Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 12:48:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MOJ BRATEC BO NARASCAJ DOBIL APRILA,JAZ MAJA SEDAJ SEM PA IZVEDELA DA JE NOSECA TUDI MOJA SESTRICA KI BO TUDI ZIBALA ŠE LETOS!!! trije vnuki naenkrat
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 12:50:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Mene pa zanima,če je katera gledala 5 moških.com?Zdaj imajo poslovilno v Tivoliju,bi jih šla gledat..Karta je pa kar draga,mislim da 27€. Ženske sem gledala,zdaj bi šla pa mal Cavazzo pogledat.. JAZ GREM, JAZ GREM!!! Ups, velike črke Komaj čakam, ženske sem že gledala zdej grem pa moške. Pravjo da je fajn Karte so pa itak drage, je pa kolegica v Velenju rekla, da so imeli v Rdeči dvorani karte po 25€. Tko da niti ni toliko dražje Cavazza je bil pa fajni v nedeljo
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 12:55:30
|
|
|
|
Dudica1
|
¸pr nas bojo pa za kosilo puranji zrezki v smetanovi omaki pa krompirjevi cvrtki in solata...njami BLUEEYES fajn nakupuj pa kaj lepega kupi.,.. vse ki boste šle pa gledat 5 moških . com se pa fajn nasmejte...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 12:58:02
|
|
|
|
lananai
|
Olive, jst sem karte kupila kar na strani od Špas teatra, preko njihovega spletnega nakupa. Sva s sestrično isti dan karte kupili - ona preko Eventima ni več dobila fraj parterja. Jst sem ga pa dobila. Probi še na strani od Špas teatra, mogoče je parter še fraj. Je pa malo čudno plačevanje, še posebej zame, ki nikoli nič ne plačujem preko interneta. Potem se pa mogoče vidimo tam, tudi s tabo FLASK_A! Se bomo nosečke med samo ogledovale in razmišljale, če se poznamo z RR.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:01:54
|
|
|
|
lananai
|
Midva sva si pa včeraj malo banjice ogledovala... V BC imajo kar drage. Oziroma ena je bila poceni, ma je bila videt ful švoh. V Pikapolonici nama je bila pa obema ista všeč (11€), ampak nama barve niso ustrezale - roza, plava, bela in neka ubitačna zelena z bleščicami. Morava it en dan še tuki v LJ pogledat, včeri sva bila v CE. Samo cajt je treba še najt... Danes imam v planu kosilo s sošolko, jutri greva na sejem DOM, v četrtek pa že domov na Primorsko, ker imam v petek pregled. Juhu za podaljšan vikend!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:02:38
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Juhu za podaljšan vikend! Že drugi po vrsti, sem pozabila dodat!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo mene iz pregleda vse je vredu, pa srček bije za znort me samo par ur ni gor pa imam kar3 strani za prebrat čveke jaz sem danes tud dobila papirje za socialo, tako da grem jutri to zrihtat, bom pa tud denar uzela, ker imam že vse, no ja skoraj 5moških. com kar pejte gledat se baje ful na smejiš uživajte aja za seznam: PREGLED IMAM 24.3. ZREDILA SEM SE PA ZA 1KG, TAKO DA IMAM ZDAJ +6KG
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:05:47
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem banjico kupila v BC od bebe jou...al nekako tako se reče...pa še stojalo ima zraven...dokupiš seveda... pa se ne spomnem več koliko je bila...in v isti barvi imam pol previjalno blazino,termometer in posodico za pripomočke...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:12:52
|
|
|
|
lananai
|
Midva stojala ne bova kupovala. Vsaj zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa nimam namena kupovati banjice ker eno staro že imam, pol bom pa kar v banji kopala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:16:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Midva stojala ne bova kupovala. Vsaj zaenkrat. sej taprvič ga nisem imela pa sem imela banjico na tleh...pa je to blo zlo štorasto...zdaj si bom pa kupila to stojalo ker ni tolk drago okrog 20€ je...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:22:18
|
|
|
|
lananai
|
Moj neki pravi, da bi stojalo sam naredil. Bomo vidli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:23:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Moj neki pravi, da bi stojalo sam naredil. Bomo vidli. aja faj pol...ma sm rekla da zdaj se pa ne bom matrala sklanjat na tla da skopam pa bom to kupila pa je...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica1: a mogoče veš kdaj ima v Logatcu sociala uradne ure????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:25:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 Dudica1: a mogoče veš kdaj ima v Logatcu sociala uradne ure???? v sredo do 5 popoldan
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 Dudica1: a mogoče veš kdaj ima v Logatcu sociala uradne ure???? v sredo do 5 popoldan kaj pa v četrtek?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:30:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 Dudica1: a mogoče veš kdaj ima v Logatcu sociala uradne ure???? v sredo do 5 popoldan kaj pa v četrtek? ne vem mislim da je zaprta...sej greš lahko jutri...je sreda...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 Dudica1: a mogoče veš kdaj ima v Logatcu sociala uradne ure???? v sredo do 5 popoldan kaj pa v četrtek? saj bom šla, sam k grem k dr. v četrtek, pa sem mislila vse narest na enkrat!! ne vem mislim da je zaprta...sej greš lahko jutri...je sreda...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 13:56:59
|
|
|
|
lananai
|
Meni pa ful zateguje kožo zadnje dni, če sem v kaki bolj čudni pozi. V višini trebuha, ampak predvsem ob strani in po hrbtu. Suha koža najbrž, ker me še posebej, ko pridem izpod tuša, preden se namažem. Takrat se vedno namažem na vseh teh občutljivih mestih z baby oljem (ostale dni samo po trebuhu). To prav nadležno srbi. Pa ne tko, da bi se lahko popraskal in bi nehalo, ampak kot da te sonce preveč opeče in te potem vse zateguje. Kaj bi šele bilo, če bi imela večji trebuh? Drugače pa komaj čakam pregled v petek, je že skoraj 1 mesec od prejšnjega. Spet mi bo delala CTG pa UZ tudi najbrž. Juhu, bom spet našo bebico vidla! Me prav zanima, kako se kaj razvija, če lepo rase. Prejšnjič je bil bolj majhen. Zdej bi že moral imeti čez 1kg. Sploh si ne predstavljam, da je noter v mojem bušiju že en tko velik človeček. Joj, že čakam, da ga poljubčkam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:04:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
lananai sem probala na njihovi strani pa nekaj ni uredu al jih ni več,al pa ne dela. Odpre mi 5 moških.com pa kraj,datum pa tisti okenček kjer zbereš prostor je pa kar prazen na koncu maš pa število kart za zbrat.pa karkoli pritisnem je prazno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:05:02
|
|
|
|
vanilla
|
Pozdravljene punce... Evo, jaz se spet malce javljam... Včeraj sem imela pregled (31 3/7). Me je pregledal tokrat tudi vaginalno, da je videl, če sem še zaprta in dolžino mat. vratu. Vse je ok, še vedno sem popolnoma zaprta. Pretipal je tudi cel trebuh in rekel, da je vse na svojem mestu. Naredil ultrazvok, posteljica zadaj in ok, plodovnice dovolj. Punčka je težka pribl. 1700 gramov . Naslednji pregled imam že 25.3. - torej, zdaj se bodo začeli pregledi bolj na gosto. Pa tut kar za 7.4. je napisala spet pregled, ker potem bo zgleda že vsak teden... Joj, kako gre hitro čas. Drugače pa opažam, da ne smem bit preveč fizično aktivna, ker potem sem čist adijo. Ko kaj ful delam, pa če so bolj čudne poze, mi sicer vse gre ok, ampak potem zvečer je za znort. Trebuh totalno otrdi, bolijo me kosti v riti , bolijo me medenične, sramne kosti, notranja stran stegen... Očitno se res širim . Aja, neki ste se o banjicah menile... Ravno danes sem jo oprala, pa stojalo tudi. Oboje sem dobila od ene znanke. Je pa fajn, če je stojalo, ker tako hrbtenica ne trpi. Tut cunjice sem pripravila, da jih bom čez vikend oprala in potem zložila po velikosti. No, tako..... Dogaja se . Moj rok se bliža, še dva meseca (2.5.) in moram računat na to, da se lahko zgodi že v aprilu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:21:05
|
|
|
|
Dudica1
|
LANANAI jaz imam tak občutek srbenja oz kot da me peče čist zgoraj pod joški na trebuhu ...to me je že tud taprvič pa sm vprašala G pa je rekla da ni nič narobe... VANILLA ja bliža se naš čas jaz imam samo še 1 mesec in 4 tedne... ...preglede pa že tud mam na 3 tedne kmalu pa bojo še vsak teden...mislim da v zadnjem mesecu...juuuupi kmalu bojo tu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:44:55
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela petrazg tudi moj je alergičen na penicilin, je pa takoj dobil reakcijo na ospen. Cel je bil pikast in zelo ga je srbelo. o bogec je tudi tvoj... Mi smo imeli antibiotik Amosiklav, ampak reakcija je bila pa skoraj zadnji dan jemanja... Našega sicer ni nič srbelo, ampak je bošček vsakemu kazal svoje pikice... je rekel... veliko pikic... Zdaj imamo pa testiranje na Pediatriji za alergije. Ste to imeli? Kako to zgleda?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:50:06
|
|
|
|
dito
|
cveka30 in vanilla- čestitke za pregled, še malo pa bo maj. glede banjice, bom imela kar staro. Mi je pa oče naredil masivno previjalno, ki je hkrati lahko stojalo za banjico. Res je super.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja naš čas se bliža
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?