Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:15:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o mamaM, si probala jogurt? ga nimam v hladilniku ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi.... potem pa kar gura canesten par dni, držim pesti da se ti pozdravi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:15:26
|
|
|
|
tasa_m
|
večer. samo da se javim, da sem še živa. Nas tak ščipa da se bo mami zmešalo. Ali jem kaj ali ne, našo tamalo ščipa. Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat se mi je prav kamen odvalil od srca. Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali.. Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me kak sma pridne s papcanjem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:15:48
|
|
|
|
NoBady
|
no js sm si french nrdila, pol pridm sm prečekirat in vidm razloge zdej zakaj ne lak za nohte, tko da sm si v torbo dala aceton in gobice če slučajno do jutri kej pride (kar ne bo) drgač si bom pa jutr dol zbrisala, dans se mi ne da več z nohtam ubadat ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:18:40
|
|
|
|
pocka
|
ku kuc, se še jaz malo oglasim,danes sem bila bolj malo tu gor... lakiranje nohtov - tole je pa zanimivo, zdaj vem nekaj novega...si jih pa skoraj nikoli ne lakiram, tako,da teh problemov ne bom imela mama_m - a ti slučajno gnezdiš? pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečine , na uro pa še ne gledam... ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal IZVIRNO SPOROČILO: yania jaz sem pa že v službi bila danes, sem malo prej domov prišla...ene papirje sem mogla dostaviti, za napredovanje, da ko pridem konec marca 2010 nazaj, da bo plača večja ...ma ne vem neki novi zakon, morajo vsi zaposleni do 15.marca to urediti...pa kje so mene zdej najdl? čestitke za napredovanje ...mene so tudi prijetno presenetili, moram jutri nesti spričevala v službo, da mi končno dajo dodatek za italijanščino...me že 6 let nategujejo, zdaj pa naj bi ga končno dobila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:19:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. samo da se javim, da sem še živa. Nas tak ščipa da se bo mami zmešalo. Ali jem kaj ali ne, našo tamalo ščipa. Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat se mi je prav kamen odvalil od srca. Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali.. Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me kak sma pridne s papcanjem. bošček mali, saj bo bolje ti pa le spedenaj z obkladki in čestitke za 200 g
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:23:27
|
|
|
|
pocka
|
tasa - za Lijino pridobivanje na teži...poročaj, če bo šentjanževo olje delovalo, mogoče nam pa še prav pride, čeprav močno upam,da se tokrat izognem šivom...ampak so to bolj pobožne želje, ker ima mali tako veliko glavo,da bom verjetno gor do hrbta šivana ...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili
< Sporočilo je popravil pocka -- 4.3.2009 19:24:22 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:27:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečine , na uro pa še ne gledam... ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:28:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o mamaM, si probala jogurt? ga nimam v hladilniku ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi.... upam, da se ti vse porihta do poroda meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sr pa bolijo kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:29:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. samo da se javim, da sem še živa. Nas tak ščipa da se bo mami zmešalo. Ali jem kaj ali ne, našo tamalo ščipa. Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat se mi je prav kamen odvalil od srca. Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali.. Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me kak sma pridne s papcanjem. o zdravo! pa maš dosti šivov? so te vrezali ali si se sama strgala? ste pa pridne glede teže pa bravo tudi za papirologijo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:29:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečine , na uro pa še ne gledam... ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj... mene tudi,ampak,tako močno,da se moram ustavit, me ene dvakrat na dan, drugače me pa samo neprijetno zategne, čutim,ampak ni pa glih toliko,da se ne morem premaknit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:30:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady no js sm si french nrdila, pol pridm sm prečekirat in vidm razloge zdej zakaj ne lak za nohte, tko da sm si v torbo dala aceton in gobice če slučajno do jutri kej pride (kar ne bo) drgač si bom pa jutr dol zbrisala, dans se mi ne da več z nohtam ubadat ... ja vidiš - to pa zato, ker ne spremljaš nonstop RR. tukaj ne smeš zamuditi niti sekunde
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:31:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano Zakaj si tak prepričana??? čutim na vodi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:32:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili mi je patronažna rekla naj v petek na pregledu rečem za Simpex kaplice, ki se dobijo na recept. Tak da bomo prvo te probali. Sem pa danes kupila tudi čaj proti napenjanju,..upam, da bo kaj pomagalo mala čebelica.. vrezali so me ker se ni nikamor premikala in je bilo že kr hudo Ne vem koliko imam šivov v številu vem da me je šival 3-krat. Vsaj tak mi je reko. Ampak takrt mi je itak blo vseeno,sam da me zašije
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.3.2009 19:33:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:32:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o mamaM, si probala jogurt? ga nimam v hladilniku ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi.... upam, da se ti vse porihta do poroda meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sr pa bolijo kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo? jaz jo mam.mi je po parih dneh pomagala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:32:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tasa - za Lijino pridobivanje na teži...poročaj, če bo šentjanževo olje delovalo, mogoče nam pa še prav pride, čeprav močno upam,da se tokrat izognem šivom...ampak so to bolj pobožne želje, ker ima mali tako veliko glavo,da bom verjetno gor do hrbta šivana ...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili joj groza glede šivanja! glede kapljic sem se pa jaz zdaj tudi spomnila, da sem to že slišala. nekdo mi je enkrat omenil za te iz koroških lekarn, da so ful fajn. pa da če ne moreš na koroško, da se da poklicat v kako lekarno (recimo slovenj gradec) in ti potem pošljejo te kapljice...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:33:32
|
|
|
|
spps
|
kar se pa laka za nohte tiče,drži,da ne smejo nohti bit namazani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:35:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o mamaM, si probala jogurt? ga nimam v hladilniku ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi.... upam, da se ti vse porihta do poroda meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sr pa bolijo kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo? jaz jo mam.mi je po parih dneh pomagala o kak fajn da maš dobre izkušnje si me že kar potolažila. jaz sem do zdaj probala samo neke mrzle obkladke pa umivanje tisočkrat na dan s hladno vodo. ampak valda da ni kaj dosti pomagalo...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:35:24
|
|
|
|
pocka
|
bemu ...pa sem jo našla...prvo strijo, pa glih zdaj na koncu, sem že upala,da se jih bom izognila,zdaj pa upam,da grem čim prej,da se ne začnejo množiti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:35:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečine , na uro pa še ne gledam... ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj... mene tudi,ampak,tako močno,da se moram ustavit, me ene dvakrat na dan, drugače me pa samo neprijetno zategne, čutim,ampak ni pa glih toliko,da se ne morem premaknit sva na istem ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:36:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili mi je patronažna rekla naj v petek na pregledu rečem za Simpex kaplice, ki se dobijo na recept. Tak da bomo prvo te probali. Sem pa danes kupila tudi čaj proti napenjanju,..upam, da bo kaj pomagalo mala čebelica.. vrezali so me ker se ni nikamor premikala in je bilo že kr hudo Ne vem koliko imam šivov v številu vem da me je šival 3-krat. Vsaj tak mi je reko. Ampak takrt mi je itak blo vseeno,sam da me zašije nočem biti pametna, ampak ti res svetujem te koroške, tiste Sab Simplex so sama kemija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:37:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v p a se da podatke bolj konkretno označit?prej sem sfalila,pa ni rečen,da jih ne bom še enkrat,a teb se zdi,da je konkretna barva,mislim,da se z lahkoto loči od teksta?ma tečno mi je že opozarjat,sej drugač ne vidim tak slabo... sekj na pregledu te spremljajo kaj se dogaja,če ne bo kaj ok,te bodo že poslali v P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:38:39
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečine , na uro pa še ne gledam... ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj... mene tudi,ampak,tako močno,da se moram ustavit, me ene dvakrat na dan, drugače me pa samo neprijetno zategne, čutim,ampak ni pa glih toliko,da se ne morem premaknit sva na istem ja no, fajn,da nisem sama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:51:58
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa, lepo jopico si naredila. To bo lepo dete! In tvoj buši je tud lep. cita, jaz ti kar priznam, da jemljem za mleko tablete. V P je bila en dan malo kriza in so mi jih dali. In se je občutno povečala količina. Poleg tega pijem čaj za dojenje (iz celjskih lekarn, ta je najboljši), jem kurjo juhco pa polenta dela mleko, pa kus kus, mleko pijem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 19:52:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer. samo da se javim, da sem še živa. Nas tak ščipa da se bo mami zmešalo. Ali jem kaj ali ne, našo tamalo ščipa. Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat se mi je prav kamen odvalil od srca. Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali.. Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me kak sma pridne s papcanjem. Pridne ste! A ne kok je lep občutek ko vidiš, da otrok napreduje? Za krče smo tudi mi imeli pri Tiji koroške kapljice. Pa lahko rečem, da so pomagale. Vsaj tistih 5 minut, ko je kot obsedena lizala dudo, ker je bila sladka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?