Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a babe, vse preveč peglate...skrčte na min. in peglite samo nujne stvari...ena stvar manj na tem svet ma saj jaz peglam minimum samo po petih pralnih strojih se pa že neki nabere mater si me razdražla s to torto, si moram kakšen štrudelj it spečt, se pišemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:04:56
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz čist samo najnujnejše likam drugo pa ne ker imam itak sušilca in iz tam ven cujn ne rabim likat nič... MLEZIVO opažam že dalj časa ampak ne skoz...ponavadi ko mi teče imam ponoči ful mokro rjuho in čez dan tolk mokr modrc da si ga moram menjat... no ko smo glih pri tortah...imam zdaj pred sabo eno kremšnito in še neko rezino...sem bla v trgovini pa mi je zapasala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 4.3.2009 9:06:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
dober dan vsem skupaj evo me spet na hitr... mislm, sej sem k penzionisti - k grejo v pokoj, kr naenkrat nima noben več časa za nič... dons sem sama, je šel moj dec v LJ, jz pa morm mal pospravt, ker popoldne dobimo obiske... prideta sem gor 2 firbca, k bosta vse preštafnala včeri sem v BC kupla eno kapico, 2 hlačke in 1 trenirko za mojo in hlače in majico za sosedovga k je mel včeri 1 leto .. v DM sem kupila pol še milo in kremo od Welede.. v Obiju sem si kupila barve da bom posteljico prebarvala.. bom mela dvobarvno - vanilija/rdečo... zdej se morem sam še spravt in vse skupaj narisat kako nej pobarvam... si morm prov načrt narest... joj joj, spet sem zapravljala Cveka30, vanilla, mary12 za pregled jz ma tud samo banjico, brez stojala.... k jo bom mela kr na mizi ali pa na omarici... nimam placa še za stojalo... se morm znajdt v majhnem prostoru KatMat velik sreče z injekcijo moje joške zaenkrat še nič ne puščajo mleziva... res da nosim bele modrce, ampak vseeno ni videti nikjer nobenih flekov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:06:54
|
|
|
|
petra a
|
no dudica, hvala lepa...bomo mogle vse v štarcuno laufat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 4.3.2009 9:09:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo malo za skomine - za različne okuse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:09:23
|
|
|
|
petrazg
|
Petra a... mi sedaj jemo že normalno. Je bila pa kriza cel teden , ker ni hotel nič jest, samo čokolino sem mu lahko uturila. Pa je shujšal 1 kg, samo to za našega ni nič, ker imamo drugače 15 kg. Likanje... tudi jst sem omejila na minimum. Samo stvari za malega bom pa sigurno vse prelikala. AKP ... kot bi sebe brala, samo da meni še full dol tišči. Jst še počakam do petka, ko ima mali pregled in če ne bo nič boljše bom šla zraven in na pregled ginekologu... Ker za posteljco mi je že zadnjič rekel, da se mi je spustila... Sladkosnedke, ve se kar sladkajte, ko ste vse takšne suhice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:10:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
likanje očitno blagor men... he he, jz pa sploh ne likam... službene uniforme si lika kr moj sam, jz pa vse samo lepo zložim... zdej bom edin za začela likat - to pa mislim da mi ne bi smelo t tko na živce, k ne bo tok tega
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:15:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a no dudica, hvala lepa...bomo mogle vse v štarcuno laufat ni za kaj pa še kdaj... BLUEEYES super za nakupe...pa slikice posteljice pol daj nam pokaži... drugače moram pa tud jaz v BC sm vidla v reklami od kanza ene komplete pa bom za iz porodnišnice vzela... IMAJO ŠE KAJ BLUEEYES
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:21:31
|
|
|
|
lananai
|
Jst tud nič ne likam. Pa za malega tudi ne bom. V BC sem jst tud malo med oblekicami brskala (si ne morem pomagat, ko je vse tko lepo), ampak se mi zdi, da imajo preveč drage stvari. Tko da nisem nič kupila. Sicer imam pa za začetek zadosti. Bomo vidli, koliko bo velik ob rojstvu. Mama me že krega, ko ji vsakič povem, da sem kaj novega kupila. Pravi: "Kaj bomo pa mi kupili? Pustita še kaj za nas." Jo že vidim, da bo kar naprej kaj lepega kupovala - je taka kot jst, se ne more upret.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:26:37
|
|
|
|
petrazg
|
No, jst sem včeraj zlikala dva stroja za malega in prišla do naslednjih ugotovitev.... vse kar imam kupljeno v HM je skoraj novo, nič sprano, Kanz se tudi še drži, Okaidi, Esprit, je odvisno od sreče, medtem, ko je vse ostalo bolj tako tako... sprano in se vidi, da je nošeno, kar se pri drugih ne vidi. No, nekaj bodijev imam od Sparkija in so tudi lepi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:27:36
|
|
|
|
Obelix
|
Pozdravljene, mi smo bili pa v soboto v Ikei in sem nekaj malega kupila za otročičke. Posteljnina je kar luštna in bom še kakšno šla iskat, ker so ful poceni. Pa kupili smo še igračke in take malenkosti. Končno smo nabavili še zadeve, da si urediva garderobno sobo. Za otročičke bom šla prihodnji teden v šoping. Mislim, da bom zavila kar v Supernovo. Tam dobim vse kar rabimo. Za starejša dva rabim itak vse nabavit, od čevlje dalje. Za dojenčka pa bodije in kakšne kompetke in majčke. Ja, pa kozmetike ne smem pozabiti. En del grem iskati v lekarno (Avene), ostalo bom šla pa v Mullerja. Pleničke bodo na začetku Pampers, ker so tako fino tanke. Kasneje pa bodo kar od Mullerja ali DM. To bo šlo spet enega denarja . Papirjev še nisem oddala, ker sem še na porodniški do julija in se mi nikamor ne mudi . Škoda, ker se te pravice ne seštevajo in bom tako izgubila tri mesece porodniške. Cveka30, a bomo tudi vrhničanke dobrodošle za kakšne sprehode??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:27:37
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja mame so mame...kupujejo ko nore za vnučke,sej je pr nas isto... v BC moraš pa mal pogledat to v reklami nekaj je znižano...al pa moraš spremlat te akcije ko imajo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:32:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
midva z mojim sva se zmenila, da ne bova za našo kupovala ničesar v roza barvi, ker nisva ljubitelja... jz pa včeri najdem v BC eno trenirko za 4€ in itak da sem jo kupla (čeprov je bla roza)... tok pocen je ne bom več našla.... najprej se je mal razkuril,k sem pa ceno povedala je pa reku ooo to je bil pa ugoden nakup, eno roza bomo že preživeli sem bla pa na Rudniku.. se mi zdi da imajo zdej malo več zaloge kot v BTC-ju.,.. BTC je že čist pobran... majo pa tud že full nove kolekcije, tok lepe, pa sem se rajš stran obrnila... to bomo drugič kupovali ja ko bo posteljica pobarvana jo bom slikala... sej ne bo nič posebnega - k nisem umetnica, tko da ne bo nobenih figuric al česa podobnega gor... lananai mene tud frendice kregajo kaj mi bojo one kupile če si pa vse sama kupim... he he... tko da sem rekla da od njih hočem bone za BC pa si bom šla sama kupit kar bom rabila... tko se mi zdi najbolj pametno... pa sploh k bom že vedla kok bo velka in kakšne stvari bom rabila ma pa Kanz tud novo kolekcijo in neke akcije... še nisem pršla do trgovine... nazadnje sem bla pred slabim mesecom k so glih začenjal dobivat novo kolekcijo v prodajalne... sej ne bom šla kupovat.. vam bom prepustila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:34:15
|
|
|
|
Obelix
|
petrazg, jaz sem tudi opazila, da se H&M še najbolje drži . Vse stvari Sparky, Lumpi so ful raztegnjene in se vidi, da so že ponošene. Bodije bom ravno zato vse nove kupila, ker so še v najslabšem stanju. Ostalo je ok, razen tega, da mi kronično primanjkuje roza stvari za dojenčico, ker sem imela pri hčerki vse sposojeno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:34:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja mame so mame...kupujejo ko nore za vnučke,sej je pr nas isto... v BC moraš pa mal pogledat to v reklami nekaj je znižano...al pa moraš spremlat te akcije ko imajo... ja, če hočeš poceni pridt čez morš spremljat akcije... men od Kanza itak pošiljajo na sms, od BC dobivam novičke po pošti... pa tko... za ostale akcije pa zvem na RR al pa od kakšne sosede...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:35:28
|
|
|
|
Dudica1
|
tud mene je kolegica včeraj spraševala kaj bojo oni kupili k mam že tok stvari pa sem tud rekla kar bon za v BC ker zmeraj kaj pametnega dobim tam...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:36:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
na okno mi trka stric od Elektra... k nam bojo zdej neki po parceli delal... tko da končujem... se slišmo po 12h enkrat k vse urihtam... lepo se imejte pa veliko se smejte.. pa ne pozabite božati bušijev
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:41:08
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro babnce. Jaz sem v BC prejšnji teden kupila ful kompletkov s kratkimi rokavčki in hlačami številke 62 in 68. So bli vsi znižani za 50%. V glavnem sem kupila vse za poletje in dala 60€. Dolgih majčk in hlač imam dovolj, ker je bila prva zimska in bo tega dosti. Pa v premaman sem kupila čist navadne bele bodije na preklop za 15€ - 4 komadi. Se mi ni zdelo drago, ker so ful kvalitetni. Dobijo pa ta teden še kratke rokave na preklop. Pri prvi so mi bli najbolj komot, ker ni treba čez glavco nič vlečt. Včeraj sem bla pridna in nardila skoraj vse nujno, kar sem imela za postorit še v službi in upam, da ta teden zaključim. Jutri pa imam tale presejalni test za sladkor 100g Upam, da bo vse OK, ker se mi ne da še okoli diabetologov hodit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:46:35
|
|
|
|
Dudica1
|
MAJA1488 za nakup...ja samo v BC so mel samo za punčke poletna oblačila znižana nism zasledila nč fantovskega ma poletne stvari bom pol kupovala zdaj rabim samo še za iz P nekaj pa bo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:58:34
|
|
|
|
lake
|
Pozdravljene! Jst tud nisem navdušena za roza barvo, sm pa kupla en kompletek roza za iz porodnišnice (upam da se niso zmotili v spolu). Kar se pa daril tiče sm pa kr seznam naredila kaj naj kdo kupi, če se že ponujajo. Maja1488: upam da se ti bo vredu izšlo kar se tiče sladkorja. Pa sabo vzemi eno limono, da si jo boš stisnla v kozarec z glukozo, ker je res nagravžno sladko, tko boš mela pa vsaj limonado . To ti dovolijo stisnt not.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 9:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
obelix: ti kar prit, bo vsaj bolj veselo, ko bomo klepetale o seveda moraš kdaj pridit v logatec h kljukcu ampak takrat ko bomo ostale bile tam no jaz sem testo naredila, pol bom pa še pečt dala samo da mal počiva pa skuto imam tud tako da bom kar skutin štrudelj naredila, ker se mi po tortico ne da it
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 10:00:01
|
|
|
|
copka
|
Pozdravljene, majcice! Jaz komaj cakam, da rodim. Zbujam se ob 4h, potem pa ne morem zaspat oz. ce zaspim se zbudim vsa zalimana ob 9h. Ko bo mali tukaj, vem, da bom malo spala, samo bom po moje ob vsaki priloznosti padla ko klada v posteljo. Sita sem spanja na bokih, me ze vse boli, poleg tega me se pod desnimi rebri boli, pol pa se tamli tam najvec steguje. Pa hrbet me boli, pa zgaga me daje....ufffffffffff........ no, ampak najbolj si pa zelim videti najin izdelek Zdej samo se otroka sanjam. Vecinoma, da moram prej rodit. Danes pa je bil rojen, pa sva zaspala v moji postelji potem pa ga nisem nasla. Pa sem ga iskala in nasla pod kovtrom tam pri nogah- groza Potem (ker so ravno radiatorji ful laufali in mi je bilo vroce) sem sanjala, da sem ga prevec oblekla in je imel cisto mokro glavo. Sicer imam doma nekaj oblekic, pa se mi zdi, da imam ful premalo. Pa posteljice se nimava Bova tisto od Lip poljcane kupila, ki je tudi v paketu. Sem videla, da jo ful pohvalijo. Jo ima katera? Jaz jo bom v petek pregledala, saj je razstavljena pri G in jo cim se vrnem narocila. Upam, da dobavni rok ni prdolg in da me mali ne prehiti. Danes bom po moje spet pocivala zaradi hrbta in reber. Uzivajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 10:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ne bom pa nič komplicerala, ker pri meni vsi vejo kaj rabim, , tako da bo že kar bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 10:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo copka, saj bo, jaz sem se tud že naveličala na boku ležat ampak saj je samo še dobra dva meseca pa bo če smo zdaj vse hudo pretrpele bomo pa šete dva meseca ti kar lepo počivaj pa tle gor z nami čvekaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 4.3.2009 10:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
aja polet pa ne boš mogla dost spat ker če ne bo motu te bom pa jaz
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?