|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
3.3.2009 23:10:54   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Junona: Jst sem imela že v prvi nosečnosti prisotno to bakterijo, tako da mi bodo v tej nosečnosti avtomatsko nardili test nanjo.

Za katero bakterijo pa to gre?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.3.2009 5:04:59   
Pat74
Jutro babe,

mi smo se že naspali, ma ja, je tamala zraven smrčala, pa sem bla ob spanec, bom šla pa pol nazaj, ko jih pošljem v šolo in vrtec, upam.

Za brazilsko pa tud jest zbiram pogum - po vsej verjetnosti po porodu.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.3.2009 6:55:17   
detelja
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.3.2009 7:57:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce jest se vam javljam iz pregleda.Malo sem odprta,samo maternični vrat je pa še trd.Vse je zaenkrat okej.Roditi grem pa lahko kadarkoli.Rekel je da datuma poroda sigurno ne bom dočakala.Pegled imam 9.3.2009 in takrat mi bo naredil  ctg.
Odkar sem prišla domov mi trebuh kar naprej otrdeva.Od 15 do16 mi je otrdeval kar na 5 minut,zdaj pa na malo manj časa.
Tok sem že zmedena in naveličana vsega,da bi res najraje rodila.
Ali je katero takole hecalo?user posted image

janja* user posted image user posted image  vem, da imaš že vsega čez glavo, ampak še malo potrpi...najboljše je (čeprav vem, kako težko), da se sprostiš, "zavore" spustiš in uživaš do prihoda user posted image ...saj veš več se sekiraš hujše je...mal se zabavaj z nami tu na forumu pa probaj pozabit vse težave, tegobe itd...itak pa veš, da ni več nevarnosti, če glih zdaj rodiš...ampak ne pusti se...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.3.2009 8:02:50   
Miška2006
user posted image

Jutro, jutro.

Danes mam pregled pa me je fuuuuuuulllllllllllllllll strah. Saj ne, da me kaj teži, ampak bojazen, da bodo kakšni izvidi ali UZ slabiuser posted image . No, saj sem optimist, ampak bojazen je še zmeraj.

Držite pestiuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.3.2009 8:03:48   
janja*
Detelja in vse ostale hvala za lepe misli in želje.Ma ja saj bo ne smem sploh mislit na to otrdevanje trebuha pa bo.
Najbolje bo ,da mislim na otrdevanje slončkov.user posted image user posted image user posted image  Bom začela karuser posted image user posted image slončkat pa bom pozabla na vse negativne misli.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.3.2009 8:04:59   
janja*
Miška 2006 držim pesti zate.Pa itak bo vse ok.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.3.2009 8:08:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

Jutro, jutro.

Danes mam pregled pa me je fuuuuuuulllllllllllllllll strah. Saj ne, da me kaj teži, ampak bojazen, da bodo kakšni izvidi ali UZ slabiuser posted image . No, saj sem optimist, ampak bojazen je še zmeraj.

Miška vem kako se počutiš in česa vse te je strah...ampak vedi, vse bo ok, pa bo...držim pesti...user posted image user posted image  misli kako boš popoldan spet vidla kake lepe naše pomočnike na rr, kako boš zvečer user posted image user posted image user posted image  pa boš videla, da bo vse ok...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
4.3.2009 8:10:24   
detelja

Detelja in vse ostale hvala za lepe misli in želje.Ma ja saj bo ne smem sploh mislit na to otrdevanje trebuha pa bo.
Najbolje bo ,da mislim na otrdevanje slončkov.user posted image user posted image user posted image  Bom začela karuser posted image user posted image slončkat pa bom pozabla na vse negativne misli.

user posted image user posted image  tako se govori janjauser posted image user posted image  na slončke misli in na naše lepe pomočnike in ne na vse težave in tegobe...user posted image user posted image ..ti rajši misli kako bo kaj drugega otrdevalo pod trebuhomuser posted image user posted image  če pa rabiš kakega pomočnika pa sam povej ti enega zrihtamuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.3.2009 8:13:37   
Nea_teja_
Punce a kera kej ve kaj je z  sobro nisem nič zasledila

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.3.2009 8:14:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce a kera kej ve kaj je z  sobro nisem nič zasledila

tudi jaz nisem nič zasledila..upam, da je vse ok...user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.3.2009 8:15:23   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

Jutro, jutro.

Miška vem kako se počutiš in česa vse te je strah...ampak vedi, vse bo ok, pa bo...držim pesti...user posted image user posted image  misli kako boš popoldan spet vidla kake lepe naše pomočnike na rr, kako boš zvečer user posted image user posted image user posted image  pa boš videla, da bo vse ok...user posted image

Jap, ti vaši pomočniki so res pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.3.2009 8:17:41   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

Jutro, jutro.

Jap, ti vaši pomočniki so res pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a bi ti tudi rada kakega???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
4.3.2009 8:19:34   
Nea_teja_
ja morm rečt da so super moj je glih včeraj reku da ga bo mogu začet dajat med štoke ker od mene ni ničuser posted image  kaj čm če se mi pa nedauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
4.3.2009 8:20:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Bejbe, danes sem imela pregled in z našo piki je vse ok, tako, da se vam iz srca zahvaljujem za iskrene in tople besede!user posted image

Pozdravček in vse lepo,
Joob

sem ful vesela zate...user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa le pozitivno razmišljaj pa se probaj čimbolj zaposlit...malo več beri poste od nas aprilčic pa boš sam še na user posted image  mislila in na pomočnikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.3.2009 8:22:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

ja morm rečt da so super moj je glih včeraj reku da ga bo mogu začet dajat med štoke ker od mene ni ničuser posted image  kaj čm če se mi pa nedauser posted image

ja, pol pa moremo tvojemu kako pomočnico zrihtat user posted image user posted image user posted image  mal se potrudi za lubija pa ga enkrat tako obdelaj, da ga bo imel celega v žuljihuser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.3.2009 8:25:46   
janja*
Detelja ja izgleda,da si bom mogla enga pomočnika umislt,da bom pozabla na tegobe.
Kje pa sta Junona in Sonček85? Verjetno spita ,ker sta preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.3.2009 8:29:00   
janja*
Jest bi pa ful user posted image pa ne smem.Najbolje bo,da kar začnemuser posted image ,ker potem me bo vse nehalo boleti( po moje)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.3.2009 8:30:47   
detelja

Detelja ja izgleda,da si bom mogla enga pomočnika umislt,da bom pozabla na tegobe.
Kje pa sta Junona in Sonček85? Verjetno spita ,ker sta preveč user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem se že tudi jaz vprašala kje hoditauser posted image  midvi bova počasi normo za danes izpolnili oni pa se še sploh nista iz postelje spravili...mogoče pa imata žuljeuser posted image user posted image  pa brigita kje je? kaj pa če imajo kak izbor pomočnikovuser posted image

janja najprej navali doma na tvojega pa če ne bo nobene koristi ti zrihtamo pomočnikauser posted image user posted image  od mojega ni nobene koristi sam jamra neki...ko pa jaz ne bom mogla pa bo nonstop jamral...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.3.2009 8:54:03   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. srčki aprilčic 2009
     2. aprilski srčki 2009 (I)
           3. mali kričači aprilčic 2009
    4. vrageci aprilčic 2009
    5. aprilski lumpiji 2009
      6. aprilski cukerčki 2009
         7. aprilski nagajivčki 2009
      8. zakladi aprilk 2009 (I)
        9. aprilski sončki 2009 (I)
                             10. aprilski princi in princeske 2009 (II)
                  11. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
               12. metuljčki aprilčic 2009 (III)
     13. aprilski medeki 2009
               14. navihanci aprilčic 2009 (III)
      15. aprilski nagajači 2009
       16. aprilski cvetki 2009 (I)
      17. aprilski svedrčki 2009
                       18. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
                             19. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)
      20. aprilske bunkice 2009
    21. aprilski pocrtki 2009
                        22. aprilske zvončice in zvončki 2009
          23. aprilski čmrleki 2009 (III)
          24. pomladno aprilski čmrleki
                   25. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
             26. pikice in pikci aprilčic 20I09
(I)
                 27. bejbike in bejbiji aprilčic 2009
(I)
28. aprilski škratki 2009
(I)

glasujem za 12 metuljčki aprilčicuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.3.2009 9:04:25   
štorkljica
Oj!

Evo mene, raport z včerajšnjega pregleda. Najprej naj povem, da sem bla naročena ob 7h, končala pa sem vse skupaj ob 11.30...če se mogoče keri zasmilimuser posted image user posted image

Drugače vse OK, zaprto, zabetonirano, mala tehta 2070g, kar je fajn za bejbo v tem tednu. Dobila sem napotnico za anesteziologa, na kerega bom šla v petek, malo sve pregledale izvide z 3D UZja, potem sem dobila vse ostale stvari za ureditev porodniške in paketa...in to je to. Dobila sem še Retafer za slabokrvnost, kar sem mela že v prvi nosečnosti. Malo sve debatirale o porodu v vodi, zdaj se še bolj nekak nagibam k takemu porodu...bomo videli. Pridelala sem 12kg...ni slabo, a neuser posted image user posted image

Naslednji pregled pa mam potem pri 36 tednu in 1 dan, sicer 31.3.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.3.2009 9:09:42   
klavdyk
Dobro jutro!
tabletka gre za streptokok, ko to med 35 in 37t vzamejo bris in ugotavljajo če imaš to bakterijo

Neposredna povezava do sporočila: 522
4.3.2009 9:12:13   
sonček85
detelja:a tko dela Jan od klegice,frajer maliuser posted image user posted image
Povej svojmu da je vsak izgovor dober pa naj bo še tko slabuser posted image user posted image
cveta:full dobra očala,res user posted image user posted image
brigita:ja vem kako je to ,samo mojmu so pa vsi rekli pejt k dohterju ,pa ni šeluser posted image user posted image user posted image user posted image malo sem napisala o MŠ ,ni bilo nič kaj pametnega danes  k smo bolj uvod imeli(o toksi,o jemanju krvi,vode,koliko UZ nam pripada ,....)bolj tko za prvo.
štorkljica:user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

kje pa je naša april09,nič se ne javi ,da ni šla v Rim brez karte letalskeuser posted image user posted image

pa malo za dobro jutrouser posted image user posted image
user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.3.2009 9:13:04   
klavdyk
hoj še enkrat!user posted image
se nekot spravlam pospravlat pa ne gre-me kr za rač vleče. danes grem urejat papirje na CSD-upam, da bom hitro konc.
drugače sm pa včeraj mal zapravljala. ima mali jutr Rd pa sm mu kupla eno trenerkico, pa mama si je mogla neki kupit ko ima stric 50 let 21.03. sn si kupla dve majčki in sm dali mal manj kot 9 eur za obe. user posted image user posted image user posted image
tu v SGju ma ena trgovina 70 % znižanje in se kr splačauser posted image

drugače pa čakam na pregled, ki ga imam v torek. bebi neverjetno brca, tk da mamo že kr boliuser posted image . smo pa tut leteči ponoči. če ni mama na wcju, pol se Gregor joka in me kliče, tk da je kr pestro

vsem lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 524
4.3.2009 9:17:43   
štorkljica
Ej a lahko kera posodobi tisti seznam na kerem je tisti obrazec za sprintat za CSD...nevem S1-1 al kak je že. Sem našla en seznam na 15 strani sam tam tega ni gor.

PLIS!!!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?