Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:45:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. ja to bi bilo pa pametno kajti jaz sem že dogovarjam z spps ko sva se še skupaj borili na m ne pričakujemo,pa potem kasneje in nikakor nisva prišli skp pa bi te tudi rada že spoznala najprej sem itak bila na bolniški,ko sem pa začela s porodniško sem pa bila okupirana s šolo -stari grehi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:47:54
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. Za kateri obrazec se gre to? Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:51:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenle a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek neta super,da si ok Super. Sej enkrat junija npr. o bojo bebiji že malo večji. Cita je rekla, da si full faca. Pa sej sem sam vidla, ko je bla na telefonu s tabo se je skos na široko smejala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:51:48
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS. Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe! HM, kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007. Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:53:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje. Si za? a ti to meni? ja k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:54:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: jernejav če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil..... Iiii, kak lepo. To se ti pa še js ne bi mogla upret. punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte same pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal ziher se tist psička ne bi mogla upreti....pogledu seveda....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:56:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje. Si za? a ti to meni? ja k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujem v ponedeljek sem ga imela sem pa naredla ja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:56:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenle a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek neta super,da si ok Super. Sej enkrat junija npr. o bojo bebiji že malo večji. Cita je rekla, da si full faca. Pa sej sem sam vidla, ko je bla na telefonu s tabo se je skos na široko smejala. sam držala se ni dogovora-njena beba bo že en mesec stara.jaz še pa rodila nisem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:58:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje. Si za? a ti to meni? ja k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujem v ponedeljek sem ga imela sem pa naredla ja čestitkeeeeeeeeeeee cita je pa malo pohitela tko k naše aprilčice prehitevajo ,no ja malo pa res morajo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:58:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. Za kateri obrazec se gre to? Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD. Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek. Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:01:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS. Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe! HM, kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007. Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve. A si sigurna? Tam mi je rekla, da bo aprila nakazilo, ampak ni rekla, da bom dobila dve štipendiji naenkrat. Bi blo pa super.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:01:03
|
|
|
|
jernejav
|
A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:01:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje. Si za? a ti to meni? ja k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujem v ponedeljek sem ga imela sem pa naredla ja Juuupiiiii, pridna mami! Čestitke!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:02:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenle a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek neta super,da si ok Super. Sej enkrat junija npr. o bojo bebiji že malo večji. Cita je rekla, da si full faca. Pa sej sem sam vidla, ko je bla na telefonu s tabo se je skos na široko smejala. sam držala se ni dogovora-njena beba bo že en mesec stara.jaz še pa rodila nisem Jo bo treba našeškat. Samo da je vse ok z malo in z njo. Zdaj si pa ti na vrsti, v petek boš rodila, ti js napovem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:03:22
|
|
|
|
*Junona*
|
V sredo najkasneje, ker je polna luna. Ampak bo prej.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:07:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu.... poslano junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:10:02
|
|
|
|
sonček85
|
Sem šla malo nazaj gledat koliko strani smo danes napokale in morem povedat da smo fulllll pridne in moramo tako normo držat še naprej in bomo kmalu na 4 delu punce 13 straniii Mislim da so tile deci dali malo spodbude ,da tko pridno pišemo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:10:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu.... poslano junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodila Tebi draga moja pa je dano, da rodiš 25. aprila ko je prazna luna. Sej veš, takrat ko js. A si misla, da boš brez fajne cimre al kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:11:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem šla malo nazaj gledat koliko strani smo danes napokale in morem povedat da smo fulllll pridne in moramo tako normo držat še naprej in bomo kmalu na 4 delu punce 13 straniii Mislim da so tile deci dali malo spodbude ,da tko pridno pišemo Jupiiiii! Če bi ble že skos tak pridne bi ble že na 15. delu ziher.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:13:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu.... poslano junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodila Tebi draga moja pa je dano, da rodiš 25. aprila ko je prazna luna. Sej veš, takrat ko js. A si misla, da boš brez fajne cimre al kaj? kaj če se pa prej zmeniva,aja ne moreva ker si ti želiš ta datum,samo jaz bi pa kak teden prej,no sam ker si želimo bit cimre bom rodila en dan za PDP ,pa brigita seveda tudi če se nama je uresničilo da bi bile skupaj nosečke ,se nama bo pa še to
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:13:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Med vikendom mormo razturat. Ponavadi je takrat zatišje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:14:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu.... poslano junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodila Tebi draga moja pa je dano, da rodiš 25. aprila ko je prazna luna. Sej veš, takrat ko js. A si misla, da boš brez fajne cimre al kaj? kaj če se pa prej zmeniva,aja ne moreva ker si ti želiš ta datum,samo jaz bi pa kak teden prej,no sam ker si želimo bit cimre bom rodila en dan za PDP ,pa brigita seveda tudi če se nama je uresničilo da bi bile skupaj nosečke ,se nama bo pa še to Bi blo res fajn, da bi ble vse tri skupaj v P.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:14:34
|
|
|
|
sonček85
|
Status IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem šla malo nazaj gledat koliko strani smo danes napokale in morem povedat da smo fulllll pridne in moramo tako normo držat še naprej in bomo kmalu na 4 delu punce 13 straniii Mislim da so tile deci dali malo spodbude ,da tko pridno pišemo Jupiiiii! Če bi ble že skos tak pridne bi ble že na 15. delu ziher. ja to pa tudi jaz mislim ,no pa saj sedaj bojo vse v Porodniški in bodo imele čas tko da bomo hiter na 4 če že ne na 5 delu do začetka aprila k bo čas za nas nosečke da gremo v P
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:14:59
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu.... poslano junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodila moj in pa sta sklenila dogovor, da počaka do roka, saj tedaj bo očka ziher doma in ne na furi kje v Nemčiji ali Španiji. Tako da upam da sta se dobro zmenila in bo ati doma ko se odloči prijokati na svet....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 21:16:14
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. Za kateri obrazec se gre to? Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD. Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek. Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu? Moj je nesel tega http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf . Tam so m urekli da ko se otrok rodi, jim javi in oni ta obrazec izpolnijo in mu ga pošljejo in potem gre on s tem listom in z vlogo za očetovski dopust na CSD. Hm, jaz sem dala samo vlogo za paketek http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf so ga brez problema sprejeli. Tega lahko oddaš 60 dni pred PDP in noben ne more nič rečt. Ono vlogo za starševski dodatek pa lahko daš 30 dni pred PDP in tam pač ne označiš za paketek (pač prečrtaš).
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?