Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:36:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:40:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:41:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma ja, bo minilo. Moja je imela fore, da je npr nekaj dni sam od jabolk živela. In za večerjo samo kozarec mleka al pa še to ne. Najprej sem se ustrašila, če je kaj bolana al kaj. Ko sem pa vidla, da ji čokolada gre pa dober v rito, sem pa vedla, da je sam faza. In pol sem še nekje prebrala, da 2-letni otrok lahko poje celo manj kot 9m dojenček. o to pa res nisem vedla. samo vprašanje če si bom zapomnila za naslednji dve leti ko bo meni prišlo prav Saj bomo vse na istem, pa te bomo spomnile. Ok zmenjeno
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:42:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal me prav zanima kako se bo držal,ker prvič ni šel zraven-je pa prebledel ,ko smo se pripeljali do P -še zdaj ga vidim pred očmi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:42:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja - lepila pa še vedno nimam Js sm si ga pa danes kupila. tak da bom jutri lepila! pridna pridna. no saj jaz še nimam niti slik tak da mi lepilo tudi ne bi kaj dosti pomagalo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:43:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega. mama jaz še oboje pride katera? eh zaj sem že neko kislo juho jedla ko je od kosila ostala. nisem prej videla tvojega vabila.... lahko pridem jutri? no al pa čez eno uro, ko bom že spet lačna
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:44:29
|
|
|
|
novo
|
jogurt n IZVIRNO SPOROČILO: loni77 Hojla! Naj vas pozdravim. Sem nova. Zelo rada vas berem, ker imate hude debate. PDP imam 25.3.2009. Dobrodošla! kak fajn, tudi js mam na isti dan PDP. pa še večkrat se oglasi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:45:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:45:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:45:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal me prav zanima kako se bo držal,ker prvič ni šel zraven-je pa prebledel ,ko smo se pripeljali do P -še zdaj ga vidim pred očmi zdaj je malo starejši in zrelejši!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:46:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega. mama jaz še oboje pride katera? eh zaj sem že neko kislo juho jedla ko je od kosila ostala. nisem prej videla tvojega vabila.... lahko pridem jutri? no al pa čez eno uro, ko bom že spet lačna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:47:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega. mama jaz še oboje pride katera? eh zaj sem že neko kislo juho jedla ko je od kosila ostala. nisem prej videla tvojega vabila.... lahko pridem jutri? no al pa čez eno uro, ko bom že spet lačna ni blema
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:47:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. ja, čakam, da mi pripraviš vodo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:47:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju? neki takega-sam,kose menda ne zaveda,da se mu bo kmal nasmeh zbrisal me prav zanima kako se bo držal,ker prvič ni šel zraven-je pa prebledel ,ko smo se pripeljali do P -še zdaj ga vidim pred očmi zdaj je malo starejši in zrelejši! bom ob priliki poročala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:47:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj še ne ker je neki prehlajen in zdaj nama obema paše da bebica še počaka kaki teden, ker sploh ne vem, če bi ga takega pustili v P... samo res - kaj mislite da je možno, da bi kdo gnjavil če pride on celi taki bogi z mano v P? al mu bojo dali kar kako masko pa celega ga razkužili al kaj
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:48:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:49:26
|
|
|
|
novo
|
kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj ahko uporabljaš olja al pa kopel?
< Sporočilo je popravil novo -- 4.3.2009 20:50:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:50:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. ja, čakam, da mi pripraviš vodo! saj bom šla zdaj no
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:50:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega. mama jaz še oboje pride katera? eh zaj sem že neko kislo juho jedla ko je od kosila ostala. nisem prej videla tvojega vabila.... lahko pridem jutri? no al pa čez eno uro, ko bom že spet lačna ni blema o hvala. grem kar v avto, da ne bom pozna - da me že prej lakota ne zgrabi
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:51:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj lahko uporabljaš olja al pa kopel?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:51:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:52:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji moj še ne ker je neki prehlajen in zdaj nama obema paše da bebica še počaka kaki teden, ker sploh ne vem, če bi ga takega pustili v P... samo res - kaj mislite da je možno, da bi kdo gnjavil če pride on celi taki bogi z mano v P? al mu bojo dali kar kako masko pa celega ga razkužili al kaj verjetno bo dobil masko,če še bo prehlajen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:53:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj ahko uporabljaš olja al pa kopel? jaz mam neki gel za tuširanje za otroke pa si kar tisto malo notri vlijem - čim manj vsega... ne vem kak je pa s temi olji pa s tem. verjetno ni fajn pretiravati....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:53:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: novo kopanje- naj bi se kopal kratek čas, kaj?! priznam, da si celo nosečnost nisem privoščila kopeli, zdajle se mi je pa pošteno zluštalo. Kaj lahko uporabljaš olja al pa kopel? a ti citiraš samo sebe? ma jaz se tolk časa,da se mal relaksiram-ne uporabljam pa nič v kopeli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:53:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč Moj me že tudi čudno gleda. Pa sem prej rekla da se grem kopat, ampak sem po večerji še malo prišla počekirat sem gor in je že mel pripombe - a nisi rekla da se greš kopat.... Pa lahko noč lolita. jaz sem se pa prej da sem se mal odmočla,ker se mi zdi,da se vredu umijem sam če se skopam he he. pa še dobro je baje za pospeševanje zadev. tak da se jaz kopam kar ene trikrat na dan meni se pa načeloma ne da v banji ležat. Mi je najlažje kr pod tuš!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?