|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
3.3.2009 8:00:54   
Lona76
Pa Maks vse najboljše, bodi zdrav, vesel, nasmejan

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.3.2009 8:02:04   
jagoga
Tai in Maks vse najboljše

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.3.2009 8:10:28   
Lona76
Dobro jutro!

Noč kukr tok solidna. Sicer je neki ob ene 5-ih začela jamrat. Ne vem kaj ji je. In sem jo potem k sebi vzela. Mene pa tudi neki grlo boli in me seveda zdej skrbi da bi še Tajo začelo. UPam, da ne.

San da ne boš mislila da sem jaz tak pek. To je naročena torta user posted image

Hvala vsem za pohvale slikic. Ja res jih je lepo gledat ko odperajo darila. Sploh ko so taki mali še vsega veseli. Pol k je starejši je že bl dr.....

Tina super da  si našla sliko za na torto user posted image . Pa bogi Lanuser posted image . Kaj čmo, zdej so že tok mobilni da jih nič več ne ustavi. Važno, da si ni kaj naredil.

Pa čestitke Eriki da pri varuški tako lepo zaspiuser posted image user posted image user posted image . Terida naj te potolažim, da je tudi Tilen pri varuški spal sam v posteljici doma pa neuser posted image . Tam se navadijo na vse. Ker vidijo druge otročičke, pa še izbire nimajo. Tudi sadje pri varuškah jejo, doma pa ne user posted image .

Evo Tajka je ravno zaspala, zdej bom šla pa še jst mal. Ne vem upam, da ne bom kaj zbolela.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.3.2009 8:26:36   
jagoga
Pozdravljene, sploh nimam časa, da bi vas kaj pokomentirala.
Mumu, a vidiš, da smo do marca prišli le od 20 strani.
Dinki, kaj ste še vedno v bolnici? Ja upam, da ne in da je Tit že ozdravel.
Pri nas je imel Tomaž tudi čez vikend vnete očke, se mu je gnoj cedil, tako da sem ga v nedeljo kar na urgenco peljala, da je dobil kapljice in pol mu takoj pomagajo in se je vnetje takoj izboljšalo. Sem si pa včeraj naročila babyvac. Sem prav jezna, na un električni "sesalec smrkljev" men tisto prav nič ne spuca nosa, zato so se mu pa oči vnele, pa levi ušes je imel tudi že rahlo rdeč, tako da zdaj imam pa že dosti tega, bom tudi jaz anakondo vključila, da vidmo, če bo res vse vn potegnilo, tudi tisto v petah. Sem prav jezna sama nase, ker sem s tem že kar nekaj mesecev odlašala, VSE DRUgE NEUMNOSTI kupim, za to mi je bilo pa škoda dat tistih 16 €. Upam, da bo učinkovito.
Čez vikend sem se malo na smučke dala (po enih 2 letih), smo tavelikega učili smučat in se moram tudi jaz pohvalit (poleg Lone in NČK), da fant  že kar obvlada tudi rahle zavoje, nisem pričakovala, da bo tak uspeh, pa do zdaj je samo ene 5-krat stal na smučkah.
Jaz sem tudi včeraj kupila v Hoferju tiste copatke, si nisem mislila, da jih bom ob 12 uri sploh še dobila.
Vilma, upam da že uživaš v Čatežkih in da je Julija že zdrava, jaz se pa tokrat ne bom spravila v Čatežke, če mi bo uspelo bom pa z mojo mamo in s Tomažem šla na Obalo v Strunjan. Aleži upam da boš kaj na dopustu, da se kaj vidiva.
San, in MUMU  super, da ste se lepo imeli na dopustu.
Tina50, ja ubogi Lan, on je hotel pa kar k vama prit pa ni videl, da je jama. Samo da je vse uredu in nič se ne sekiraj, se zgodijo tudi takšne nesreče.
Lona76, ja res ste posrečeni na slikcah od praznovanja. ma je bila cela princeska, v tisti lepi kiklci.
Terida, ja super, da je Erika tako pridna v varstvu, Za spanje se pa nikar ne sekiraj, otroci vidijo, da je tam čisto drugačen režim in ga upoštevajo, doma je pa le mama poleg in vsak se rad k mamici stisne in upa, da bo lahko pri mamici zaspal. Povej mi kaj je lepšega, kot topel mamin objem.
Zofy, tako uvajanje je prav super, počasi naj se privadi na nove osebe v njenem vsakdanu. V vrtcih tega ne bi doživela, tam imajo najraje da se ga uvede v nekaj dneh in konec.
NČK, upam da v službi šiba in da se Anja tudi že bolje počuti v varstvu.

Jaz sem pa včeraj šla še enkrat v vrtec preverit, če ga je potrebno še enkrat vpisati za naslednje šolsko leto, pa bodo kar lansko prošnjo upoštevali. Sem ga hotela v Montessori program vpisati, pa je že cel zaseden.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.3.2009 8:29:31   
jagoga
Vidim da že kar samevamo tukaj gor, na koncu se bomo samo še Mumu, Lona in jaz pogovarjale, vse ostale bodo pa ljubi kruhek služile. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.3.2009 10:06:39   
tina50
TAI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. Bodi zdrav, vesel,........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marita

moj Maks je tudi danes pihnil prvo svečko, joj kolk sem bla ponosna.user posted image user posted image user posted image  Praznovali smo lepo, torto sem naročila in je bla super, napihal smo balone in se podili okrog.  No prov luštno je blo.user posted image

Tudi Maksu vse najboljše za 1. rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(zakaj pa vas ni na seznamuuser posted image ).

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.3.2009 10:12:16   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dinki, kaj ste še vedno v bolnici? Ja upam, da ne in da je Tit že ozdravel.

včeraj sta bila še kr v bolnici. sam pravi Dinki, da je boljše, pa da je že stari nagajivi Tit. tudi jaz upam, da se bosta kmalu vrnila iz bolnice. bo javla, ko prideta domov.
jagoga bogi Tomaž za učkeuser posted image user posted image user posted image . nam baby vac fuullll pomaga. sem mu zdajle ene dvakrat čist na začetku ko je začel smrkelj ven tečt,takoj šla ven vlečt in potem smrklja sploh ni blo več na spregled. ne vem a je lah to pomagal, al ne. men se zdi ta zadeva super.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.3.2009 11:16:16   
Vilma
Mi smo ostali doma. user posted image  Julija ima adenovirozo. Tiste, ki imate starejše otročke veste, kaj to pomeni. Vročina, vročina in še enkrat vročina. user posted image  Drek na palci! Sem prov žalostna.
Konec koncev je najvažnejše, da Julija čim prej ozdravi. Ostalo bomo že. Vas preberem še kasneje punce moje drage.
Sam to me zanima, kaj je z Dinki in Titkom? Sem vidla tko na hitro, da se dolgo ni oglasila.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.3.2009 12:33:32   
Ursi2
MUMU, za včeraj VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO UŽITKOV S SVOJIM SONČKOM IN SVOJIM DRAGIM!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.3.2009 12:35:34   
Ursi2
TAI in MAKS VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!!! Bodita še naprej tako vesela, navihana, radovedna in pa še bolj zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.3.2009 12:46:14   
Ursi2
Se samo na hitro javljam. Prebrala sem vas samo na hitro. Dojma sma dala rač na servis, tako da si morem v službi malo cajta ukrast, da vas preberem in sem na tekočem!!!!!!user posted image user posted image

Najprej
user posted image , da vas vredu zbudi!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke

Sem prebrala, da je Tit že bolje!!!!!!! Res lepa novica. Upam, da bota kmalu doma!!!!!!!!!!!!!!

Tina, ti verjamem, da te je kr streslo, sam glavno da je  Lan vredu. Sej so tile mali res super, da so tako trpežni!!!!!!!!!! user posted image user posted image
Zobozdravnica se je našega tudi takoj spomnila, ko sem ga prinesla takrat, ko se je udaril in me je bilo strah, da je z zobki kaj. Pa je od tega že kaka2-3 mesece. Je pa zdej kr kriza, ko so tako mobilni. Dediju pa babici je tudi zadnjič s postelje padel, ko sta ga previjala. Pa je blo tudi vse ok. še sreča. Se pa babica še zdej sekira za to. sam sej se zgodi. Bota pač zdej bolj pazla.

Za vse, ki vam ponoči mali malo štrajkajo tudi  , da bi lepo spali..

Naš tudi še štrajka. Kr joče se pa zbuja. že en teden je tako. In to kr celo noč nekje na pol ure. Pa je pol že ob 6 pokonci. user posted image  Se mi pa zdi, da mu še spodnji trojkici ven lezeta. Ima zdej trenutno 12 zobkov. Ampak mislim, da so mu ven prilezle 5-ke.

Joj, Jagoga, hvala, ker si me spomnila, jz tudi morem pogledat, kdaj je pri nas prijava za vrtec!!!!!!!

Zdej pa grem delat naprej.
Vas pridem še potem kaj prebrat!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.3.2009 13:34:36   
Joži79
Maks in Tai, vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo ga doživeli - prvi rojstni dan namreč. Včeraj sva nesla v vrtec malo priboljškov za "sošolce", zvečer pa je dobil obisk - taščo in tasta. Sta prinesla darila in torto in prvo svečko (je tašča kupla uno za 1. obhajilo user posted image , sam ni vedla - ni glih pobožne sorte, pa menda drugega v DM niso mel). No, ta naš mali bo pravi piromanček. Tist ogenjček je gledal k bi ga en začaral. Pol je bil pa od vsega tok zmatran - no seveda sem jaz nasrkala, k se je joku celo umivanje.

Danes je v vrtcu jokal. Očitno je zaštekal zadevo. Včeraj se je skos sam igral, danes je bil pa on una cmera, k ga je blo treba po rokah nosit. No, una ta mala k je bla prej taka, se je zdej že navadla in je menda super z njo - ful pridna. Upam da bo Juš tud kmal tko. Mi je blo kar mal hudo, k sem pršla in mu je vzgojiteljica poročala... Sej bo.

Tina, najbrž skor ni otroka k še ne bi s postle padu. Če ne prej pa pol, k se navajajo na ta velko postlo (vsaj moja nečaka sta bla taka).

Me vedeli da sta Dinki in Tit bolje. Upam da bosta čimprej doma.

Prijave za vrtec so pa večinoma do konec marca.

Spanje. Juš je spet sedaj začel štrajkat. Najbrž bo kriv nosek, k ma še vedno občasno zabasanga, pa še vrtec doda svoje. Upam da bo kmal normalno zaživel ta pikec.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.3.2009 14:14:52   
mumu
Evo da se malo pofočkam. Danes smo prišli domov iz KG, imeli smo se super. Vožnja gor je bila superca, ker je bla Tia pridna ko anglček, nazaj seje pa drla ko sraka do Kranja potem pa je zaspala in spala do doma, zdej pa že spet spi user posted image . Ja njej niso še prov nč jasni tile naši dopusti, druga postelja, pa njenga stolčka ni blo, pa igrače so mankale,... ko se pa ravno navadi pa moramo domov user posted image . Tut Vintranc nam ni nobenih težav delau user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko bodo slikice z aparata snete bom pa kakšno prlimala user posted image .

Zdej grem pa nazaj kuhat, da gremo lahko pop k moji mami na obisk, bog se ga vedi če smo sploh še dobrodošli user posted image user posted image user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.3.2009 15:43:18   
gaya24
Tai in Maks, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.3.2009 17:56:16   
marita
neki sem prehlajena in sem kr sama seb tečna. joooj.

Maks ima jutri posvetovalnico pri enem letu, pa je tud mal prehlajen, pa ne vem al ga bojo cepil al ne. Bomo videli.

Ja kolk časa sta pa že Dinki in Tit v bolnici, men se zdi že celo večnost.user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.3.2009 20:08:39   
Zofy
Tudi Zofy in Julija želita Taiu in Maksu vse najboljše!!
user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 3.3.2009 20:09:43 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.3.2009 20:11:27   
Zofy
Našim bolančkom Titku, Juliji, Tomažu pa
user posted image

Pa še tistim, ki smo jih pozabili želimo enako in pošiljamo kup  pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.3.2009 20:19:51   
Zofy
Tina50, jaz že doooolgo ne puščam Julije brez nadzora v postelji (naši oz. taki brez ograje), ker mimogrede dol telebnejo, pa ne pomagajo nobene barikade iz kovtrov ali povštrov. Sem jo pa uspela naučiti, da gre zdaj sama dol, tako da ni več take panike pri nas. Zdaj zna že kakih 14 dni it dol čisto sama, samo vseeno jo pazim, ker včasih se da na kolena tik pred robom kavča ali postelje in lahko zgubi ravnotežje in cofne na hrbet. Ampak brez skrbi, vsak prej ali slej dol pade. No, vsaj večina user posted image . Meni se je pri enih 6ih mesecih skotalila, pa še zdaj ne vem ali je udarila z glavo ob tla al sem jo pravočasno ujela. MA ni bilo nobenih posledic.

Sem vam pa to hotela povedat, da danes nisem nič dojila user posted image . Julija je spala do 7.20 (brez prebujanja!) in sva lepo ustali in sem ji pripravila zajtrk. Niti 1x ni na zizo pokazala, d abi pila oz. se crkljalauser posted image . Bomo vidli kako bo jutri. So pa zize že čisto zmanjšane. Tako malih še nisem imela oz. sem jih imela enkrat, ko sem shujšala in imela 8kg manj kot zdaj. Ma če bi imela 3 otroke, bi ostala brez!!user posted image
Sva pa z dragim zmenjena, da spim jaz s čepki in on pazi na Julijo, ker ga blazno moti, da ga zbujam zaradi njegovega smrčanja in mu je lažje Julijo ponoči uspavat kot pa da ga jaz rukam, ko lih pade v globok spanec in zasmrči. No, in večinoma njemu spi Julija do jutrauser posted image . Sem pa jaz nanjo pazila v soboto in nedeljo in se je po 3x zbujala. Hm, ne vem kaj bi to pomenilo... Ma važno, da sedaj jaz lepo spim, hehe.

Pa še eno knjigo priporočam, je kratka in luštna: Mala knjiga za velike starše. Sedaj pa še eno drugo berem. Se je treba malo izobrazit, da ne bomo delali takih napak kot naši staršiuser posted image Nočko!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.3.2009 20:32:44   
lucalu
Punce, s Taiem se vsem skupaj in vsaki posebaj zahvaljujeva za čestitke!!! user posted image
Res je leto je naokoli in moj fantiček je danes upihnil svojo prvo svečko... sploh ne morem verjet. Smo mu kupili tako malo tortico v obliki enke, ravno toliko, da je na njegov dan... Ta veliko bo pa dobil za vikend, ko bomo tudi uradno praznovali...

Nikakor ne sme pozabiti na Maksa (ki je čudežno izginil iz seznama, zato sem ga zadnjič izpustila)... skratka, Maks iskrene čestitke za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Veliko zdravja, smeha, veselja in malce nagajivosti ti želim!!! user posted image

Pa seveda še eno goro pikapokic za Tita in Dinki, da se čimprej vrneta domov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa, upam, da jutri!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.3.2009 23:30:18   
pomlad08
zivjo,
jaz imam pa nov mobi za 1 euro in sem ful važna k zdej loh joba slikam user posted image tukile si lahko ogledate pa fotk (mislim, da bi moralo delovati ne glede na to, a ste prijavljene na facebook)

http://www.facebook.com/album.php?aid=15954&id=1080066268&l=5d9ff

a imamo že kej novic od dinki?

TAI, vse najboljše! Ostani še naprej tak nasmejan lepotko! user posted image

zdej pa naprej seminarsko pisat, oh joy ...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.3.2009 0:07:02   
Špela100
Ja sem vas na hitro preletela, ker vas res pogrešam,
še enkrat hvala vsem za čestitke bom poskusila ostati takšna kot sem, čeprav bi se rada mal spremenila, predvsem bi rada kakšno kilo dala dol, pa se mal naspala, da izgubim podočnjake, pa k frizerju bi šla...user posted image user posted image

VSEM ČESTITKE ZA PRVO SVEČKO...sploh ne dohajam, čez en teden smo mi na vrsti.
Predvsem me zanima kakšne torte ste imeli, ste same pekle, ste naročile, ste imeli ultra velike zabave??? Moj je za zabavo, jaz pa ne...men je čist mimo toliko ljudi po hiši...beri na 10m2...

Aja pa še kaj ste naštudirale za čeveljčke?? Katere, kje se kupijo. Moram kupiti čeveljčke pa nimam časa raziskovati.

Vilma, Jagoga, Dinki, Lona....da bi vaši otroci čimprej ozdraveli oz. sploh ne bi zboleli.
Držim pesti vsem za uvajanje, jutri grem pa jaz Maksa vpisati v vrtec.

In še to...skoraj sem fasala mastitis, v nedeljo sem imela 39 vročine, bolelo me je kot hudič. Ne vem kaj sva štrikala ponoči, po moje se nisva nič podojila na desno stran. Pojma nimam, delava vse avtomatsko v spanju in verjetno ga nisem dala nič na to stran. user posted image user posted image  Ja sem smotana....

ja pa spet šibam delat....vas berem.............

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.3.2009 7:26:45   
mumu
TAJA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan, pa dej se že enkrat s tem bronhiolitisom zmen da ne bo okrog marčkov 2008 hodu, pa da boš še naprej pridna in vesela!!!!

user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.3.2009 7:27:48   
mumu
Taja tebi pa še zadnjič vse najboljše za obmesečnico.

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.3.2009 7:28:49   
mumu
MAŠA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.3.2009 8:17:26   
terida
Dobro jutro!

Jaz sem že od 7:20 pridno v službi. Če pomislim, da se včasih nisem prikazala do ene 9:30, potem lahko vidite, koliko me je otrok spremenil user posted image

Erika zdaj, ko je v varstvu in zgodaj vstajamo, tudi zgodaj zaspi zvečer. Tako je včeraj zaspala že tam nekje okrog 19h, potem pa se je danes zbudila že ob 5:30 - spočita, seveda. Še dobro, da je bila toliko "obzirna", da je ko sem jo potem prinesela v posteljo k nama, lepo tam ležala in naju tiho gledala. Sprva. Potem me je začela malo pulit za lase, pa božat po obrazu, pa uhane vlečt... samo itak je kmalu zazvonila ura in smo skupaj vstali, tako da je bilo v bistvu prav lepo, da smo se malo pocrkljali...  Me pa prav zanima kakšen ritem bomo zdaj vzpostavili, ker mi prav teži, da hodi že tako zgodaj spat. Tako smo popoldne skupaj samo 3 ure!
Kakšen urnik imajo vaši otroci, ki hodijo v vrtec/varstvo?

Punce, jaz bom šla kmalu na službeno pot! Začetek aprila me čaka pot v Francijo, kjer bom od torka pa do petka! Zgleda, da se bo dalo prevoz poštimat tako, da bom štartala od doma šele v torek zgodaj zjutraj in prišla že v petek pozno zvečer, tako da ne bom zaradi poti izgubljala dodatnih dni, samo vseeno - Erika me ne bo videla 4 cele dneve!!! In jaz nje ne, seveda... Ah, kaj naj rečem - mi je zelo zelo težko jo pustit doma, samo treba je tudi s tem začet. Moja služba vključuje tudi potovanja in prej ali slej se bo morala navadit na to, da bom kam šla... Z user posted image sva celo razmišljala, da bi šla onadva zraven, a sva se potem ravno včeraj zvečer odločila, da ne. Bilo bi kar naporno za Eriko, poleg tega pa me zaradi tega ne bi videla kaj bistveno več - v sredo in četrtek imam jaz polne dneve in se ne bi nič videle. Tista pot je pa itak eno samo laufanje... Poleg tega bi morali pot in hotel za njiju (Erika ima sicer vse zastonj) plačati iz svojega žepa, ker bi prišlo ene 500 EUR, pa še user posted image bi moral seveda dopust vzet... No, tako smo se odločili da pač ne, da se bosta nekako rihtala brez mene. Še dobro, da je user posted image toliko "usposobljen", da bo zanjo čisto lepo skrbel tudi če mene ne bo. Samo boji se, da bo stalno jokala in mene hotela, ker tam pa ne bo mogel pomagat...

Ok, no, ne bom več težila z mojimi "problemi", še na hitro vas pokomentiram:

Tina, en user posted image zate, da se boš bolje počutila po tistem Lanovem padcu... Tudi meni je Erika enkrat že čofnila s postelje - in to direktno na glavo. Nimaš kaj, se zgodi. Je pa res, da se slabše kot takrat verjetno nikoli nisem počutila... Sem pa tudi jaz Eriko že navadila na samostojno "sestopanje" s kavčev in postelj, tako kot Zofy (bravo Julija user posted image ). In tudi njej to že kar laufa. Prav navdušena je nad tem in potem jo moram dat nazaj na posteljo, da lahko še enkrat dol spleza...

Zofy, lepo, da Julija nima problemov z odstavljanjem. Eriko sem nehala dojit prvi dan, ko sem šla v službo in tudi ni bilo težav. Mislim, da predvsem zato, ker se ona že prej ni pretirano dojila, ampak se je samo crkljala... Je pa res, da se joški potem kar zmanjšajo user posted image Pa moji že prej niso bili omembe vredni...

Joj, z rojstnimi dnevi pa sem malo v zaostanku: Tai in Maks, vse najboljše za prvo svečko, pa čeprav z dnevom zamude! Brez zamude pa vse naj naj in polno zdravja še Taji in Maši. Še drugi Taji pa vse najboljše za obmesečnico!

Vilma, en kup user posted image user posted image user posted image , da bo viroza čim prej mimo! Madonca, vas se tudi drži smola glede zdravja zadnje čase.

Pomlad, kako lepe slikce dela ta tvoj nov mobi user posted image

Špela, user posted image user posted image user posted image za preventivo proti mastitisu! Glede torte - naredila jo bom sama in zna bit, da bom konkretno komplicirala... Ravno včeraj sem nekaj eksperimetirala s fondantom (zmesjo beljaka in sladkorja, ki je podobna plastelinu in iz katere se lahko delajo okraski za torto). Mah, ne bom preveč razlagala. Če mi bo uspelo, jo bom poslikala in jo boste videle. Bom pa torto pekla en vikend po njenem rojstnem dnevu, ker bosta skupaj praznovali Erika in Ajda (hčerka moje prijateljice), ki je rojena 12 dni kasneje. In bo torta za obe. Saj bomo tudi samo posebej za njo imeli žur, samo takrat bo torto naredila moja mama. Pri nas doma vedno pečemo torte sami.
Glede čeveljčkov pa tudi sama še ne vem. No, verjetno bom šla najprej v Ciciban pogledat, ker ga imam blizu in imajo zdaj tudi mehke čeveljčke. Pa baje je še ena druga trgovina tu v Šiški, ki ima čeveljčke za ta male... Vse kar vem je, da jih ne bom kupovala preko interneta, ker bi rada, da jih poskusi.

Evo, pa sem spet naklepetala preveč! No, boste imele vsaj nekaj za jutranje branje user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?