tud začeli telefonski klici in smsi oziroma nenamerna preverjana če ste še kje sl že težko dihate?? men se kr smešno zdi, ko nekateri ne upajo direktno vprašat: a še nisi šla? Pol pa kaj drugega najdejo da pokličejo mene vsake tolko črviči in zvija kot pri menstruaciji, zraven mi otrdeva trebuh ampak ko se začnem pripravljat za odhod...se vse umiri... a še katero takole muči? ker je kr boleče, pa bolj kot to me dela nervozno ker ne vem če naj grem al ne ...ja se noro čuje ampak res se vem, pa četrtič bom dala to skoz no dozdaj sem se prav odločla da nisem šla, se mi zdi butasto bit tam dva dni na opazovanju pol te pa domov pošljejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:44:16
|
|
|
|
felix7
|
midva sva pa zdajle pogledala en film - Transporter 3, meni je bil kar všeč, imam rada take "non ameriške" filme, se takoj vidi, da je evropska produkcija. Že dolgo si nisva skupaj kakšnega filma pogledala, je prav pasalo. Zdaj grem pa pod kovter reševat sudoku nočko aja, šaša, v seznamu so še stari podatki od helimaše, a ni danes novih javila? Čist slučajno mi je v oči padlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 22:45:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary hoj a so se pri vas tud začeli telefonski klici in smsi oziroma nenamerna preverjana če ste še kje sl že težko dihate?? men se kr smešno zdi, ko nekateri ne upajo direktno vprašat: a še nisi šla? Pol pa kaj drugega najdejo da pokličejo mene vsake tolko črviči in zvija kot pri menstruaciji, zraven mi otrdeva trebuh ampak ko se začnem pripravljat za odhod...se vse umiri... a še katero takole muči? ker je kr boleče, pa bolj kot to me dela nervozno ker ne vem če naj grem al ne ...ja se noro čuje ampak res se vem, pa četrtič bom dala to skoz no dozdaj sem se prav odločla da nisem šla, se mi zdi butasto bit tam dva dni na opazovanju pol te pa domov pošljejo ja, so se začela podobna sporočila... Sahary, kdaj imaš pa naslednji pregled?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 23:00:36
|
|
|
|
jadrnica
|
ziv, sem se podučila glede nohtov sem vedla, da se splača tale rr brat spps - a ti si še tle, sem pršla prou pogledat, če si že v porodni, pa vidim, da se ti nikamor ne mudi. danes sem imela eno hudi čistilno akcijo, sedaj pa otrok full neki brca.....grem počivat....cauuuuuu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 7:44:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva sva pa zdajle pogledala en film - Transporter 3, meni je bil kar všeč, imam rada take "non ameriške" filme, se takoj vidi, da je evropska produkcija. Že dolgo si nisva skupaj kakšnega filma pogledala, je prav pasalo. Zdaj grem pa pod kovter reševat sudoku nočko aja, šaša, v seznamu so še stari podatki od helimaše, a ni danes novih javila? Čist slučajno mi je v oči padlo mogoče slučajno niso bili označeni?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 7:45:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ziv, sem se podučila glede nohtov sem vedla, da se splača tale rr brat spps - a ti si še tle, sem pršla prou pogledat, če si že v porodni, pa vidim, da se ti nikamor ne mudi. danes sem imela eno hudi čistilno akcijo, sedaj pa otrok full neki brca.....grem počivat....cauuuuuu men se že mudi,dam podnajemniku nikamor-zgleda,da čaka na sončno vreme a je v kratkem kaj sonca napovedanga?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 7:45:54
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 7:57:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji Moj bi me za vsak av peljal, pa čist je nor, ko govori o svoji pupi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:03:39
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 8:04:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Jaz imam pa danes rok po vseh UZ pa no po moje ne bo nič, pa sej imam celo stanovanje danes za pospravit, pa it na sprehod, pa malo na obiske. Jutri me moj pelje mal na luft v Mb, komaj čakam, da grem v Bobra na cheesburger, mi se že sanja, pa na kavo z eno kolegico. pregled lepo opravite, tiste ki ga imate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?