|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
3.3.2009 13:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A se da kateri na hitro še enkrat napisat kako se pride do Planet Tuša v Celju? Na katerem odcepu iz avtoceste? In kako potem naprej?

Iz smeri LJ greš dol na drugem odcepu (najprej je odcep Lopata, tu se pelješ naprej). Potem je izvoz CE (ta je pravi), če pa slučajno zgrešiš in pelješ mimo, je pa še izvoz CE Ljubečna. Na izvozu z avtoceste se v križišču postaviš za levo (Mariborska c.) in naprej samo naravnost. Ne moreš zgrešit. Vsi trgovski centri so v tem primeru na levi. Najprej je Merkur, nato Planet Tuš, sledi City Center itd. v smeri proti centru mesta. Vse opaziš takoj, da ne moreš zgrešiti.

Čestitke Jaši za mini sedmico user posted image !

< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2009 13:13:20 >

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.3.2009 13:11:01   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm

Čak kaj boš zdej brez zobovuser posted image ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha  user posted image user posted image user posted image pol jih moram pa napast kakšen doping je to!!!

Ja jest mam celo kolekcijo doma, ker to tudi prodajam in res najdem praktično vse rešitve v moji torbi. Sam nočem bit preveč vsiljiva kle gor, ker včasih se mi zdi da vam mal utrujam s tem.

Brez zobov niti ne, imam pa zdaj že tri mrtve zobe v ustih (pri 31tih), kaj šele bo. Najhuje je pa to da me sploh nič ne boli, ampak ko pridem z zobarju je zob enostavno mrtev ali pa se mi že prej odlomi. To se mi je zdaj naredilo s trojko. Jedla sem banano in 1/3 zoba je enostavno ostala v bananiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Me je skoraj kap! Pa nazadnje sem bla pr zobarju sept in je blo vse OK, zdaj pa totalna štuser posted image .

< Sporočilo je popravil cebrca -- 3.3.2009 13:13:15 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.3.2009 13:11:13   
buhtlčk
o cebrca!!!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.3.2009 13:12:46   
matejchi
cebrca pol tudi namesto user posted image priporočaš ......
kremo od justa..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.3.2009 13:13:23   
gajka

A se da kateri na hitro še enkrat napisat kako se pride do Planet Tuša v Celju? Na katerem odcepu iz avtoceste? In kako potem naprej?

Izvoz Celje Center, zaviješ po Mariborski cesti proti centru Celja, pelješ mimo Merkurja (na levi), mimo Petrolove bencinske (na desni), naravnost skozi 1. semaforizirano križišče, nato se na tvoji levi pojavi Planet Tuš, zaviješ levo... Parkiraš lahko tudi v parkirni hiši - če parkiraš na vrhu (ni strehe, zato mogoče slaba izbira v primeru dežja!), prideš v Planet že v etaži, kjer je naš meeting point. Drugače pa je dvigalo v pritličju malo ''skrito'' - najdeš ga pri trgovinici And by Andraž (se mi zdi user posted image ).
To sem napisala malo po spominu, pa me naj kaka Celjanka popravi, če sem sfalila. user posted image

Vidim, da me je že Pablo prehitela. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.3.2009 13:13:43   
matejchi

Čak kaj boš zdej brez zobovuser posted image ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha

ja pa sayuri je poleg tega še na dieti....user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.3.2009 13:14:59   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ja matejchi za kruh namazat je ognjičeva super! user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.3.2009 13:16:56   
buhtlčk

Čak kaj boš zdej brez zobovuser posted image ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha

ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.3.2009 13:17:18   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Ja matejchi za kruh namazat je ognjičeva super! user posted image

čisto zares kolk pa pride zdaj dušica - krema?

RD RR

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.3.2009 13:20:17   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno

zdaj sem jo razkrinkala.....ona ima doma "Fato" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.3.2009 13:21:42   
Erin
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.3.2009 13:26:09   
tejkaz
user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.3.2009 13:31:29   
buhtlčk

zdaj sem jo razkrinkala.....ona ima doma "Fato" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to za štart... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.3.2009 13:58:06   
majči22

Pr nas so zobki na vrhuncu. v roku 4 dni je dobila 4 zobke (datum prosim), sedaj pa še zgornji štirici ven gredo. Včeraj je dobila vročino okrog 39, upam da samo od zobkov, saj zaenkrat ostalih "prehladnih" stvari nima. Bolan pri nas pa tudi ni nobeden. A ima lahko sploh tako visoko vročino? Ali je bolje, da pokličem P.

Sem opazila, da sem pozabila posredovati podatke:
Erin prva GH 7.2
Matejchi za seznam teža 4,340 velika 65,5 starost 6m.
kaj pa tukaj ne štima??

Jooooj! Sploh nisem opazila, sem mogla ene 3X prebrat, kaj ti ni všeč.user posted image Ja teža je 7,430.
Datumi za zobke:
Prvi zobek spodaj (enkica) 23.01
Drugi zobek spodaj (enkica) 04.02
Tretji tobek zgoraj(enkica) 26.02
četrti zobekzgoraj(enkica) 28.02
peti in šesti zobek zgoraj(dvojkica) 02.03
Zdej pa napiši kot želiš.user posted image

anita goitan je pa faca Zoja, kr tkole je zadrnohala.
gajka imaš pa pravega nagajivčka doma. Gleda prav z nagajivimi očki.
cebrca pri vaši hiši je pa bilo pestro. No samo, da ste sedaj vredu.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.3.2009 15:03:11   
gajka
Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! user posted image Pa še njegovega fotra dam zraven.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.3.2009 15:09:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! user posted image Pa še njegovega fotra dam zraven.

Ajej, kaj ste pa meli? Jaz pa zamenjam za 2,5 letnico, ki samo stoka in joka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.3.2009 15:14:00   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ajej, kaj ste pa meli? Jaz pa zamenjam za 2,5 letnico, ki samo stoka in joka.

...in otroci naj bi bili naše največje bogastvo in največja sreča...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.3.2009 15:14:53   
sayuri

ja, to za štart... user posted image

Babe zmešane. Kaj me zdaj opravljate??? Se mi je tko kolcalo, da sem vedla, da ste neki skuhale. Šjore šjoraste! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.3.2009 15:19:15   
buhtlčk
gajka a vaš je tud vremenski? No včerej je vsaj čez dan mal več spal, drugač mu pa nič ni prav, še ponoči se je po dolgem času 5x zbudil...user posted image

tejkaz si rajš ne predstavljam kako bi blo, če bi bil bolan, tale naš trmasti ''hočem takoj'' lev.

a v petek bo že sonce? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.3.2009 15:19:29   
sayuri
bella vodni dan je danes????? user posted image user posted image user posted image user posted image  Hudiča. KAj sem pa zašuštrala user posted image user posted image user posted image user posted image
gajka vzamem Roka do večera. potem ti pa čez noč L&Z poturim user posted image
ZojaMIša vidiš, tko dolgo se nismo že videl, da me sanjaš. user posted image
cebrca user posted image  zate. Z Justom pa nič ne težim. Jaz vedno znova pozabljam, za kaj je kakšna kremca. Tko te mam tle in te vprašam user posted image  Sem pa Justovo kremo za sončenje že mela za Filipa in je fajn. user posted image  Verjetno jo bom tud zdaj nabavila. user posted image
sandra berem, da ti ni dolgčas. Povej, če se T&T že kaj kličeta oz pogovarjata med seboj?user posted image  JAz se L&Z vedno tko režim, ko poslušam njuno izmenično čebljanje. Kot bi se pogovarjala user posted image
majaT,selite se?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.3.2009 15:20:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

bella vodni dan je danes????? user posted image user posted image user posted image user posted image  Hudiča. KAj sem pa zašuštrala user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, sm butara.... Ti si en teden pred mano user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.3.2009 15:21:52   
buhtlčk
ojoj....

Tuesday, Mar 3 More Details/AccuPop™ user posted image Fog with rain Low: 3 °C High: 8 °C Wednesday, Mar 4 More Details user posted image Rain; fog in the morning Low: 5 °C High: 6 °C Thursday, Mar 5 More Details user posted image Rain Low: 1 °C High: 8 °C Friday, Mar 6 More Details user posted image Overcast, flurries; chilly Low: 2 °C High: 4 °C Saturday, Mar 7 More Details user posted image Cloudy and chilly Low: -3 °C High: 6 °C Sunday, Mar 8 More Details user posted image Considerable cloudiness Low: 1 °C High: 8 °C Monday, Mar 9 More Details user posted image On-and-off snow and rain Low: 2 °C High: 7 °C

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.3.2009 15:22:49   
buhtlčk
nadomeščam Nežo user posted image

mal čudn mi je prilepil, znajdi se, kdor se lahko....slikce pa itak govorijo same zase

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.3.2009 15:46:24   
Maja T.
Punce meni se bo zmešalo, Zara mi ne je nič, ampak res čisto nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - OMG, še pred kratkim sem se Sayuri hvalila, kako je boljše, da poje celo 150 g user posted image , (vse pišete o 200 g - toliko še nikoli nismo pojedli).

Mleka imam glih še za pocartat, čakam zobe, pa jih ni in ni user posted image

Danes sem prav down, ker sem tako dobro skuhala in ona poje cele 3 žličke.

Mogla sem se malo skašljat, ker mi gre kar na user posted image user posted image user posted image , se mi zdi, da je prav suhcena ratala, velika je 75  cm in zgleda pravi Pink-panter.

Glede selitve bom povedala več, ko/če bo zrealizirano, še vedno lahko pade v vodo.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.3.2009 15:55:07   
anita goitan
mi od P, dobili ta 3.pikico sedaj do 9m mir s temuser posted image (takrat pa samo kri in voda brez cepljenja)

matejchi za seznam : skor 7m, 7600g, 70cm, 43 cm obseg glavice

Pokazali smo vse kar znamo, rozine je prijela z dvema prstkoma je bla sestra kar začudena..sam tud doma se detajlno trudi raziskovat etikete na oblačilihuser posted image

Jaz pršuta in ojnk ojnk v vseh oblikah ne smem jest..dokler dojim, šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.