|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
3.3.2009 9:43:54   
janja*
Dober dan vam želim!

Cveka dobro opravi na pregledu.Tudi jaz ga imam danes popoldan.Če se nič ne javim to pomeni,da sem ostala notri.Upam pa ,da ne ,ker se počutim malo bolje.Tudi spala sem okej.In obisk na wc je bil bolj redek.No bomo videli.
Gantar kako zelo te razumem.Jaz ,če si nebi poiskala bioenergetika nevem kaj bi bilo.Bila sem čisto na tleh in samo jokala sem.Zapirala sem se vase......Skratka bilo je noro.Pa čeprav so mi govorili pa saj imaš doma tri.Res je bilo lažje meni kot tebi samo vseeno boli.Tudi jaz tokrat dolgo nisem povedala za nosečnost,ker se nisem upala.Kmalu boš zagledala + in bo vse drugače.Držim pesti,da ti čimprej minejo te boleči dnevi.Drži se.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
3.3.2009 9:50:44   
Dudica1
no JANJA ti kar pridi še domov,še malo počakaj...pa dobro opravi...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
3.3.2009 10:17:01   
arupnik3
živjo
mam en vprašanje
tamala mi je začela pokašljevati tak suh kašelj ima
a ima katera kake izkušnje kak sirup za tako mičkane...
hvala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
3.3.2009 10:31:00   
Dudica1
hm jaz sem imela prospan in panatus...pa nimam več embalaže da bi pogledala če je že za tamale...mu je pa pomagal...samo če se izkašljuje jaz ne bi dala nič...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 929
3.3.2009 11:16:33   
arupnik3
ja hvala
sej mava jutr itak pregled pr 3 mescih pa še cepl jo bodo
pa bom prašala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
3.3.2009 12:57:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

ja hvala
pa bom prašala

samo če je kaj dost prehlajena jo jest tud cepit ne bi dala,ker pravjo da naj jo ne bi...pa ne vem a če ima vročino al tud če je prehlajen...
ne vem raje prej reč da je prehlajena...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 931
3.3.2009 13:10:33   
Anonimen

ja hvala
pa bom prašala

če je bolna ti je ne bodo cepel!user posted image

aja živjo
sem že iz pregleda vse je vreduuser posted image user posted image user posted image

janja ti pa kr domov prit boš bolje se počutila doma kot v P.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
3.3.2009 13:54:34   
arupnik3
ma ja sej jim bm prej rekla pol bomo pa vidl kaka bo situacija
kako ste vse
kaj delate
dons je prov turoben dan bomo vidl mogoče gremo kej ven
drugače pa gledam mal oblekce za h krstu
ma kašna kašno pametno idejo
nč grem zdej kej delat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
3.3.2009 14:24:04   
Dudica1

ma ja sej jim bm prej rekla pol bomo pa vidl kaka bo situacija
kako ste vse
kaj delate
dons je prov turoben dan bomo vidl mogoče gremo kej ven
drugače pa gledam mal oblekce za h krstu
ma kašna kašno pametno idejo
nč grem zdej kej delat

ma nč smo fajn...zdaj bomo kmal mel kosilo...
za olekice pa poglej v baby centru imajo ful lepe kiklce če bi rada kaj bolj tko...ne sej niso ne vem kaj fine ma so ful lepe res...drugače pa kakšen bel kompletek pa je tud vredu...user posted image
u sej tud pr nas bo pol to treba...kolk bo fajn k bo toplo pa je lahko lepo oblečen in malo user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 934
3.3.2009 15:02:28   
Anonimen
oj, joj tej deci kr naprej neki užugajo mali hoče risanke, tvelik pa televizoruser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
3.3.2009 16:55:08   
Anonimen
Kaj je sedaj to ... spet ste padle na drugo stran.  user posted image

A je treba že kateri pomagat dihat? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
3.3.2009 17:08:23   
Dudica1
ne še ne...user posted image user posted image user posted image ...mislim da bo buksi prva potem janja in pol že jaz...user posted image
ja hitr pademo na drugo stran če nč ne napišemo zgleda vse počivajo po kosilu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
3.3.2009 17:30:15   
Anonimen
no, ko bo čas za ihat sporočte. Zdej znam dihat in bom pomagala user posted image

Ja, zgleda da pokosilu res vse počivajo. Saj je prav. Ups, ura je že pol šeste, jst pa še nisem imela kosila. Bo pa večerja dons user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
3.3.2009 17:43:40   
Dudica1
no hitro si nekaj pripravi za večerjo...user posted image
ooo,ko bo treba bomo že povedale da boš pomagala...boš prav prišla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
3.3.2009 17:45:23   
janja*
Punce javljam se vam iz pregleda.Malo sem odprta ,maternični vrat pa je še trd.Poslal me je domav in v ponedeljek pridem na ctg.Rekel je še,da ne bom izdržala do predvidenega datuma poroda.Lahko se zgodi od danes pa do največ 10 dni.No bomo videli.
Ne boste verjele,da mi je trebuh otrdeval od 15-16 ure na pet minut.Zdaj pa mi še vedno otrdeva samo na več časa.Sploh nevem kaj se to dogaja.Morem povedat,da sem že kar sita,ker komaj čakam rojstvo otročka.Utrujena sem že od vsega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
3.3.2009 17:48:20   
Anonimen
evo mene nazaj, sem mogla it dol iz računalnika, da je možek neki delu na njemuser posted image sem pa mal mediterala na kavču, ker tako in tako ni nič pametnega na TVuser posted image user posted image user posted image

nič še ne bomo dihale še dva meseca, upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
3.3.2009 17:49:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce javljam se vam iz pregleda.Malo sem odprta ,maternični vrat pa je še trd.Poslal me je domav in v ponedeljek pridem na ctg.Rekel je še,da ne bom izdržala do predvidenega datuma poroda.Lahko se zgodi od danes pa do največ 10 dni.No bomo videli.
Ne boste verjele,da mi je trebuh otrdeval od 15-16 ure na pet minut.Zdaj pa mi še vedno otrdeva samo na več časa.Sploh nevem kaj se to dogaja.Morem povedat,da sem že kar sita,ker komaj čakam rojstvo otročka.Utrujena sem že od vsega.

kaj potem boš na gregorjevo soboto pestvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
3.3.2009 17:49:59   
Dudica1
JANJA samo da je vse vredu z vama...bo že ko bo a ne...user posted image ...ja sej maš glih jutri še en mesec do pdp-ja...user posted image
zdaj pa počivat da bo čimbolj dolg zdržal...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
3.3.2009 17:56:21   
Anonimen
no janja ti se samo čuvaj da bo še mal počakaluser posted image user posted image uglavnem da bo vse vredu s tabo in user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
3.3.2009 18:02:25   
Dudica1
joj men tolk brca da ne vem a hoče ven al kaj bi rad...user posted image user posted image user posted image
najedla sm se ful pa še kr ne da miru...mislim prav boli me že pa še zdaj ne vem kako je obrnjen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
3.3.2009 18:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

joj men tolk brca da ne vem a hoče ven al kaj bi rad...user posted image user posted image user posted image
najedla sm se ful pa še kr ne da miru...mislim prav boli me že pa še zdaj ne vem kako je obrnjen...

ko men začne tako nabivat, se uležem in mal bušija božam pa se vedno umeriuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
3.3.2009 18:12:36   
Dudica1
ja moj se pa ne še bolj čutim in je še slabše...user posted image ...očitno ma še dost prostora in dela prevale not al kaj...user posted image user posted image user posted image
no bo že saj vem da je z njim vse vredu,da je živahen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
3.3.2009 18:15:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja moj se pa ne še bolj čutim in je še slabše...user posted image ...očitno ma še dost prostora in dela prevale not al kaj...user posted image user posted image user posted image
no bo že saj vem da je z njim vse vredu,da je živahen...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
3.3.2009 18:36:42   
Anonimen
Raje mi ne govorite o otrdevanju trebuha ... to je tako ...  neprijetno ... user posted image user posted image user posted image
Jst že dihaaaaaaammmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image Bom pomagala, seveda user posted image

Janja ... samo da je še vse v redu. Izvoli user posted image ta je zate in za srečo, da boš še nekaj časa z nami in da mi ne bo treba že takoj dihat user posted image

Da pa druge ne boste ljubosumne nanjo, pa si še same izberite eno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
3.3.2009 18:41:53   
Anonimen
Jst sem pa to naročila user posted image sam je prej omagala, tak da moram počakat, da se spočije, pol je pa rekla bo pa spet priletela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.