|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
4.3.2009 8:29:06   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Aja, a mleko oz. mlezivo je katera že opazila? Jst sem šla včeraj gledat, pa se mi je v prvo že 6 mesec mlezivo pokazala... sedaj še nič...

Jst nisem še nič opazila.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.3.2009 8:31:34   
petra a
oliva-še nerojenega otroka ne moreš vpisati v vrtec

cveka-uradne ure so, kot si že dobila napisano, lahko ti samo povem, da so v logatcu zelo prijazni, jaz sem bila prvič tam popoldne in me niti slučajno niso vrgli ven ob koncu uradnih ur, prišla sem na vrsto šele ob pol šestih in bila tam do nekaj čez šest, sem potem še direktorici po mailu pohvalila uslužbenko, si je res zaslužila pohvale, drugače pa urejaš zadeve pri ga. poloni, ko prideš na hodnik tista vrata naravnost

petra zg-smo boljše, jutri šiba vrtec in služba

paket-denar-spomnim se, da je odločba prišla v prvo zelo hitro in denar tudi, mislim da v tednu dni po odločbi in to mnogo pred rojstvom, sem bila zelo začudena, ker sem pričakovala da bo prišlo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.3.2009 8:32:32   
Anonimen
jaz pa, samo se sploh ne obadam s tem, ker pri prvem mi je tud začel puščat tam okrog šestega meseca, pol ko pa sem rodila sem mela mleka pa čist mal tako da sem po 14 dneh mu mogla dodajatuser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
4.3.2009 8:33:51   
OliveOyl
petra a taka navodila sem dobila v vrtcu,tudi lani je bilo tako.
pa še je vprašanje,če dobiš prostor.

lananai veš,da si bom fajn ogledala mojo pikico malo..

mlezivo opažam že dalj časa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.3.2009 8:34:59   
OliveOyl
Zdaj se grem pa res zrihtat,sem mogla še maile preverit.user posted image
lepo čvekajte

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.3.2009 8:35:07   
petra a
parking lj.-leonišče-največkrat se dobi parking zadaj za reševalno postajo oz. tam kjer so parkirani rešilci, je en majhen parking plac in je vedno kej frei, preden zaviješ proti leonišču (govorim ko zaviješ iz zaloške) je en oster ovinek levo (enosmerna)...tam sem jaz zmeraj parkirala...zdej ga imam pa lepo doma  garaži in grem pešuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.3.2009 8:37:13   
petra a
parking 2.del-drugače pa, keri se da hodit, lahko parkirate tudi v novih poljanah, pri ta "novih" blokih, je zmeraj kaj frei in greste lahko lepo ob ljubljanici-na drugi strani, ne po zaloški, ni nobenega prometa, prav luštno za it peš

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.3.2009 8:37:38   
petrazg
Sej mlezivo sploh ni nujno, da se prej opazi... vem, da sem to nekje slišala pa nimam pojma kje. Mi je pa vseeno malo čudno, ker prvič je bilo, sedaj pa kar ne... Samo , da nisem edina, se takoj boljš počutim user posted image  Nisem pa nikoli imela mokre pižame, samo na modrčku se je videlo...

No, blazince si še napišem na seznam za vsak slučaj. So mi pa grozne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.3.2009 8:38:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

cveka-uradne ure so, kot si že dobila napisano, lahko ti samo povem, da so v logatcu zelo prijazni, jaz sem bila prvič tam popoldne in me niti slučajno niso vrgli ven ob koncu uradnih ur, prišla sem na vrsto šele ob pol šestih in bila tam do nekaj čez šest, sem potem še direktorici po mailu pohvalila uslužbenko, si je res zaslužila pohvale, drugače pa urejaš zadeve pri ga. poloni, ko prideš na hodnik tista vrata naravnost

paket-denar-spomnim se, da je odločba prišla v prvo zelo hitro in denar tudi, mislim da v tednu dni po odločbi in to mnogo pred rojstvom, sem bila zelo začudena, ker sem pričakovala da bo prišlo kasneje

ne saj to vem, sem bila že v prvo pri njej, je res ful prijazna, sam za uradne ure nisem vedela, za sredo že, ampak za ostale dni! saj vem bi šla lahko pogledat ker sem iz logatca, sam ker se ne upam kaj preveč šetat po logatcu, ker sem na bolniški!
iz kje si pa ti? da si bila v logatcu na sociali???

jaz sem paket dobila dva meseca prej preden sem šla rodit, tako da nimam pojma kako to pošiljajo, bom danes uprašala?!!!

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
4.3.2009 8:41:17   
petra a
cveka-uradne ure danes so, jutri skor 100% niso, v petek so pa sigurno od 8-12, če ne celo do 13.ure...sem pa iz ljubljane, se mi je pa mama po 50 letih iz lj. preselila v logatec in sem imela najprej pri njej uradni naslov, potem sem pa šla nazaj na lj.naslov, k mojmu, tako da letos urejam zadeve v lj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.3.2009 8:41:33   
Anonimen
petra a: midva sva vedno v prvo dobila plac tukaj za pekarno, sam včeraj je bilo pa čist povsot povno, gužva za znortuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
4.3.2009 8:44:23   
petra a
petra zg-tjaša bi samo pila, jedla pa nič, karkoli ji ponudim ne pa ne, če bi ji tašča ponudila isto stvar bi pa jedlauser posted image , ima pa 11 kg...ko je pa bolna pa itaq da noče nič jest

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.3.2009 8:44:25   
Anonimen

cveka-uradne ure danes so, jutri skor 100% niso, v petek so pa sigurno od 8-12, če ne celo do 13.ure...sem pa iz ljubljane, se mi je pa mama po 50 letih iz lj. preselila v logatec in sem imela najprej pri njej uradni naslov, potem sem pa šla nazaj na lj.naslov, k mojmu, tako da letos urejam zadeve v lj.

aja, se mi je zdelo čudno ker vse tojk govorimo iz kje smo, da sem mislila da sem že zgrešila, sploh če bi bila iz logatca, bi lahko hodile skup na sprehoduser posted image user posted image user posted image ja no iščem kandidatke za sprehode v družbi poletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja saj je copka tukaj v bližiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
4.3.2009 8:45:22   
Anonimen
aja petra a pa hvala za informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
4.3.2009 8:46:32   
petra a
cveka-sej bom tud jaz kaj uletela v logatec na sprehod, pa eno znanko imam, ki je pri 40 rodila in zdaj vozička, je ful faca, sem tudi z njo zmenjena da se kdaj dobiva...pa baje mi una slaščičarna kljukec al kaj je ne uideuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.3.2009 8:47:37   
petra a
mater, eno torto bi, bananino z nutelo pa smetanouser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.3.2009 8:49:02   
Anonimen

cveka-sej bom tud jaz kaj uletela v logatec na sprehod, pa eno znanko imam, ki je pri 40 rodila in zdaj vozička, je ful faca, sem tudi z njo zmenjena da se kdaj dobiva...pa baje mi una slaščičarna kljukec al kaj je ne uideuser posted image

kljukec tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image tam mim pa ne bomo hodile, se bomo kar ustavle in kakšna kavica tud ne bo ušla, pa seveda torticauser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj so jo obnovili in je baje bolj urejena, sam še nisem bila letos pri njihuser posted image bom šla pa pol večkrat ko bom vozičkalauser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
4.3.2009 8:49:35   
Anonimen

mater, eno torto bi, bananino z nutelo pa smetanouser posted image user posted image

jaz bi pa čokoladno

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
4.3.2009 8:52:15   
lananai

Hmm, tole slastno zveni. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.3.2009 8:52:47   
petra a
ne vem kaj bi kuhala, moj bi ribe, meni lih ne pašejo danes...moram mal po skrinji pogledat...hudiča, vse bi a la carte...jaz pa doma na bolniški, ko ne morem niti normalno v trgovino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.3.2009 8:53:30   
AKP
Dobro jutro!
Danes se ne počutim dobro user posted image . Sem včeraj malce več sedela in me je že zvečer vse tako bolelo, danes pa tudi ni skoraj nič boljše. Se mi zdi, da imam ful trd trebuh in fajn me boli pri sramni kosti in še spodaj je taka čudna bolečina. Bom danes raje malce več ležala. Pa tamala je včeraj tako brcala kot še nikoli. Me je bilo prav strah, da je kaj narobe.
Mlezivo - pri hčeri mi je že malce prej nekaj teklo, samo se ne spomnim več kdaj. Zdaj se še nič ne dogaja. Sem pa imela pri hčeri toliko mleziva že isti dan kot sem rodila, da je že konkretno vlekla in se zgleda tudi nasitla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.3.2009 8:53:38   
Anonimen
kaj a bom mogla spet neki pečt da mi bo cuker paduuser posted image user posted image user posted image user posted image

dudica1: dons te pa dolh ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
4.3.2009 8:56:10   
Anonimen
AKP: ti samo počivaj, da ne bo kaj narobe, noge v luft, pa naj kdo drug kaj delauser posted image

mene pa čaka en kup cujn za speglat pa se mi ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
4.3.2009 9:00:13   
petra a
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.3.2009 9:01:18   
petra a
babe, vse preveč peglate...skrčte na min. in peglite samo nujne stvari...ena stvar manj na tem svet

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?