|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 20:19:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

čuj junonca kdaj ti je pa rekla da boš dobla denar za paket, še ta mesec ali drugi?

Okoli 15. aprila.
Če oddaš ta mesec dobiš aprila. Je pa rekla, da je treba oddat nekaj dni pred koncem meseca, da ona izda odločbo.

aha hvala, no ker jst sem v ponedeljek zrihtala na CSD. O dločbo še pa čakam da pride.

Joj kok naš srče brca zdleuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.3.2009 20:20:34   
jernejav

Ja, nese na firmo par ni preden bo koristil, da izpolnejo in potem nese na CSD.

Nama je rekla da korodim, naj v roku 3 dni prinese in bodo potem uredili vse potrebno.

user posted image user posted image  csd SG!

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.3.2009 20:22:05   
brigita23
nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanjeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.3.2009 20:24:07   
*Junona*

nič drage moje, zdej grem pa svojega dragega tuširatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se moram posloviti od vas. Morda še pridem pol malo prečikirat, drugače vam pa želim mirne in lepe sanjeuser posted image

Fajn ga podrgni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Po hrbtu mislim.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 779
4.3.2009 20:24:51   
jernejav
Moj dragi se tudi ravno javil da v Gradcu razložil stranko in da bo čez dobro uro in pol domauser posted image user posted image user posted image  upam da ne preveč utrujen.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 780
4.3.2009 20:26:06   
jernejav

Fajn ga podrgni.user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa kje drugje tudi.....user posted image user posted image ....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.3.2009 20:27:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

No pa kje drugje tudi.....user posted image user posted image ....

Sej Brigitka pa ni taka....user posted image user posted image user posted image

Zdle je že ziher v medicinsko sestro oblečena, sej veš, ko se je prej nekaj hvalila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.3.2009 20:28:46   
*Junona*

Moj dragi se tudi ravno javil da v Gradcu razložil stranko in da bo čez dobro uro in pol domauser posted image user posted image user posted image  upam da ne preveč utrujen.....user posted image user posted image user posted image

Ti si daj pa predpasnik zaveži in spodaj naj se skriva samo tigrica... grrrrr... in mu ponudi večerjo. Me zanima, v kaj se bo zagnal - v krožnik ali v tigrico.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.3.2009 20:29:37   
sonček85

Aja, SOnček...

Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.user posted image

no sej se mi je zdelo da bo komplicirala,ja katerega je pa misla ,če meni je pa sama tega dalauser posted image

mišk:a kr tok malo mimo in se poroči,lepo ,upam ,da ste se sper najedliuser posted image user posted image user posted image user posted image tašči pa čestitke za poroko
brigita.bo še kje drugje podrgnila ne smao po hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je medicinska sestra-te so hudeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.3.2009 20:29:40   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne?
Bomo pač grešil, pa kaj...user posted image user posted image user posted image

ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jazuser posted image

Nisi požrešnica, tako je prav.

Še enkrat hvala za čokoladico, ki si mi jo kupila, je tak pasla...mmm...

joj z veseljem  sem ti jo da veš katero sem imela v mislih na srečanju,mmmmmmm je dobra a NE pa še moj mali je pol začel veselo migatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.3.2009 20:29:41   
spps
Junona,kako kaj?a še držiš noge skupaj?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.3.2009 20:30:30   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.3.2009 20:34:00   
*Junona*

Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne?

ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jazuser posted image

joj z veseljem  sem ti jo da veš katero sem imela v mislih na srečanju,mmmmmmm je dobra a NE pa še moj mali je pol začel veselo migatuser posted image

Moj bebi je tut čist divji, ko kaj sladkega pojem.

Čokoladica je pa zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa še bolj, ker si mi jo podarila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.3.2009 20:34:23   
jernejav
user posted image
če ne pa en tak pogled pa se bo že stopil.....

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.3.2009 20:36:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ooooooo, spps, kak sem te vesela, da si se oglasila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kar v enem kosu? Še malo pa bo... Držim pestke.user posted image user posted image user posted image

Js ne držim več nog skupaj, zdej že narazen hodim kot da mam polne hlače.user posted image user posted image user posted image Drugače pa že komaj čakam, da stisnem svoj zakladek.

Pozdravi mi Cito.

Pa oglasi se še kaj, jaz pa bom redno spremljala temo Rodili smo, in kmalu pričakujem tvoje ime v naslovu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.3.2009 20:37:25   
sonček85

Ti si daj pa predpasnik zaveži in spodaj naj se skriva samo tigrica... grrrrr... in mu ponudi večerjo. Me zanima, v kaj se bo zagnal - v krožnik ali v tigrico.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.3.2009 20:37:48   
*Junona*

user posted image

Iiii, kak lepo.

To se ti pa še js ne bi mogla upret.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.3.2009 20:38:44   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ooooooo, spps, kak sem te vesela, da si se oglasila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kar v enem kosu? Še malo pa bo... Držim pestke.user posted image user posted image user posted image

Js ne držim več nog skupaj, zdej že narazen hodim kot da mam polne hlače.user posted image user posted image user posted image Drugače pa že komaj čakam, da stisnem svoj zakladek.

Pozdravi mi Cito.

Pa oglasi se še kaj, jaz pa bom redno spremljala temo Rodili smo, in kmalu pričakujem tvoje ime v naslovu.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja mi še kr vztrajamo-pa zgleda še bomo neli časa,ker še nič ne kaže,da se bo začelo kaj dogajatuser posted image user posted image -no pustmo se presenetituser posted image user posted image bom pozdravla citouser posted image

ti si zdaj ok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.3.2009 20:39:20   
sonček85

Moj bebi je tut čist divji, ko kaj sladkega pojem.

Čokoladica je pa zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa še bolj, ker si mi jo podarila.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa zdle skače k nor,se je zbudil po 3h spančkuuser posted image user posted image

jernejav:kako je cartkan tale pesek,a je to tvoj al je samo slikica.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.3.2009 20:40:39   
*Junona*
Zdej sem ok (trkam) in upam, da tako tudi ostane.user posted image

Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi.
Bi te prav rada spoznala. Cito že poznam in te itak hvali.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.3.2009 20:42:17   
sonček85

user posted image

Iiii, kak lepo.

To se ti pa še js ne bi mogla upret.user posted image user posted image user posted image

punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.3.2009 20:44:02   
sonček85

Kaj praviš na to, da bi se kdaj z bebiji dobile v Celju? Kmalu bodo taki lepi topli dnevi.

ja to bi bilo pa pametno kajti jaz sem že dogovarjam  z spps ko sva se še skupaj borili na m ne pričakujemo,pa potem kasneje in nikakor nisva prišli skpuser posted image pa bi te tudi rada že  spoznala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.3.2009 20:44:41   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image  se bomo zmenle,sam zaenkrat ti pa nič ne obljubim,ker ne vem kak bo kaj-ko bo pa prilika se bomo pa zmenleuser posted image

a je cita,rekla,da sem v živo še bolj upaljena,kot pa prek netauser posted image user posted image user posted image user posted image

super,da si okuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.3.2009 20:45:03   
*Junona*
Bi lahka kdaj naredile skupaj srečanje.user posted image user posted image user posted image
Si za?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2009 20:45:43   
jernejav

user posted image

Iiii, kak lepo.

punce tale pogled res prevzame,sam a vete kaj tale je pesek ,ker ima med nogami- no poglejte sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pacek mali,le katero psičko je imel v mislih k se je slikal

ziher se tist psička ne bi mogla upreti....pogledu seveda....user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?