|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 13:05:26   
mama_milchy
NoBady, smo že mislile, da prehitevaš vrstni red user posted image ....važno, da je vse OK s tabo in user posted image , pa user posted image user posted image user posted image  za pregled

punce, jaz vas zdaj malo zapuščam, se grem stiskat z Žigcem in morda bova kakšno urco celo odspala, da bova imela dovolj moči za obiske pol....

pa upam, da bo kakšna novička že tu ko pridem nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 3.3.2009 13:08:08 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.3.2009 13:08:01   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
sem prišla iz pregledauser posted image user posted image  kaj naj rečem standarduser posted image user posted image user posted image  tud nam se zgleda ne bo nič mudilo,tk,da....še vedno je zaprto in visoko,user posted image user posted image user posted image
no,vsaj kilaža mi stoji,deka gor al pa do zadnje 3 tedneuser posted image user posted image user posted image naslednji pregled pa bo 11.3.- če me slučajno prej ne zagrabi (UPAAAAAMMMMM da meeeeeeee)user posted image user posted image

Lolitka,kaže,da boš prej ti morala cimro zame ven nagajat
mamaM,ne,danes pa še nisem nič pucala,ker sem že od jutra terenskauser posted image .
in kako ste ostale?

no, no sej lahko tudi ti malo počivaš pa user posted image user posted image user posted image  za pregled.....

dejte mi nekaj povedat, malo čudno vprašanje ma vseeno: a ženska čuti ko se odpira? in kakšen je občutek? jaz se ne spomnem kako je blo v prvo, ker je šlo vse na hitro

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.3.2009 13:09:51   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama_m...kako si? Kako Žiga? Se je pozdravil? Kaj ti ga boš imela še naprej v vrtcu, ko se user posted image  rodi, ali ga boš obdržala doma za kakšen mesec?

olla,

ma kr gre...sej veš kako je s trebuhom in 4letnikom...jaz bi to, jaz bi uno, kaj greva sm, kaj greva tam.....ma Žiga je zdaj doma od prejšnjega torka, je imel ene 3 dni visoko vročino pa drisko in smo ga odbržali še ta teden doma, ma je zdrav...neki se menimo, da ga bomo do poroda še vozili v vrtec pol pa da bo dva tedna doma; no če bodo kakšne viroze krožke po vrtcu, bo itak doma z nami....
kako pa boš ti nardila? bo tvoja pupika s tabo doma? kako ste pa drugače?

Ah, jaz sem tečna ko user posted image ...smo tudi mi vsi fasali en prehlad...tamala pa še zdaj ponoči kašlja kot nora, tako da sem še povrh vsega kronično neprespana (navajanje na prihajajoče obdobje user posted image )...
Mio imam itak že od decembra doma, tako da bo ostala...glih danes sem poslala vlogo za vpis v vrtec v septembru...Ja, naša štiriletnica je že pričela z iskanjem pozornosti, ker se ji ta mesec težje v celoti posvečam, naš tatko pa cele dneve dela in je kakšen dal cela štala...sama za vse...tašči je ne vozim, ker pol se še par dni ubadam z uvajanjem na naš red...

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.3.2009 13:24:27   
tasa_m
aaaaaaaaaaaaaaaa, napišem porodno zgodbo pa me ven vrže.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi ni še enkrat za pisat user posted image
bom mogoče popoldan.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.3.2009 13:28:34   
Nina00
Čestitke vsem za preglede!

Mama_milchy mislim, da nič ne čutiš, ko se odpiraš.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.3.2009 13:40:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ojla!
sem prišla iz pregledauser posted image user posted image  kaj naj rečem standarduser posted image user posted image user posted image  tud nam se zgleda ne bo nič mudilo,tk,da....še vedno je zaprto in visoko,user posted image user posted image user posted image
no,vsaj kilaža mi stoji,deka gor al pa do zadnje 3 tedneuser posted image user posted image user posted image naslednji pregled pa bo 11.3.- če me slučajno prej ne zagrabi (UPAAAAAMMMMM da meeeeeeee)user posted image user posted image

Lolitka,kaže,da boš prej ti morala cimro zame ven nagajat
mamaM,ne,danes pa še nisem nič pucala,ker sem že od jutra terenskauser posted image .
in kako ste ostale?

no, no sej lahko tudi ti malo počivaš pa user posted image user posted image user posted image  za pregled.....

dejte mi nekaj povedat, malo čudno vprašanje ma vseeno: a ženska čuti ko se odpira? in kakšen je občutek? jaz se ne spomnem kako je blo v prvo, ker je šlo vse na hitro

mislim,da ničkaj ekstra ne čutišuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.3.2009 13:44:29   
Najaa
Je kaj novega?
Midve s tamalo sva obe spale. user posted image  Je pasalo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.3.2009 13:48:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Je kaj novega?
Midve s tamalo sva obe spale. user posted image  Je pasalo.
ne bi vedla,jaz pa grem enmal probat zaspat,ker se mi full dremauser posted image user posted image

aja,pa =jasna= vse lepo pozdravlja,počutita se obe OK in jasna sporoča,da ni bila nič šivanauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.3.2009 13:48:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aaaaaaaaaaaaaaaa, napišem porodno zgodbo pa me ven vrže.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi ni še enkrat za pisat user posted image
bom mogoče popoldan.

user posted image user posted image user posted image user posted image drugič prej kopirajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.3.2009 13:51:54   
suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mihec je prisel na svet 13 in 5min
tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

Stella in Pia

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.3.2009 13:53:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.3.2009 13:53:59   
Najaa

tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

Bravo!!! Čestitke in veselo cartanje!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.3.2009 14:01:53   
Lolita23

tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.3.2009 14:02:07   
spps
user posted image  pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.3.2009 14:03:51   
Lolita23
spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne,user posted image jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me user posted image user posted image user posted image in odpelje v P.user posted image user posted image user posted image

P:S:.čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.3.2009 14:07:54   
Lolita23
Malo ekstremno dojenje:

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/otroka-je-dojila-med-voznjo.html

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 3.3.2009 14:08:18 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.3.2009 14:08:33   
Piruri
Čestitke za Mihca in pogumno mamico user posted image  user posted image

Kako je lep Valentin user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.3.2009 14:09:11   
sanna
Čestitke vsem novim user posted image  in njihovim staršem  user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa seveda za vse preglede tudi čestitam!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.3.2009 14:10:09   
yania
Ada čestitke.....in Mihcu seveda tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ..je bila pa dolga a?....ampak pogled na sončka in topel objem nebogljenega bitja vse poplača...oz. naredi tako da se pozabi.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.3.2009 14:11:07   
sanna
Ste se tako razpisale, da sem zdraven pol vreče kokic pojedla, zato grem na en veeeelik sprehod, kalorije ven pometat.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.3.2009 14:14:07   
tasa_m

tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo
bravo ADA in MIHA user posted image user posted image
to pa je korenjak user posted image
skoraj 1,5 krat več kot naša tamala user posted image pri teži..

Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.3.2009 14:16:04   
tasa_m

user posted image  pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
jei lepotec.
A že gresta domov??
Pol pa je očitno gužva v Mb. P. da že 3 dan pošiljajo domov user posted image
Men ipa je blo tak lepo da sem kr 6 dni not ostala.. sem mela ALL INCLUSIVE user posted image user posted image pa se mi ni nikam mudilo..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.3.2009 14:16:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Ste se tako razpisale, da sem zdraven pol vreče kokic pojedla, zato grem na en veeeelik sprehod, kalorije ven pometat.
user posted image user posted image zato grem jaz stalno samo s pijačo pred raunalnik in na RR,..drugač prehitro spraznim vse zaloge v predalu.. user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.3.2009 14:19:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne,user posted image jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me user posted image user posted image user posted image in odpelje v P.user posted image user posted image user posted image

P:S:.čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

user posted image  smo dva dni nazaj,pa ni efektauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.3.2009 14:21:26   
spps
zdaj pa res grem mal  drematuser posted image user posted image sam sem si uspela inštalirat cd za gsm,da lahko zdaj tud jaz slikce gor devamuser posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasnejuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?