Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:16:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? saj to je blo mišljeno kar vse marčevke. al ne? jaz sem to tak razumela. sploh ko so sladice v igri se me je težko znebit
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:16:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čestitke za nazaj brat ti ni treba - mamo še eno deklico in čakamo enega fantka sem videla ja da je =jasna=rodila. Skoraj nisem mogla verjet. Še zjutraj sma bile glavne na RR Koga pa zdaj čakamo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:18:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit fajn,da me kdo razume , no, moj me sicer bajsika kliče, ampak prej me je pa po hitrem postopku poslal počivat hahaha, jaz pravim da sem bajsika, pa prav moj, da ne da ti si noseča mene pa že kar vsi bajsika že kličejo. samo pol grdo pogledam pa so že tiho ker baje, če se nosečki zameriš, pol dobiš ječmenčka. je treba malo izkoristit te nadnaravne moči
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:19:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Vidim, da vam ni še nobena javila, da je ada v bolnici na čakanju na svojo štručko. go ada,..upam, da bo čimprej mimo. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:19:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. pol pa 45 minutni sprehod, da spravimo dodatne kalorije dol Ja to pa itak. Če se spomnem, koliko km na dan sva s Tijo prehodile... ona seveda v vozičku. Obalo po dolgem in počez. In to večkrat. Vmes pa kavica, dojenje... Prav fajn se to sliši Komaj čakam, da bomo šibali okoli z vozičkom To je pa res prednost, če rodiš spomladi ( v primerjavi z recimo jeseni) pa pol že sonček sije in si lahko kolko želiš zunaj... Ful fajn. Če si doma na obali, je vseeno, kdaj rodiš. Tija je rojena konec nov., tisto leto je bila zelo lepa zima in sva bili vsak dan vzunaj. No zdaj pa se tud pripravljamo počasi na kakšen odhod ven. tasa, ste vi že kaj šli ven?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:20:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, kera bo naslednja, zdaj rabmo pobčka A se javljaš???? jaz se,da bom si mal oddahnila od šole he he. no to je pa fajn, če lahko to jemlješ kot oddih
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:23:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? Samo ako želiš ti... Dejte se nehat obremenjevat s kilažo. Lahko meni govorit, a ne? No, po porodu jih je šlo od 10 takoj dol 6. Teh 4 viška bom že spravila nekako dol, sam pol je še vedno višek - od prej. Ma kak se naj ne pritožujem. Jaz se jih morem znebit skoraj 20 po porodu, da pridem na težo pred nosečnostjo, ampak še vedno mi pol manjka, oz. imam še kakih vsaj pet preveč, da pridem na tako kilažo, kot bi si želela hjoj, to je pa ogromno... ma bomo že. upam, da gre takoj po porodu enih 15 stran, pol smo pa na konju
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:24:55
|
|
|
|
trinity22
|
pocka ful lepa dekica Jaz sem nazaj s pregleda, od frizerja pa še z večerje, ve pa ste full načvekale v tem času No podatki s pregleda v zadnjih 14 dneh sem uspela pridelat še 1 kg, kar je skupaj sedaj +13 kg, ker mi je zjutraj neka malega priteklo med noge sem o tem povedala G, pa me je pregledala in rekla, da ne vidi, da bi odtekala plodovnica oz. da je je še dovolj, potem mi je tudi trebuh trdel že kar na 10' vendar se mi je potem vse umirilo, ko me je ginekološko pogledala je rekla, da je MV še trd vendar odprt za en prst, tako da je rekla da bi znali ponoči it v P, vendar jaz v to močno dvomim, ker se mi je pa sedaj popoldan čisto vse umirilo , le mala se nič ne giba ( na UZ se je kar pomeni da je vse OK), kar bi tudi lahko bil znak da se pripravlja nekaj ... nič pustimo se presenetit ... Bo ko bo ... NI me pa nič več naročila na pregled, je rekla se vidimo po porodu Nič grem zdaj pod tuš pol pa čakat ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:25:03
|
|
|
|
pondelak
|
bravo za katjo in njeno mamico saj je ada vedela da je zdaj fantek na vrsti čimlažji porod ada!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:25:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla ful lepa jaz sem danes šla mimo trgovine z volno pa sem mislila bi al ne bi... pa sem se odločila da ne bi. samo zdaj ko vidim, kak to lepo pride, spet bi
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:26:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloo kaj novega? moram brat nazaj?? mi pa smo danes končno očetovstvo podpisali pa pediatra poiskali in že imamo datum za 1. posvetovalnico oj! ja polno si zamudila. imamo prvo uradno marčevko pa ada je že v P in čaka na svojo štruco. drugo pa ni nič novega
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:27:05
|
|
|
|
pondelak
|
trinity zdaj pa bo počasi...samo ada naj prvo rodi,potem pa lahko greš ker bo deklica na vrsti že vnaprej če te kaj zgrabi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:30:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. pol pa 45 minutni sprehod, da spravimo dodatne kalorije dol Ja to pa itak. Če se spomnem, koliko km na dan sva s Tijo prehodile... ona seveda v vozičku. Obalo po dolgem in počez. In to večkrat. Vmes pa kavica, dojenje... Prav fajn se to sliši Komaj čakam, da bomo šibali okoli z vozičkom To je pa res prednost, če rodiš spomladi ( v primerjavi z recimo jeseni) pa pol že sonček sije in si lahko kolko želiš zunaj... Ful fajn. Če si doma na obali, je vseeno, kdaj rodiš. Tija je rojena konec nov., tisto leto je bila zelo lepa zima in sva bili vsak dan vzunaj. No zdaj pa se tud pripravljamo počasi na kakšen odhod ven. tasa, ste vi že kaj šli ven? Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:31:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza time ...pa film...nočko jaz sem si jo tud danes privoščila nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:31:40
|
|
|
|
Najaa
|
Vidim, da se že zbirate v vrsti. ada, trinity... a bo še katera? Tako sem vesela, super. Držim pesti za vse vas, da čim prej mine in dobite majhne dišeče štručke v roke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:32:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pocka ful lepa dekica Jaz sem nazaj s pregleda, od frizerja pa še z večerje, ve pa ste full načvekale v tem času No podatki s pregleda v zadnjih 14 dneh sem uspela pridelat še 1 kg, kar je skupaj sedaj +13 kg, ker mi je zjutraj neka malega priteklo med noge sem o tem povedala G, pa me je pregledala in rekla, da ne vidi, da bi odtekala plodovnica oz. da je je še dovolj, potem mi je tudi trebuh trdel že kar na 10' vendar se mi je potem vse umirilo, ko me je ginekološko pogledala je rekla, da je MV še trd vendar odprt za en prst, tako da je rekla da bi znali ponoči it v P, vendar jaz v to močno dvomim, ker se mi je pa sedaj popoldan čisto vse umirilo , le mala se nič ne giba ( na UZ se je kar pomeni da je vse OK), kar bi tudi lahko bil znak da se pripravlja nekaj ... nič pustimo se presenetit ... Bo ko bo ... NI me pa nič več naročila na pregled, je rekla se vidimo po porodu Nič grem zdaj pod tuš pol pa čakat ... a tako? si že v nizkem štartu? No, bomo čakale lepe novičke, ti pa le javi, ko se bo kaj dogajalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:33:24
|
|
|
|
trinity22
|
pondelak, felix in najaa hvala, pa ja bom počakala, da bo ada prva, ni problema, jaz imam občutek, da še ne bo kmalu, boste vidle na koncu bom čez rok Dajmo ada
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 2.3.2009 20:34:55 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:33:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza time ...pa film...nočko jaz sem si jo tud danes privoščila nočko sej si si jo zaslužila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:33:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode. Od koga ima zeleno luč za petek? Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:34:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pocka ful lepa dekica Jaz sem nazaj s pregleda, od frizerja pa še z večerje, ve pa ste full načvekale v tem času No podatki s pregleda v zadnjih 14 dneh sem uspela pridelat še 1 kg, kar je skupaj sedaj +13 kg, ker mi je zjutraj neka malega priteklo med noge sem o tem povedala G, pa me je pregledala in rekla, da ne vidi, da bi odtekala plodovnica oz. da je je še dovolj, potem mi je tudi trebuh trdel že kar na 10' vendar se mi je potem vse umirilo, ko me je ginekološko pogledala je rekla, da je MV še trd vendar odprt za en prst, tako da je rekla da bi znali ponoči it v P, vendar jaz v to močno dvomim, ker se mi je pa sedaj popoldan čisto vse umirilo , le mala se nič ne giba ( na UZ se je kar pomeni da je vse OK), kar bi tudi lahko bil znak da se pripravlja nekaj ... nič pustimo se presenetit ... Bo ko bo ... NI me pa nič več naročila na pregled, je rekla se vidimo po porodu Nič grem zdaj pod tuš pol pa čakat ... a nnobenga datuma ti ni dala?ponavad dajo datum za ctg v P. drugače pa čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:35:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza time ...pa film...nočko jaz sem si jo tud danes privoščila nočko sej si si jo zaslužila a ne sej sem mela moralno podporo z več strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:35:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pondelak, felix in najaa hvala, pa ja bom počakala, da bo ada prva, ni problema, jaz imam občutek, da še ne bo kmalu, boste vidle na koncu bom čez rok Dajmo ada pa jaz sem za ado
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:36:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vidim, da se že zbirate v vrsti. ada, trinity... a bo še katera? Tako sem vesela, super. Držim pesti za vse vas, da čim prej mine in dobite majhne dišeče štručke v roke. jaz bi že šla,sam mali neče
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:36:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pondelak, felix in najaa hvala, pa ja bom počakala, da bo ada prva, ni problema, jaz imam občutek, da še ne bo kmalu, boste vidle na koncu bom čez rok Dajmo ada pa jaz sem za ado Katerakoli, sam da se dogaja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?