|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
27.2.2009 20:13:03   
Zofy
Ne vem, če sem imela samo jaz tak problem, ampak se ni in ni dalo nićč napisat na forum. PA sem tako zelo vse pokomentirala in skušala objavit... pol pa mi je še računalnik sesulo....

Pa sploh ne vem kaj sem hotela rečt. Aja, Terida, glede spanja. Lahko slabo spite ravno zaradi Erikinega odhoda v varstvo.  Tudi odklonilen odnos do staršev se včasih pojavi, ko grejo otroci v vrtec ali varstvo. Tudi prijateljičina punčka, ki je šla v vrtec z 1 letom in 9m, je prej celo noč spala, po odhodu v vrtec pa se zbudi po 3x. In še vedno se, pa je šla v vrtec septembra 08. No, pri tebi upam, da so zobje, ker ti privoščim dober in miren spanec user posted image .

Tina50, kuži je res luštkan, še dobro, da ste šli nazaj ponj. Tej dedci...ts, ts, ts...

Pa IZABELA VSE NAJ NAJ, čeprav z 1 dnevno zamudo. Bodi pridna, zdrava in vesela deklicauser posted image user posted image . Pa da še na RRju voščim še enkrat SARICI VSE NAJ NAJ ZA 1. SVEČKO user posted image user posted image user posted image

Na FB pa sem brala, da je Titek še kar na kisiku, tako, da še njemu pošiljam kup pikapok, da bosta z mamico čimprej doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 27.2.2009 20:19:03 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.2.2009 20:19:40   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A še kar ne dela al je samo tako zatišje?

kER JE BIL LEP SONČEN DAN JE RR "CRKNU" user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.2.2009 20:31:22   
mumu
Res je bil lep dan. Sam ko se naša mala lumpa ne bi že ob 5.40 zbudila in imela skos akcijo do 12.30, potem je šla pa končno baterije filat user posted image user posted image . Smo pa uživale  na sončku 100 na uro, imeli smo 13 stopinj.

Zdej pa ona že veselo panča, oči si smučke lika, jst pa na grobo pakiram, pa listek pišem, da ne bom jutri slučajno kaj pozabila vzet v Kranjsko Goro. Mal sem sicer jezna sama nase ker nisem preverla datumov in je lih svetovni pokal gor, amak sej to mende že ne bo kakšne panike. Vožnje za gor se pa tako bojim da vam ne znam povedat.

Lona super za frizerja, pa upam da je bla jaknca za Tajo ok.

Tina ful je lep kuža, greh bi bil, da ga ne bi vzel.

O sončnih očalah sem pa tut že jst razmišlala, kupili jih bomo sigurno, kolk bodo pa na nosku zdržale to je pa drugo vprašanje. Koles se pa na žalost bojim  - ker pr nam ni kolesarskih stez vsi pa tako norijo v avtih da je za znoret.

Izabela vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

Terida super za Eriko, da ni hodo k mora v varstvo, tega se jst bojim, ker tut če jo za kakšno uro dam omici merkat, je skos neko cvilenje user posted image . Pa želim, da bo današnja noč boljša. Zobki nam pa dajo miselt user posted image .

Tit user posted image user posted image user posted image  pozdravi se, pa hitro dol s kisika. Joj sej res Dinki, kako pa to on kej prenaša - cevke na obrazu, a so mu jih fajn prlimal?

Mirno noč vsem skupaj.

Ursi držim pesti, da bo današnja noč boljša.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.2.2009 20:52:48   
aleži
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image

Pri nas se kar dogaja: spet smo imeli in imajo nekateri člani družine trebušno virozo,... Žiga in možek jo še imata, da je bilo samo pranje, pucanje... Sara je kot oreh se je ni primlo niti tokrat, mene pa ja user posted image

Rojstni dan smo preživeli v družinskem krogu, fešto bo ko bo imel Žigec RD čez cca 3 tedne... je pa danes ponoči dobila 4 zobek in vragec ni spala celo no: jokanje,... kot da se vidim sebe pred 1 letom ko nisem mogla spati od bolečine...user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem se user posted image sama sebi ko sem pomislila.
Hodi sama še ne, je pa na poti da bo kmalu shodilauser posted image

lep pozdravčke in lahko nočka vsem

pa Titku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.2.2009 20:55:59 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 454
28.2.2009 7:50:56   
jagoga
Danes praznuje 1. leto Nejc od Ursi84 - VSE NAJBOLJŠE

in 11. MESECEV :

MATIC (Mergetka)
ter v naslednjih dneh
JOB (pomlad08), MAJ (gaya24), ANJA (NČK)
VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.2.2009 7:53:34   
jagoga
Danes pa tudi ena mamica praznuje, naša ultra delavna ŠPELA100. Vse najboljše tudi tebi, želim ti čim več energije in zdravja ter da bi bila še vedno tako fejst ženska, kot si.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.2.2009 8:35:20   
mumu
Špela, vse najboljše za tvoj osebni praznik, naj se ti izpolnijo vse skrite želje,...

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.2.2009 8:37:28   
mumu
NEJC, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.2.2009 8:39:59   
mumu
Pa še vsem čestitke za njihove obmesečnice MATIC, JOB, MAJ IN ANJA

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.2.2009 14:57:51   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

Najprej, hvala lepa za lepa voščila za anjino zadnjo obmesečnico. user posted image

Čestitke tudi z moje strani Maju in Jobu, bodita zdrava in vesela korenjaka še naprej.

Na hittro sem preletela, tit, upam, da si že bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image
Taja, važička, čestitam za zobke user posted image

Tai, kako si, pa mamica

Tina, ooooo še enega dojenčka imate pri hiši, to bo veselo, hov hov hov!

Zofy, me prav zanima, kako bo šlo, ko bo julija prvič ostala sama ... želim ji/vama nič solzic!!

Erika, bravo za korake, pa pridna punca takole v varstvu ...

Drugače pa danes cel dan pridno delam, gospodinjim, zdaj pa sem si vzela čas za kofe z RR.
Anja je v petek imela kar krizo, se je zoperstavila varušlki in ni hotela ne jesti, ne spati, ne piti, samo v naročjih je hotela bit ... in me je potem varuška klicala, da naj jo pridem iskat, da ni smisla, da jo tako mučimo ... sem bila kar vesela, zadnji dan porodniške sva bili potem še malo skupaj in sva se crkljali ...

Anja je dobila svoje prve čevlje, playshoes, in so še kar ok. So bili 15€ in bi lahko stali manj. Mah, saj je vseeno, v njih lepo hodi, to je glavno. Naredi tudi po 20 in več korakov user posted image .

Opa, moram končat, sta oba otroka sitna zdajle ... grrr, kave ne morem v miru spit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mejte se,

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.2.2009 22:04:42   
Lona76
Dober večer dame!

Najprej naj vam povem da sem zmatrana 100/h. Danes smo že imeli praznovanje za Tajin RD. Ja malo prej, ker gre naslednji vikend mož na Dunaj službeno in potem bi se to spet v nedogled zavleklo. In praznovanje je uspelo, dam jezna sem k hudič. Pospravljaš 2 dni, so obiski pri tebi 4 ure in bom spet lahko 2 dni pospravljala user posted image . Se hecam. Taja je kar dobro prenesla vso tisto gnečo okrog nje, kljub temu da je zunaj spala samo 1 uro popoldne. No pa potem ni hotla zaspat niti zvečer. Si je mislila kaj bom jaz spala, vi boste pa žurirali. Saj jaz praznujem in si je v posteljici naredila veselico in vse zabavalauser posted image . Obiski so ob 8 šli in je Taja takoj zaspala. Je cukr priden ni kaj. Slikice bodo sledile jutri.

Vidim, da mož že spi na kavču, je mogu zjutraj on vstati s Tajo, da sem jaz še malo pospala. In se spomnite ko je Dinki enkrat razlagala kako je njenuser posted image  naredu kašo Titku z vodo in ne z mlekom? No isto je naredu danes moj mož. Jaz pa gledam kako to da je TAja zajtrk pustilauser posted image . Je reku kako naj ve kaj je za z vodo za zmešat in kaj z mlekom user posted image . No vsaj dal ji je za jesti in preobleku jo je tudi. TO je pa tudi dosežek.

NČK upam, da v ponedeljek ko greš v službo Anja ne bo imela tako slabega dneva kot ga je imela v petek. Mogoče je pa vedela da se vama čas celodnevnega druženja izteka in si je rekla nič, bom jaz še malo s svojo mamo. No pa vseeno user posted image user posted image  da bo v ponedeljek ok.

Pa vidim da je lepo vreme vse ven zbezal in je pravo zatišje bilo danes.

Zdej grem tudi jaz v pižamo in spat. Lepo in mirno noč vsem!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.2.2009 22:18:00   
Lona76

Nejc vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrav, vesel, zvedav.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 28.2.2009 22:26:10 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.2.2009 22:26:43   
Lona76
Ne vem  zakaj ni slikce user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.2.2009 22:29:17   
Lona76
Pa za obmesečnice čestitam ANJI, MATICU, JOBU IN MAJU. Predvsem zdravja in veliko veselja vam želim.

In pa vse naj naj za rojstni dan Špeli100. Bodi zdrava in še naprej tako super mama. 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.3.2009 0:02:00   
Špela100
OOOOO  kaj jaz vidim, same lepe želje in čestitke...hvala punce res ste prijazne in pozorne. user posted image

Dinki mislim nate in na Titka, upam, da ste doma in da je Tit že bolje.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.3.2009 9:01:47   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

In pa vse naj naj za rojstni dan Špeli100. Bodi zdrava in še naprej tako super mama. 

k tem lepim željam se tudi jaz pridružujem in nazdravljam: kolkr kaplc tolko let ... user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.3.2009 9:08:48   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Mi se počasi odpravljamo k tašči, pa sem samo na hitro prišla "odplačat" svoj dolg...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.3.2009 9:12:28   
lucalu
Najprej, z rahlo zamudo... Sara vse najboljše za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Želim ti veliko zdravja, veselja in novih podvigov!!! Pa seveda malce nagajivosti in navihanosti!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.3.2009 9:21:15   
lucalu
Pa še Izabela (prav tako z rahlo zamudo) tudi tebi iskrene čestitke za rojstni dan!!! Želim ti veliko zdravja, vsega kar si sama želiš in sevda ubogljiva bratca!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.3.2009 9:25:40   
lucalu
In naši Špeli100/h... iskrene čestitke za tvoj praznik!!! Tudi tebi prvenstveno veliko zdravja, sreče s tvojima zakladkoma in ogromen koš energije, da ne pregoriš!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.3.2009 9:29:50   
lucalu
In še čestitke za zadnje obmesečnice Anji, Maticu, Jobu in Maju!!! Poln koš zdravja, veselja, radosti in novih podvigov vam želim!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.3.2009 9:30:28   
lucalu
Evo, toliko na brzino, zdaj pa šibamo... se javim zvečer... upam!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 472
1.3.2009 14:55:14   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Danes zjutraj se Erika prvič ni jokala, ko sem jo dala k varuški!!! Do zdaj je vedno malo pojokala, danes pa kar nič.

No, ni pa vse rožnato - noči imamo katastrofalne! Mislim, da so krivi zobje, je prav grozno. Sinoči sva z user posted image vstajala skoraj na uro, potem sem jo pa kar vzela k sebi, ker sem se hotela vsaj malo naspat. In je bilo malo bolje - če nič drugega, ti ni treba vstajat, ko se začne jokat. Saj je vedno takoj nazaj zaspala, ko sem ji dudo dala, a kaj ko je bilo to neštetokrat... A res ne bo nikoli miru s temi zobmi?!

user posted image user posted image user posted image  za varstvo in Eriko.
za noči pa user posted image user posted image user posted image . pri nam tud kr naprej joka.ne vem a ga zobje al kaj jeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

TINA, ful je luškan Rexi. MMMMMMMMMMMMMM, ko bi vedla, kake lušte si mi nardila. Ga morem mojmu pokazat, sem ziher, da se mu bo zaluštalo.
Pa če povem po pravici, je meni tale zlati prinašalc najlepši. Tak, ko j emalo rjavkast, ni pa preveč. Zakon!!!!!! Seres enkrat v kratkem oglasimo pri vas. Upam, da lahk kak popoldan!!Drug teden j emoj skoz popoldan, pa bi prišla enkrat, če žiher.

vidva kr pridita. lah pride tud tvoj user posted image zraven, če je za to. vas pričakujem. piš al pa pokliči me prej.
upam, da so noči boljše.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ne vem, a ste opazile, da bojo imeli v Hoferju podobne copatke, kot smo jih naročle prek E-baya za 10€. Pa še hlače in kiklice z naramnicami, če se keri dopade. 

sem in jih bom šla pogledat kašni so. če bodo vredu jih bom kupila. poročam.

zofy tud jaz nisem mogla nič pisat na rr, men ga sploh ni hotlo odpret.

VSEM HVALA ZA POHVALE NAŠEGA KUŽIJA. sej je prava faca. pa ponoči se ni nič jokal, ful je cortek,prva kepica mala,.......ja imamo še enega jenčijauser posted image

Matic, Job, Maj, Anja vse naj, naj za obmesečnice. bodite zdravi, veseli, razigraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela100 tebi tudi vse najboljše za rojstni dan, naj ti jih tvoji družinski člani čimvečkrat polepšajo,..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČk upam, da Anja ne bo imela več krizeuser posted image user posted image user posted image

Lona user posted image user posted image user posted image  za fešto.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.3.2009 18:21:38   
Vilma
Drage moje...se javljam zelo na hiro. Jutri naj bi šli na dopust v Čatež. Kao. Julija je švoh, že od srede bolna. Zgleda kot prehlad, samo danes ima še vedno vročino, tako da sem čist preč od skrbi. Jutri se bomo šli pokazat pediatrinji, potem bom pa vidla. Upam samo, da ni adenoviroza, ker pol adijo moj zadnji dopust preden začnem delat.
Lepo se imejte punce, uživajte s svojimi malčki in se upam da beremo čez en teden.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.3.2009 19:24:41   
Lona76
Dober večer!

Današnji dan kar ok. Taja je bila zaspana k hudič. Seveda če žuriraš si potem zmatranuser posted image . Pa nič nisva šli ven, ker je full pihalo in nisem upala. Smo pa preživeli mirno nedeljo. Pa da jo pohvalim. Trikrat je šla že po kolenčkih ke naokrog. Vsak dan enkrat user posted image . Potem pa spet postane kot reče Dinki zmija user posted image .

Upam, da sta Dinki in Tit že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image  da se Julija pozdravi in ni hujšega in da vidiš še Čatežke pred odhodom v službo.

Evo še malo slikic

Odpiranje daril

user posted image

user posted image

user posted image

Prva tortica

user posted image

Mami mi je mogla držati roke, da nisem napadla torte že pred koncem pesmi vse najboljše user posted image

user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?