tina50
|
IZVIRNO SPOROČILO: terida Danes zjutraj se Erika prvič ni jokala, ko sem jo dala k varuški!!! Do zdaj je vedno malo pojokala, danes pa kar nič. No, ni pa vse rožnato - noči imamo katastrofalne! Mislim, da so krivi zobje, je prav grozno. Sinoči sva z vstajala skoraj na uro, potem sem jo pa kar vzela k sebi, ker sem se hotela vsaj malo naspat. In je bilo malo bolje - če nič drugega, ti ni treba vstajat, ko se začne jokat. Saj je vedno takoj nazaj zaspala, ko sem ji dudo dala, a kaj ko je bilo to neštetokrat... A res ne bo nikoli miru s temi zobmi?! za varstvo in Eriko. za noči pa . pri nam tud kr naprej joka.ne vem a ga zobje al kaj je IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 TINA, ful je luškan Rexi. MMMMMMMMMMMMMM, ko bi vedla, kake lušte si mi nardila. Ga morem mojmu pokazat, sem ziher, da se mu bo zaluštalo. Pa če povem po pravici, je meni tale zlati prinašalc najlepši. Tak, ko j emalo rjavkast, ni pa preveč. Zakon!!!!!! Seres enkrat v kratkem oglasimo pri vas. Upam, da lahk kak popoldan!!Drug teden j emoj skoz popoldan, pa bi prišla enkrat, če žiher. vidva kr pridita. lah pride tud tvoj zraven, če je za to. vas pričakujem. piš al pa pokliči me prej. upam, da so noči boljše. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Ne vem, a ste opazile, da bojo imeli v Hoferju podobne copatke, kot smo jih naročle prek E-baya za 10€. Pa še hlače in kiklice z naramnicami, če se keri dopade. sem in jih bom šla pogledat kašni so. če bodo vredu jih bom kupila. poročam. zofy tud jaz nisem mogla nič pisat na rr, men ga sploh ni hotlo odpret. VSEM HVALA ZA POHVALE NAŠEGA KUŽIJA. sej je prava faca. pa ponoči se ni nič jokal, ful je cortek,prva kepica mala,.......ja imamo še enega jenčija Matic, Job, Maj, Anja vse naj, naj za obmesečnice. bodite zdravi, veseli, razigrani Špela100 tebi tudi vse najboljše za rojstni dan, naj ti jih tvoji družinski člani čimvečkrat polepšajo,.......... NČk upam, da Anja ne bo imela več krize Lona za fešto.
|