Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:19:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. čuj junonca kdaj ti je pa rekla da boš dobla denar za paket, še ta mesec ali drugi? Okoli 15. aprila. Če oddaš ta mesec dobiš aprila. Je pa rekla, da je treba oddat nekaj dni pred koncem meseca, da ona izda odločbo. aha hvala, no ker jst sem v ponedeljek zrihtala na CSD. O dločbo še pa čakam da pride. Joj kok naš srče brca zdle
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:20:34
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ja, nese na firmo par ni preden bo koristil, da izpolnejo in potem nese na CSD. Nama je rekla da korodim, naj v roku 3 dni prinese in bodo potem uredili vse potrebno. csd SG!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:22:05
|
|
|
|
brigita23
|
nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširat , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:24:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširat , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanje Fajn ga podrgni. Po hrbtu mislim.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:24:51
|
|
|
|
jernejav
|
Moj dragi se tudi ravno javil da v Gradcu razložil stranko in da bo čez dobro uro in pol doma upam da ne preveč utrujen.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:26:06
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširat , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanje Fajn ga podrgni. Po hrbtu mislim. No pa kje drugje tudi..... ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:27:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširat , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanje Fajn ga podrgni. Po hrbtu mislim. No pa kje drugje tudi..... .... Sej Brigitka pa ni taka.... Zdle je že ziher v medicinsko sestro oblečena, sej veš, ko se je prej nekaj hvalila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:28:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj dragi se tudi ravno javil da v Gradcu razložil stranko in da bo čez dobro uro in pol doma upam da ne preveč utrujen..... Ti si daj pa predpasnik zaveži in spodaj naj se skriva samo tigrica... grrrrr... in mu ponudi večerjo. Me zanima, v kaj se bo zagnal - v krožnik ali v tigrico.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:29:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. no sej se mi je zdelo da bo komplicirala,ja katerega je pa misla ,če meni je pa sama tega dala mišk:a kr tok malo mimo in se poroči,lepo ,upam ,da ste se sper najedli tašči pa čestitke za poroko brigita.bo še kje drugje podrgnila ne smao po hrbtu danes je medicinska sestra-te so hude
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:29:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne? Bomo pač grešil, pa kaj... ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jaz Nisi požrešnica, tako je prav. Še enkrat hvala za čokoladico, ki si mi jo kupila, je tak pasla...mmm... joj z veseljem sem ti jo da veš katero sem imela v mislih na srečanju,mmmmmmm je dobra a NE pa še moj mali je pol začel veselo migat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:29:41
|
|
|
|
spps
|
Junona,kako kaj?a še držiš noge skupaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:30:30
|
|
|
|
jernejav
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:34:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne? Bomo pač grešil, pa kaj... ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jaz Nisi požrešnica, tako je prav. Še enkrat hvala za čokoladico, ki si mi jo kupila, je tak pasla...mmm... joj z veseljem sem ti jo da veš katero sem imela v mislih na srečanju,mmmmmmm je dobra a NE pa še moj mali je pol začel veselo migat Moj bebi je tut čist divji, ko kaj sladkega pojem. Čokoladica je pa zakon. Ti pa še bolj, ker si mi jo podarila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:34:23
|
|
|
|
jernejav
|
če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:36:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Junona,kako kaj?a še držiš noge skupaj? Ooooooo, spps, kak sem te vesela, da si se oglasila. Še kar v enem kosu? Še malo pa bo... Držim pestke. Js ne držim več nog skupaj, zdej že narazen hodim kot da mam polne hlače. Drugače pa že komaj čakam, da stisnem svoj zakladek. Pozdravi mi Cito. Pa oglasi se še kaj, jaz pa bom redno spremljala temo Rodili smo, in kmalu pričakujem tvoje ime v naslovu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:37:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj dragi se tudi ravno javil da v Gradcu razložil stranko in da bo čez dobro uro in pol doma upam da ne preveč utrujen..... Ti si daj pa predpasnik zaveži in spodaj naj se skriva samo tigrica... grrrrr... in mu ponudi večerjo. Me zanima, v kaj se bo zagnal - v krožnik ali v tigrico.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:37:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil..... Iiii, kak lepo. To se ti pa še js ne bi mogla upret.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:38:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: spps Junona,kako kaj?a še držiš noge skupaj? Ooooooo, spps, kak sem te vesela, da si se oglasila. Še kar v enem kosu? Še malo pa bo... Držim pestke. Js ne držim več nog skupaj, zdej že narazen hodim kot da mam polne hlače. Drugače pa že komaj čakam, da stisnem svoj zakladek. Pozdravi mi Cito. Pa oglasi se še kaj, jaz pa bom redno spremljala temo Rodili smo, in kmalu pričakujem tvoje ime v naslovu. ja mi še kr vztrajamo-pa zgleda še bomo neli časa,ker še nič ne kaže,da se bo začelo kaj dogajat -no pustmo se presenetit bom pozdravla cito ti si zdaj ok?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:39:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne? Bomo pač grešil, pa kaj... ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jaz Nisi požrešnica, tako je prav. Še enkrat hvala za čokoladico, ki si mi jo kupila, je tak pasla...mmm... joj z veseljem sem ti jo da veš katero sem imela v mislih na srečanju,mmmmmmm je dobra a NE pa še moj mali je pol začel veselo migat Moj bebi je tut čist divji, ko kaj sladkega pojem. Čokoladica je pa zakon. Ti pa še bolj, ker si mi jo podarila. moj pa zdle skače k nor,se je zbudil po 3h spančku jernejav:kako je cartkan tale pesek,a je to tvoj al je samo slikica.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:40:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:42:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: jernejav če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil..... Iiii, kak lepo. To se ti pa še js ne bi mogla upret. punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte same pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:44:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. ja to bi bilo pa pametno kajti jaz sem že dogovarjam z spps ko sva se še skupaj borili na m ne pričakujemo,pa potem kasneje in nikakor nisva prišli skp pa bi te tudi rada že spoznala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:44:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane. Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi. Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali. se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenle a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek neta super,da si ok
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:45:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje. Si za?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:45:43
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: jernejav če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil..... Iiii, kak lepo. To se ti pa še js ne bi mogla upret. punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte same pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal ziher se tist psička ne bi mogla upreti....pogledu seveda....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?