Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:44:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav A ste mogoče zasledile tale članek???? http://bibaleze.si/clanek/v_kino/otroci-po-narocilu-niso-vec-znanstvena-fantastika.html to se pa men zdi čista bedarija ja groza kam gre vse.... mislim itak je vsak otrok svojemu staršu najlepši pa naj ma vijolčne oči pa oranžne lase....a ni tak no
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:46:33
|
|
|
|
jernejav
|
se strinjam, ne pa da si boš sestavil otroka kot da je iz legokock
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:49:24
|
|
|
|
sonček85
|
to sem našla pri temi dvojčkov o naši rmmaji Živijo punčke! Oglašam se vam samo toliko, da vidite, da sem še živa. V porodnišnici ni nič kaj prijetno, še posebej, če ne vidiš konca, ne vidi, kaj te čaka, predvsem kaj čaka tvoje otročke. Tu lepo skrbijo zanju, zdaj morata še sama pokazati dobro voljo. Fran je kar dobro, malo mu pomagajo pri dihanju. Sumili so na okužbo, pa kaže, da je težje dihal le zaradi utrujenosti. Dane je kar revež. najprej so mu na eni strani počila pljučka, na drugi je dobil krvavitev. Še vedo je intubiran (9 dan), ima drenažo, zmanjšali pa so mu kisik in vzeli pomirjevala, da čim več dela sam. Bojijo se, da bo zaradi dolgotrajne drenaže ostala luknjica v pljučih. Bomo v ponedeljek videli, kaj se da narediti zaradi tega. Težko je gledati svoje otročke, nebogljene v inkubatorjih. Vendar iz dneva v dan mislim bolj pozitivno. Vem, da ste z mano in njima. Ravno tako moja družina, prijatelji... Skupaj bomo zmogli. Nič vas nisem brala, tudi porodna zgodba sledi kdaj kasneje. Lahko pa pogledate dve sličici v albumu. Računalnik imam pri sebi samo zdajle, v času obiskov, potem se vrača v varno zavetje mojega ljubega domka. Bodite pridne, pazite na svoje otročke, izogibajte se stresu. Prezgodnji porod je huda stvar. Taškica, v ponedeljek te pričakujem. SMSaj. Uživajte FRAn DANE sem ji pa tudi napisala naj se nam kaj javi k bodo doma
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:50:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Evo večerja pripravljena, zdaj pa mora le še moj svojo rito domov prinest.... čez kako urco se pa že prikaže.... jaz sem pa kr sama z Aleksom večerjala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:54:14
|
|
|
|
štorkljica
|
Močno, močno stiskam pesti in pošiljam vso vesoljno pozitivno energijo staršema, predvsem pa malima borcema Franu in Danetu. Naj vam čimprej posije sonček in da boste čimprej doma v toplem objemu drug drugega.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:54:46
|
|
|
|
sonček85
|
junona.a sta še ujela delavke na CSD in sta vse uredila Kako je bilo razpoložnje te naše tečne gospe
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:54:56
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 to sem našla pri temi dvojčkov o naši rmmaji Živijo punčke! Oglašam se vam samo toliko, da vidite, da sem še živa. V porodnišnici ni nič kaj prijetno, še posebej, če ne vidiš konca, ne vidi, kaj te čaka, predvsem kaj čaka tvoje otročke. Tu lepo skrbijo zanju, zdaj morata še sama pokazati dobro voljo. Fran je kar dobro, malo mu pomagajo pri dihanju. Sumili so na okužbo, pa kaže, da je težje dihal le zaradi utrujenosti. Dane je kar revež. najprej so mu na eni strani počila pljučka, na drugi je dobil krvavitev. Še vedo je intubiran (9 dan), ima drenažo, zmanjšali pa so mu kisik in vzeli pomirjevala, da čim več dela sam. Bojijo se, da bo zaradi dolgotrajne drenaže ostala luknjica v pljučih. Bomo v ponedeljek videli, kaj se da narediti zaradi tega. Težko je gledati svoje otročke, nebogljene v inkubatorjih. Vendar iz dneva v dan mislim bolj pozitivno. Vem, da ste z mano in njima. Ravno tako moja družina, prijatelji... Skupaj bomo zmogli. Nič vas nisem brala, tudi porodna zgodba sledi kdaj kasneje. Lahko pa pogledate dve sličici v albumu. Računalnik imam pri sebi samo zdajle, v času obiskov, potem se vrača v varno zavetje mojega ljubega domka. Bodite pridne, pazite na svoje otročke, izogibajte se stresu. Prezgodnji porod je huda stvar. Taškica, v ponedeljek te pričakujem. SMSaj. Uživajte FRAn DANE sem ji pa tudi napisala naj se nam kaj javi k bodo doma Upam da se jima stanje čim prej popravi in da čim prej zdravi in srečni zspustijo bolnišnico... objemčki za mala pikeca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:57:02
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a sta še ujela delavke na CSD in sta vse uredila Kako je bilo razpoložnje te naše tečne gospe v SGju je pa bila gospa zelo prijana in uslužna , smo poštimali v trenutku.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:59:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a sta še ujela delavke na CSD in sta vse uredila Kako je bilo razpoložnje te naše tečne gospe v SGju je pa bila gospa zelo prijana in uslužna , smo poštimali v trenutku. blagor vam,tle pa ne vem kaj je s to gospo.Veliko mladih je ki bi z veseljem opravljalo to delo namesto nje ,oni pa imajo take delavce zaposlene ,ki so jezni sami nase in probleme ki jih imajo stresajo na druge,kolikor jaz vidim je pa zadnjič rekla zupancdam da je bila gospa dobre volje k je šla urejat,ker čene bi ji povedala svoje,saj so see 1x skregale k je bila tko nesramna ta gospa.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:02:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Močno, močno stiskam pesti in pošiljam vso vesoljno pozitivno energijo staršema, predvsem pa malima borcema Franu in Danetu. Naj vam čimprej posije sonček in da boste čimprej doma v toplem objemu drug drugega. Tole si pa tako lepo napisala, da se dvakrat podpišem. Rmmaja, mislimo na vas, javi se nam kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:02:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a sta še ujela delavke na CSD in sta vse uredila Kako je bilo razpoložnje te naše tečne gospe Nataša Cizej si rekla? Ja, bla je mal mulasta, ampak nisem bila dolg pri njej, sma šla pol k oni mladi, ki je 1A.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:03:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-tudi jst grešim zdle, veselo papam pa čajčka pijem pol bom pa isto boga kot jernejev...zgaga Js sem se pa tak nabutala toplih sendvičev zdle. Pa še čokoladico sem po vrhu pojedla. Ne znam normalno jest. Al velik al pa mal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:04:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Men se je pa toplega sendviča zaluštalo, in pravijo, da kar se nosečnici zalušta mora doobit, kajne? Bomo pač grešil, pa kaj... ja saj si videla mene se mi je krofa zluštalo in sem si ga kupla ,pol še pa čokoladico pojedla,no po poti pa še une seven days-požrešnica jaz Nisi požrešnica, tako je prav. Še enkrat hvala za čokoladico, ki si mi jo kupila, je tak pasla...mmm...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:04:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a sta še ujela delavke na CSD in sta vse uredila Kako je bilo razpoložnje te naše tečne gospe Nataša Cizej si rekla? Ja, bla je mal mulasta, ampak nisem bila dolg pri njej, sma šla pol k oni mladi, ki je 1A. ja Ta Nataša,ni kaj prijazna ,a ne. Ja ona druga je pa kot si sama rekla 1A A si sedaj vprasšala to Natašo za očetovski kdaj naj nese na firmo in to k sma se menle?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:05:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:06:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Ja, nese na firmo par ni preden bo koristil, da izpolnejo in potem nese na CSD.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:08:15
|
|
|
|
mišk
|
Zaprtost: Očitno se bom morala tud jst na eno žajfo usest! Zdej sem pa včeraj dobila še železove tablete, te pa tko al tko povzročajo baje še hujšo zaprtost. Glicerinske svečke pravite... Jih bo moral it kar mož iskat! Zame seveda. Junona, jst se bom enkrat po***** od smeha, ko maš take fajne primerjave. Pedri, pa to... Vete kje sem bla dans popoldne?! Na poroki svoje tašče!!! Smo šli čist tko by the mim, v čist vsakdanjih oblekah na občino. Pol pa še na eno večerjo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:08:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Močno, močno stiskam pesti in pošiljam vso vesoljno pozitivno energijo staršema, predvsem pa malima borcema Franu in Danetu. Naj vam čimprej posije sonček in da boste čimprej doma v toplem objemu drug drugega. se tudi jaz podpišem pod tole
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:11:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-tudi jst grešim zdle, veselo papam pa čajčka pijem pol bom pa isto boga kot jernejev...zgaga Js sem se pa tak nabutala toplih sendvičev zdle. Pa še čokoladico sem po vrhu pojedla. Ne znam normalno jest. Al velik al pa mal. jst pa s paštetko pa še en krof, sej veš škoda da bi se posušili do ju3
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:13:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Zaprtost: Očitno se bom morala tud jst na eno žajfo usest! Zdej sem pa včeraj dobila še železove tablete, te pa tko al tko povzročajo baje še hujšo zaprtost. Glicerinske svečke pravite... Jih bo moral it kar mož iskat! Zame seveda. Junona, jst se bom enkrat po***** od smeha, ko maš take fajne primerjave. Pedri, pa to... Vete kje sem bla dans popoldne?! Na poroki svoje tašče!!! Smo šli čist tko by the mim, v čist vsakdanjih oblekah na občino. Pol pa še na eno večerjo. Me veseli, da te nasmejim. Ja, js tudi ppijem železov sirup in sem tak zaprta, da mi nič ne pomaga. Sem se zdajle ornk navečerja, tako da sigurno bo imelo kaj it ven, vprašanje je samo kdaj. A tak si uživala danes? Kaj pa Dona?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:13:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. čuj junonca kdaj ti je pa rekla da boš dobla denar za paket, še ta mesec ali drugi?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:14:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-tudi jst grešim zdle, veselo papam pa čajčka pijem pol bom pa isto boga kot jernejev...zgaga Js sem se pa tak nabutala toplih sendvičev zdle. Pa še čokoladico sem po vrhu pojedla. Ne znam normalno jest. Al velik al pa mal. jst pa s paštetko pa še en krof, sej veš škoda da bi se posušili do ju3 Ja to pa res. Js sem si še majonezo dala v sendvič, se mi jo je tako zaluštalo. Pravi Pušenjak in G, da industrijsko lahko papam.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:15:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, SOnček... Ni bil v redu obrazec, morem prinest tistega, na katerem je paketek in vloga za starševski dodatek. Neki je komplicirala. čuj junonca kdaj ti je pa rekla da boš dobla denar za paket, še ta mesec ali drugi? Okoli 15. aprila. Če oddaš ta mesec dobiš aprila. Je pa rekla, da je treba oddat nekaj dni pred koncem meseca, da ona izda odločbo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 20:16:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Mi gre pa tako na živce tale naš dragi DURS. Je bilo rečeno, da že marca dobim nakazano štipendijo - ampak ne, ker DURS še ni poslal podatkov nazaj na CSD. Tako da adijo okoli 200 EUR. Barabe!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?