Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:13:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! sem se naspala in še celo malo počistila. pridna jaz kaj delate?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:22:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest jaz se tega sveto držim saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:24:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest jaz se tega sveto držim saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa takrat mamo čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:24:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem se naspala in še celo malo počistila. pridna jaz kaj delate? nič,študiram kaj naj si naredim za večerjo mogoč si bom gris skuhala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:26:41
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa čakam Niko, da se zbudi in da jo umijem in nahranim. Pol se bova pa spet malo cartale. Aja, pa čakam mojega, da mi prinese magdalence iz trgovine. Veste, tisto pecivo s koščki čokolade!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:27:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo Kaj pa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:30:37
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:31:30
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. za Dali pa še za dali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:31:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem se naspala in še celo malo počistila. pridna jaz kaj delate? nič,študiram kaj naj si naredim za večerjo mogoč si bom gris skuhala joj, jaz tudi že študiram kaj bi samo bi nekaj bolj konkretnega
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:32:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa čakam Niko, da se zbudi in da jo umijem in nahranim. Pol se bova pa spet malo cartale. Aja, pa čakam mojega, da mi prinese magdalence iz trgovine. Veste, tisto pecivo s koščki čokolade! Kak fajn. Jaz bi se že tudi malo cartala Ja, vem kaj so magdalence. mmmmm
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:33:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp večina tle gor zanosila naravno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:33:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp Mislim, da nas je večina naravno. No, jaz sem - za sebe lahko trdim... Druge bojo pa same povedale....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:34:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp mislim, da lahko rečem da smo vse naravno zanosle... čeprav kaj pa ma to sploh veze???
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:34:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem se naspala in še celo malo počistila. pridna jaz kaj delate? nič,študiram kaj naj si naredim za večerjo mogoč si bom gris skuhala joj, jaz tudi že študiram kaj bi samo bi nekaj bolj konkretnega a gris je ful nizkolkaloričen? kaj bi pa ti jedla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:35:42
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 3.3.2009 19:36:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:37:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dekleta meni se je kri pokazala grem v P pogledat kaj se dogaja upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vredu držite pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:38:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav nehaj čakat, pa bo prej
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:40:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav nehaj čakat, pa bo prej Sej jaz v bistvu ne sam okolica, me je naredila nestrpno.Me že vsi klicarijo, zato imam pa telefon izklopjen,potem me pa na rr iščejo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:41:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav nehaj čakat, pa bo prej Sej jaz v bistvu ne sam okolica, me je naredila nestrpno.Me že vsi klicarijo, zato imam pa telefon izklopjen,potem me pa na rr iščejo. hahahha, še dobr da sm v CH pa me ne kličejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:43:48
|
|
|
|
Lolita23
|
Pupa7 zato bi pa jaz šla na Azure kar tam mi ne bo nič manjkal.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:44:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest jaz se tega sveto držim saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa kaj da ne, jaz jem vsak dan šele takrat,ko gre šefica spat...no saj ni čudno,da se tako redim pol Bom pa popiz vsak čas, že par dni nam Taja nekaj nagaja in noče jesti, prej je pa vedno ful lepo vse pojedla, smo mislili,da je od bolezni...pa si gospodična očitno zmišljuje , ker je že dva dni brez vročine...še dobro,da sem zdaj več kot pol ure za štedilnikom stala, zato,da bo šlo zdaj vse v smeti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:54:22
|
|
|
|
kajaka
|
Ojla, punce! Samo da vam na kratko javim podatke z današnjega pregleda: cgt - vse je ok, vse je mirno in se še nič ne dogaja streptokok - negativen kg - ostali enaki naslednji pregled - čez en teden, torej 10.3. Zdaj pa grem kar nazaj počivat, ker me je današnji dan čisto uničil...morda se pa beremo spet ponoči, ko itak ne bom mogla spat, kot ponavadi... Pa še vsem novopečenim staršem in njihovim ter za pondelak in vse ostale, ki se vam je morda že začelo dogajat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:55:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem se naspala in še celo malo počistila. pridna jaz kaj delate? nič,študiram kaj naj si naredim za večerjo mogoč si bom gris skuhala joj, jaz tudi že študiram kaj bi samo bi nekaj bolj konkretnega a gris je ful nizkolkaloričen? kaj bi pa ti jedla? pa ne vem. picooo he he he. ne saj se hecam. zadnjič me je tak v želodcu tiščalo, da sem rekla, da ne bom več. no, saj če bi samo malo manj pojedla, bi že blo ok.... jaz pa se pač vedno moram nažret do kolikor gre kaj te vem kaj bi. hrenovke...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:56:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav saj bo kmalu. dolgo več itak ne more bit
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?