|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 21:18:06   
jernejav
Kako so se pa vaši user posted image  odločili, bodo zraven pri porodu?
Moj je bil nad idejo zelo navdušen, ko sem ga vprašala če bi bil poleg. Tako da sem zelo vesela in srečna da bo ob meni v tem trenutku user posted image user posted image user posted image ...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.3.2009 21:18:13   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS.

Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe!

HM,  kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007.  Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve.

A si sigurna?
Tam mi je rekla, da bo aprila nakazilo, ampak ni rekla, da bom dobila dve štipendiji naenkrat. Bi blo pa super.

če si vlogo oddala februarja in si dala vse kar si morala ( razen kar si oni pač sami pridobijo), ti pripada od februarja dalje. Torej dobiš prvo marca za februar itd. In če ti marca ne nakažejo, so ti dolžni aprila dve.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.3.2009 21:19:45   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Moj je bil nad idejo zelo navdušen, ko sem ga vprašala če bi bil poleg. Tako da sem zelo vesela in srečna da bo ob meni v tem trenutku user posted image user posted image user posted image ...

Moj itak da bo user posted image  upam vsaj... da ne bo šlo prehitro in bo uspel prit iz službe. Samo mislim da bo kar trajalo user posted image  nisem taka srečnica...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.3.2009 21:22:49   
sonček85

Med vikendom mormo razturat. Ponavadi je takrat zatišje.
ja takrat se vse odklopmo od vsega in se dragim posvetimo
user posted image user posted image user posted image sam bomo naredile tudi normo boš videla pa če cel dan limam deceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda bomo vse tri v P skupaj,samo ta Brigitka nekaj biksa,zdle že mora biti vroče pri njej k se igra medidcinsko sestrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no kje so pa sedaj vse a sva kr sami,so se že pOlenile-

PUNCE NORMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.3.2009 21:23:12   
Cveta28
Čer čvekice....danes ste bile pa izjemno pridne user posted image user posted image user posted image
Najprej hvala za pohvale glede novih očal. Bom šminkirala poleg koderčka user posted image
Junonca ti zlobica mala user posted image Kaj pa če se greva 'ti meni, jaz tebi' user posted image Punce glede brazilske pa nič bat, malce boli ampak se da potrpeti. Mogoče je samo dotični predel sedaj bolj občutljiv, ker je bolje prekrvavljen ampak se da zdržati. Meni da kozmetičarka tangice za enkratno uporabo, potem se jaz v samoti preoblečem in potem me vzamev roke. To je to.
Aja, bolečina okoli popka bolj boli na dotik user posted image
Ti imaš probleme z zaprtostjo, jaz pa kljub pitju železa še vedno serjem kot vidrauser posted image user posted image user posted image pa pardon izrazu.
user posted image pade danes zvečer, koderček pa itak 'nema pravo na glasanje'....pupike, a veste da o seksu nisem toliko govorila in poslušala (brala) še iz srednješolskih let. Včasih se mi zdi, da smo kot podivjane najstniceuser posted image user posted image user posted image hormoni, a ne.
nmag jutri šibam k G po recept pa bom vprašala še za CTG. Drugače s emi pa kar smiliš, da te takole pošiljajo na te cuker-teste. Jaz še v udobnem domačem naslanjaču ne zdržim več kot pol ure kaj še-le na tistih trdih v čakalnicah user posted image Sicer pa sama najbolje veš kako in kak, saj imaš doma že 4 user posted image .
Mišk rada pomagam user posted image sem zadnjič videla izdelka v Toys-u v Celovcu in so mi takoj padli v oči. Res so simpatikus.
jernejav lep buši, s cm pa sva nekje tam-tam.
Aprilski krofki 2009 tole pa jaz predlagam, ker me bo že prav čudilo, če vsaj eden od našših aprilčkov in aprilčič ne bo podoben krofu user posted image user posted image user posted image

Tole sta pa moja predloga za pomagača, dva brata iz LJ...mi je kar vroče, ker ju dobro poznam. Pa skoraj soseda sta mi user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.3.2009 21:27:16   
Cveta28

Iiiiiii kako lepo, da imaš takega user posted image . Moj koder se je itak že prej sam odločil, da bo pri porodu poleg pa če je to meni všeč ali ne. Šolo za bodoče očkate je že opravil, jaz sem veselo odskakljala po njegovo potrdilo (ga tudi plačalauser posted image ) in sedaj ga moram samo še zdresirat, da bo user posted image , ko bo stvar šla zares! Trening: parkrat na dan ga pokličem v službo na vse možne telefone,d a preverim njegovo odzivnost. user posted image user posted image user posted image JOKE, ampak moja sestrična je svojemu tako malce pred porodom podkurila, ker je bil non stop nedosegljiv.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.3.2009 21:30:48   
sonček85

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

Za kateri obrazec se gre to? user posted image  
Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD.

Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek.

Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu?

Moj je nesel tega http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf  . Tam so m urekli da ko se otrok rodi, jim javi in oni ta obrazec izpolnijo in mu ga pošljejo in potem gre on  s tem listom in z vlogo za očetovski dopust na CSD.

Hm, jaz sem dala samo vlogo  za paketek http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf  so ga brez problema sprejeli. Tega lahko oddaš 60 dni pred PDP in noben ne more nič rečt. Ono vlogo za starševski dodatek pa lahko daš 30 dni pred PDP in tam pač ne označiš za paketek (pač prečrtaš).
tudi jaz sem dobila tega za mojega ,sam kaj je pa potem ta k mi ga je dala poleg,jaz sem ga izplonila a ga moram prej nest al pol k bo to S-1 nesuuser posted image http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_2_oce_pravice_rojstvo_otroka08.pdf

jernejav:ja moj je rekel da bo zraven

cveta:ta dva pa ne zgledata slabauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.3.2009 21:31:53   
sonček85
grem počas pod tuš in čakat dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pride čez  1huser posted image

mejte se in srečno vsem jutri ki imate pregledeuser posted image user posted image user posted image

nočkooooooooooooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.3.2009 21:37:45   
jernejav
Evo moj šoferđija tudi prispel, tk da se mu hitro vržem okoli vrata in ga ne izpustim user posted image user posted image
lepo noč vsem skupaj....user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.3.2009 21:41:16   
brigita23

user posted image
če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil.....

joooooooo kak je luškan, ka to je vaš?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.3.2009 21:43:33   
*Junona*

Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS.

Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe!

HM,  kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007.  Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve.

A si sigurna?
Tam mi je rekla, da bo aprila nakazilo, ampak ni rekla, da bom dobila dve štipendiji naenkrat. Bi blo pa super.

če si vlogo oddala februarja in si dala vse kar si morala ( razen kar si oni pač sami pridobijo), ti pripada od februarja dalje. Torej dobiš prvo marca za februar itd. In če ti marca ne nakažejo, so ti dolžni aprila dve.

Hvala.user posted image Potem pa že moram dobit, če je po zakonu tako.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 836
4.3.2009 21:45:31   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu....user posted image
poslano

junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodilauser posted image

moj user posted image  in user posted image  pa sta sklenila dogovor, da počaka do roka, saj tedaj bo očka ziher doma in ne na furi kje v Nemčiji ali Španiji. Tako da upam da sta se dobro zmenila in bo ati doma ko se user posted image  odloči prijokati na svet....
ja to pa lepo ,če sta se tko dogovorila,da ne bosta sma,upam ,da bo user posted image ubogal atija in počakal da bo ati doma.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.3.2009 21:45:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Čer čvekice....danes ste bile pa izjemno pridne user posted image user posted image user posted image
Najprej hvala za pohvale glede novih očal. Bom šminkirala poleg koderčka user posted image
Junonca ti zlobica mala user posted image Kaj pa če se greva 'ti meni, jaz tebi' user posted image Punce glede brazilske pa nič bat, malce boli ampak se da potrpeti. Mogoče je samo dotični predel sedaj bolj občutljiv, ker je bolje prekrvavljen ampak se da zdržati. Meni da kozmetičarka tangice za enkratno uporabo, potem se jaz v samoti preoblečem in potem me vzamev roke. To je to.
Aja, bolečina okoli popka bolj boli na dotik user posted image
Ti imaš probleme z zaprtostjo, jaz pa kljub pitju železa še vedno serjem kot vidrauser posted image user posted image user posted image pa pardon izrazu.
user posted image pade danes zvečer, koderček pa itak 'nema pravo na glasanje'....pupike, a veste da o seksu nisem toliko govorila in poslušala (brala) še iz srednješolskih let. Včasih se mi zdi, da smo kot podivjane najstniceuser posted image user posted image user posted image hormoni, a ne.
nmag jutri šibam k G po recept pa bom vprašala še za CTG. Drugače s emi pa kar smiliš, da te takole pošiljajo na te cuker-teste. Jaz še v udobnem domačem naslanjaču ne zdržim več kot pol ure kaj še-le na tistih trdih v čakalnicah user posted image Sicer pa sama najbolje veš kako in kak, saj imaš doma že 4 user posted image .
Mišk rada pomagam user posted image sem zadnjič videla izdelka v Toys-u v Celovcu in so mi takoj padli v oči. Res so simpatikus.
jernejav lep buši, s cm pa sva nekje tam-tam.
Aprilski krofki 2009 tole pa jaz predlagam, ker me bo že prav čudilo, če vsaj eden od našših aprilčkov in aprilčič ne bo podoben krofu user posted image user posted image user posted image

Tole sta pa moja predloga za pomagača, dva brata iz LJ...mi je kar vroče, ker ju dobro poznam. Pa skoraj soseda sta mi user posted image
user posted image user posted image

Zmenjeno. Naslednji teden imam, dobiš slikico.user posted image user posted image user posted image
A ti pa serješ ko vidra? Joj, ko bi js tut.

Aprilski krofki je pa meni najboljši predlog do zdaj! GLASUJEM ZA APRILSKE KROFKE! Vsem se nam lušta krofkov, tako da je to zakon naslov teme!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.3.2009 21:46:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image
če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil.....

joooooooo kak je luškan, ka to je vaš?

Kaj je zdej, medicinska sestra? Se ti je užgala tamala?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.3.2009 21:48:17   
*Junona*

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

Za kateri obrazec se gre to? user posted image  
Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD.

Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek.

Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu?

Moj je nesel tega http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf  . Tam so m urekli da ko se otrok rodi, jim javi in oni ta obrazec izpolnijo in mu ga pošljejo in potem gre on  s tem listom in z vlogo za očetovski dopust na CSD.

Hm, jaz sem dala samo vlogo  za paketek http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf  so ga brez problema sprejeli. Tega lahko oddaš 60 dni pred PDP in noben ne more nič rečt. Ono vlogo za starševski dodatek pa lahko daš 30 dni pred PDP in tam pač ne označiš za paketek (pač prečrtaš).

Jaz sem tudi prinesla izpolnjeno vlogo DP-2, pa je rekla, da mi je ne bo vzela in mi je dala DP-1.user posted image
Moj dragi bo pa očetovski dopust poleti koristil, ker ima še veliko starega in veliko nadur za koristit. Tako da bo potem preden bo koristil nesel papirje delodajalcu in potem na CSD. Sej je tako prav, ane? Da neseš nekaj časa pred koriščenjem?

Neposredna povezava do sporočila: 840
4.3.2009 21:48:39   
*Junona*

Moj tudi. Pravi, da bo prerezal popkovino.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.3.2009 21:51:35   
sonček85
tudi jaz glasujem za aprilske krofke 09user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.3.2009 21:55:23 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.3.2009 21:55:01   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             17.03            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            11.03           user posted image    GO
SPROŽENJE PORODA 18.3-dihamo s tabouser posted image
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                       LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            09.03 CTG     user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)                                  user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            06.03            user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            09.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        17.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                      MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image   LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           17.03             user posted image KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03             user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image                        user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.03            user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         06.03             user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)            09.03               TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.03            user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           19.03CTG       user posted image   CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)          05.03             user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)                                      MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)             17.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03           CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                                LJ
113.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

04.03
miška2006
ninaMM

05.03
NenaLena
duda1

06.03
april09
zupancdam
09.03
mlavla
blančica
simonaa
janja*CTG
10.03
klavdyk
11.03
Miška 2006

Trenutno imamo:
user posted image :18+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 113nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 843
4.3.2009 21:57:59   
*Junona*
 PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (II)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
     12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 20I09 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (I)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofki 2009 (IIII)

Evo, js sem favorite pustila, tiste, ki pa niso bili izglasovani niti enkrat pa sem zbrisala.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 4.3.2009 22:02:07 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.3.2009 21:59:24   
brigita23
TUŠIRANJE-bilo je kratko a sladko, prva pomoč je obema prišla pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POROD-naš ati bo tudi zraven, čeprav me je malo strah za njega ker je bolj panik, že zdej ko se je mal porezu mi je skor skupi zlezuuser posted image , pa so se pol sestre na urgenci hecale, da ta pa ne more it na porod zraven.

user posted image user posted image user posted image - tiste ki se spravljate k stvari, vam želim veliko užitkov in smeha....user posted image user posted image user posted image , pomirite svoje hormončke, da bomo jut3 kako bolj resno debato vžgaleuser posted image user posted image .

BOLEČINE OKOLI POPKA-ja čutim predvsem ko se tam pritisnem...to je od brcik, ker je tam zelo tanka kožauser posted image

PREBAVA-mene sam napenja neki zadnje čase, drugače pa sem tudi bolj na tekočem kot trdem....pijem pa vsak dan Donatuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.3.2009 22:00:21   
brigita23
aja pa še nekaj tudi meni so tile aprilski krofki všeč-glasujem zanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
4.3.2009 22:01:45   
brigita23
......aja pa še to KJE SO: APRIL, ANGELITO, ELLA......PA ŠE ENE PAR PUNCuser posted image

JAVITE ČE STE ŠE 2V1

Neposredna povezava do sporočila: 847
4.3.2009 22:02:47   
*Junona*

aja pa še nekaj tudi meni so tile aprilski krofki všeč-glasujem zanjeuser posted image

Evo, urejeno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
4.3.2009 22:03:25   
*Junona*

......aja pa še to KJE SO: APRIL, ANGELITO, ELLA......PA ŠE ENE PAR PUNCuser posted image

JAVITE ČE STE ŠE 2V1

Ja, js jih tudi pogrešam.

Pa sobra se tudi nič ne javi.

Neposredna povezava do sporočila: 849
4.3.2009 22:05:39   
Blueeyes
sonček85 priznam, priznam, kriva sem.... kle pa res zdej že neki časa nisem bla... enostavno me čas baše... še naših majčic ne čekiram tko pogosto k nimam časa... sem zadnje čase bolj redkobesedna

drgač se pa počutim odlično.. od dneva do dneva me baše križ, ampak to je normalno... vidim da na seznamčku še ni podatka da bomo meli user posted image ... poimenovali jo bomo Gaja... naslednji pregled mam v ponedeljek 9.3.  uspešno pridobivamo kilogramčke... kar se tudi na slikah vidi... zaenkrat sem šla 15kg gor user posted image  user posted image  user posted image  upam da se bo počasi ustavilo...

zdej pa šibam spančkat, ker je bil dolg dan

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?