Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:21:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej se grem pa za eno urco učit, potem pa pridem pogledat kolk ste kej napisale. bolj malo ker grem tudi jaz malo pod tuš in pred tv pridne bote in vas pridem še kasneje kaj pokukat tudi sama da vidmo kolk bote zdaj načvekale ko naju z Junono ne bo Pol naju bo pa kap ko boma pol ure brale, da jih boma ujele.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:21:59
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Evo tole sm pa jest dons pacala mi je neki cukr padu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:22:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Evo tole sm pa jest dons pacala mi je neki cukr padu Mmmmm.... slastno. A napišeš prosim recept.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:23:12
|
|
|
|
*Junona*
|
Mlavla, daj še ti prosim napiši recept za tvoje kruhke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:26:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, dej rosim napiši, da imam 18.3. pregled. Hvala. tititi porednica ,redno na rr pa ne sporočiš datuma pregleda Verjetno sma takrat pozable. Sem pa zadnjič dopisala, zdej pa vidim, da ga ni. jeje sedaj je že napisan,sem dla samo uredi in dodala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:26:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej se grem pa za eno urco učit, potem pa pridem pogledat kolk ste kej napisale. bolj malo ker grem tudi jaz malo pod tuš in pred tv pridne bote in vas pridem še kasneje kaj pokukat tudi sama da vidmo kolk bote zdaj načvekale ko naju z Junono ne bo Pol naju bo pa kap ko boma pol ure brale, da jih boma ujele. upam ,da res Aleks vas vse pozdravlja me tko pod levo ziziko brca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:26:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Evo tole sm pa jest dons pacala mi je neki cukr padu mmmmmmmmmmmmmmmmmmm no pa spet hrana ,zdaj pa res moram it dol k čene bom cel hladilnik pojedla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:33:23
|
|
|
|
Nalini
|
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa slonček je pravi car detelja ziher gipsate ... ali pa ...... mi pa smo dobili danes lupinico .... tak da zdaj lahko gremo rodit ......
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:47:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
*80 dkg moke *1/2l mleka *4 vel.žlice sladkorja *1-2 male žličke soli *14 žlic olja *1 kocka kvasa *to je recept *prvo narediš kvasec potem pa vse ostalo vmesiš razdeliš na 4 dele in naj vzhaja *ko vzhaja razvalaš v krog ki ga razrežeš na 4 dele potem pa še te 4 vaskega napol *lahko jih nafilaš poljubno ali pa posuješ z makom sezamom itd *prej pa namažeš z stepenim jajcem in mlekom *dobri pa so tudi če daš not šunko in sir sam pol nedaš tok sladkorja ampak malo več soli *pa posuješ z sirom in dobiš sirove štručke * No to je to *aja pečeš pa na ogreti na 200 in nato daš na 180
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:51:30
|
|
|
|
*Junona*
|
Hvala obema.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 19:59:19
|
|
|
|
sonček85
|
evo jaz se vam javim še predno zares grem lepo noč in vsem ki imate jutri preglede srečno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 20:18:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa slonček je pravi car detelja ziher gipsate ... ali pa ...... mi pa smo dobili danes lupinico .... tak da zdaj lahko gremo rodit ......aja, zdaj ko si dobila lupinico pa greš kar rodit...kaj pa, če bi rekla, da greš še prej z mano na trotico in eksotik??? pa še prej moraš izmučit dragega nalini...ne gibsamo in ne danes smo bolj leni...včeraj sem šla komaj ob pol 1 spat pol pa sem se že pol 5 vsa nervozna zbudila...tako, da sem danes malo več poležavala...pa z dragim sva šla v dm mleko kupit za našega pol pa smo spet tv gledali sedaj pa je šel dragi na sestanek...dragemu sem danes danala idejo, da bi lahko pa mi je rekel, če nisem slišala gin., da je rekla, da ne smemo si je kar izmislil...če pa bi res to rekla pol pa bi verjetno bilo že celo stanovanje v slini, ker bi se cel dan slinil okrog mene čigav pa je ta slonček? a to si ti svojemu narisala???? včeraj smo pisale same bedarije in sem vam pozabila povedat, da sem včeraj videla malega jana (omenila, sem vam, da je 14.2. rodila moja prijatejlica)....mali ima tako čupo ...baje, da vedno, ko ga priklopi na zizo se igra z njo in poleg spi, ko pa ga zbudi, da ga da vstran pa se začne ful pritoževat pol pa ga da nazaj pa se spet samo zizo igra...mali že zdaj obužuje zize kaj pa še bo
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 20:37:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kje je pa Detelja danes? Špricaš al kaj? Al slončkate? Samo to opravičilo te reši. nič ne . ...danes sem bolj hin...saj veš, kako je ko greš na pregled (ponoči slabo spiš, 1001 stvar ti roji po glavi....-saj jaz sem vsa zmešana, nervozna...pol pa prideš domov in če gin reče, da je vse ok pol, ko daš to breme vstran si čist hin....obljubim, da bom jutri bolj aktivna upam, da bomo v četrtek gibsal... če ne pa bom dragemu njegovega tiča zagibsala z naravnim sokom
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 20:40:44
|
|
|
|
detelja
|
želim vam lep večer...uživajte...grem mal tv pogledat pol pa spat, da bom jutri lahko bolj aktivna na rr
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 21:01:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kje je pa Detelja danes? Špricaš al kaj? Al slončkate? Samo to opravičilo te reši. nič ne . ...danes sem bolj hin...saj veš, kako je ko greš na pregled (ponoči slabo spiš, 1001 stvar ti roji po glavi....-saj jaz sem vsa zmešana, nervozna...pol pa prideš domov in če gin reče, da je vse ok pol, ko daš to breme vstran si čist hin....obljubim, da bom jutri bolj aktivna upam, da bomo v četrtek gibsal... če ne pa bom dragemu njegovega tiča zagibsala z naravnim sokom Samo, da je vse ok.. to je najbolj pomembno. Jutri pa le izpolni normo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 21:05:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Tako, tudi js vam želim lahko noč. Se grem še mal učit, da izpolnim normo za danes, ker če ne bom spet panična zadnje dni. Lepo spite, božajte bušije, se jutri tipkamo. Papa in nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 21:14:42
|
|
|
|
Cveta28
|
Čvekice moje lep večer vsem skupaj! Bom bolj kratka, ker semže ful utrujena. Sem pa prebrala vse za nazaj... za preglede in vse lepe , zupancdam, Sonček lep vozek, pocartajte vse ranjene fante, Narcisa in prosim, da nobeni ne pride na misel, da bi rodila pred dopolnjenim 37t . O hrani pa raje ne bi Danes sem bila naročena pri okulistu ob 17h, na vrsto sem pa prišla malce po 18.30 . Pred mano je bilo en kup starejših občanov, ki so prišli bolj na klepet kot po kaj drugega, ker potem itak vsak ta drugi ni hotel vzeti novih očal. Še dobro, da je bila mamica z mano in mi delala družbo. Ker pa sem imela ob 18h naročena brazilsko, sem vmes smuknila opravit še to. Kakšna sreča, da je KR malo mesto. Nove frizurce vam ne pokažem , očala pa bodo takšna Dopoldne sem pa še malce stvari za bebija urejala. Babe moj koderček ima kar 12 bodijev, 9 žabic, 10 majčk itd. Vse sposojeno ampak še vedno se meni zdi too much. Pripravila sem večino stvari za v P in za domov iz P. Zlikati moram samo še en gromozanski kup plenic in krpic, uffff. Jutri dobimo tudi nove vzmetnice ampak latofleksi (posteljne letvice) pa naj bi bile tukaj še le med 16-20.3 Me še ni doletelo spoznanje, da Rutarju ni za zaupat. Rekli so, da je čakalna doba 2t, sedaj bo pa 4t! Šibam jaz v mižule, ker mi očke kar skupaj lezejo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 21:28:01
|
|
|
|
mišk
|
Junona: Jst sem imela že v prvi nosečnosti prisotno to bakterijo, tako da mi bodo v tej nosečnosti avtomatsko nardili test nanjo. Brazilska depilacija: Jst bi ful šla, a imam skos neke pomisleke... Recimo od tega če ful boli, do tega v katero pozo se nastaviš ko ti jo delajo, pa če imaš hlačke na sebi ali ne... Ob tem velikem trebuhu sem se kar vrnila "back to the nature", razen ko mi mož priskoči na pomoč.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 22:27:44
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Babe, razturamo. NinaMM, kaj mi lušte delaš? Js sem pa že večerjala. Hrenovke brez ovoja, ajver in vloženo pečeno papriko. Pa danes popoldan sem si privoščila košček Milke z mousse kremo in višnjami. Ampak samo košček. Za kosilo sem pa papala goveji zrezek in motovilec z jajčko. Za zajtrk pa rženo štručko in brezkofeinsko belo kavo. Tak, zdej pa veste. junonca ka si na dieti ? Sej jst tudi tak bolj u easy zdej jem po 5h nič zaradi zgage . Pa mičkene obroke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 22:30:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 BRIGITA:ti kr pihaj ,boga ti ,vm kako je to k si sama komaj ,potem še moraš pa njemu no pa saj bo,če ni tko hudo bo hitro mimo,tko si je moj zadnjič odrezal na mašini na šihtu kapico na prstu A res no pol pa tak veš kak je to moja sotrpinka , sva mogla it zdle v Šentjur do mojih staršev da sta mu dala naklafen proti bolečinam, zdej bo pa lahko zaaju . Bogi moj .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 22:51:54
|
|
|
|
brigita23
|
No pa sem zopet zadnja na forumu , zdej si pa nimam s kom pisat. Vas je pa tako fajn prebeirat, se človek presmeji zraven. Smeh pa je itak pol zdravja . Zopet me neki napenja, tako da bo noč burna....a upam da mirna in da bomo spali dlje kot do 5h . CVETA-Super očala, boš kr carica marica z njimi, pa z novo brazilko . DETELJA-A tamalega mu boš zagibsala....a boš dala pol slike gor , drugače p ja vem kok je to ko se ti kamen odvali od srca ko zveš da je z vse tako kot mora bit, pol pa si cel blažen in utrujen. Sej prav da si si odpočila, smo te pa pogrešale. JUNONCA-Ja bi se dal temu slončku kr lepo pirhi pobarvat. A misliš da jih bomo me letos barvale??? Če gremo pa slučajn za veliko noč rodit, bomo pa namesto pice v bolnici šunko pa pirhe pa potico jedle . SONČEK-Sta z Junonco najbolj aktivni tule gor, nisem pa nikjer zasledila kako je bilo v MŠ MIŠK-a tebe je tudi strah braziljske....mene tudi bi pa ful šla, boječka jst NEA TEJA-super si tole spekla, bi pa bilo treba probat , lahko kako degustacijo prosim zdej grem še pa jst ajat....nočko in lepe sanje, pa angelčki vas naj čuvajo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?