|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
2.3.2009 8:33:28   
mumu
ROK, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.3.2009 8:34:31   
mumu
JUŠ, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.3.2009 8:59:32   
terida
Mi smo pa ta vikend na polno izkoristili in bili veliko zunaj, tako da sem šele zdaj prišla do računalnika. V soboto smo šli na Vremščico (Erika je resnično uživala v nahrbtniku - se je smejala celo pot gor in spala celo pot dol), v nedeljo pa v Tivoli.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pa sploh ne vem kaj sem hotela rečt. Aja, Terida, glede spanja. Lahko slabo spite ravno zaradi Erikinega odhoda v varstvo.  Tudi odklonilen odnos do staršev se včasih pojavi, ko grejo otroci v vrtec ali varstvo. Tudi prijateljičina punčka, ki je šla v vrtec z 1 letom in 9m, je prej celo noč spala, po odhodu v vrtec pa se zbudi po 3x. In še vedno se, pa je šla v vrtec septembra 08. No, pri tebi upam, da so zobje, ker ti privoščim dober in miren spanec  user posted image .

Vem, da bi lahko bilo krivo varstvo, a sem ravno danes ugotovila da najverjetneje ni. Včeraj čez dan je skoraj nič niso zobki matrali in je danes ponoči zelo lepo spala. Je pa tudi res, da je bila ravno nedelja in ni bila v varstvu že dva dni. No, bomo videli. Je pa tudi patronažna rekla, da se lahko pojavijo "koraki nazaj", ko gre otrok v varstvo/vrtec in da je to čisto normalno - ne pomeni, da tam se z otrokom tam kaj hudega dogaja, ampak je to pač izraz stiske, ker je otrok ločen od staršev.

Sicer pa danes spet ni jokala, ko sem jo oddala user posted image Malo sem se bala kako bo, ker je ravno ponedeljek...

Mumu, uživajte na dopustu! Ja, pokal Vitranc vam zna kaj težav na poti naredit, a verjamem, da bo Tia vse dobro prenesla!

Aleži, kup user posted image user posted image user posted image za virozo! Še dobro, da je vsaj slavljenka zdrava.

NČK, upam, da se bo Anja hitro privadla na varstvo. Mogoče je imela slab dan.

Lona, tole pospravljanje okrog rojstnega dne me pa že zdaj skrbi. Verjamem, da si utrujena! So pa slikce zato toliko lepše user posted image Sem se pa res nasmejala tvojemu user posted image - še dobro, da jih imamo, sicer bi bilo preveč dolgočasno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ne vem, a ste opazile, da bojo imeli v Hoferju podobne copatke, kot smo jih naročle prek E-baya za 10€. Pa še hlače in kiklice z naramnicami, če se keri dopade. 

sem in jih bom šla pogledat kašni so. če bodo vredu jih bom kupila. poročam.

Joj, le pazite pri teh copatkih, ker ni vse enako dobro. Mamica od Erikine "sošolke" je naročila ene preko interneta, ki so na prvi pogled enaki našim, a sploh ni tako! So veliko bolj trdi in ne "dihajo" dovovlj, tako da se potem otroku noter noga poti. Imela sem jih en dan in sem naredila prav poskus - Eriki sem na eno nogo obula "naše" copatke, na drugo pa tiste druge. Čez eno uro je bila ta prva noga suha, ta druga pa prepotena! Tako da res pazite!

Vilma, koš user posted image user posted image user posted image za Julijo! Upam, da ne bo hudega in boste uspeli it na dopust.

Zdaj imamo pa kup rojstnih dni! Čestitke vsem za nazaj in za naprej (Špela, Nejc, Matic, Job, Anja, Maj, Rok, Juš)!!!

Dinki
, ta vikend sem se večkrat nate in na Tita spomnila - upam, da ste že doma! Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.3.2009 9:00:01   
terida
Mater sem se namatrala z zgornjim sporočilom. Tale RR ga res nekaj biksa danes...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.3.2009 9:15:54   
Ursi2
ROK in JUŠ, VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 1. ROJSTNI DAN!
bODITA VEDNO VESELA, NASMEJANA, RADOVEDNA, ZDRAVA IN NAGAJIVA!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.3.2009 9:17:49   
Ursi2
 Pa še za nazaj:
NEJC, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ČISTO PRAVI TOJSTNI DAN!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.3.2009 9:22:04   
Ursi2
Vsem za zadnjo obmesečnico za nazaj želiva vse naj naj!

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.3.2009 9:30:34   
Ursi2
IN ŠE ŠPELA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!BODI ŠE NAPREJ TAKA PRIJAZNA IN SUPER PUNCA!!!!!!!!VZEMI SI KAJ VEČ ČASA ZA SEBE IN ZA SVOJE DRAGE!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.3.2009 9:39:42   
Ursi2
Dobro jutro!

Najprej ena kavica za vse!

user posted image

Naš vikend je bil super!Smo ga izkoristili maximalno!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela, da sem spet prišla do sprehodov. Kot včasih, ko sem bla pe na porodniški!!!!!!!
Edino noči so pa čist adijo. Revček se zbuja na pol uro do uro. Pa ne pretiravam. NO, včasih pa še na 5 min. Že kr malo pisano gledam, ampak ni panike. Ga pa morejo zobki fesjt matrat, ker se mu prav vidi, da ima vse živo rdeče tam okrog, ko mu zobki ven grejo. user posted image  Mene zaboli, ko vidim, kk ma. Sej bo mimo.

Sta pa šla danes moj in Luka k zobozdravnici na pregled. Pri nas imajo pregled pri enem letu in je rekla, da ima zelo lepe zobeke, da jih ima veliko in da naj ga nič kaj preveč ne navajama na sladko. To mje mislila predvsem na take in drgačne sokove ter na bonbone in to. Pa da naj mu čistiva zobke redno, da pa ga naj ne silima, če mu ni, sploh zdej ko ga vse boli, ko mu rastejo. No, sej zdej tudi jz ne trmarim preveč. Kolikor pousti, pol pa mu pustim, ker itak ga dost boli brez tega.

Drgač pa je pravi dobrovoljšek, skoz je v miganju. Sem že pšozabila, kk je bilo, ko je lepo pri miru sedel.user posted image user posted image  Ampak je pa ful lepo.

Je pa prišel v čet en sodelavec od mojega in sta avto šravfala in moj seveda takoj zraven in je občudoval gumo in jo vozil po garaži. Res je bil posrečen.
P

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 484
2.3.2009 9:51:10   
san
drage moje, se na hitro javim, da veste da smo živi in zdravi prišli nazaj. imeli smo se fenomenalno, ma res, super vreme, smuka, vse enkratno na kubik.

na hitro sm preletela in vidim, da S TITKOM nekaj ni okuser posted image . kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje!!!! pa za mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image in očijauser posted image

pa HVALA VSEM ZA ČESTITKE ZA MOJO 10 LETNICOuser posted image user posted image

PA VSE NAJBOLJŠE ENOLETNIKOM v tem času, poimensko pa kasneje in VSE NAJ tudi zadnjim OBMESEČNIKOMuser posted image

toliko od mene za sedaj, več zvečer

papa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.3.2009 10:00:11   
Ursi2
Ups, prehitro sem poslala.user posted image

Ja, Tina te bom poklicala, pa se boma zmenile. Ja, sej bi moj tudi prišel, sam je cel teden popoldan, tako da ga ni doma, pride šele ob 22 domov.
Sem pa mislila, če bi mogoče jutri, če boš imela čas. Se pa še slišima.

Terida, upam, da je bila noč boljša in da bote spet lepo spali!!!!!!!!!!
Super, da je Erika zadovoljna v varstvuin da se tudi danes ni jokala!!!!!!!!!!!!

Mumu, upam, da ste se imeli fajn v Kranjski gori in da ni bilo preveč gužve!!!!!!!!! Pa upam, da je tudi vožnja vredu minila!!!!!!!!!!

Sončna očala: tudi jz sem že razmišljala o nakupu oz o tem, ali jih naj ali ne. Najprej bomo poskusili s kapo pa bomo vidli, kako bo. Če bo pa kriza boma pa tudi midva najbrž jih kupila. Sam imam občutek, da si jih ne bo pustil imet gor. in da jih bo dol vlekel. Bomo vidli.

Sedež za kolo: ja, tega boma pa sigurno kupila. Ker sma v mestu doma in nama bo prav prišel, poleg tega pa bom jz kr veliko na kolesu, ker mi je to fajn. No razen, če bom že fajn nekje na sredi nosečnosti, potem pa ne. Sem se pa v soboto malo zanimala. Sej niti ne vem, kaj je treba gledat in na kaj je treba bit pozoren. Pa to vem, da je treba pazit, če je prtljažnik ali ne.

Lona76, super da je praznovanje uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa verjamem, da si zmatrana!!!!!!!!!!!! Pa pridna slavljenka, da je bila taka faca in prava žurerka!!!!!!!!!!!!!
Ful lepe slikice!!!!! Se ji vidi, kk je uživala. In kk je bila zrihtana! mamca pa tudi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moški so pač moški.user posted image user posted image user posted image No, morem pa rečt, da se moja dva pa prav fajn rihtata zdej, ko sta sama. Sam na srečo jejo kosilo skupaj pri dediju in babici. Ker tist pa ne vem, kaj bi mu kuhal. Najbrž vsak dan krompir al pa žgance!!!!!!!user posted image user posted image

Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdraviš!!!!!!

Vilma tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da vam uspe prit še na dopust in da se beremo šele čez en teden!!!!!!!!

Dinki, upaqm, da ste bolje in da bote kmalu doma oz upam, da ste že doma!!!!!!!!!!!!Za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.3.2009 10:31:02   
jagoga
JUŠ in ROK VSE NAJ NAJuser posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.3.2009 10:59:38   
Lona76
user posted image

Juš in Rok vse najboljše za vajin 1. rojstni dan. Bodita zdrava, vesela in razigrana!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.3.2009 11:05:20   
Lona76
Dober dan.

Ravno pijem svojo drugo kavico danes. Danes ponoči je pa tudi Taja neki štrajkala. Sicer ni bilo tako hudo kot pri Ursi ampak vseeno se mi je zdelo da sem vstala miljonkrat za dudo. Po pravici povedano sem samo 4 krat user posted image . Ampak očitno sem postala razvajena, ker zadnje čase spi celo noč.

San super da ste uživali.

Mumu upam, da je bilo v Kranjski gori v redu in da je Tia preživela vožnjo ok.

Dinki upam, da sta s Titkom že doma, ker zdej je bila pa več kot preveč časa v bolnici. user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za lepo preživet vikend. Ta teden bo bolj ..........

Jutri grem s kolegicami v kino in na večerjo.user posted image user posted image user posted image user posted image  

NČK upam, da ti prvi dan v službi dobro mine in da Anja ne bo imela krize v varstvuuser posted image user posted image

Terida super da gre Erika tako lepo v varstvo in se zjutraj na joka

Zdej pa morm it, ker me Taja za hlačnice vlečeuser posted image

Vilma upam, da ste že na poti v Čatežke user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.3.2009 12:34:51   
Joži79
Dan.

Vsem hvala za čestitke ob Juševem prvem rojstnem dnevu. Tudi jaz sem ob tem že včeraj začela podoživljati porod (začelo se mi je že en večer prej, ko mi je odtekla voda). Se mi zdi ko da bi bil Jušev rojstni dan moj praznikuser posted image . No pa sej na nek način tud jeuser posted image .

Tina, kok lepega kužeka mate. Moja mami bi rada kupla enga kužka, pa tud razmišlja o zlatem prinašalcu. Sicer si želi beagla, sam so predragi. No v resnici bi mela nemško dogo, sam bi bil v nevarnosti, ker ga fotr lahk za teleta zamenja user posted image .

Danes sva bila v vrtcu in je bil sam "že" eno uro. Bil je ful priden, edino, ko sem prišla in me je zagledal, je malo zajokal. Ampak ni bilo hudega. Me pa malo moti to, da se jaz kao izmuznem iz igralnice, ko grem, ne pa da se poslovim od njega. Ne vem, če je to glih OKuser posted image . Najbrž bi mogu vedet, da zdej me pa ne bo. No, mogoč je pa to zdej sam prve dni...

Vidim da ostali uvajanje gre kar hitro. Upam da tudi nam steče.

Copatki, ki sem jih jaz naročila preko www.copatki.si se mi zdijo kar OK. Nikoli še nisem opazila, da bi imel Juš potne noge. Če se mu potijo, so najbrž iz umetnega usnja. To je namreč s plastiko prešprican bombaž.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.3.2009 12:35:56   
Joži79
Rok, tudi tebi VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.3.2009 14:49:11   
lucalu
Rok in Juš vse najboljše za vajini prvi svečkici!!! Bodita zdrava, vesela, nasmejana in igriva fantiča polna novih podvigov!!! user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 492
2.3.2009 15:46:25   
Zofy
Hoj, hoj,
še Zofy da se javi...  Sem bila v Hoferju in kupila copatke. Meni zgledajo ful fajni, kvalitetni, mehki, pa tudi v Hofer zaupam, ker vem, da imajo tam kvalitetno robo. Vsaj večinoma.

Drugače pa se že pridno uvajamov varstvo. Zdaj sem bila že 3x tam in mislim, da je Julija že kar udomačena. V sredo pa bom pustila Julijo samo. Počasi, da se navadi. ker se mi zaenkrat še ne mudi. Upam, da je danes tudi Anja od NČK bolje prenesla varstvouser posted image user posted image user posted image
Terida, ne vem kako je Erika prej zaspala (se mi zdi, da si se neki pritoževala čez popoldansko spanje), ampak zdaj jo nese varuška v sobo in tam pusti in ona zaspi. Prav sem se začudila. Je rekla, da jo je ona tako navadla. Juhu, upam, da bo tudi Julijo in da bo tako zaspala tudi meniuser posted image .

Pa še našemu JUŠU in ROKU Z JULIJO IZ SRCA ČESTITAVA ZA 1. SVEČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodita zrdava in vesela, pa mamico in atija ubogajta (to je najbolj važno, a neuser posted image )

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.3.2009 19:43:27   
terida

Terida, ne vem kako je Erika prej zaspala (se mi zdi, da si se neki pritoževala čez popoldansko spanje), ampak zdaj jo nese varuška v sobo in tam pusti in ona zaspi. Prav sem se začudila. Je rekla, da jo je ona tako navadla. Juhu, upam, da bo tudi Julijo in da bo tako zaspala tudi meniuser posted image .

A res? Ja, super, kaj naj rečem! Jaz imam z uspavanjem še vedno nekaj težav, ker se skozi dviguje in moram res pazit, da jo dam spat, ko je že fajn zmatrana. Jo moram jutri prav vprašat kako to počne, ker doma niti približno ni tako enostavno! Ha, ha, ta je pa dobra - jo ima varuška že bolj nagruntano kot jaz user posted image Mah, saj to se mi je kar zdelo, da bo tako - da jaz doma nekaj kompliciram brez potrebe. Se vidi, da je že dala skozi ogromno otrok in da ima izkušnje.

Ej, Zofy, res hvala za vse te informacije, ki mi jih daješ z obiskov. user posted image Ti ne veš koliko mi pomeni, da še s tvoje strani slišim kaj se dogaja z Eriko, ko je v varstvu! Sicer pa zdaj že spi, ker vstajamo zgodaj in je zvečer hitro utrujena. Bom morala kopanje in hranjenje premaknit na zgodnejšo uro - do zdaj smo bili navajeni drugače.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.3.2009 19:51:03   
tina50
Rok in Juš vse najboljše za 1. rojstni dan. želim vama zdravja, sreče, razigranosti,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 495
2.3.2009 20:08:21   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ja, Tina te bom poklicala, pa se boma zmenile. Ja, sej bi moj tudi prišel, sam je cel teden popoldan, tako da ga ni doma, pride šele ob 22 domov.
Sem pa mislila, če bi mogoče jutri, če boš imela čas. Se pa še slišima.

imam čas. ko se boš odločila mi piši oz. pokliči

Hoj, hoj,
še Zofy da se javi...  Sem bila v Hoferju in kupila copatke. Meni zgledajo ful fajni, kvalitetni, mehki, pa tudi v Hofer zaupam, ker vem, da imajo tam kvalitetno robo. Vsaj večinoma.

tudi jaz sem jih kupila in zdijo se mi ful vredu. Lanu se niso nič potile noge. copatki so celi usnjeni. pa se strinjam s tabo, da imajo v hoferju večina stvari kvalitetno.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Jutri grem s kolegicami v kino in na večerjo.user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image  imej se čim lepše.

san user posted image user posted image user posted image  za lepe počitnice.

Ursi2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljše noči. 

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Drage moje...se javljam zelo na hiro. Jutri naj bi šli na dopust v Čatež. Kao. Julija je švoh, že od srede bolna. Zgleda kot prehlad, samo danes ima še vedno vročino, tako da sem čist preč od skrbi. Jutri se bomo šli pokazat pediatrinji, potem bom pa vidla. Upam samo, da ni adenoviroza, ker pol adijo moj zadnji dopust preden začnem delat.
Lepo se imejte punce, uživajte s svojimi malčki in se upam da beremo čez en teden.

upam, da je z Julijo vse ok in da ste šli v Čatež.user posted image user posted image user posted image   uživajte.

Lona76 lepe slikice. kako jih je lepo videt, ko odpirajo darila. lepi ste. pa lepo frizuro imaš. pa tudi torta je user posted image

jaz sem pa tako iskala sliko za na tort od medoja pooh-ja, včeraj sem pa za foro šla vprašat tukaj v slaščičarno in jo celo imajo.user posted image user posted image user posted image
pnavadi je vedno tako, vedno iščem stvari v celju, al pa v velenju, nazadnje jih pa dobim tukaj pred nosom.user posted image

joj, pa da vam še povem, kaj se  je zgodilo včeraj. midva z user posted image  gledava tv, ko kr naenkrat nekaj zaropota in sem najprej mislila, da se je nekaj spodaj pri tasti in tastu naredilo, ko kr naenkrat začne Lan jokat v spalnici. padel je iz postelje.user posted image user posted image user posted image . sem se tako vstrašla, da groza. pa mu vedno dam na vasko stran kovter ful visoko, pa vedno je čist na sredini, pa se je vseeno zvalil na tla.user posted image user posted image user posted image sam mu HB ni nič, pa tud jokal ni dolgo. sem ga dala potem kr v njegovo posteljo, pa danes tud. ko se pa pol zbudi, ko sva midva v postelji, pa ostane pri nama. user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.3.2009 21:41:59   
marita
moj Maks je tudi danes pihnil prvo svečko, joj kolk sem bla ponosna.user posted image user posted image user posted image  Praznovali smo lepo, torto sem naročila in je bla super, napihal smo balone in se podili okrog.  No prov luštno je blo.user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.3.2009 7:24:48   
san
Taja, Neva, Nejc, Sergej, Sara, Maks, Juš in Rok Vse NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA VAŠ PRVI PRAVI ROJSTNI DAN. Naj vas sreča boža po ličkih, pa zdravi in nasmejani ostaniteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANJI, MATICU, JOBU IN MAJU pa vse naj naj za zadnjo obmesečnico, juhuhu, prva svečka bo kmalu tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca 100user posted image , vse najboljše tudi tebi, pa sej veš, ostani tako pridna mama, žena, punca kot si in naj ti bo vedno lepouser posted image user posted image

prebrat mi ni uspelo veliko... vidim, da se je terida vrnilauser posted image user posted image

pa slikce so res luštneuser posted image , lona kakšna megastična tortauser posted image

dinki, mislim na vasuser posted image user posted image

vilma držim pesti za počitnice brez bolezniuser posted image

vsem otročkom pa želim čim lepše uvajanje, čim manj stresno in mamice vam tudiuser posted image user posted image

pa eno dišečouser posted image za lepši danuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 3.3.2009 7:26:36 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.3.2009 7:38:43   
mumu
TAI vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.3.2009 7:53:44   
Lona76
Tai

Vse najboljše, bodi zdrav, vesel in še naprej tako priden fantek.

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?