Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:45:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Maja pa je predčasno šla spat, ker je od 17h non-stop nekaj jokcala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:46:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw sej to mene najbolj muči, no ne ravno tolk kot mojega moža, ker si je on želel te pakete in zdaj, če jih ne bo imel vem, da ne bo ravno zadovoljen, sam tu je en velik AMPAK, namreč aprila nama poteče registracija na starem avtu, avto pa je 95´letnik in sploh vprašanje, če bi šla skoz na tehničnem. Nevem se bova dogovorila in jutri bomo videli kaj bo. Moj avto je bil letnik 93 in je bil brezhiben. Tako dobrega starega avta ne vidiš vsak dan. Smo redno delali servise in je bil tipi topi. Ona moja stara astra, je bila 94 letnik, delala brezhibno, dokler se mi ni tista ženska v rit zapeljala, potem pa je avto stal, skoraj nič se nisem vozila z njim in je bil avto fuč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:48:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Maja pa je predčasno šla spat, ker je od 17h non-stop nekaj jokcala. To pa ni Maji v navadi, da gre tako hitro spat. Upam, da ga ne bo preveč ponoči sračkala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:49:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Maja pa je predčasno šla spat, ker je od 17h non-stop nekaj jokcala. To pa ni Maji v navadi, da gre tako hitro spat. Upam, da ga ne bo preveč ponoči sračkala. Je dobila še calpol za popotnico. Nimam pojma zakaj je toliko jokala. Do sedaj je še nisem videla take.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:52:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Tuki Uspel obisk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer evo mene po ceeelem dnevu potepanja , uf tole me je pa bolj zmatralo, kot pa AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc spi že od 17h..se je vmes zbudil in baje ful jokal (me ni bilo doma), pa mu je ati dal čaj in spet spi... le kaj ga muči ? Jst sem klicala to nadomestno G. in pravi da s tem nima izkušenj (namreč da bi imela zaščito in krvavela), je rekla naj grem po test nosečnosti...halo zdej me je čist zmedla in sem res šla v lekarno, zdej me je pa strah nardit ...moja G pride pa šele v pon. a si naredila test??? Ta je pa res ena kokoš , jahh najlažje jim je rečt naredite test
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:54:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Kako je bilo na telovadbi? Danes še huje kot včeraj Dvakrat za poredoma je kar kruta, samo kaj ko trenutno zaradi Andraže ne gre drugače Je pa 250g minusa od včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:55:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer evo mene po ceeelem dnevu potepanja , uf tole me je pa bolj zmatralo, kot pa AT To ti pa ne verjamem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:55:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Kako je bilo na telovadbi? Danes še huje kot včeraj Dvakrat za poredoma je kar kruta, samo kaj ko trenutno zaradi Andraže ne gre drugače Je pa 250g minusa od včeraj za minus Da pa je 2x zapored kruta, ti pa verjamem. Samo počasi boš ti prišla v formo, me bomo pa ....... brez.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:56:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Tuki Uspel obisk? Odlično uspel Sva se fino načvekali, celo otroci so bili zelo pridni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:56:34
|
|
|
|
aurora28
|
Srčekgirl meni ne odpre posnetek z maše Estrella povej mi kakšno dieto imaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:56:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer evo mene po ceeelem dnevu potepanja , uf tole me je pa bolj zmatralo, kot pa AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:56:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer evo mene po ceeelem dnevu potepanja , uf tole me je pa bolj zmatralo, kot pa AT Čer. Ampak je ziher bolj prijetna utrujenost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:58:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw sej to mene najbolj muči, no ne ravno tolk kot mojega moža, ker si je on želel te pakete in zdaj, če jih ne bo imel vem, da ne bo ravno zadovoljen, sam tu je en velik AMPAK, namreč aprila nama poteče registracija na starem avtu, avto pa je 95´letnik in sploh vprašanje, če bi šla skoz na tehničnem. Nevem se bova dogovorila in jutri bomo videli kaj bo. Moj avto je bil letnik 93 in je bil brezhiben. Tako dobrega starega avta ne vidiš vsak dan. Smo redno delali servise in je bil tipi topi. Ona moja stara astra, je bila 94 letnik, delala brezhibno, dokler se mi ni tista ženska v rit zapeljala, potem pa je avto stal, skoraj nič se nisem vozila z njim in je bil avto fuč. Ej, a je tvoj avto zdaj poštimal? A je zdaj nehal nagajat? Avto, mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:59:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Kako je bilo na telovadbi? Danes še huje kot včeraj Dvakrat za poredoma je kar kruta, samo kaj ko trenutno zaradi Andraže ne gre drugače Je pa 250g minusa od včeraj za minus Da pa je 2x zapored kruta, ti pa verjamem. Samo počasi boš ti prišla v formo, me bomo pa ....... brez. za Estrello*!!! In podpišem modro obarvano...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 19:59:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Srčekgirl meni ne odpre posnetek z maše Estrella povej mi kakšno dieto imaš? Na ZS mi pošl svoj mejl pa ti bom po mejlu poslala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer evo mene po ceeelem dnevu potepanja , uf tole me je pa bolj zmatralo, kot pa AT Čer. Ampak je ziher bolj prijetna utrujenost. vsekakor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:01:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Srčekgirl meni ne odpre posnetek z maše Estrella povej mi kakšno dieto imaš? Dieto zdrave prehrane z 1200kcal. Kar kruto malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:01:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Kako je bilo na telovadbi? Danes še huje kot včeraj Dvakrat za poredoma je kar kruta, samo kaj ko trenutno zaradi Andraže ne gre drugače Je pa 250g minusa od včeraj za minus Da pa je 2x zapored kruta, ti pa verjamem. Samo počasi boš ti prišla v formo, me bomo pa ....... brez. Ti boš na šihtu imela telovadbo, jaz pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:01:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Tuki Uspel obisk? Odlično uspel Sva se fino načvekali, celo otroci so bili zelo pridni super. Tudi jaz čakam na kak čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:03:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Barbaw sej to mene najbolj muči, no ne ravno tolk kot mojega moža, ker si je on želel te pakete in zdaj, če jih ne bo imel vem, da ne bo ravno zadovoljen, sam tu je en velik AMPAK, namreč aprila nama poteče registracija na starem avtu, avto pa je 95´letnik in sploh vprašanje, če bi šla skoz na tehničnem. Nevem se bova dogovorila in jutri bomo videli kaj bo. Moj avto je bil letnik 93 in je bil brezhiben. Tako dobrega starega avta ne vidiš vsak dan. Smo redno delali servise in je bil tipi topi. Ona moja stara astra, je bila 94 letnik, delala brezhibno, dokler se mi ni tista ženska v rit zapeljala, potem pa je avto stal, skoraj nič se nisem vozila z njim in je bil avto fuč. Ej, a je tvoj avto zdaj poštimal? A je zdaj nehal nagajat? Avto, mislim Zdaj za enkrat dela, upam, da tako ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:04:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Tuki Uspel obisk? Odlično uspel Sva se fino načvekali, celo otroci so bili zelo pridni super. Tudi jaz čakam na kak čvek Jaz sem hotela že prejšnji teden napisat nekaj pa vsakič pozabim. A BOMO IMELE KAKŠNO SREČANJE PREDEN ŠTRATAMO S SLUŽBO?????? pa ja, derem se
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:04:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Katera se javi za odprtje 16 dela????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:04:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Kako je bilo na telovadbi? Danes še huje kot včeraj Dvakrat za poredoma je kar kruta, samo kaj ko trenutno zaradi Andraže ne gre drugače Je pa 250g minusa od včeraj za minus Da pa je 2x zapored kruta, ti pa verjamem. Samo počasi boš ti prišla v formo, me bomo pa ....... brez. Ti boš na šihtu imela telovadbo, jaz pa ne Tale moja telovadba bo hujša od tvoje. Upam, da križ in škripec ne izdata. Pa plazit na stojalo po stvari in ..... nosit xxx metrov daleč po stopnicah in nazaj ..... Bo fajn telovadba.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?