Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:47:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:55:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:55:42
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakne upam da se bo kej kmal...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:56:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakne upam da se bo kej kmal... jaz sen si še stvari za v P pripravila,pe se noče nič prestavit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:57:36
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kaj novega? Midve s tamalo sva obe spale. Je pasalo. ne bi vedla,jaz pa grem enmal probat zaspat,ker se mi full drema aja,pa =jasna= vse lepo pozdravlja,počutita se obe OK in jasna sporoča,da ni bila nič šivana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:58:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakne upam da se bo kej kmal... jaz sen si še stvari za v P pripravila,pe se noče nič prestavit Hehe, kok ste hecne! So 1.3. sem brala samo, da se nobeni nikamor ne mudi... Kakor hitro se je začel marec, pa hop, vse bi šle v Rim! Sej je prav tako. Itak poti nazaj ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:58:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakne upam da se bo kej kmal... jaz sen si še stvari za v P pripravila,pe se noče nič prestavit ja js sploh nimam več kej za delat ... vse mam tipi-top, pa šekr nč sam toaletna mi še manka v torbi, je nimam, ker jo vsak da nucam, to je pa vse kar morm nrdit, predn grem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:59:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram.... v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažje mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:02:58
|
|
|
|
trinity22
|
jaz imam že 14 dni vs epripravljeno pa nič od nič, včeri me je mal hecala, zdaj pa kar ni več kaj naprej Eno A je to vprašanje spet: kaj je zdaj z naravno metodo pospeševanja če je MV odprt za en prst???? Se sme al se ne sme?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:05:15
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo BRAVO MIHA ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:06:16
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:08:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz imam že 14 dni vs epripravljeno pa nič od nič, včeri me je mal hecala, zdaj pa kar ni več kaj naprej Eno A je to vprašanje spet: kaj je zdaj z naravno metodo pospeševanja če je MV odprt za en prst???? Se sme al se ne sme? če se pr men ne bo kmal premaknl kej, bo treba še enkrat postelnino oprat, ker se bo prah gor nabral glede men G. že skos govori da naj, da pospeši porod in mehča MV... js sm sicer še zaprta, ampak sej lahk da se dans mal odprem, pa ne bom vedla... pa bom vseen... ne vem kko je s tem... al lahko pride do kake infekcije? upam da ne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:09:03
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz imam že 14 dni vs epripravljeno pa nič od nič, včeri me je mal hecala, zdaj pa kar ni več kaj naprej Eno A je to vprašanje spet: kaj je zdaj z naravno metodo pospeševanja če je MV odprt za en prst???? Se sme al se ne sme? Sme sme! Veselo na delo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:15:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? jaz sem jo že in je v njen že Žigec ninal tako da ko bom v P, bodo še enkrat preprali obrobe in zamenjali posteljnino
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:19:37
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. ZA DALI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:27:36
|
|
|
|
|
Marčevke kaj je sedaj ...noče it v Rim al nočejo vaši otročki še v Rim ...mal heca sej vem da bi šle ampak otročkom je tko lepo pr vas zato pa je tak... Vsaki novi mamici čestitke ...brala sem površno za nazaj... Naja ti si napisala da se je tvoji princeski zaletelo naj ti povem da naši se kr velikrat to pa zato ker zraven flaše ali joške zaspi največkrat na flaši in mi je kr hudo ko se ji zaleti in to močno sploh me je panika jo hranit...prvič ko se ji je zaletelo sem mislila da se mi je srce ustavilo res sem bila čist ... Lepo cartajte svoje sončke jaz pa moram šibat pr nas nekaj smrdi ...se še javim papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:32:57
|
|
|
|
Nina00
|
Dali in Julam da bi bilo čim prej za vama.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:34:09
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? sem zaklučla s šopingom za cunjam hahaha, za vsak slučaj... posteljico pa sem postlala in jo prekrila z rjuho, da se ne praši
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:38:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dali in Julam da bi bilo čim prej za vama. se podpišem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:47:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dali in Julam da bi bilo čim prej za vama. se podpišem tudi jaz se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:50:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja ti si napisala da se je tvoji princeski zaletelo naj ti povem da naši se kr velikrat to pa zato ker zraven flaše ali joške zaspi največkrat na flaši in mi je kr hudo ko se ji zaleti in to močno sploh me je panika jo hranit...prvič ko se ji je zaletelo sem mislila da se mi je srce ustavilo res sem bila čist ... Jaz sem se zarad tega odločila, da greva kar na izključno dojenje. Samo zjutraj in zvečer ji bom dala še po flaši 10ml mleka z železom in ad3. Ti jo tudi oboje - dojiš in po flaši hraniš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:51:10
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? Postelco že mamo postavljeno, zibelko baje jutri dobim, edino postelnino bosta mož in Miha oblekla, zdej je vsa postelnina j.ruhci, za baldehin, kovterčka in obrobe v postelci zlikano in zloženo, pokrito mam z eno ruho da se nepraši, tako je blo tud prvič, vsaj nekaj da bo možek nardil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 17:54:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja ti si napisala da se je tvoji princeski zaletelo naj ti povem da naši se kr velikrat to pa zato ker zraven flaše ali joške zaspi največkrat na flaši in mi je kr hudo ko se ji zaleti in to močno sploh me je panika jo hranit...prvič ko se ji je zaletelo sem mislila da se mi je srce ustavilo res sem bila čist ... Jaz sem se zarad tega odločila, da greva kar na izključno dojenje. Samo zjutraj in zvečer ji bom dala še po flaši 10ml mleka z železom in ad3. Ti jo tudi oboje - dojiš in po flaši hraniš? jaz pa nima tulk mleka da bi se lahko samo dojile še vedno NEEEEE ...drugače bi se sam dojile ampak dobi kr velik dodatka...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 18:03:04
|
|
|
|
pondelak
|
dekleta meni se je kri pokazala grem v P pogledat kaj se dogaja upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vredu držite pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 18:04:29
|
|
|
|
Miška2006
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?