|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 22:49:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sesil, daj mi povej, kolikokrat tedensko pa ti migaš? In kakšne vadbe obiskuješ?

ponedeljek pilates, sreda petek body pump. danes zjutraj pa sem bila pridna, sem vstala, spila 2 dcl grenivke soka, uštimala anejo in jo dala babici za popazit  in šla za pol ure teči. (prvič po porodu) sem bla prav zarjavela...ma je šlo brez problema. naslednji teden začnem prav po programu tek - danes sem sam malo testirala....

ne nebenemu povedat, sem zadnja dva dni preveč jedlauser posted image , danes pa slaba vest

Ti si pa res pridna user posted image user posted image user posted image  Tudi če si kaj več pojedla, si to ob takem tempu nedvomno tudi skurila.

Kolikor sem si zapomnila, trenutno resno migate le 3: ti, Estrella* in jana81. A kateri delam krivico, ker je nisem naštela?

A sprehod šteje, če zašvicaš zraven? user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.3.2009 23:11:26   
sesil
jaz sem še tle.
barbaw - sprehod šteje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.3.2009 23:14:05   
sesil
sem imela alarm, sem cartala anejo. je jamrala, pol zaspala in ko sem odhajala od nje, se je zbudila in v jok. sem jo vzela k sebi, nazaj lepo zaspala.....in tako smo se špilale več kot pol ure.
če me ni zraven, je kažin. pol sem pa tolko časa zraven nje ležala, da je trdno spala, jo preložila v njeno posteljico in zdej spi HB.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.3.2009 23:15:32   
sesil

sesil, očitno sva sami, a je kdo kakšne kable po Slo. zgrizel?? user posted image
Drugače ti pa na tiho povem, da midva z user posted image  malo razmišljava, da bi si za 10. obletnico poroke podarila članstvo in karte za fitness, bi rada 2x tedensko hodila.

Grem zdaj pod tuš in pridem potem pogledat, če bo kaj "prometa" user posted image

zelo lepo darilce za obletnico. user posted image malo časa zase ne škodi.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.3.2009 23:40:30   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo mi ga je ratal posnet

user posted image

user posted image

ta pa je caruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.3.2009 23:40:34   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ss, a imajo kak bazen z navadno  bolj toplo vodo (ne termalno)?

Imaš bazen za otroke z nizko vodo, otroški bazen z malo "globjo" vodo, ki sta "hladnejša". Velik bazen ni tako topel, potem pa so "župce". Tako, da je bazan z manj toplo vodo in pa en s "hladno" vodo.

o hvala. a veš kolko stopinj je približno. župca ima verjetno 37, kaj pa ostalo. manj topla vodauser posted image , hladna voda?????user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.3.2009 23:52:39   
sesil
zdej sem pa obupala in grem spatuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
5.3.2009 6:47:38   
tilči
user posted image

Dobro jutro!user posted image

Mi smo že pokonci.Noč je bila solidna,ob 4.30 sem ga masirala,ker je kašljal,pa še sedale zjutraj in gre Tilnu ful sluzi ven,pa tudi izkašljuje se že finouser posted image .Pikice ima še vedno,verjetno so posledica viroze in ne alergije.Glede na to še,da se mu izbuljšuje,še razmišljam,če bi klicala P.Sploh pa dela popoldne,tako da bom videla,če bo kakšna sprememba.

Včeraj popoldne smo bili v Muellerju in začuda sem vse dobilauser posted image .SS...robe je bilo ful.Le prevleke za dež nisem dobilauser posted image
Nejc je dobil novega bagerja,saj že zelo dolgo ni dobil nobenih igrač in glede na to,kako si ga je želel in kako je bil priden zadnje čase,si ga je že prislužil.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
5.3.2009 6:51:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

a ste brala tole:

KLIK

ta je pa imel večjo srečo kot pamet

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.3.2009 6:52:49   
tilči

10 do 22 sem šla spat, pa še nisem zaspala, Maja pa kriči kot zmešana. user posted image  Kaj user posted image  je temu otroku?

user posted image user posted image user posted image
Upam,da ste mirno spali.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.3.2009 6:53:58   
tilči

sesil, očitno sva sami, a je kdo kakšne kable po Slo. zgrizel?? user posted image
Drugače ti pa na tiho povem, da midva z user posted image  malo razmišljava, da bi si za 10. obletnico poroke podarila članstvo in karte za fitness, bi rada 2x tedensko hodila.

Grem zdaj pod tuš in pridem potem pogledat, če bo kaj "prometa" user posted image

user posted image user posted image user posted image da si bosta malo časa vzela zase

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.3.2009 7:01:14   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Meni se user posted image  
Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še user posted image  
Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar user posted image  Hrbet, noge, desna roka,... user posted image

Grem zdaj punci zbudit.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
5.3.2009 7:02:50   
špelin@

10 do 22 sem šla spat, pa še nisem zaspala, Maja pa kriči kot zmešana. user posted image  Kaj user posted image  je temu otroku?

Ne vem user posted image  Tudi za Gregija ne.........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.3.2009 7:15:36   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Noč: končno sem se malce naspala: spala je do 1ih potem spila flašo čaja in gledala ko čuk user posted image  sem jo pobasala in sva šli v dnevno. Pol sva se previli in je začela kričat: am am am am, ...... in ji grem za foro naštimat flašo AM in glej ga zlomka je spila celo flašo in spala do 6ih user posted image

Vreme: dež naliva ko nor....user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.3.2009 7:17:39   
Soncnica Sandra ***

Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še user posted image  
Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar user posted image  Hrbet, noge, desna roka,... user posted image

Grem zdaj punci zbudit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj joj joj kdaj se bo to nehalo user posted image

si pa predstavljam kako te vse boli ker sva na istem, samo HB naše ponoči danes ni bilo treba nosit naokoli

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.3.2009 7:18:51   
Soncnica Sandra ***
zdej si grem pa nekej v želodec vržt pa bom pol naprej brala....

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
5.3.2009 7:20:34   
tilči

Grem zdaj punci zbudit.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
5.3.2009 7:29:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Noč: končno sem se malce naspala: spala je do 1ih potem spila flašo čaja in gledala ko čuk user posted image  sem jo pobasala in sva šli v dnevno. Pol sva se previli in je začela kričat: am am am am, ...... in ji grem za foro naštimat flašo AM in glej ga zlomka je spila celo flašo in spala do 6ih user posted image

Vreme: dež naliva ko nor....user posted image

user posted image user posted image user posted image za boljšo noč

Neposredna povezava do sporočila: 4193
5.3.2009 7:29:55   
Anitka
Dobro jutro!

user posted image

Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani.

Za lepše jutro, ki je zunaj spet zelo turobno pa nekaj malega za pod zob

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
5.3.2009 7:31:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Našo sem včeraj zbudila po 3h, danes se je sama pred 2h. Mislim, da danes ni dan za drnjohanjeuser posted image

Pri nas pa je prav danes user posted image user posted image

Ti imaš drugačne okoliščine(lab)user posted image

Zato pa sva zamudilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
5.3.2009 7:36:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

O huuuuuuuuuuudoooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
5.3.2009 7:38:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hojla, sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image .
Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče user posted image user posted image user posted image Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto.
V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost user posted image
Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada???

O šittttttuser posted image user posted image user posted image Tp lahko znoriš. Žal ti ne vem kaj pametnega svetovat. Ti pa želim, da dobite najboljšo varianto, po možnosti željeno in naročeno čim hitreje.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
5.3.2009 7:38:57   
tilči
danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
5.3.2009 7:40:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro!

user posted image

Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani.

Za lepše jutro, ki je zunaj spet zelo turobno pa nekaj malega za pod zob

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za postrežbouser posted image .Kava mi sedaj najbolj sede.Včeraj sem zjutraj spila dve,eno za drugo in sta držali do 4. popoldne.
Kako ste spali?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
5.3.2009 7:45:37   
Anitka

Katera se javi za odprtje 16 dela????

A bo že 16. padla?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?