terida
|
Mi smo pa ta vikend na polno izkoristili in bili veliko zunaj, tako da sem šele zdaj prišla do računalnika. V soboto smo šli na Vremščico (Erika je resnično uživala v nahrbtniku - se je smejala celo pot gor in spala celo pot dol), v nedeljo pa v Tivoli. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Pa sploh ne vem kaj sem hotela rečt. Aja, Terida, glede spanja. Lahko slabo spite ravno zaradi Erikinega odhoda v varstvo. Tudi odklonilen odnos do staršev se včasih pojavi, ko grejo otroci v vrtec ali varstvo. Tudi prijateljičina punčka, ki je šla v vrtec z 1 letom in 9m, je prej celo noč spala, po odhodu v vrtec pa se zbudi po 3x. In še vedno se, pa je šla v vrtec septembra 08. No, pri tebi upam, da so zobje, ker ti privoščim dober in miren spanec . Vem, da bi lahko bilo krivo varstvo, a sem ravno danes ugotovila da najverjetneje ni. Včeraj čez dan je skoraj nič niso zobki matrali in je danes ponoči zelo lepo spala. Je pa tudi res, da je bila ravno nedelja in ni bila v varstvu že dva dni. No, bomo videli. Je pa tudi patronažna rekla, da se lahko pojavijo "koraki nazaj", ko gre otrok v varstvo/vrtec in da je to čisto normalno - ne pomeni, da tam se z otrokom tam kaj hudega dogaja, ampak je to pač izraz stiske, ker je otrok ločen od staršev. Sicer pa danes spet ni jokala, ko sem jo oddala Malo sem se bala kako bo, ker je ravno ponedeljek... Mumu, uživajte na dopustu! Ja, pokal Vitranc vam zna kaj težav na poti naredit, a verjamem, da bo Tia vse dobro prenesla! Aleži, kup za virozo! Še dobro, da je vsaj slavljenka zdrava. NČK, upam, da se bo Anja hitro privadla na varstvo. Mogoče je imela slab dan. Lona, tole pospravljanje okrog rojstnega dne me pa že zdaj skrbi. Verjamem, da si utrujena! So pa slikce zato toliko lepše Sem se pa res nasmejala tvojemu - še dobro, da jih imamo, sicer bi bilo preveč dolgočasno IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Ne vem, a ste opazile, da bojo imeli v Hoferju podobne copatke, kot smo jih naročle prek E-baya za 10€. Pa še hlače in kiklice z naramnicami, če se keri dopade. sem in jih bom šla pogledat kašni so. če bodo vredu jih bom kupila. poročam. Joj, le pazite pri teh copatkih, ker ni vse enako dobro. Mamica od Erikine "sošolke" je naročila ene preko interneta, ki so na prvi pogled enaki našim, a sploh ni tako! So veliko bolj trdi in ne "dihajo" dovovlj, tako da se potem otroku noter noga poti. Imela sem jih en dan in sem naredila prav poskus - Eriki sem na eno nogo obula "naše" copatke, na drugo pa tiste druge. Čez eno uro je bila ta prva noga suha, ta druga pa prepotena! Tako da res pazite! Vilma, koš za Julijo! Upam, da ne bo hudega in boste uspeli it na dopust. Zdaj imamo pa kup rojstnih dni! Čestitke vsem za nazaj in za naprej (Špela, Nejc, Matic, Job, Anja, Maj, Rok, Juš)!!! Dinki, ta vikend sem se večkrat nate in na Tita spomnila - upam, da ste že doma! Pa še za vsak slučaj.
|