Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:54:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan pol pa pokurite kr nekaj vode....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:54:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj še ne ker je neki prehlajen in zdaj nama obema paše da bebica še počaka kaki teden, ker sploh ne vem, če bi ga takega pustili v P... samo res - kaj mislite da je možno, da bi kdo gnjavil če pride on celi taki bogi z mano v P? al mu bojo dali kar kako masko pa celega ga razkužili al kaj verjetno bo dobil masko,če še bo prehlajen aha. no upam da ga ne bojo postavili pred vrat.... pa da bom mogla vse sama
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:55:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj lahko uporabljaš olja al pa kopel? a ti citiraš samo sebe? ma jaz se tolk časa,da se mal relaksiram-ne uporabljam pa nič v kopeli Dan gre proti koncu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:55:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj lahko uporabljaš olja al pa kopel? kaj si pa zdaj hotela naredit? ti kaj nagaja
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:56:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan pol pa pokurite kr nekaj vode.... pri njih še ni recesije!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:57:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan meni se pa načeloma ne da v banji ležat. Mi je najlažje kr pod tuš! meni pa je problem se notri stlačit... imava banjo ki ni nekih konvencionalnih mer in pol zgleda moje kopanje ko oni bogi kiti ki so nasedli v avstraliji
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:57:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj še ne ker je neki prehlajen in zdaj nama obema paše da bebica še počaka kaki teden, ker sploh ne vem, če bi ga takega pustili v P... samo res - kaj mislite da je možno, da bi kdo gnjavil če pride on celi taki bogi z mano v P? al mu bojo dali kar kako masko pa celega ga razkužili al kaj verjetno bo dobil masko,če še bo prehlajen aha. no upam da ga ne bojo postavili pred vrat.... pa da bom mogla vse sama sej te lahk pred vrati spodbuja! Si predstavljaš, kako se dere pred vrati na hodniku, tam pa hodijo! ja, js mislim tudi, da mu bodo dali masko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:57:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan pol pa pokurite kr nekaj vode.... ma v bistvu niti ne. ker ko se jaz notri vležem v banjo gre voda do roba, čeprav je nalijem čisto malo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:57:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan meni se pa načeloma ne da v banji ležat. Mi je najlažje kr pod tuš! meni pa je problem se notri stlačit... imava banjo ki ni nekih konvencionalnih mer in pol zgleda moje kopanje ko oni bogi kiti ki so nasedli v avstraliji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:58:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj lahko uporabljaš olja al pa kopel? a ti citiraš samo sebe? ma jaz se tolk časa,da se mal relaksiram-ne uporabljam pa nič v kopeli Dan gre proti koncu! naj ti bo....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:59:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
a je še kakšna v P zdajle al bomo počakale do jutri...spps, ti si zdaj na vrsti, ne? kaj kaže kej da bo al nič še?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:00:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj še ne ker je neki prehlajen in zdaj nama obema paše da bebica še počaka kaki teden, ker sploh ne vem, če bi ga takega pustili v P... samo res - kaj mislite da je možno, da bi kdo gnjavil če pride on celi taki bogi z mano v P? al mu bojo dali kar kako masko pa celega ga razkužili al kaj verjetno bo dobil masko,če še bo prehlajen aha. no upam da ga ne bojo postavili pred vrat.... pa da bom mogla vse sama sej te lahk pred vrati spodbuja! Si predstavljaš, kako se dere pred vrati na hodniku, tam pa hodijo! ja, js mislim tudi, da mu bodo dali masko! ha ha ha. zdaj sem se pa mogla tak režat, da moj misli, da se mi je stanje bistveno poslabšalo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:00:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o mamaM, si probala jogurt? ga nimam v hladilniku ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi.... upam, da se ti vse porihta do poroda meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sr pa bolijo kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo? jaz sem imela težave po prvem porodu z hemeroidi, ma kratek čas in sem imela svečke in mazilo Modolex in je pomagalo v zelo kratkem času
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:00:42
|
|
|
|
novo
|
jo, sm mam še tudi sam 3 tedne! Se mi zdi, da mam še čas. Mislim, da mi bo panika, ko bomo začele, ko po tekočem traku!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:00:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...si grem en čokolino naredit...mi manjka nekaj sladkega jaz si ga tudi zdaj malo privoščla čeprav naj ne bi ampak vseeno, mi je zapasal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:01:30
|
|
|
|
spps
|
po kopanju pa akcija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:02:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo jo, sm mam še tudi sam 3 tedne! Se mi zdi, da mam še čas. Mislim, da mi bo panika, ko bomo začele, ko po tekočem traku! jaz mam pa šeeeeeeee 3 dni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:02:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak, zdaj se pa jaz čisto zares grem kopat... ne pobegnit, ker verjetno še pridem nazaj. mi je dolgčas, ko je moj koma in ni za nobeno rabo (beri )
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:02:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps po kopanju pa akcija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:03:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo jo, sm mam še tudi sam 3 tedne! Se mi zdi, da mam še čas. Mislim, da mi bo panika, ko bomo začele, ko po tekočem traku! jaz mam pa šeeeeeeee 3 dni give me three!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:03:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps po kopanju pa akcija pa daj. zdaj bom pa užaljena glede na razmerje v kg med tema dvema. čeprav nisi daleč od resnice
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:04:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo jo, sm mam še tudi sam 3 tedne! Se mi zdi, da mam še čas. Mislim, da mi bo panika, ko bomo začele, ko po tekočem traku! jaz mam pa šeeeeeeee 3 dni go spps
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:04:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps po kopanju pa akcija pa daj. zdaj bom pa užaljena glede na razmerje v kg med tema dvema. čeprav nisi daleč od resnice sej se še lahk tolažimo.....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:04:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj pa čisto resnično zares grem...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 21:04:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo jo, sm mam še tudi sam 3 tedne! Se mi zdi, da mam še čas. Mislim, da mi bo panika, ko bomo začele, ko po tekočem traku! jaz mam pa šeeeeeeee 3 dni go spps kr takoj? ehhhhhhhhhhhhhhhh.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?