|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 10:43:24   
Najaa
jjasna85, me veseli, da me imaš tako rada, da si me še med popadki vesela! user posted image
Če ti zdaj najedajo, pa izklopi telefon. Ali pa jig ignoriraj do konca, enkrat bodo že skapirali.
Jaz pa moram rečt, da nas kar na miru pustijo. Pridni! user posted image  Edino mame kličejo vsak dan. Morajo bit na tekočem, seveda.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.3.2009 10:43:32   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

HVALA IZ SRCA PUPCE MOJEuser posted image user posted image

samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala user posted image

sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šokuser posted image

ma ne, zakaj?....sej nisi nič kaj tekega pisala....dišali so ti krofi, pizza user posted image .....koga od babic si imela pri porodu?

uhhh.. če ti naštejem vse, te bo šokuser posted image
ene 7 ljudi je lutalo tam okoli!! 2 študenta, dohtarca, babica (al celo 2) pa še kar en folk.. ma sej nism niti štekala...
šele pol ko sm rodila, ko sm odprla oči sm vidla kolko jih je... me je kar malo šok.. pa jezna sm bla, ker me ni noben prašal, če so lahko študentje sploh zraven..
ma dobro.. kar je blo, je blo...

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.3.2009 10:44:47   
jjasna85

user posted image user posted image user posted image  jaz sem mojmu rekla, da ga bom razbila da kaj mi je to naredu in se je babica tako nasmejala pa Ravnikar je samo gledal in se smehljal user posted image user posted image user posted image

hahaha... majjjaaa??? kaj to si mu prow rekla?? sm misnla da se to samo v filmih dogajauser posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.3.2009 10:46:05   
mama_milchy

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon?

Leon je priden (trenutnouser posted image user posted image )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo neuser posted image
mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofauser posted image

važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....

ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina...
obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratihuser posted image user posted image

ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva.....
ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali user posted image  bla, ne?

ma ni za rečt dvakrat, da ne bomuser posted image  se mi zdi full nekulturno, da pridejo tako...
že tako so s temi telefoni dosadni.. če se ne oglasim, se ne oglasim z razlogom! pa še kar vztrajajo (zvonijo do konca itak) in pol pokličejo še enkrat čez 2 uri, ker se bojijo, da sm jih preslišala al kaj js vem...
včasih ratam prow sitna ko so takiuser posted image

jaz sem že vsem povedala, da jih nočem vsaj dva / tri tedne videt in če so se tega držali pri Žigcu mislim, da se bodo tudi tokrat...pa tudi glede telefona že vejo....pri Žigcu sem drugi dan, ko sem prišla iz P, vse lepo poklicala, se jim zahvalila za telegrame in rekla, da ko bom pripravljena za obiske, jih pokličem in so seveda takrat dobrodošli, prej pa bi rada imela mir.....začuda so se tega držali in upam, da bo tudi tokrat tako....

joooj, veš da mi spet nagaja vnetje user posted image ...sploh ne vem kaj naj še nardim, me je res strah da me porod raztrga user posted image , ker je vse tako občutljivo pa da bom šivana več kot prvič

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.3.2009 10:47:46   
Najaa
mamaM, imaš kakšno mazilo za ta tvoja vnetja?
Si probala kdaj vitagyn? Meni je zelo pomagal vedno, ampak se moraš namazat res takoj, ko začutiš kaj sumljivega.

Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.3.2009 10:48:20   
Lolita23
Evo punce jaz grem na pregled, pa se javim potem enkrat popoldne, moram še malo po trgovinah.user posted image user posted image user posted image

jasna85user posted image user posted image user posted image user posted image pravega cukra imate

caw

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.3.2009 10:51:53   
tatly
sem klicala pondelak z njima je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image jutri gre verjetno domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.3.2009 10:51:53   
Najaa
Lolita, uživaj na pregledu. user posted image

Jaz grem pa mojo princess nahranit. In pocartat, in polubčkat. In ... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.3.2009 10:56:03   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen user posted image user posted image user posted image  a mam zdej dovoljenje za v P?

user posted image user posted image user posted image  give me fiveuser posted image user posted image user posted image  zdaj smeš v P!!!user posted image

haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje user posted image user posted image user posted image

ne feliša od mene ga še nimaš, da ne bom potem jaz tu samevala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.3.2009 10:56:39   
mama_milchy

Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

HVALA IZ SRCA PUPCE MOJEuser posted image user posted image

samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala user posted image

sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šokuser posted image

ma ne, zakaj?....sej nisi nič kaj tekega pisala....dišali so ti krofi, pizza user posted image .....koga od babic si imela pri porodu?

uhhh.. če ti naštejem vse, te bo šokuser posted image
ene 7 ljudi je lutalo tam okoli!! 2 študenta, dohtarca, babica (al celo 2) pa še kar en folk.. ma sej nism niti štekala...
šele pol ko sm rodila, ko sm odprla oči sm vidla kolko jih je... me je kar malo šok.. pa jezna sm bla, ker me ni noben prašal, če so lahko študentje sploh zraven..
ma dobro.. kar je blo, je blo...

pa kaj še??? publika pa takrat res ni potrebna....če so že hotli bit zraven, bi bli takrat ko si bla sama in ti krajšali čas, ne pa pol ko se vse zaprav dogaja....sicer je res, da se morajo tudi oni kje kaj naučit ampak vseeno bi lahko malo bolj spoštovali porodnico in njeno zasebnost....
ma ime ta glavne babice imaš v materinski oziroma na odpustnem pismu zapisano....

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.3.2009 10:56:44   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image  jaz sem mojmu rekla, da ga bom razbila da kaj mi je to naredu in se je babica tako nasmejala pa Ravnikar je samo gledal in se smehljal user posted image user posted image user posted image

hahaha... majjjaaa??? kaj to si mu prow rekla?? sm misnla da se to samo v filmih dogajauser posted image user posted image

ja, kaj sem pa mogla, če me je zadnji popadek full zabolel in je on skozi govoril: še malo pa bo, še samo malo; kot da ve kaj o porodih lih tako in pa skozi je govoril: dihaj, dihaj; je mogu on dihat al pa potiskta pa bi vidu...tam se je z babico pogovarjal pa z Ravnikarjem, ti Mili pa dihaj pa potiskaj pa še žejna sem bla tako da je bil user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.3.2009 10:56:49   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mamaM, imaš kakšno mazilo za ta tvoja vnetja?
Si probala kdaj vitagyn? Meni je zelo pomagal vedno, ampak se moraš namazat res takoj, ko začutiš kaj sumljivega.

sem imela canesten svečke pa mazilo, pol sem vzela lactacyd femino tekočino za intimne dela pa multigyn gel za se mazak pa kamilične tople obloge pa zračenje pa kaj ti jaz vem kaj in se skozi vrača....ma ni nekega povečanega toka samo peče ko lulam in me srbi, pa kot razpokice so prišle in še zadnjič je G rekel, da do poroda se to mora poštimat pa nikakor noče....me je strh it lulat, ker boli in pol samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.3.2009 10:56:55   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo punce jaz grem na pregled, pa se javim potem enkrat popoldne, moram še malo po trgovinah.user posted image user posted image user posted image

jasna85user posted image user posted image user posted image user posted image pravega cukra imate

caw

dobro opravi, pa kaj lepega si kupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.3.2009 10:59:01   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

sem klicala pondelak z njima je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image jutri gre verjetno domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

tatly, kdaj je pa rodila? me nič ne vemo al sem pa jaz kaj zamudila user posted image  kaj pa ima?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.3.2009 10:59:15   
MalaČebelica
dobro jutro!

kaj bo dobrega?

Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.3.2009 11:00:36   
felix7

a ima katera številko od pondelak in julam? jaz sem svojo dala julam, ma še nič ne piše;

želim jima, da je vse OK in da se držita user posted image user posted image user posted image

pa kje sta danes feliša in pupa?

kako pa je z Dali?

evo, evo, še sem tu user posted image  brez skrbi, mene še nič ne ščipa user posted image user posted image user posted image

jaz imam cifro od julam in pondelak, no pondelak je javila, da je ostala na opazovanju, da pa še nič ne kaže na porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa, ful lep avatar user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.3.2009 11:01:21   
felix7

tatly, kdaj je pa rodila? me nič ne vemo al sem pa jaz kaj zamudila user posted image  kaj pa ima?

ne ne, ni še rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.3.2009 11:01:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz grem tudi pogledat, če je dragi že segrel posteljo user posted image

nočko user posted image user posted image

men je itak skoz tko vroče, da men ni treba nič postelje segrevat, a tebe zaradi nizkega pritiska zebe al kaj user posted image user posted image

ne, ne, tudi meni je kar naprej vroče, to je blo bolj metaforično user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.3.2009 11:02:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image jaz sam upam,da ne bomo čakali do 21.,ko imam jaz RD-pol bi pa jaz izviselauser posted image user posted image user posted image

bom jaz zate na 21. rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.3.2009 11:02:18   
felix7

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

oooooooooo, mami user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.3.2009 11:02:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dobro jutro!
Sporočam podatke iz pregleda od včeraj. Sem tri ure čaala, da sem prišla na vrsto, ampak sem dočakala.
Vse brez posebnosti. Naslednji pregled, če ne bom prej rodila, imam 17. 3.  pri kilah gre +2kg gor. Mali pa ima že približno 3400g. je pa rekla in sem videla, da je posteljica že načeta, so se vidle take črne pike. Tak da upam, d bo kmalu sedaj. Moram pa iti na EKG zaradi srca, ker mi občasno ful bije.

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.3.2009 11:04:19   
tatly
ne ni rodila da sem tudi tak napisala cudnouser posted image ne mislila sem da je z obema vse ok,in da mogoce gre jutri domov

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.3.2009 11:05:52   
mama_milchy

a ima katera številko od pondelak in julam? jaz sem svojo dala julam, ma še nič ne piše;

želim jima, da je vse OK in da se držita user posted image user posted image user posted image

pa kje sta danes feliša in pupa?

kako pa je z Dali?

evo, evo, še sem tu user posted image  brez skrbi, mene še nič ne ščipa user posted image user posted image user posted image

jaz imam cifro od julam in pondelak, no pondelak je javila, da je ostala na opazovanju, da pa še nič ne kaže na porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa, ful lep avatar user posted image user posted image user posted image

kako pa je z julam?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.3.2009 11:06:04   
mama_milchy

ne ne, ni še rodila user posted image

no, no, se mi je zdelo da nisem zasledila, da je rodila.....ma važno da je vse OK

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.3.2009 11:06:44   
Pupa7

Evo.. dam še novo slikco mojega Leona (če bo šlo user posted image )

user posted image

v naročju strička je takoooo fajnuser posted image

jooooj kaki leeeepiiiiiiiiiii otročeeeeeeeeeeek!!!! jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?