|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.3.2009 15:59:12   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce meni se bo zmešalo, Zara mi ne je nič, ampak res čisto nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - OMG, še pred kratkim sem se Sayuri hvalila, kako je boljše, da poje celo 150 g user posted image , (vse pišete o 200 g - toliko še nikoli nismo pojedli).

Mleka imam glih še za pocartat, čakam zobe, pa jih ni in ni user posted image

Danes sem prav down, ker sem tako dobro skuhala in ona poje cele 3 žličke.

Očitno nismo pri nas edini s takim problemom. Pa to traja že kak teden, pa nobenih zobkov na vidiku. user posted image Samo prst bi cuzal 24/7. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.3.2009 16:09:26   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

cebrca pol tudi namesto user posted image priporočaš ......
kremo od justa..user posted image

Ja matejchi za kruh namazat je ognjičeva super! user posted image

čisto zares kolk pa pride zdaj dušica - krema?

Sem ušla na kosilo. Materina dušica je 15 eur.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.3.2009 16:14:47   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! user posted image Pa še njegovega fotra dam zraven.

Saj bo bolje! user posted image . Sem hotla napisat da je sayuri še frej, pa me je sama prehitela!user posted image user posted image

sayuri OK pol pa kar sprašuj kar rabiš vedet. Z veseljem povem!

Maja T user posted image user posted image user posted image kako bi ti rada kaj pametnega pomagala pa ne vem. user posted image Pri nas je bil samo en tak dan, ko ni hotel nič jest in sem jezna 4 kašice stran zmetala. Potem je pa kar nekako ratalo, ko sva se šla na pet minut pol ure ali bo žličko ali ne. Ko je končno pogruntal da od joške ne bo nič je pa spet začel. Sicer pa pri nas ni še nič zob, tako da nimam pojma kaj se bo takrat spomnil!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.3.2009 16:19:32   
matejchi
http://www.plavanje-dojenckov.com/dojencek.htm

poglejte enega petega dojenčka po vrsti od zgoraj navzdol oz. mamico.. a ju poznate??

mi se gremo pa jutri namakat... juhuuser posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.3.2009 16:22:28   
Erin
sayuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - ej..zs maš... a veš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.3.2009 16:43:03   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce meni se bo zmešalo, Zara mi ne je nič, ampak res čisto nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - OMG, še pred kratkim sem se Sayuri hvalila, kako je boljše, da poje celo 150 g user posted image , (vse pišete o 200 g - toliko še nikoli nismo pojedli).

Mleka imam glih še za pocartat, čakam zobe, pa jih ni in ni user posted image

Danes sem prav down, ker sem tako dobro skuhala in ona poje cele 3 žličke.

Očitno nismo pri nas edini s takim problemom. Pa to traja že kak teden, pa nobenih zobkov na vidiku. user posted image Samo prst bi cuzal 24/7. user posted image

Potem nismo edini.user posted image  In danes je sploh en čuden dan, se je drla uro in pol skupaj, kot bi ji glavo dol šraufala, nič ni pomagalo, še sprehov dežju neuser posted image . No sedaj spi, jaz pa KAVA!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.3.2009 16:49:51   
Zoja Miša
Anita, prehlad je bil le muha enodnevnica, HB! Še več takih lahko prenesevauser posted image

Kreme za sončenje, tudi jaz bom verjetno kar Just vzela...tako da več Cebrcauser posted image

Tejkaz, stol, ne rabiš mi vozit v ponedeljek, ker itak imam enega doma, ta bo potovalni. Al pa, sam ne vem če bo šel v moj avto kljub vozičku?user posted image  No, če gre v Cliota bo šel tudi k meni, ne? Če se ti da ga pripelji, če ne bom pa prišla po njega, ni panike.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.3.2009 16:49:59   
matejchi
sayuri je v pričakovanjuuser posted image ...........................................................
..................................................
......................................
..............................
.......................
...............
...........
........
......
....
...
..
.
kristusa.... še mal....user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.3.2009 17:08:37   
Zoja Miša
Sayuri, ko dejaš svojima skutko, je to zjutraj ali popoldne? Mislim, namesto katerega obroka? Za enkrat samo info zbiram. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.3.2009 18:41:13   
sayuri

sayuri je v pričakovanjuuser posted image ...........................................................
..................................................
......................................
..............................
.......................
...............
...........
........
......
....
...
..
.
kristusa.... še mal....user posted image

Psssst user posted image

matejchi je zgleda izdala tiralico za mano user posted image    user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.3.2009 18:41:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri, ko dejaš svojima skutko, je to zjutraj ali popoldne? Mislim, namesto katerega obroka? Za enkrat samo info zbiram. user posted image

Popoldanski obrok - tam okrog 15h. Prvič sem jima dala dopšoldne - da sem malce opazovala, če bo kaka reakcija. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 3.3.2009 18:44:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.3.2009 19:42:32   
bella02
Mene tud ne bereteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.3.2009 19:51:03   
bella02
Jokeuser posted image user posted image user posted image ! Sem dobre volje, verjetno zato, ker je ura skoraj 20., mali dve spita, sam Teja se še zbudi za zadnji obrok, pa mal pavze sem si naredila med učenjem. Aja, predvsem sem user posted image zato, ker je za mano vodni dan in razen 2-eh kav z mlekom in par žličk zelenjavce (ko sem dajala Teji, pa je treba kaj popravt) ni šlo v moj želodček nič. Razen vode, seveda!

S tem nebranjem sem mislila na moje vprašanje, če te že kdaj dale navaden jogurt in če je blo kaj reakcije. Naša ima rdečo rito, pa nisem nič drugega novega dajala.  Pa vem, da berete, sam glih danes to paše tle goruser posted image user posted image user posted image
V trgivini so imeli danes samo skutko z breskvijo, pa ne bi glih s tem začela. A tiste vanilijeve Obsgartne dajete oz. boste dajale? Kaj pa Fruhtzwerge? Kolk na obrok? Enega? Najbrž odvisno od otroka do otroka.

Cebrca, s čim od Justa bi ti namazala? Imam tea tree, materino dušico, aktivno kremi in body fresh. Morda tea tree? Saj mažem z Bepanthenom, pa ni kakšne hude razlike. Če ne bo bolš, bom šla jutri po hrastovo lubje. Če mi boš še danes odgovorila, jo bom še zadjo rundo namazala.

Maja T. Zojko MIšek in Gajka, ne bom pametna, le user posted image user posted image user posted image vam pošiljam.

< Sporočilo je popravil bella02 -- 3.3.2009 19:53:07 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.3.2009 19:55:23   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

A lahko še jaz nekaj vprašam? Če ste že dale navaden jogurt, a je bila kakšna reakcija? Naša je imela mal rdečo rito, pa krivim jogurt. To se ji je do zdaj naredilo le takrat, ko sva začeli jest Hiconcil.

Še nisem dala jogurta.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.3.2009 20:18:44   
buhtlčk
Jaz mam pa kar slabo vest, k sm našga mulčka obtožvala, da je siten. je pol še zadnji košček korenčka od včerej pokakal, pa je bil spet naš smejko. Nč več tega korenja, res, kaj ena boga žlička nardi......

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.3.2009 20:19:21   
buhtlčk
Za jogurt ne vem, kdaj ga bomo lahko...upam, da kmalu, sem pozitivna

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.3.2009 20:22:42   
buhtlčk
A če zvečer (2h pred spanjem) že nekaj dni poje 200ml kašice se šteje da je to že zamenjal dojenje za samostojen obrok - večerjo?

Sploh mam probleme s temi obroki...če se zjutraj doji. ko vstane in potem čez eno dobro uro je sadje - ali je to zajtrk? Ma čist sem zmedena od teh obrokov, se mi zdi, da mi nč več ni jasno.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.3.2009 20:40:09   
matejchi
bella skutke od Obstgarten so njami, samo maš take brez vanilije tut pa glej, da ne boš 0% vzela al 0.1 tu neki.... mi še najbolj sprejemljive izgledajo, Fruhtzwerge se mi pa zdi kar preveč cukr zadeva za zdaj še...user posted image
jaz s tem futrom pa obroki čisto po občutku... do zdaj je še vse pojedla user posted image
pomoje bi za zaprtost tudi kak LCA jogurt pomagal ..
cebrca kolk časa se čaka na dušico??

Ful sem bla "usrana" ko sem domov prišla prej... sama s tamalima dvema, ful se je dalo z lahkoto odpret vrata, ker ponavadi sem mogla kar fajn pritisnit pa obvezno z desno roko, z levo mi ni ratalo, ko sem stopila noter je pa v kuhinji luč gorela pa sem 100%, da sem jo ugasnila, ko smo šli ven. Sem šla vse pregledat, če je kdo not pa če kaj manjka.. še dobro, da pride moj čez dobro uro, drugače ne vem, če bi upala spat.. mogoče pa je, da so se vrata "unesla", samo ne verjamem, da zaradi prahu, ki sem ga včeraj obrisala samo okoli vrat (saj ga ni bilo 2kg)..user posted image

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.3.2009 20:43:19   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

A če zvečer (2h pred spanjem) že nekaj dni poje 200ml kašice se šteje da je to že zamenjal dojenje za samostojen obrok - večerjo?

Sploh mam probleme s temi obroki...če se zjutraj doji. ko vstane in potem čez eno dobro uro je sadje - ali je to zajtrk? Ma čist sem zmedena od teh obrokov, se mi zdi, da mi nč več ni jasno.

A ti pa men misli bereš al kako? user posted image user posted image Točno to se jst že par dni sprašujem, ko mi Rok poje riževo kašico in gre spat ... sem mislila, da sm edina, ki ne ve, kaj se šteje za obrok ... user posted image Sorry, ne znam odgovorit - skupaj s tabo nestrpno pričakujem odgovore

cebrca, a maš ti kakšen katalog od tega Justa? Al bom pa po netu pobrskala ... bom po moje ratala tvoja stranka ... pa čist nič ne težiš s tem - je fajn, da vemo, da tud to obstaja. Sploh če je tko fino in pomaga ...

Srečanje v CE: jst se ne upam prijavit, ker ne vem, če že dobim avto do takrat ... bi moral prit enkrat drug teden, sam verjetno še ne v ponedeljek ... če bo pa avto, se pa tud midva nariševa tm ...  ampak naju ni treba dajat na seznam, ker sem skor ziher, da avta ne bo user posted image

No, kaj pa je zdej to s hranjenjem? Mi zaenkrat čist ok jemo, ampak se ne bom preveč hvalila, da ne bomo imel že jutri kakšnih podobnih problemov. Vsem mamicam neješčih avgustovčkov pa en velik user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.3.2009 21:26:20   
kaja02
pozdravljene!!

JAŠA- ČES7TITKE!!!!!!

aradej- jaz te opazimuser posted image , se pa jaz tud tako počutimuser posted image

anita- ja vi mate pa že tulk zobkov, da sploh niso več aktualni, a ne?user posted image

andreajaboris- hvala!  se imata radi- ja pa ne; je včasih kar prisotno ljubosumlje, sploh tisto prikrito, ko sem zraven je vse ok, če pa sta kdaj sami, pa jih je Leja že tud za tasladke laske dobila

o Pablo, lepo da se oglašiš, ma ja tebe so vse ful vesele, ko se oglasiš in prav je tako, tudi jaz rada preberem tvoje poste, imaš tak poseben način pisanja in razlage, user posted image  si že kdaj razmišljala, da bi kaj napisala?

////Krysia - Sploh ne poznam 6-mesečnika, ki bi spal po 15 ur (razen Neža od tukaj). Večina jih spi manj. Ta statistika je še iz cajtov, ko so dojenčkom dude v vin pomakal in so dlje spal. /////

user posted image user posted image user posted image

bella- ni problema, sem se sam hecala( v vsakem hecu je mal resniceuser posted image ), za četrtek pa valda da bom držala pesti, upam, da mi boiš počasi začela vračat, sam za knjige se še morm spravt!  jogurte ji jaz že dajem ( navadne) pa nima nobene reakcije, tudi po skuti ne , ki jo naravnost obožuje, komaj ji folgam v usta filat!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.3.2009 21:27:55   
matejchi
  • tato
  • july1
  • iva77
  • LuciaMarta
  • Luna2008
  • sandra123
  • suzana73
  • lana777
  • PABLO
  • ANA_P
  • MATEJKA_
  • Nejka23
  • pingo80
  • čipka
  • erta
  • Barbarinha
prosila bi vas za seznam, če lahko sporočite svoje "pravo" ime in datum rojstva (seveda, če želite.... lahko tudi na ZS)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.3.2009 21:33:01   
andrejaboris
Bella pridna za vodni dan jaz ne bi zdržala.user posted image user posted image user posted image

Matejchi ej upam, da je vse ok! Upam, da te je dajala pouser posted image skleroza in si pozabla ugasnit luč! Pa da se že cartate!

Jaz sem dala Eneju za poskusit fruhzwerge pa je ful mljaskal, pa mu nič ni blo. Zdaj pa imam skutice LJ mlekarn in bom to poskusla. KO mi bo. user posted image user posted image
Pa zdaj je začel nazaj GH jest. Verjetno je bil samo zobek kriv da ni papal in še prehlad. Dns pa je mljaskal keksek od Hippa. Je bil celi nori!user posted image user posted image user posted image user posted image

NIč Lan že od 20.20 spi Enej pa je štrajkal in mislim, da je zdaj tut zaspal. Ga navajam, da bi sam zaspal, da ga ne bi nosli. Pa enkrat rata enkrat ne.user posted image Ker 9,5 kg ni hec nosit. Jaz sem že cela nagvihtana. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo mirno nočko vsem in se jutri sveže in spočite tipkamo. Upam.user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.3.2009 21:35:01   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Cebrca, s čim od Justa bi ti namazala? Imam tea tree, materino dušico, aktivno kremi in body fresh. Morda tea tree? Saj mažem z Bepanthenom, pa ni kakšne hude razlike. Če ne bo bolš, bom šla jutri po hrastovo lubje. Če mi boš še danes odgovorila, jo bom še zadjo rundo namazala.

Aktivna krema je krasna za kožo predvsem za kakšne ekceme in izpuščaje ker vsebuje soli mrtvega morja. Za nežno otroško ritko pa je prehuda. Bodyfresh je za udarce, zatekline in črnjavke in pekoče zmatrane noge ter za utrujene žile. Na odprtih ranah in vneti koži pa ta gel peče.
Materina dušica je krasna za zdravljenje kože, ampak bolj na delih telesa ko koža ni toliko nežna, predvsem pa je v veliki meri namenjena za dihala.
Še najbolj primerna je tea tree krema. Jaz sem jo Ivanu mazala čez zaščitno kremo za ritko, ker krema tea tree ne prepreči stika urina s kožo. Pa ritko seveda prej dobro umit z navadno vodo, Je pa po moje v mejah normale, da koža odreagira na drugačno blato, samo to ne sme trajat predolgo.
Če imaš slučajno doma še deo intim ti garantiram da bo Teja uživala če ga daš malo v vodo za ritko umit.

Pa upam da sem dovolj hitro odgovorila in kaj pomagala!user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.3.2009 21:36:31   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Erin moj hodi na predavanje in ne predava on. Ima 14 dni predavanj in potem izpit za dietnega kuharja. Mu je kar muka sper sedet v šolskih klopeh.user posted image Sej je vedel, ko se je prijavil kaj ga čaka. Pa še seminarsko bo mogu narest.

Dietnega kuharja? To vama bo pa prav prišlo glede na to da morata pri Janu paziti na prehrano, kajne?user posted image

pomoje je to dieta - hrana z manj kalorijami, ne tista dieta..user posted image

Mogoče pa oboje dobi v paketu...saj dieta pravzaprav je ločevanje določene hrane iz jedilnika..diet pa mnogo....

Erin in matejchi to je dieta za tiste, ki imajo celiakijo in razne alergije na hrano in podobno... Ni shujševalna dieta. Ampak na žalost ne bo hodil, ker bi moral zjutraj ob 05.00 in na šiht, potem pa še popoldan na predavanje do 19.00 zvečer, pa še seminarsko bi moral napisat. Je njegova šefica tak user posted image , da mu ne more dat, da bi izkoristil ure, ima pa neizkoriščenih ur 150. Škoda, pa vsaj skripto je prvi dan dobil, notri so razni recepti za diete.
Kaja02 čestitke tudi vama za 13 let!! Lepe slikice tvojih princesk!user posted image
andrejaboris ja lahko se kdaj dobima na kavici v Bistrci. Tam imate tolk trgovin. Se mi zdi, da lahk prav vse dobiš pri vas.
Jan je pa danes dobil drugi zobek - spodnja leva enkica!user posted image
Erin hvala za članke!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.3.2009 21:37:53 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.3.2009 21:45:22   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sorry, ne znam odgovorit - skupaj s tabo nestrpno pričakujem odgovore

Sej zate se mi je zdel ja user posted image user posted image user posted image . joj prou scarry včasih hahaha

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.