mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?..... ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina... obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratih ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva..... ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali bla, ne? ma ni za rečt dvakrat, da ne bom se mi zdi full nekulturno, da pridejo tako... že tako so s temi telefoni dosadni.. če se ne oglasim, se ne oglasim z razlogom! pa še kar vztrajajo (zvonijo do konca itak) in pol pokličejo še enkrat čez 2 uri, ker se bojijo, da sm jih preslišala al kaj js vem... včasih ratam prow sitna ko so taki jaz sem že vsem povedala, da jih nočem vsaj dva / tri tedne videt in če so se tega držali pri Žigcu mislim, da se bodo tudi tokrat...pa tudi glede telefona že vejo....pri Žigcu sem drugi dan, ko sem prišla iz P, vse lepo poklicala, se jim zahvalila za telegrame in rekla, da ko bom pripravljena za obiske, jih pokličem in so seveda takrat dobrodošli, prej pa bi rada imela mir.....začuda so se tega držali in upam, da bo tudi tokrat tako.... joooj, veš da mi spet nagaja vnetje ...sploh ne vem kaj naj še nardim, me je res strah da me porod raztrga , ker je vse tako občutljivo pa da bom šivana več kot prvič
|