|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
2.3.2009 20:41:13   
barbaw
Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.3.2009 20:41:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A vse rihtate user posted image ?

Mene se loteva en prehladuser posted image Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nosuser posted image user posted image Samo še vročino čakam

Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. user posted image

Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. user posted image

user posted image user posted image user posted image  da se boš hitro pozdravila

mene tudi neka zmatranost dajeuser posted image , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj.

Pa fotka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
2.3.2009 20:43:41   
Anonimen

Jaz se poslavljam za danes. Oči mi kar skupaj lezejo. Lahko noč pa mirno spite!!!

Ze? Pol pa lahko noc user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.3.2009 20:43:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mene se loteva en prehladuser posted image Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nosuser posted image user posted image Samo še vročino čakam

Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. user posted image

Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. user posted image

user posted image user posted image user posted image  da se boš hitro pozdravila

mene tudi neka zmatranost dajeuser posted image , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj.

Pa fotka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srani. si že dela, še kako minutko, pa bom razkrila svoje bogastvouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
2.3.2009 20:44:34   
mafi
čeruser posted image

evo se še jaz javim na raportuser posted image .
mi se imamo kar pestro ponoči zbujanje jamranje.... ampak važen je da je zdej zaspal in da ima mami čas za rruser posted image
pospravil se bo pa ve samouser posted image .
madonca ste bile pridne danes in ste kar velik naklofaleuser posted image user posted image , grem še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dal

a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj user posted image pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral
da mislim resno pa ga je začela bolet glavauser posted image user posted image , kok ga bo še bolela ko me ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
2.3.2009 20:44:42   
nia5

Nočko

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
2.3.2009 20:45:43   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek:
KLIK

jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno.

še to sem hotla vprašat :
kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ?

Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnimuser posted image Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v ustauser posted image

Jaz pa Maji dam žlico in ve, da paše v usta, ker si jo sama daje noter. Nisem je pa še probala pustit same s krožnikom. user posted image

Saj jo nosi v usta, SAMO NE VIDI POVEZAVE KROŽNIK- ŽLICA- USTAuser posted image

Jaz pa za Nio nisem ziher, bom ju3 probala bomo videli kako se bo obnašalauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.3.2009 20:45:51   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: ****

srani. si že dela, še kako minutko, pa bom razkrila svoje bogastvouser posted image

za vse triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.3.2009 20:46:16   
mafi

nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.3.2009 20:46:26   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Sem še mojemu  user posted image pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazatuser posted image

Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijouser posted image user posted image

Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novouser posted image

Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam

Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita?

Nima

Kaj ne? Kje si pa ti bla, pr sosed al kjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.3.2009 20:49:10   
Anonimen
moje mini bogastvouser posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.3.2009 20:50:23   
mafi

A zdej bom pa samauser posted image user posted image  Ok sej že grem

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

uuuuaaaaaaaauuuuuu full lepa kuhinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.3.2009 20:51:43   
mafi

moje mini bogastvouser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ji pa fali jaz še take nimamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.3.2009 20:52:16   
nia5
Ste pa padle v debato o kuhinjah danes user posted image
Nekaj še me zanima preden se poslovim, Nia je čist zmešana ko vidi radensko, ji iz štoplčka malo dama za pit in ne vem če je to glih kul, kar smejat se začne ko zagleda flašo, jaz bi ji dala več pa ne upam user posted image . A je sploh vredu da ji to dam user posted image

Nič grem zdaj probat gledat gospodinje, če mi bosta user posted image in user posted image pustila, namreč Nia ne kaže niti najmanjšega interesa za spat, lubija pa tak zob boli da bo znoru, je postal šnops za izpirat njegov stalni spremljevalec user posted image , saj ma jutri zobarja, bogi je se mi smili.
Zdaj pa res grem, se tipkamo jutri, nočko

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
2.3.2009 20:53:19   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem.

tole je en kot

user posted image

Uauuuuuuuu, full lepa kombinacijauser posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
se mi zdi da ti je Nejc po tebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.3.2009 20:56:38   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nekaj še me zanima preden se poslovim, Nia je čist zmešana ko vidi radensko, ji iz štoplčka malo dama za pit in ne vem če je to glih kul, kar smejat se začne ko zagleda flašo, jaz bi ji dala več pa ne upam user posted image . A je sploh vredu da ji to dam user posted image

Nič grem zdaj probat gledat gospodinje, če mi bosta user posted image in user posted image pustila, namreč Nia ne kaže niti najmanjšega interesa za spat, lubija pa tak zob boli da bo znoru, je postal šnops za izpirat njegov stalni spremljevalec user posted image , saj ma jutri zobarja, bogi je se mi smili.

vem da daš lahko radensko če so mehurčki izhlapel 1ml na njeno kilo in da jo lahko pol požene na sračkanje, pomoje da ni nič narobe sam da ne pretiravate
da ne bo prevečkrat sanacija ritkeuser posted image

nočko

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.3.2009 21:00:01   
Estrella*

Nočko, upam, da mirnouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.3.2009 21:00:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

evo se še jaz javim na raportuser posted image .
mi se imamo kar pestro ponoči zbujanje jamranje.... ampak važen je da je zdej zaspal in da ima mami čas za rruser posted image
pospravil se bo pa ve samouser posted image .
madonca ste bile pridne danes in ste kar velik naklofaleuser posted image user posted image , grem še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dal

a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj user posted image pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral
da mislim resno pa ga je začela bolet glavauser posted image user posted image , kok ga bo še bolela ko me ne bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za službeno pot. Tvoj se bo pa že znašeluser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.3.2009 21:00:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem.

tole je en kot

user posted image

Uauuuuuuuu, full lepa kombinacijauser posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
se mi zdi da ti je Nejc po tebiuser posted image user posted image user posted image

Se ti dobr zdi, je izrezana mamicauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.3.2009 21:01:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nočko tudi vam!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.3.2009 21:02:00   
mafi

Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinjauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom mogla po vsej verjetnosti tud tako varianto nabavit ker v unem delu kuhinje je bolj temno in ni oknauser posted image
maš pa full lepo in prostorno kuhinjouser posted image user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.3.2009 21:05:19   
mafi
zdej me pa zanima na vse te kuhinje, ki sem jih vidla so sjaj varianta kako je to za pucat?????

namreč jaz imam v dnevni vitrino z sjaj varianto in mi gre kličevo na k..... ko je polno Filipovih odtisovuser posted image , pol pa zgleda k
da je nikol ne prebrišem

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.3.2009 21:08:57   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega.user posted image Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljenuser posted image
Pa mami je koooončno prišla do nove frizureuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.3.2009 21:09:11   
Soncnica Sandra ***
 čer user posted image

evo Manca spi že od 8ih user posted image
ati merka kavč, ker je bil popoldan pri zobarju in mu je ruval modrostni zob, pa pravi, da ga je začelo počasi malce bolet.
jaz sem pa po tleh vse pomila ko je šla Manca spat, pa RR novičke na majskih hroščkih sem prebrala.
zdej grem pa komentirat user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.3.2009 21:09:30   
mafi
kam ste pa zdej vse zginleuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?