Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:41:13
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj. Pa fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!! Ze? Pol pa lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj. Pa fotka srani. si že dela, še kako minutko, pa bom razkrila svoje bogastvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:44:34
|
|
|
|
mafi
|
čer evo se še jaz javim na raport . mi se imamo kar pestro ponoči zbujanje jamranje.... ampak važen je da je zdej zaspal in da ima mami čas za rr pospravil se bo pa ve samo . madonca ste bile pridne danes in ste kar velik naklofale , grem še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dal a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:44:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:45:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta Jaz pa Maji dam žlico in ve, da paše v usta, ker si jo sama daje noter. Nisem je pa še probala pustit same s krožnikom. Saj jo nosi v usta, SAMO NE VIDI POVEZAVE KROŽNIK- ŽLICA- USTA Jaz pa za Nio nisem ziher, bom ju3 probala bomo videli kako se bo obnašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:45:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj. Pa fotka srani. si že dela, še kako minutko, pa bom razkrila svoje bogastvo za vse tri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:46:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!! nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:46:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? Nima Kaj ne? Kje si pa ti bla, pr sosed al kje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
moje mini bogastvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:50:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce uuuuaaaaaaaauuuuuu full lepa kuhinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:51:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo kaj ji pa fali jaz še take nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:52:16
|
|
|
|
nia5
|
Ste pa padle v debato o kuhinjah danes Nekaj še me zanima preden se poslovim, Nia je čist zmešana ko vidi radensko, ji iz štoplčka malo dama za pit in ne vem če je to glih kul, kar smejat se začne ko zagleda flašo, jaz bi ji dala več pa ne upam . A je sploh vredu da ji to dam Nič grem zdaj probat gledat gospodinje, če mi bosta in pustila, namreč Nia ne kaže niti najmanjšega interesa za spat, lubija pa tak zob boli da bo znoru, je postal šnops za izpirat njegov stalni spremljevalec , saj ma jutri zobarja, bogi je se mi smili. Zdaj pa res grem, se tipkamo jutri, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:53:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Uauuuuuuuu, full lepa kombinacija se podpišem , se mi zdi da ti je Nejc po tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:56:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ste pa padle v debato o kuhinjah danes Nekaj še me zanima preden se poslovim, Nia je čist zmešana ko vidi radensko, ji iz štoplčka malo dama za pit in ne vem če je to glih kul, kar smejat se začne ko zagleda flašo, jaz bi ji dala več pa ne upam . A je sploh vredu da ji to dam Nič grem zdaj probat gledat gospodinje, če mi bosta in pustila, namreč Nia ne kaže niti najmanjšega interesa za spat, lubija pa tak zob boli da bo znoru, je postal šnops za izpirat njegov stalni spremljevalec , saj ma jutri zobarja, bogi je se mi smili. Zdaj pa res grem, se tipkamo jutri, nočko vem da daš lahko radensko če so mehurčki izhlapel 1ml na njeno kilo in da jo lahko pol požene na sračkanje, pomoje da ni nič narobe sam da ne pretiravate da ne bo prevečkrat sanacija ritke nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!! Nočko, upam, da mirno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:00:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz javim na raport . mi se imamo kar pestro ponoči zbujanje jamranje.... ampak važen je da je zdej zaspal in da ima mami čas za rr pospravil se bo pa ve samo . madonca ste bile pridne danes in ste kar velik naklofale , grem še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dal a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo za službeno pot. Tvoj se bo pa že znašel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:00:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot Uauuuuuuuu, full lepa kombinacija se podpišem , se mi zdi da ti je Nejc po tebi Se ti dobr zdi, je izrezana mamica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:01:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ste pa padle v debato o kuhinjah danes Nekaj še me zanima preden se poslovim, Nia je čist zmešana ko vidi radensko, ji iz štoplčka malo dama za pit in ne vem če je to glih kul, kar smejat se začne ko zagleda flašo, jaz bi ji dala več pa ne upam . A je sploh vredu da ji to dam Nič grem zdaj probat gledat gospodinje, če mi bosta in pustila, namreč Nia ne kaže niti najmanjšega interesa za spat, lubija pa tak zob boli da bo znoru, je postal šnops za izpirat njegov stalni spremljevalec , saj ma jutri zobarja, bogi je se mi smili. Zdaj pa res grem, se tipkamo jutri, nočko Nočko tudi vam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:02:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja , jaz bom mogla po vsej verjetnosti tud tako varianto nabavit ker v unem delu kuhinje je bolj temno in ni okna maš pa full lepo in prostorno kuhinjo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:05:19
|
|
|
|
mafi
|
zdej me pa zanima na vse te kuhinje, ki sem jih vidla so sjaj varianta kako je to za pucat????? namreč jaz imam v dnevni vitrino z sjaj varianto in mi gre kličevo na k..... ko je polno Filipovih odtisov , pol pa zgleda k da je nikol ne prebrišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:08:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:09:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo Manca spi že od 8ih ati merka kavč, ker je bil popoldan pri zobarju in mu je ruval modrostni zob, pa pravi, da ga je začelo počasi malce bolet. jaz sem pa po tleh vse pomila ko je šla Manca spat, pa RR novičke na majskih hroščkih sem prebrala. zdej grem pa komentirat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:09:30
|
|
|
|
mafi
|
kam ste pa zdej vse zginle
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?