Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 9:43:54
|
|
|
|
janja*
|
Dober dan vam želim! Cveka dobro opravi na pregledu.Tudi jaz ga imam danes popoldan.Če se nič ne javim to pomeni,da sem ostala notri.Upam pa ,da ne ,ker se počutim malo bolje.Tudi spala sem okej.In obisk na wc je bil bolj redek.No bomo videli. Gantar kako zelo te razumem.Jaz ,če si nebi poiskala bioenergetika nevem kaj bi bilo.Bila sem čisto na tleh in samo jokala sem.Zapirala sem se vase......Skratka bilo je noro.Pa čeprav so mi govorili pa saj imaš doma tri.Res je bilo lažje meni kot tebi samo vseeno boli.Tudi jaz tokrat dolgo nisem povedala za nosečnost,ker se nisem upala.Kmalu boš zagledala + in bo vse drugače.Držim pesti,da ti čimprej minejo te boleči dnevi.Drži se.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 9:50:44
|
|
|
|
Dudica1
|
no JANJA ti kar pridi še domov,še malo počakaj...pa dobro opravi...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 10:17:01
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo mam en vprašanje tamala mi je začela pokašljevati tak suh kašelj ima a ima katera kake izkušnje kak sirup za tako mičkane... hvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 10:31:00
|
|
|
|
Dudica1
|
hm jaz sem imela prospan in panatus...pa nimam več embalaže da bi pogledala če je že za tamale...mu je pa pomagal...samo če se izkašljuje jaz ne bi dala nič...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 11:16:33
|
|
|
|
arupnik3
|
ja hvala sej mava jutr itak pregled pr 3 mescih pa še cepl jo bodo pa bom prašala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 12:57:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ja hvala sej mava jutr itak pregled pr 3 mescih pa še cepl jo bodo pa bom prašala samo če je kaj dost prehlajena jo jest tud cepit ne bi dala,ker pravjo da naj jo ne bi...pa ne vem a če ima vročino al tud če je prehlajen... ne vem raje prej reč da je prehlajena...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 13:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ja hvala sej mava jutr itak pregled pr 3 mescih pa še cepl jo bodo pa bom prašala če je bolna ti je ne bodo cepel! aja živjo sem že iz pregleda vse je vredu janja ti pa kr domov prit boš bolje se počutila doma kot v P.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 13:54:34
|
|
|
|
arupnik3
|
ma ja sej jim bm prej rekla pol bomo pa vidl kaka bo situacija kako ste vse kaj delate dons je prov turoben dan bomo vidl mogoče gremo kej ven drugače pa gledam mal oblekce za h krstu ma kašna kašno pametno idejo nč grem zdej kej delat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 14:24:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ma ja sej jim bm prej rekla pol bomo pa vidl kaka bo situacija kako ste vse kaj delate dons je prov turoben dan bomo vidl mogoče gremo kej ven drugače pa gledam mal oblekce za h krstu ma kašna kašno pametno idejo nč grem zdej kej delat ma nč smo fajn...zdaj bomo kmal mel kosilo... za olekice pa poglej v baby centru imajo ful lepe kiklce če bi rada kaj bolj tko...ne sej niso ne vem kaj fine ma so ful lepe res...drugače pa kakšen bel kompletek pa je tud vredu... u sej tud pr nas bo pol to treba...kolk bo fajn k bo toplo pa je lahko lepo oblečen in malo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 15:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, joj tej deci kr naprej neki užugajo mali hoče risanke, tvelik pa televizor
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 16:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je sedaj to ... spet ste padle na drugo stran. A je treba že kateri pomagat dihat?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:08:23
|
|
|
|
Dudica1
|
ne še ne... ...mislim da bo buksi prva potem janja in pol že jaz... ja hitr pademo na drugo stran če nč ne napišemo zgleda vse počivajo po kosilu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no, ko bo čas za ihat sporočte. Zdej znam dihat in bom pomagala Ja, zgleda da pokosilu res vse počivajo. Saj je prav. Ups, ura je že pol šeste, jst pa še nisem imela kosila. Bo pa večerja dons
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:43:40
|
|
|
|
Dudica1
|
no hitro si nekaj pripravi za večerjo... ooo,ko bo treba bomo že povedale da boš pomagala...boš prav prišla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:45:23
|
|
|
|
janja*
|
Punce javljam se vam iz pregleda.Malo sem odprta ,maternični vrat pa je še trd.Poslal me je domav in v ponedeljek pridem na ctg.Rekel je še,da ne bom izdržala do predvidenega datuma poroda.Lahko se zgodi od danes pa do največ 10 dni.No bomo videli. Ne boste verjele,da mi je trebuh otrdeval od 15-16 ure na pet minut.Zdaj pa mi še vedno otrdeva samo na več časa.Sploh nevem kaj se to dogaja.Morem povedat,da sem že kar sita,ker komaj čakam rojstvo otročka.Utrujena sem že od vsega.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene nazaj, sem mogla it dol iz računalnika, da je možek neki delu na njem sem pa mal mediterala na kavču, ker tako in tako ni nič pametnega na TV nič še ne bomo dihale še dva meseca, upam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce javljam se vam iz pregleda.Malo sem odprta ,maternični vrat pa je še trd.Poslal me je domav in v ponedeljek pridem na ctg.Rekel je še,da ne bom izdržala do predvidenega datuma poroda.Lahko se zgodi od danes pa do največ 10 dni.No bomo videli. Ne boste verjele,da mi je trebuh otrdeval od 15-16 ure na pet minut.Zdaj pa mi še vedno otrdeva samo na več časa.Sploh nevem kaj se to dogaja.Morem povedat,da sem že kar sita,ker komaj čakam rojstvo otročka.Utrujena sem že od vsega. kaj potem boš na gregorjevo soboto pestvala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:49:59
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA samo da je vse vredu z vama...bo že ko bo a ne... ...ja sej maš glih jutri še en mesec do pdp-ja... zdaj pa počivat da bo čimbolj dolg zdržal...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 17:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no janja ti se samo čuvaj da bo še mal počakal uglavnem da bo vse vredu s tabo in
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:02:25
|
|
|
|
Dudica1
|
joj men tolk brca da ne vem a hoče ven al kaj bi rad... najedla sm se ful pa še kr ne da miru...mislim prav boli me že pa še zdaj ne vem kako je obrnjen...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj men tolk brca da ne vem a hoče ven al kaj bi rad... najedla sm se ful pa še kr ne da miru...mislim prav boli me že pa še zdaj ne vem kako je obrnjen... ko men začne tako nabivat, se uležem in mal bušija božam pa se vedno umeri
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:12:36
|
|
|
|
Dudica1
|
ja moj se pa ne še bolj čutim in je še slabše... ...očitno ma še dost prostora in dela prevale not al kaj... no bo že saj vem da je z njim vse vredu,da je živahen...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja moj se pa ne še bolj čutim in je še slabše... ...očitno ma še dost prostora in dela prevale not al kaj... no bo že saj vem da je z njim vse vredu,da je živahen... tako se govori
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Raje mi ne govorite o otrdevanju trebuha ... to je tako ... neprijetno ... Jst že dihaaaaaaammmmmmmmmmmmm Bom pomagala, seveda Janja ... samo da je še vse v redu. Izvoli ta je zate in za srečo, da boš še nekaj časa z nami in da mi ne bo treba že takoj dihat Da pa druge ne boste ljubosumne nanjo, pa si še same izberite eno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 18:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem pa to naročila sam je prej omagala, tak da moram počakat, da se spočije, pol je pa rekla bo pa spet priletela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.