|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 20:45:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane.user posted image

Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi.
Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali.user posted image

ja to bi bilo pa pametno kajti jaz sem že dogovarjam  z spps ko sva se še skupaj borili na m ne pričakujemo,pa potem kasneje in nikakor nisva prišli skpuser posted image pa bi te tudi rada že  spoznala

user posted image user posted image user posted image  najprej sem itak bila na bolniški,ko sem pa začela s porodniško sem pa bila okupirana s šolouser posted image user posted image -stari grehiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.3.2009 20:47:54   
frutolina

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

Za kateri obrazec se gre to? user posted image  
Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.3.2009 20:51:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi.

user posted image user posted image user posted image user posted image  se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenleuser posted image

a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek netauser posted image user posted image user posted image user posted image

super,da si okuser posted image user posted image

Super.user posted image Sej enkrat junija npr. o bojo bebiji že malo večji.user posted image

Cita je rekla, da si full faca. Pa sej sem sam vidla, ko je bla na telefonu s tabo se je skos na široko smejala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.3.2009 20:51:48   
frutolina

Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS.

Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe!

HM,  kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007.  Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.3.2009 20:53:59   
sonček85

Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje.user posted image user posted image user posted image
Si za?user posted image

a ti to meni? ja  k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle user posted image
spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujemuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.3.2009 20:54:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image
če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil.....

Iiii, kak lepo.

To se ti pa še js ne bi mogla upret.user posted image user posted image user posted image

punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal

ziher se tist psička ne bi mogla upreti....pogledu seveda....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.3.2009 20:56:39   
spps

Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje.user posted image user posted image user posted image
Si za?user posted image

a ti to meni? ja  k se bi celjanke dobile bi lahko še marčevke prišle user posted image
spps:jja saj,a včeraj si imela izpit a ne al se motim ,kako je šlo si ga naredila ,seveda si ga kaj sploh sprašujemuser posted image user posted image user posted image

user posted image v ponedeljek sem ga imelauser posted image  sem pa naredla jauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.3.2009 20:56:55   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenleuser posted image

a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek netauser posted image user posted image user posted image user posted image

Super.user posted image Sej enkrat junija npr. o bojo bebiji že malo večji.user posted image

Cita je rekla, da si full faca. Pa sej sem sam vidla, ko je bla na telefonu s tabo se je skos na široko smejala.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sam držala se ni dogovora-njena beba bo že en mesec stara.jaz še pa rodila nisemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.3.2009 20:58:04   
sonček85

Si za?user posted image

user posted image v ponedeljek sem ga imelauser posted image  sem pa naredla jauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeee

cita je pa malo pohitela tko k naše aprilčice prehitevajo ,no ja malo pa res morajouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.3.2009 20:58:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

Jaz sem vlogo za paketek že oddala... moj je že odnesel delodajalcu ono vlogo za izpolnit - in ko rodim jim on javi in potem mu ta list izpolnijo in ga pošljejo, on pa vse odnese na CSD.

Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek.

Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.3.2009 21:01:00   
*Junona*

Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS.

Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe!

HM,  kaj ma zdaj to veze? Saj od DURSA oni pridobijo podatke, pa itak rabijo podatke iz l. 2007.  Tak da če ti sedaj ne nakažejo, ti bodo aprila dve.

A si sigurna?
Tam mi je rekla, da bo aprila nakazilo, ampak ni rekla, da bom dobila dve štipendiji naenkrat. Bi blo pa super.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.3.2009 21:01:03   
jernejav
A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu....user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.3.2009 21:01:17   
*Junona*

Si za?user posted image

Juuupiiiii, pridna mami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.3.2009 21:02:10   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image  sam držala se ni dogovora-njena beba bo že en mesec stara.jaz še pa rodila nisemuser posted image user posted image

Jo bo treba našeškat.user posted image user posted image user posted image
Samo da je vse ok z malo in z njo.
Zdaj si pa ti na vrsti, v petek boš rodila, ti js napovem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.3.2009 21:03:22   
*Junona*
V sredo najkasneje, ker je polna luna.user posted image user posted image user posted image
Ampak bo prej.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.3.2009 21:07:16   
sonček85

A ja sonček, prosim javi mi gsm na ZS, da te lahko obvestim ob rojstvu....user posted image
poslano

junona:a si po novem napovedovalka.kdaj bom pa jst rodilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.3.2009 21:10:02   
sonček85
Sem šla malo nazaj gledat koliko strani smo danes napokale in morem povedat da smo fulllll pridne in moramo tako normo držat še naprej in bomo kmalu na 4 deluuser posted image user posted image user posted image user posted image
punce 13 straniiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da so tile deci dali malo spodbude ,da tko pridno pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.3.2009 21:10:46   
*Junona*

poslano

Tebi draga moja pa je dano, da rodiš 25. aprila ko je prazna luna.user posted image user posted image user posted image
Sej veš, takrat ko js.user posted image user posted image user posted image user posted image A si misla, da boš brez fajne cimre al kaj?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.3.2009 21:11:33   
*Junona*

Sem šla malo nazaj gledat koliko strani smo danes napokale in morem povedat da smo fulllll pridne in moramo tako normo držat še naprej in bomo kmalu na 4 deluuser posted image user posted image user posted image user posted image
punce 13 straniiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da so tile deci dali malo spodbude ,da tko pridno pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiii!user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi ble že skos tak pridne bi ble že na 15. delu ziher.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.3.2009 21:13:15   
sonček85

poslano

Tebi draga moja pa je dano, da rodiš 25. aprila ko je prazna luna.user posted image user posted image user posted image
Sej veš, takrat ko js.user posted image user posted image user posted image user posted image A si misla, da boš brez fajne cimre al kaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj če se pa prej zmeniva,aja ne moreva ker si ti želiš ta datum,samo jaz bi pa kak teden prej,no sam ker si želimo bit cimre bom rodila en dan za PDP ,pa brigita seveda tudiuser posted image user posted image user posted image če se nama je uresničilo da bi bile skupaj nosečke ,se nama bo pa še touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.3.2009 21:13:24   
*Junona*
Med vikendom mormo razturat. Ponavadi je takrat zatišje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.3.2009 21:14:05   
*Junona*

poslano

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj če se pa prej zmeniva,aja ne moreva ker si ti želiš ta datum,samo jaz bi pa kak teden prej,no sam ker si želimo bit cimre bom rodila en dan za PDP ,pa brigita seveda tudiuser posted image user posted image user posted image če se nama je uresničilo da bi bile skupaj nosečke ,se nama bo pa še touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi blo res fajn, da bi ble vse tri skupaj v P.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.3.2009 21:14:34   
sonček85
Status

Jupiiiii!user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi ble že skos tak pridne bi ble že na 15. delu ziher.user posted image user posted image user posted image

ja to pa tudi jaz mislim ,no pa saj sedaj bojo vse v Porodniški in bodo imele čas tko da bomo hiter na 4 če že ne na 5 deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do začetka aprila k bo čas za nas nosečke da gremo v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.3.2009 21:14:59   
jernejav

poslano

moj user posted image  in user posted image  pa sta sklenila dogovor, da počaka do roka, saj tedaj bo očka ziher doma in ne na furi kje v Nemčiji ali Španiji. Tako da upam da sta se dobro zmenila in bo ati doma ko se user posted image  odloči prijokati na svet....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.3.2009 21:16:14   
frutolina

Aja, SOnček...

Js sem hotla oddat obrazec DP-2, na katerem je samo za paketek, ker starševski dodatek lahko uveljavljam 30 dni pred PDP. Ona pa mi je dala obrazec, na katerem je vse skupaj, starševski dodatek in paketek.

Kateri obrazec je pa tvoj že nesel deodajalcu?

Moj je nesel tega http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf  . Tam so m urekli da ko se otrok rodi, jim javi in oni ta obrazec izpolnijo in mu ga pošljejo in potem gre on  s tem listom in z vlogo za očetovski dopust na CSD.

Hm, jaz sem dala samo vlogo  za paketek http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf  so ga brez problema sprejeli. Tega lahko oddaš 60 dni pred PDP in noben ne more nič rečt. Ono vlogo za starševski dodatek pa lahko daš 30 dni pred PDP in tam pač ne označiš za paketek (pač prečrtaš).

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?