Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:51:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: christy hej špelin..mal udiram na vašo temo ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjev ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a??? Ej, hvala Ne, nimaaaaaaaaaaam Ups A se bo on spomnil? 10 let sta poročena že? Iii, lepo.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:51:20
|
|
|
|
aurora28
|
Sem pogledala naročilo avta in piše dobavni rok: dat. končne izdelave 1/3. + 30 dni dostava, do 31.3.2009
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:51:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenje Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlico Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:51:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia spi že dobro uro Prej sem cote zlagala v omaro in sem spet skoraj znorela. Moj vedno ko si sleče pulover, ki še ni za prat stlači not, tak kao zloženega, pa sem mu že rekla, da naj ga raje flikne kam in ga bom jaz zložila kot treba, ne pa da je pol vse nabulano . Pol pa zlagam za njim ko neka... Pa da o kratkih majicah ne govorim, kr vse postrani kupi stojijo, ker rovari kero bo obleko, joj. Jaz samo zaprem omaro pa je. HB ne rovari noter, če pa že kje na sredini ven vzame, pa pazi, da se vse ostalo ne zmečka. Sigurno ne bi pospravljala za njim. pa naj ima zmečkano, če hoče. Kar je modrega, velja za mojega No, citat od barbaw bi moral pisati takole: ne pospravljam za njim, kar naj ima zmečkano, če ne zna pazit, kako kaj ven jemlje. Tudi jaz ne. Zlikam , pospravi v omaro on, kako pa ven jemlje mi je pa kratko malo vseeno moj že tud ve, da je zmečkano pač ostalo zmečkano zaradi njega...in njegovega ven jemanja... pa naučil se je in zdaj kdaj pa kdaj reče a bi mi ti prosilm zložla tole, ker še ni umazana no včasih pa pozabi, pa pol postane naenkrat vsrana in čez par dni po ennem nošenju v umazanem perilu temu ustrezno jaz pol kdaj pozabim dat noter ko se pere Pst ne mu povedat, pol pa kje je ona? jaz pa kera,? a on zmečkana?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:52:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: christy hej špelin..mal udiram na vašo temo ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjev ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a??? Ej, hvala Ne, nimaaaaaaaaaaam Ups A se bo on spomnil? Spomnil se bo že, ampak glede darila je bolj zapleteno: midva bi si za darilo privoščila nekaj v dvoje, kar pomeni, d aje treba dobit varstvo za vse 3...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:52:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: imš mail Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit? Jaz sem mislila, da si je že A nima več tiča? Ne vem KLIK Še ima tiča Zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:53:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: imš mail Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit? Jaz sem mislila, da si je že A nima več tiča? Kar direktno vseka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:54:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sem pogledala naročilo avta in piše dobavni rok: dat. končne izdelave 1/3. + 30 dni dostava, do 31.3.2009 A je kaj drobnega tiska? Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se posvetovala s kakšnim pravnikom, če imata možnost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:54:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:55:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: christy hej špelin..mal udiram na vašo temo ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjev ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a??? Ej, hvala Ne, nimaaaaaaaaaaam Ups A se bo on spomnil? Spomnil se bo že, ampak glede darila je bolj zapleteno: midva bi si za darilo privoščila nekaj v dvoje, kar pomeni, d aje treba dobit varstvo za vse 3... To bo težje izvest kot darilo kupit ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:57:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: christy hej špelin..mal udiram na vašo temo ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjev ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a??? Ej, hvala Ne, nimaaaaaaaaaaam Ups A se bo on spomnil? Spomnil se bo že, ampak glede darila je bolj zapleteno: midva bi si za darilo privoščila nekaj v dvoje, kar pomeni, d aje treba dobit varstvo za vse 3... To bo težje izvest kot darilo kupit ne? Pošteno povem, da me boli vstavinekaj za darilo (tako, ki ga zaviješ in nekomu daš), rada bi malo relaksacijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:57:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hojla, sem jezna kot sto . Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto. V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada??? frdamani
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:58:04
|
|
|
|
Taanikaa
|
špelin,ko bojo otroc zaspal pa kej pripraviš..mal svečke in kaka večerjica..in imaš nekaj za v dvoje in še varstva ne rabiš ..pa kako fensi perilo a ni to relaksacija?hehe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 15:59:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy špelin,ko bojo otroc zaspal pa kej pripraviš..mal svečke in kaka večerjica..in imaš nekaj za v dvoje in še varstva ne rabiš ..pa kako fensi perilo a ni to relaksacija?hehe Bi bilo super, če bi Gregi spal Evo, obisk je tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:00:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hojla, sem jezna kot sto . Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto. V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada??? Če bosta čakala na tak avto kot sta hotela bi mogla dobit kakšen popust. A so vama dali vsaj pismeno rok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:00:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???' Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava pekla HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam. Ponavadi uniči tisto ta novo To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat zdej se pa po kolenih pridrajsa do punce Po moje se postavljajo pred puncam , mamina denarnica pa Upam, da Alja ne bo tak razgrajač kot je Andraž. Pa tako priden je bil tja do 5 leta, sedaj ta tak Da ne bo še hujša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:00:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: imš mail Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit? Jaz sem mislila, da si je že A nima več tiča? Ne vem Še ga ima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:00:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: imš mail Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit? Jaz sem mislila, da si je že Zbira prosotvoljne prispevke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:00:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenje Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlico Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega to glih ni najbolj ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:01:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: christy špelin,ko bojo otroc zaspal pa kej pripraviš..mal svečke in kaka večerjica..in imaš nekaj za v dvoje in še varstva ne rabiš ..pa kako fensi perilo a ni to relaksacija?hehe Bi bilo super, če bi Gregi spal Evo, obisk je tu Ti bi rabila varstvo vsaj za Gregija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:02:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sem pogledala naročilo avta in piše dobavni rok: dat. končne izdelave 1/3. + 30 dni dostava, do 31.3.2009 Potem do 31.3 ne moreš nič, razen nižat ceno za redi tega, ker ne bo popolen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:03:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???' Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava pekla HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam. Ponavadi uniči tisto ta novo To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat zdej se pa po kolenih pridrajsa do punce Po moje se postavljajo pred puncam , mamina denarnica pa Upam, da Alja ne bo tak razgrajač kot je Andraž. Pa tako priden je bil tja do 5 leta, sedaj ta tak Da ne bo še hujša. Potihooooooooo pšššštttt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:04:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: kaj ko bi mami prišla zvečer do vas, vi2 bi pa skočila malo ven na kako večerjo. Tiste 3 urce bi pa že šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:10:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja se tega še na srečo v tej obliki ni spomnila, me pa ko ji rečeš da naj da gic gic mamici., samo po njih skoz žgečka Sm se skor polulala. Mene je pa Vid včasih prijel, če sm ga vprašala: Kje ma mami cuc,cuc , zdej pa ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 16:36:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je spila 200AM in spi že dobrih 20min Očitno ji je bilo 80g kosila pred 2h premalo, da je spila celo flašo mleka Jaz grem pod tuš in se bom počasi odpravila telovadit. Pridno čvekajte.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?