|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
2.3.2009 20:37:40   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidim, da se že zbirate v vrsti. user posted image  ada, trinity... a bo še katera? Tako sem vesela, super. Držim pesti za vse vas, da čim prej mine in dobite majhne dišeče štručke v roke. user posted image
jaz bi že šla,sam mali nečeuser posted image

Kako zdaj to? Skoz si govorila, da boš čakala in čakala, zdaj bi pa kar šla?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.3.2009 20:38:02   
trinity22
spps nič mi ni dala, je rekla da vse kar v P grem rihtat, če bi pa slučajno ostala do roka, pa grem na rok v P, nič drugega, sej meni je tud zelo čudno .... glede na to da je mene sedaj vse spustilo, je bil po mojem samo lažni alarm, zdaj bom pa prepuščena sama sebi do 14.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.3.2009 20:38:38   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.

Od koga ima zeleno luč za petek?
Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...
najaa patronažna mi je rkla da lahko grema v pet. za 10 min. ven. Tak da bomo sprobali voziček..user posted image končno

nič punce moje, grem jaz k moji žabici. Jo tak kauca, da bi jaz najraje prevzela vso to njeno kaucanje, sam da se pomiri.

Lahko noč punceuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.3.2009 20:40:32   
trinity22
grem pod tuš bodite lepo ...

spps seveda si lahko za ado ti kar odstopim mestouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.3.2009 20:42:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps nič mi ni dala, je rekla da vse kar v P grem rihtat, če bi pa slučajno ostala do roka, pa grem na rok v P, nič drugega, sej meni je tud zelo čudno .... glede na to da je mene sedaj vse spustilo, je bil po mojem samo lažni alarm, zdaj bom pa prepuščena sama sebi do 14.user posted image user posted image
čudn mi je,npr.jaz mam pregled jutri,pa bo verjetn še kak padel,preden grem v P

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.3.2009 20:43:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

grem pod tuš bodite lepo ...

spps seveda si lahko za ado ti kar odstopim mestouser posted image
user posted image user posted image user posted image še jih bo verjetn kar nekaj pred manouser posted image user posted image na mojo žalostuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.3.2009 20:49:10   
MalaČebelica

Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.

Od koga ima zeleno luč za petek?
Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...

Ja, ravno patronažna mislim, da ji je rekla, da bi naj bilo ok v petek...

ja, ful se je težko odločit, kdaj bi bil primeren trenutek. pa po moje, če je toplo in sonček, ni panike. pri nas je danes recimo kar precej mrzlo pa še dežuje. danes že ne bi bil pravi dan za prvi sprehod....no pri nas mislim....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.3.2009 20:51:58   
Najaa
Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.3.2009 20:57:00   
spps

Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image
sem vam kr enmal faušuser posted image  men že mala gnjavi Kdaaaaaj bo žeeeeee?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.3.2009 20:58:20   
Najaa

sem vam kr enmal faušuser posted image  men že mala gnjavi Kdaaaaaj bo žeeeeee?user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.3.2009 21:02:51   
MalaČebelica

Jeiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kak fajn. joj, jaz komaj čakam, da bom tudi lahko isto rekla. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.3.2009 21:14:19   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šlauser posted image
user posted image

full lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.3.2009 21:21:26   
Pupa7

punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza timeuser posted image user posted image ...pa film...nočko

pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.3.2009 21:24:34   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza timeuser posted image user posted image ...pa film...nočko

pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla user posted image user posted image user posted image

he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.3.2009 21:34:08   
felix7

he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... user posted image user posted image user posted image user posted image

še mal, pa ji bodo iz ušes ven gledale user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.3.2009 21:37:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še mal, pa ji bodo iz ušes ven gledale user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  bebicina prva beseda,pa bo PICAAAAAuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.3.2009 21:39:16   
spps
sem gledala mal po seznamu,da ta teden nas ima pa kr nekaj punc pregledeuser posted image  kaj nam bodo kaj povedal?user posted image user posted image user posted image

pr men ne bo itak nič novega,tk da...bom imela izlet do Guser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.3.2009 21:40:36   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image  bebicina prva beseda,pa bo PICAAAAAuser posted image

ha ha ha. ta je pa ful dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoja bebica bo pa že cela naštudirana ko pride ven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.3.2009 21:41:04   
felix7
evo, tukaj je malo več info o Adi: http://www.ringaraja.net/forum/m_3827031/mpage_78/key_/tm.htm

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.3.2009 21:50:08   
Pupa7

evo, tukaj je malo več info o Adi: http://www.ringaraja.net/forum/m_3827031/mpage_78/key_/tm.htm

bogica, upam da se nesposobni G umakne in ji dovoljo rodit user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.3.2009 21:58:47   
Pupa7
pupe eno lepo lahko nočko vam želim, grem v mižule user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.3.2009 22:01:31   
MalaČebelica

pupe eno lepo lahko nočko vam želim, grem v mižule user posted image

lahko noč. jaz tudi grem.

se tipkamo jutri.

lepe sanje

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.3.2009 22:13:12   
Infinity1
=jasni= čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim mamicam pa lahko in mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.3.2009 22:18:18   
mama_milchy
sem prišla na hitro pogledat, če je kaj novega za ado, ma ni nič...ostalo bom jutri pokomentirala

grem pa ninat, lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.3.2009 22:18:37   
spps
nočko in najj še katero zagrabiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?