|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.3.2009 21:48:55   
buhtlčk
Matejchi si preverila, vse ok v stanovanju? Mene bi blo tud strah...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.3.2009 21:58:05   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

A če zvečer (2h pred spanjem) že nekaj dni poje 200ml kašice se šteje da je to že zamenjal dojenje za samostojen obrok - večerjo? 200 ml kašice meni deluje čisto kot samostojen obrok, pri nas pade zraven še malo čaja in je mir za 2 do 3 ure.

Sploh mam probleme s temi obroki...če se zjutraj doji. ko vstane in potem čez eno dobro uro je sadje - ali je to zajtrk? Ma čist sem zmedena od teh obrokov, se mi zdi, da mi nč več ni jasno.

Niti ne razmišljam kaj je za Ivana zajtrk, kosilo, večerja. Ko se zbudi se vedno samo podojiva. Ko vidim da rata lačen dobi kašico. Enkrat vmes čez dan se še malo pocrkljava na joški in zvečer tik pred spanjem. Tako da čez dan dobi 3-4x kašico. Ne gledam na uro ampak Ivana kdaj rata lačen. Čez dan pa imam vedno še čaj pripravljen in v toku dneva spije cirka od 150 do 400 ml čaja, odvisno od dneva.

matejchi naročam ob nedeljah, robo dobim v sredo ali četrtek, kako gre pa naprej se pa menim kdaj ima katera čas. Pa upam, da je tvoj že doma. Jaz bi bla tud na trnih.

Krysia upam da mi je uspelo in je tu link JUST
Tu je splošni katalog, pri meni pa lahko probaš vzorce pa veliko več ti lahko povem kot piše na int. strani. Zelo rada pomagam, če le lahko! Pa držim pesti za avto, da se vidimo v CE.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.3.2009 21:58:29   
kaja02
user posted image user posted image  vse napišem, pa me ven vrže, me računalnik ne marauser posted image

zdaj pa ne vem kaj sem napisala, grrrr, sem še vedno tko pozabljiva, a katera ve, kdaj se to konča? Najprej sem se izgovarjala na nosečnost, potem stres po porodu, pa utRujenost, ja kaj pa je zdaj -- EMŠO?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.3.2009 22:03:23   
cebrca
kaja02 meni se dogaja da vedno bolj pozabljam, ko imam pol glave rezervirane za senzorje za Ivana, druga polovica pa dela tisko kar je prej cela glava user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se že ukvarjala z mislijo, da bo treba poiskat kakšne vaje za treniranje spomina!user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.3.2009 22:31:01   
cebrca
buhtlčk jaz tudi upam, da bodo testi šli čez brez problemov in bomo lahko veselo mlaskali jogurt in skuto. Zaenkrat pa moramo čakat.user posted image

Vse OK in super Obstgarten, Fruhtzwerge in podobni izdelki. Seveda morajo met tudi nekaj konzervansov. Mene pa zanima a je katera razmišljala da bi sama doma navaden jogurt in skuto miksala s svežim sadjem???? Jaz pač tko razmišljam in se mi zdi to otročku bolj prijazna metoda.

kaja 02 za spanje si pa čisto prav napisala!

Katja škod za predavanje! user posted image za zobek.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.3.2009 22:34:09   
K_a_t_j_a
Sem vse napisala pa je vse šlo v k....!!! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.3.2009 22:37:12   
cebrca
OK sem spet po dolgem času na RR in očitno pretiravam!!!user posted image user posted image user posted image

No pa lahko noč!

user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.3.2009 23:10:47   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Vse OK in super Obstgarten, Fruhtzwerge in podobni izdelki. Seveda morajo met tudi nekaj konzervansov. Mene pa zanima a je katera razmišljala da bi sama doma navaden jogurt in skuto miksala s svežim sadjem???? Jaz pač tko razmišljam in se mi zdi to otročku bolj prijazna metoda.

user posted image

Moj user posted image pravi, da sem pač luč pozabila, samo kaj je pa pol z user posted image ?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.3.2009 23:17:01   
kaja02
mogoče je pa mel dragi kako bejbo v omari skrito, pa je pozabla vrata za sabo zapret?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.3.2009 23:21:06   
Erin
matejchi a ti si tu? Jaz te pa na FB čakam...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.3.2009 23:29:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

mogoče je pa mel dragi kako bejbo v omari skrito, pa je pozabla vrata za sabo zapret?

pa saj je bilo zaklenjeno... samo odklenilo se je tako z lahkoto... bom kar zvonček na kljuko dala ponoči... v omari ni prostora niti za vibrator, kaj šele za kaj večjega... user posted image , če bi pa kakšno v omari našla... hm mislim, da bi jo morala v zamrzovalno skrinjo prestavit...user posted image (samo ne vem katera bi bila bolj presenečena..) Upam, da ima malo več domišljije in bi jo vsaj kam drugam peljal.. ne pa domov, pomoje ma plešasto ljubico, ker nikoli ne najdem nobenega lasu...user posted image user posted image user posted image

lahko noč user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.3.2009 23:32:04   
Erin
Naš je danes probal 1x fruhcvergeljna pa je skoraj kozlal zraven.. sem ga kr jaz pojedla pojuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa, ja cebrca, bom tako delala, mešala jogurt skuto in sadje, ko bom le imela vse pri rokiuser posted image Včeraj smo bli v šopingu pa je bilo pri sadju in zelenjavi vse zropano... so rekli da so upokojenci navalili in vse pobrali..user posted image user posted image user posted image

Še polsestro sem srečala po pol leta, ki dela v Šparu in je noseča!! ČEz 2 meseca ima rok..pa nič povedala..ej ej ej ... mi je vrnila ker jaz tudi njej nisem povedala do 5 meseca, ker sem ji hotela osebno povedat pa do tega ni prišlo..ok, samo ona je pa sploh pretiravala..user posted image in bom teta..že v 6!

PA danes sem prvikrat govejo juho kuhala..komedija...sem pozabila da jo kuham in sem jo kuhala namesto 2..4 ure...user posted image user posted image user posted image Upam da bo dobra..me prav zanima kakšna bo, ker vsak drugačno dela...

Tilen je še vedno sitko 100/h... zobkov še vedno ni...dvomim da bodo kmalu...imam občutek da jih bomo čakal še kak mesec, dva... na joški mu je po novem dolgčas..gleda okoli in se zvira, nipelce pa ne spustiti..ne vem, a misli da bo vklopil kak radio??user posted image user posted image
Dojiva se še vedno - zjutraj 2x, potem sadna kašica 190ml,spet joška za poplaknit, kosilo 190ml + čaj, joška, večerna kašica - keksolino ali kaj podobnega, mlečno u glavnem...pa spet joška za poplaknit ali čaj in za večerjo 200 ml adaptiranega mleka z 2 žlicama riževih kosničev pred spanjem... Čez dan popije cc 200-300ml čaja.. Mislim da ima kar dovolj ane?

Grem spaaaaaaaaaaaaaat...ne da se mi nič več spljoh...papauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.3.2009 23:34:12   
matejchi
Wein (v temi sem hotela napisat Erin pa še na tipkovnico sem gledala.. res čas da grem spat).. tokio tokio javi se...!!!

Danes grem pa že drugič spat.. včeraj sem šla v bistvu že danes... ja zakomplicirano a ne.. user posted image

p.s.
za vrati sem nastavila stol.. pa naj pride zdaj kak hudič, če me bo hotu od spredaj mu bom pa rekla, da imam "picajzle"... haha moj naj pa se sam brani.. user posted image itak pa če bi jih imela bi jih imela oba a ne... pa še ona plešasta od prej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.3.2009 23:36:52 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.3.2009 23:37:22   
bella02
cebrca, hvala za info, sem že shranila, v prihodnosti pa še sprintam, ker kar pozabim, za kaj je kajuser posted image . Je šla pa Teja prej spat, ker sem ugasnila računalnik, pa sem šele zdej spet prižgala. Pa ni panike. Sem jo še namazala z Bepanthenom, pa bom jutri videla. Te bom še kaj pocukala, brez skrbi.

Pa Teji rito še vedno umivam z vodo. Imajo v Millerju luštne vatke, pa men je kar toplo pri srcu, ko vidim, kako njej paše topla voda. Pa čeprav mi je svakinja že stokrat rekla, da pozna samo mene in mojo sestro, da otroke še zdaj umivava z vodo. Pa jo bom še!

Glede teh Obstgarten, Fruhtzwerge in tega sranja. Ne zagovarjam tega, da bi to user posted image jedli vsak dan po 3x, za kdaj pa ja, zakaj ne. Mene moti zdej ta rdeča rita, pa ne vem, ali je od navadnega jogurta al ne. Verjetno bom kdaj sama vmes zamešala npr. borovnice, banano al kaj podobnega, bom pa verjetno tud kaj kupila.

matejchi, upam, da si ti in da je vse ostalo OK. Ne bi rada tega doživela! Je blo zame dost, ko je imel Plut svoj krvavi pohod in se naj bi skrival po okoliških hribih.
Aha, vidim, da si uredu. Morda te pa res skleroza dajeuser posted image , samo vrata bi pa tud meni dala mislituser posted image

buhtlčk in Krysia, jaz štejem za obrok npr. flašo mleka ali pa GH, pa da potem cca 2 uri ne je. Ma, ne vemuser posted image , tko jaz razumem.

Nič, še malo učit, potem pa user posted image .

Nočkauser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.3.2009 23:38:49   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Wein (v temi sem hotela napisat Erin pa še na tipkovnico sem gledala.. res čas da grem spat).. tokio tokio javi se...!!!

Danes grem pa že drugič spat.. včeraj sem šla v bistvu že danes... ja zakomplicirano a ne.. user posted image

Ne vina pa ne pijem, hvala...
Do Tokia pa še nismo prišli...zavrti samo za 90°, se pravi lovi kako bosno al pa kaj tam dol...

No pejt spat..spet..še 1x..jaz pa tud..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.3.2009 23:42:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

matejchi, upam, da si ti in da je vse ostalo OK. Ne bi rada tega doživela! Je blo zame dost, ko je imel Plut svoj krvavi pohod in se naj bi skrival po okoliških hribih.

Ja..plut je menda ubil ženo mojega bratranca...toj je pa tko ko fotrove žlahte ne poznam... in umor je bil v rojstni hiši mojega očeta... še jaz sem bila 1x tam...user posted image user posted image user posted image

Sem kar prebledela ko sem to zvedela predlani..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.3.2009 23:54:56   
matejchi
bella jaz sem tudi zadnjič vmes na vatke preklopila, ker je dva dni vsako plenico napolnila z vsebino... pa je imela že fino rdečo, čeprav sem jo skoz mazala pa brisala pa je blo pol OK.. tisti robčki so pomoje bolj za tu pa tam..

no lahko noč in že me več ni...

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
4.3.2009 6:20:39   
gajka
Dobro jutro!

Cel kotel user posted image user posted image user posted image že čaka na vas!

matejchi - ti bi mogla preverit, če je kdo kaj prinesel, ne pa odnesel. user posted image

buhtlčk - če poje 2dcl kašice, potem je to najbrž že kar poln obrok. Rok poje toliko kašice ob pribl. 18:30, potem se še čisto malo igramo, pa skopamo, potem pa ima okrog 20h še dojenje za lahko noč in zadnje čase to drži do 5h zjutraj (upam, da se nisem prehitro pohvalila user posted image ).

bella02 - pri nas še nismo uvajali mlečnih izdelkov. Tukaj vsi zdravstveniki forsirajo uvajanje mlečnih zadev šele po 9 mesecu, pa bomo vsaj do 8m počakali. Drugače mi je pa bilo rečeno, da morajo biti vsi mlečni izdelki (siri, jogurti, skute...) polnomastni, pa da naj kupujem navadne in potem sama vanje sadje mešam. Fruchtzwerge pa so na Zvezi potrošnikov označili kot ne najboljšo hrano za otroke (link).

cebrca - ja, jaz bom v navadno skuto in jogurte sama sadje dajala. No, vsaj na začetku. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
zdaj pa ne vem kaj sem napisala, grrrr, sem še vedno tko pozabljiva, a katera ve, kdaj se to konča? Najprej sem se izgovarjala na nosečnost, potem stres po porodu, pa utRujenost, ja kaj pa je zdaj -- EMŠO?
Konča se šele, ko se pod ciprese preseliš. user posted image

anita - sem pozabila povedat, da sem pred nekaj dnevi pekla kruh po receptu, ki ga ima tvoj šocl na blogu, pa je res user posted image . A za koruznega imata podoben recept, samo z zamenjavo moke, ali še kaj več?

user posted image
dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA
Čestitke za sedmico!

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2009 6:26:21 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
4.3.2009 7:11:37   
tejkaz
Jutro

Spali smo odlično. Zbudili smo se pa grozno. Eva vsa pokakana, Jaša s polnim nosom, jaz pa z razbolelim trebuhom in želodcem. Težak dan me čaka, pa še delavce za izmero oken imam naročene.

Cebrca, jaz bom dajala skuto s sadjem. Fruhtzwergi mi nekot ne dišijo preveč. Če bomo kam šli, jih bomo pač kupili.

Bella, ti si pa res pridna s tem učenjem. Pošlji mi malo motivacije.

Buhtlčk, Krysia
, poln obrok je poln jogurtov lonček. Torej je 200 ml poln obrok.

MajaT, upam da vas muči samo zob in bo Zara kmalu ugotovila da mora jesti. Je pa prava velikanka vaša Zara. In če boš ugotovila kakšen je recept za ješčega otroka, mi sporoči, ker imam doma dva "špurova" otroka. Eva spet že od sobote ni nič jedla, Jaša pa itak štrajka že od vsega začetka. Po mesecu in pol bi že moral biti kakšen napredek, pa ga še ni.

Kaja, mogoče nas bo skleroza nehala mučit, ko bomo šle v službo. Takrat bo treba na več stvari misliti in bomo bolj pozorne da česa ne bomo pozabile.

Kr enga takratkega bi zvrnila da me neha trebuh bolet user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
4.3.2009 7:12:03   
tejkaz

user posted image
dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA
Čestitke za sedmico!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
4.3.2009 7:22:01   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image
dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA
Čestitke za sedmico!

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj je Tibor danes ponoči podoživljal, ampak vrtel se je kot vrtavka...s trebuha na hrbet in obratno, enkrat na nem boku, drugič na drugem...full zabavno je spat na kovtru in ne pod njim - pa tok sem se hvalila, da se ne razkriva ponoči - ja bo po mami, je že začel - ga bo treba v vrečo dat. Sam js se s to vrečo kr ne morem sprijaznat...se mi zdi tok bogi not...mah js mam občutek, da ni kamot - sem prepričana da se motimuser posted image user posted image user posted image - bova dans poskusla, pa da vidimo.

Hja midva odhajava k našim domov, se mal crkljat, se vračava v petek - vsaj mislim, če mene prej ne zgrabi domotožje...mi ni ravno za it, sam k bo moja mami kako zamero začela kuhat, pa rajš grem.

Se mi tok hecn zdi...prej k se še nism preselila, sem skos razmišljala - joj kak bom zdržala, pa kaj bom delala, pa V Hr je ja tak dolgcajt, pa bom pogrešala prijatle, pa mamo, pa svojo sobo...pa milijon stvari...k sem se preselila, so mojo sobo hitr uporabli za mamino spalnico in zdej k pridem nimam svojga kotička, k gre Tibor spat...nimam več kej za delat...če se v dnevni dol poknem, mam nek blesav občutek, da sem vsem napoti...pa moji itak hodijo s kurami spat, js sem pa navajena, da mam k Tibor zaspi mal časa zase...pa tega ni - tko da začuda, se zdej kr mal otepam teh obiskov pri meni doma - sem se kr lepo navadla in navezala na svoj novi dom.

Eh mal morm zatežit.

Čakam da se dete zbudi, da se zrihtava, spakirava in greva. Ja gepeka mam pa itak vedno tolk, k da me najmanj en mesec ne bo...se bom mogla naučit manj pakiratuser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
4.3.2009 7:26:37   
nell
matejchi - upam da ste mirno prespali noč in da vas ni noben ukradu...mene bi tud orng panika zgrabla. Se spomnim k sem js pršla prvič k mojmu domov, sem mela orng strahe, k je mel izhod iz sobe na teraso, pa itak vrate zaprte, potem pa še ketnico zariglano...no ta ketnica je men delala težave...očitn je bla to posledica prevečih gledanih grozljivk...sploh se je nism upala pogledat, kadar sem bla sama, kr sem mela občutek, da bom zagledala odriglano ketnico - mah sama sebe sem strašla takrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
4.3.2009 7:43:15   
sayuri
Jutro. user posted image
Šibam v Kočevje.
Pol pa v LJ.

user posted image user posted image user posted image

Jogurti, skute.....že velikokrat napisala. Navaden jogurt probali s sadjem - nobene reakcije. Skuta s sadjem od Lj mlekarn - nobene reakcije. Doma delam razne skutke in kašice, ko smo doma. Če kam gremo, kupim in ne kompliciram.

Lepo čvekajte. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.3.2009 7:44:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

matejchi a ti si tu? Jaz te pa na FB čakam...user posted image

Tole mi je padlo v oči user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.3.2009 8:00:40   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

user posted image

Moj user posted image pravi, da sem pač luč pozabila, samo kaj je pa pol z user posted image ?

meni je P rekla, da naj sadne jogurte in skute samo na ta način pripravljam na začetku, ker je tak še najboljše.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.