Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz A se da kateri na hitro še enkrat napisat kako se pride do Planet Tuša v Celju? Na katerem odcepu iz avtoceste? In kako potem naprej? Iz smeri LJ greš dol na drugem odcepu (najprej je odcep Lopata, tu se pelješ naprej). Potem je izvoz CE (ta je pravi), če pa slučajno zgrešiš in pelješ mimo, je pa še izvoz CE Ljubečna. Na izvozu z avtoceste se v križišču postaviš za levo (Mariborska c.) in naprej samo naravnost. Ne moreš zgrešit. Vsi trgovski centri so v tem primeru na levi. Najprej je Merkur, nato Planet Tuš, sledi City Center itd. v smeri proti centru mesta. Vse opaziš takoj, da ne moreš zgrešiti. Čestitke Jaši za mini sedmico !
< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2009 13:13:20 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:11:01
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha pol jih moram pa napast kakšen doping je to!!! Ja jest mam celo kolekcijo doma, ker to tudi prodajam in res najdem praktično vse rešitve v moji torbi. Sam nočem bit preveč vsiljiva kle gor, ker včasih se mi zdi da vam mal utrujam s tem. Brez zobov niti ne, imam pa zdaj že tri mrtve zobe v ustih (pri 31tih), kaj šele bo. Najhuje je pa to da me sploh nič ne boli, ampak ko pridem z zobarju je zob enostavno mrtev ali pa se mi že prej odlomi. To se mi je zdaj naredilo s trojko. Jedla sem banano in 1/3 zoba je enostavno ostala v banani . Me je skoraj kap! Pa nazadnje sem bla pr zobarju sept in je blo vse OK, zdaj pa totalna št .
< Sporočilo je popravil cebrca -- 3.3.2009 13:13:15 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:11:13
|
|
|
|
buhtlčk
|
o cebrca!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:12:46
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca pol tudi namesto priporočaš ...... kremo od justa..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:13:23
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz A se da kateri na hitro še enkrat napisat kako se pride do Planet Tuša v Celju? Na katerem odcepu iz avtoceste? In kako potem naprej? Izvoz Celje Center, zaviješ po Mariborski cesti proti centru Celja, pelješ mimo Merkurja (na levi), mimo Petrolove bencinske (na desni), naravnost skozi 1. semaforizirano križišče, nato se na tvoji levi pojavi Planet Tuš, zaviješ levo... Parkiraš lahko tudi v parkirni hiši - če parkiraš na vrhu (ni strehe, zato mogoče slaba izbira v primeru dežja!), prideš v Planet že v etaži, kjer je naš meeting point. Drugače pa je dvigalo v pritličju malo ''skrito'' - najdeš ga pri trgovinici And by Andraž (se mi zdi ). To sem napisala malo po spominu, pa me naj kaka Celjanka popravi, če sem sfalila. Vidim, da me je že Pablo prehitela.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:13:43
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha ja pa sayuri je poleg tega še na dieti....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:14:59
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi cebrca pol tudi namesto priporočaš ...... kremo od justa.. Ja matejchi za kruh namazat je ognjičeva super!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:16:56
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha ja pa sayuri je poleg tega še na dieti.... ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:17:18
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: matejchi cebrca pol tudi namesto priporočaš ...... kremo od justa.. Ja matejchi za kruh namazat je ognjičeva super! čisto zares kolk pa pride zdaj dušica - krema?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:20:17
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha ja pa sayuri je poleg tega še na dieti.... ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno zdaj sem jo razkrinkala.....ona ima doma "Fato"
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:21:42
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:26:09
|
|
|
|
tejkaz
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:31:29
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha ja pa sayuri je poleg tega še na dieti.... ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno zdaj sem jo razkrinkala.....ona ima doma "Fato" ja, to za štart...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 13:58:06
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Pr nas so zobki na vrhuncu. v roku 4 dni je dobila 4 zobke (datum prosim), sedaj pa še zgornji štirici ven gredo. Včeraj je dobila vročino okrog 39, upam da samo od zobkov, saj zaenkrat ostalih "prehladnih" stvari nima. Bolan pri nas pa tudi ni nobeden. A ima lahko sploh tako visoko vročino? Ali je bolje, da pokličem P. Sem opazila, da sem pozabila posredovati podatke: Erin prva GH 7.2 Matejchi za seznam teža 4,340 velika 65,5 starost 6m. kaj pa tukaj ne štima?? Jooooj! Sploh nisem opazila, sem mogla ene 3X prebrat, kaj ti ni všeč. Ja teža je 7,430. Datumi za zobke: Prvi zobek spodaj (enkica) 23.01 Drugi zobek spodaj (enkica) 04.02 Tretji tobek zgoraj(enkica) 26.02 četrti zobekzgoraj(enkica) 28.02 peti in šesti zobek zgoraj(dvojkica) 02.03 Zdej pa napiši kot želiš. anita goitan je pa faca Zoja, kr tkole je zadrnohala. gajka imaš pa pravega nagajivčka doma. Gleda prav z nagajivimi očki. cebrca pri vaši hiši je pa bilo pestro. No samo, da ste sedaj vredu.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:03:11
|
|
|
|
gajka
|
Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! Pa še njegovega fotra dam zraven.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:09:26
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! Pa še njegovega fotra dam zraven. Ajej, kaj ste pa meli? Jaz pa zamenjam za 2,5 letnico, ki samo stoka in joka.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:14:00
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: gajka Podarim 7,5-mesečnika... Meni bo živce požrl! Pa še njegovega fotra dam zraven. Ajej, kaj ste pa meli? Jaz pa zamenjam za 2,5 letnico, ki samo stoka in joka. ...in otroci naj bi bili naše največje bogastvo in največja sreča...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:14:53
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan cebrca ja Just..to sem prou pozabla..sam tale dr.Hauschk tud ni napačn..hm Čak kaj boš zdej brez zobov ..sam da te ne boli več, ejla sayuri in sandra sta na dopingu, NE zgleduje se po njih hahaha ja pa sayuri je poleg tega še na dieti.... ja plus zgleda ko iz reklame, usput še sestrco obleče in skoči na kak športen izlet...hmmm... po moje so nam jo podtaknil mal za slabo vest pa tko, da nam ne bo nič jasno zdaj sem jo razkrinkala.....ona ima doma "Fato" ja, to za štart... Babe zmešane. Kaj me zdaj opravljate??? Se mi je tko kolcalo, da sem vedla, da ste neki skuhale. Šjore šjoraste!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:19:15
|
|
|
|
buhtlčk
|
gajka a vaš je tud vremenski? No včerej je vsaj čez dan mal več spal, drugač mu pa nič ni prav, še ponoči se je po dolgem času 5x zbudil... tejkaz si rajš ne predstavljam kako bi blo, če bi bil bolan, tale naš trmasti ''hočem takoj'' lev. a v petek bo že sonce?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:19:29
|
|
|
|
sayuri
|
bella vodni dan je danes????? Hudiča. KAj sem pa zašuštrala gajka vzamem Roka do večera. potem ti pa čez noč L&Z poturim ZojaMIša vidiš, tko dolgo se nismo že videl, da me sanjaš. cebrca zate. Z Justom pa nič ne težim. Jaz vedno znova pozabljam, za kaj je kakšna kremca. Tko te mam tle in te vprašam Sem pa Justovo kremo za sončenje že mela za Filipa in je fajn. Verjetno jo bom tud zdaj nabavila. sandra berem, da ti ni dolgčas. Povej, če se T&T že kaj kličeta oz pogovarjata med seboj? JAz se L&Z vedno tko režim, ko poslušam njuno izmenično čebljanje. Kot bi se pogovarjala majaT,selite se?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:20:16
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri bella vodni dan je danes????? Hudiča. KAj sem pa zašuštrala Aja, sm butara.... Ti si en teden pred mano
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:22:49
|
|
|
|
buhtlčk
|
nadomeščam Nežo mal čudn mi je prilepil, znajdi se, kdor se lahko....slikce pa itak govorijo same zase
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:46:24
|
|
|
|
Maja T.
|
Punce meni se bo zmešalo, Zara mi ne je nič, ampak res čisto nič - OMG, še pred kratkim sem se Sayuri hvalila, kako je boljše, da poje celo 150 g , (vse pišete o 200 g - toliko še nikoli nismo pojedli). Mleka imam glih še za pocartat, čakam zobe, pa jih ni in ni Danes sem prav down, ker sem tako dobro skuhala in ona poje cele 3 žličke. Mogla sem se malo skašljat, ker mi gre kar na , se mi zdi, da je prav suhcena ratala, velika je 75 cm in zgleda pravi Pink-panter. Glede selitve bom povedala več, ko/če bo zrealizirano, še vedno lahko pade v vodo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 3.3.2009 15:55:07
|
|
|
|
anita goitan
|
mi od P, dobili ta 3.pikico sedaj do 9m mir s tem (takrat pa samo kri in voda brez cepljenja) matejchi za seznam : skor 7m, 7600g, 70cm, 43 cm obseg glavice Pokazali smo vse kar znamo, rozine je prijela z dvema prstkoma je bla sestra kar začudena..sam tud doma se detajlno trudi raziskovat etikete na oblačilih Jaz pršuta in ojnk ojnk v vseh oblikah ne smem jest..dokler dojim, šibam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.