Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Jst sem pa to naročila sam je prej omagala, tak da moram počakat, da se spočije, pol je pa rekla bo pa spet priletela tako se dela gantar mal se mora res odpočit, je vidit zelo utrujena aja pa hvala za vrtnico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 19:06:41
|
|
|
|
janja*
|
Gantar hvala za rožico mi je kar malo polepšala dan.Danes sem taka tečka ,da grem sama sebi na živce.Otrdevanje se je umirilo in najbolje bo,da grem kar spat.Lepo pančkajte in se slišimo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 19:10:33
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA lepo in mirno noč...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 19:11:54
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR ZATE PA ENO DA BO ČIMPREJ PLUSEK
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 19:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Janja ... pa mirno nočko Dudica ... hvala za piko-poko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 19:39:01
|
|
|
|
Dudica1
|
NO PA SO VSE ŠLE POČIVAT TUD JAZ SE BOM ODPRAVLA POČASI
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 7:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ste? jaz sem še kar, me že neki boli kr neki, no spali smo celo noč, zdaj je pa tast peljal sinka v vrtec tako da bom imela cel dopoldne mir pol popoldne grem pa papirje rihtat na socialo pa v ZD, pa še limit moram it podalšat bom videla, upam da mi rata vse danes opravit da imam pol cel mesec mir janja: kako si spala, je bilo vse vredu, a boš zdržala vsaj še 14 dni kako si pa ti buksi? gantar: en šopek, da ne bom samo jaz dobivala od tebe rožice
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 8:17:22
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 spanje je bilo še kar,čeprav sem se zbujala,ker me je malo bolel spodnji del trebuha.Kot neki krči.Mah bo že,probala bom ne mislit na tebolečine pa bo .Sej še malo pa bo konec .Kdaj pa imaš ti rok poroda? Buksi a si že rodila? Dudica1 kje si?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 8:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
janja: tako je prav, ne miselt pa bo lažje jaz imam rok pa šele 23.5. sam bi šla kar že zdaj, ker sem že spet na bolniški zaradi odstopa posteljice in moram čim več počivat oz ležat tako da sem že sama seb napota, ker nikamer ne morem, komaj čakam maj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 8:32:30
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 čisto te razumem.Sej včasih ti paše,da ležiš samo non stop pa ne.Čas se vleče in vse ti gre na živce.Ampak me smo borke in se ne damo. Drži se.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 8:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka 30 čisto te razumem.Sej včasih ti paše,da ležiš samo non stop pa ne.Čas se vleče in vse ti gre na živce.Ampak me smo borke in se ne damo. Drži se. tako je, smo kmečke dekline
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 9:10:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 kje si? evo mene...sem tamalga pelala v vrtec pa še v trgovino sm mogla... mene tud skoz neki špika in trebuh otrdeva,ti povem da jaz tud ne bom dočakala pdp-ja... ...ne vem no kokr mi je blo lepo prvič je zdaj čist drugo nasprotje.Skoz neki boli in otrdeva...ma probam odmislt pa bo kar bo...ampak bi pa rada da bi bil maja rojen po možnosti glih 1 ko mam pdp... ...mi je tak lep datum...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 9:35:44
|
|
|
|
buksi
|
Dobor jutro! še sem tukaj in v enem kosu. Me je včeraj tako pritisk zmatral pa pol še pregled, sem čakala tri ure, da sem prišla na vrsto, da sem bla čist out ko sem prišla domov. Dobro da me je moj peljal. Sicer pa je blo na pregledu vse ok. Mali pa ima že približno 3400g. je pa rekla in sem videla, da je posteljica že načeta, so se vidle take črne pike. Tak da upam, d bo kmalu sedaj. za vsak slučaj pa mi je dala datum čez 14 dni. Aja pa še na EKG moram obvvezno it ta teden. Mi nekaj srce nabija in mi je napotnico napisala. Bom šla kar v Logatc k svoji zdravnici, saj ga tud tam delajo. Se mi ne da okol letat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 9:51:35
|
|
|
|
Dudica1
|
o BUKSI tale vaš ma pa že kar velik kg...moj prvi je mel 400g več ko se je rodil in je bil kar konkretno težak ...no važno da bo vse vredu no potem bo pa kmalu če imaš že načeto posteljico...zdaj bomo kar po tekočem traku hodile v P...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi: samo da si vredu, no drugače bo pa kr kmalu, tako da upam da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:09:34
|
|
|
|
buksi
|
ja če ta kilaža drži seveda. No moj pravi da bomo mel drugi teden pestro, ko bo še luna. Bomo vidli, če bo tako. No po tihem upam da bo res . kako ste kaj ?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja če ta kilaža drži seveda. No moj pravi da bomo mel drugi teden pestro, ko bo še luna. Bomo vidli, če bo tako. No po tihem upam da bo res . kako ste kaj ? saj je res! luna! pol pa mogoče bo res drugače sem jaz kar uredu sam vse me boli
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:14:02
|
|
|
|
janja*
|
No buksi za pregled.Men pa srce ful razbija,ko mi utrdi trebuh in je rekel ginekolog,da je to normalno. Verjetno tudi pri tebi ni nič hudega.Zdaj pa res lahko samo še odštevaš dneve.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
oh blagor vama ko sta že na koncu mene pa še čaka vse to
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:27:22
|
|
|
|
Dudica1
|
ja kamlu bomo začele hodit v porodnišnice... ...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 10:27:59
|
|
|
|
buksi
|
verjetno res ne, samo preventivno me je dala, da mi bojo pogledali EKG. Bom verjetno jutri šla v logatec. Janja*: kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 11:51:40
|
|
|
|
janja*
|
buksi enkrat sem ok drugič me vse boli...Najbolje mi je ko počivam.Bom izdržala še kak teden več pa sigurno ne. Kdaj pa imaš ti datum poroda? Najbolje nič mislit na porod in bolečine pa bo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 11:56:52
|
|
|
|
buksi
|
janja*: datum poroda imam 23. 3. Sam vse kaže in kolikor je rekla moja G je da bo prej . Upam da res. mogoče bomo pa še skupaj v P.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 11:56:53
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 a tvoj prvi otroček je bil pa tok težek3800 .To se pravi ,da bo drugi še težji. Moj je bil vsaki težji.Kaj bo pa tokrat bomo pa še videli.Meni so rekli,da ko ga iztehtajo na ultrazvoku ne more biti čisto točno.Ko se bo rodil pa bo sigurno točno.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 11:59:30
|
|
|
|
janja*
|
buksi bilo bi super,da se srečava.No meni pa so postavli datum 31.03,tako ,da imam veliko možnosti,da se srečava.Bova skupaj prtiskale
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.