|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 16:40:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Res je šit user posted image . Jutri greva tja in bom kar rekla, da to ni moj problem, ampak njihov in da zahtevam še kakšen popust, ker ne bova dobila to kar si midva želiva. Majku jim user posted image

bom vprašala M. kako je s tem pri njih.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.3.2009 16:41:15   
aurora28
Barbaw na naročilu je napisan rok, ki ga je sama prodajalka ročno napisala.

Špelin@ med drobni tisk med drugim spadajo tile

splošni pogoji:

Datum dobave:
Vozilo bo na voljo kupcu najpozneje na datum dobave, naveden v naročilu, ki se eventualno lahko podaljša za največ dva meseca zaradi primerov višje sile, kot so: požar, poplave, delovni spori pri prodajalcu ali proizvajalcu ali njunih dobaviteljih ali podizvajalcih.
V primeru prekoračitve tako podaljšanega dobavnega roka zaradi zgoraj naštetih vzrokov, lahko kupec odstopi od naročila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.3.2009 16:58:17   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš user posted image

Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenjeuser posted image user posted image user posted image
Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlicouser posted image

Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla user posted image , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega user posted image

to glih ni najbolj ok

Ja, pa saj to ni vsak obrok, en obrok na dan ji dam tako, ponavadi kosilamo skupaj, ona v stolčku z nami za mizo, če pa ne kaže nekega interesa pa jo tako nahranim user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.3.2009 17:09:15   
Srčekgirll
Vid še vedno ni odspal 2. runde. Ma tolk energije, da je joj. user posted image Pol bo pa zvečer norel poznouser posted image , če bo šel zdej spat. Pa je že kazal da bo zaspal, pa je spet k naspidiran.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.3.2009 17:23:57   
barbaw

Ja, pa saj to ni vsak obrok, en obrok na dan ji dam tako, ponavadi kosilamo skupaj, ona v stolčku z nami za mizo, če pa ne kaže nekega interesa pa jo tako nahranim user posted image

Upam, da ne boš imela take probleme kot moja teta. Ti jih ne privoščim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.3.2009 17:26:07   
barbaw

Barbaw na naročilu je napisan rok, ki ga je sama prodajalka ročno napisala.

Špelin@ med drobni tisk med drugim spadajo tile

splošni pogoji:

Datum dobave:
Vozilo bo na voljo kupcu najpozneje na datum dobave, naveden v naročilu, ki se eventualno lahko podaljša za največ dva meseca zaradi primerov višje sile, kot so: požar, poplave, delovni spori pri prodajalcu ali proizvajalcu ali njunih dobaviteljih ali podizvajalcih.
V primeru prekoračitve tako podaljšanega dobavnega roka zaradi zgoraj naštetih vzrokov, lahko kupec odstopi od naročila.

Če odstopiš ti pripada 2x ara. Drugače pa verjetno lahko izsiliš kakšen popust. Glede na to, da še imata avto bi bilo vseeno fajn izsilit kakšen nadomestni avto, popust in počakat na takega kot sta ga naročila. Avta glih ne menjaš vsako leto, pa da ti ne bo kasneje žal in se boš po glavi tolkla.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.3.2009 18:32:33   
aurora28
Barbaw sej to mene najbolj muči, no ne ravno tolk kot mojega moža, ker si je on želel te pakete in zdaj, če jih ne bo imel vem, da ne bo ravno zadovoljen, sam tu je en velik AMPAK, namreč aprila nama poteče registracija na starem avtu, avto pa je 95´letnik in sploh vprašanje, če bi šla skoz na tehničnem. Nevem se bova dogovorila in jutri bomo videli kaj bo. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.3.2009 18:47:52   
Srčekgirll
No, Vid je končno zaspal. Upam, da do jutra. Sm mu dala še za jest (čokolino s krispijem) pol sm ga skopala, še malo je pil in mi v naročju pred TVjem omagal. Zdej grem pa še mal po netu brskat pol pa mal TV pogledat, pa mogoče se še kej javim.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.3.2009 18:59:40   
Srčekgirll
Šolski spis 2.razreda
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.3.2009 19:00:24   
Srčekgirll
Pri mašiuser posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.3.2009 19:02:22   
jana81
Nejc spi že od 17h..se je vmes zbudil in baje ful jokal (me ni bilo doma), pa mu je ati dal čaj in spet spi... le kaj ga muči ?

Jst sem klicala to nadomestno G. in pravi da s tem nima izkušenj user posted image (namreč da bi imela zaščito in krvavela), je rekla naj grem po test nosečnosti...halo zdej me je čist zmedla in sem res šla v lekarno, zdej me je pa strah nardituser posted image ...moja G pride pa šele v pon.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.3.2009 19:13:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc spi že od 17h..se je vmes zbudil in baje ful jokal (me ni bilo doma), pa mu je ati dal čaj in spet spi... le kaj ga muči ?

Jst sem klicala to nadomestno G. in pravi da s tem nima izkušenj user posted image (namreč da bi imela zaščito in krvavela), je rekla naj grem po test nosečnosti...halo zdej me je čist zmedla in sem res šla v lekarno, zdej me je pa strah nardituser posted image ...moja G pride pa šele v pon.

Noseča? Če sem prav razumela imaš zaščito ono 3m injekcijo ne? Tudi jaz sem jo imela in skoz "krvavela", skoz pomalem sem mela krvav izcedek in mi je G rekla da pri enih ženskah je to pač tako močan stranski učinek, pri enih bolj, pri drugih manj. Če pa te tako skrbi pa naredi test, ampak dvomim da bo pozitiven. Pri takuh stvareh pa ti res srček močno razbija.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.3.2009 19:13:26   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Šolski spis 2.razreda
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.3.2009 19:13:53   
nia5

Kake probleme pauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.3.2009 19:16:09   
špelin@

Naredi ta test, itak mislim, da nima veze.
G ti je naročila, da naredi test, ker se ji ne da ukvarjat s tem in se te je na tak način gladko in čisto po "regelcih" začasno znebila... Tako si te pač "skine s user posted image ", grdo rečeno, ker itak le nadomešča.
Ali greš takoj v pon. do svoje G ali pa upoštevaš nasvet suzy85.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.3.2009 19:17:02   
Srčekgirll

Noseča? Če sem prav razumela imaš zaščito ono 3m injekcijo ne? Tudi jaz sem jo imela in skoz "krvavela", skoz pomalem sem mela krvav izcedek in mi je G rekla da pri enih ženskah je to pač tako močan stranski učinek, pri enih bolj, pri drugih manj. Če pa te tako skrbi pa naredi test, ampak dvomim da bo pozitiven. Pri takuh stvareh pa ti res srček močno razbija.

Inekcijo? Hmmm...jst jim nč ne zaupam. Dej nared test, da se prepričaš.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.3.2009 19:20:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naredi ta test, itak mislim, da nima veze.
G ti je naročila, da naredi test, ker se ji ne da ukvarjat s tem in se te je na tak način gladko in čisto po "regelcih" začasno znebila... Tako si te pač "skine s user posted image ", grdo rečeno, ker itak le nadomešča.
Ali greš takoj v pon. do svoje G ali pa upoštevaš nasvet suzy85.

v ponedeljek itak kličem svojo G, sam tale nadomestna je res krava, me je enkrat že pregledovala med nosečnostjo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.3.2009 19:42:42   
Estrella*
jana81: nadomestna lenoba, ne pa Guser posted image  

Kje ste vse?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.3.2009 19:43:13   
hijenca

Kje ste vse?

Evo me, malo sem še prišla pokukat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.3.2009 19:43:17   
špelin@

Kje ste vse?

Tuki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.3.2009 19:44:15   
barbaw

Barbaw sej to mene najbolj muči, no ne ravno tolk kot mojega moža, ker si je on želel te pakete in zdaj, če jih ne bo imel vem, da ne bo ravno zadovoljen, sam tu je en velik AMPAK, namreč aprila nama poteče registracija na starem avtu, avto pa je 95´letnik in sploh vprašanje, če bi šla skoz na tehničnem. Nevem se bova dogovorila in jutri bomo videli kaj bo. 

Moj avto je bil letnik 93 in je bil brezhiben. Tako dobrega starega avta ne vidiš vsak dan. Smo redno delali servise in je bil tipi topi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.3.2009 19:44:18   
barbaw

Ti ga kar naredi. Pa na MON-u povprašaj malo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.3.2009 19:44:21   
barbaw

Kake probleme pauser posted image

Za bratrancem je letala s krožnikom do njegovega 6. leta. user posted image  Juhe mu je dajala v skodelico, da jo je lahko uspust spil. Ni za govorit. Več pa raje ne bi napisala, ker je res .....

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.3.2009 19:44:25   
hijenca
Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.3.2009 19:44:57   
barbaw

Kje ste vse?

Kako je bilo na telovadbi?

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?