Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo nina sama sem jo izbrala , mi2 sva morala komplet stanovanje renovirat ko sva se uselila, saj je bilo v katastrofalnem stanju , ostala so samo še vrata po sobah za zamenjat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:02:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? Nima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Iiii lepa kuhinja. Moja meri vse skupaj z jedilno mizo in omarcami 7 al 8m2. Ja, ZELO je majhna. Placa skorej nč. Bom tud jst jo enkrat slikala al pa posnela, pa bom prpopala. No dej, da vidmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:03:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? A jest? Sm zgleda spregledala. Ja je zravn korita Tvoja kuhinja se ne da glih kaj drugače naredit, če mene vprašaš. Sicer pa ne vem kako ostali prstor zgleda. Jaz bi edino pri tistem delu, ki meji na jedilnico naredila malo drugače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo nina sama sem jo izbrala , mi2 sva morala komplet stanovanje renovirat ko sva se uselila, saj je bilo v katastrofalnem stanju , ostala so samo še vrata po sobah za zamenjat. A nisi enkrat govorila, da je bla že notr No kva pol jamraš, če je nova, dej pokaž pa bomo me povedale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:04:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo nina sama sem jo izbrala , mi2 sva morala komplet stanovanje renovirat ko sva se uselila, saj je bilo v katastrofalnem stanju , ostala so samo še vrata po sobah za zamenjat. A nisi enkrat govorila, da je bla že notr No kva pol jamraš, če je nova, dej pokaž pa bomo me povedale Boš mogla enkrat v Lgatec na obisk pridt, da jo boš vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:05:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta Jaz pa Maji dam žlico in ve, da paše v usta, ker si jo sama daje noter. Nisem je pa še probala pustit same s krožnikom. Saj jo nosi v usta, SAMO NE VIDI POVEZAVE KROŽNIK- ŽLICA- USTA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? A jest? Sm zgleda spregledala. Ja je zravn korita Tvoja kuhinja se ne da glih kaj drugače naredit, če mene vprašaš. Sicer pa ne vem kako ostali prstor zgleda. Jaz bi edino pri tistem delu, ki meji na jedilnico naredila malo drugače. Ja sej vem, se ne da, zravn je pol dnevna. Tm k se gre pa v jedilnico naj bi pa tud še en tak šank pršu, sam ne vem kaj je zdej s tem pa kdaj bo, če bo. JE pa moj kuhno izrisu, sam jest bi vseen mal drgač
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:07:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta Jaz pa Maji dam žlico in ve, da paše v usta, ker si jo sama daje noter. Nisem je pa še probala pustit same s krožnikom. Saj jo nosi v usta, SAMO NE VIDI POVEZAVE KROŽNIK- ŽLICA- USTA Naša pa ima povezavo, samo jaz ji še nisem dala krožnika, ker ne maram packarije. Bom jutri probala pa da vidimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:08:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? A jest? Sm zgleda spregledala. Ja je zravn korita Tvoja kuhinja se ne da glih kaj drugače naredit, če mene vprašaš. Sicer pa ne vem kako ostali prstor zgleda. Jaz bi edino pri tistem delu, ki meji na jedilnico naredila malo drugače. Ja sej vem, se ne da, zravn je pol dnevna. Tm k se gre pa v jedilnico naj bi pa tud še en tak šank pršu, sam ne vem kaj je zdej s tem pa kdaj bo, če bo. JE pa moj kuhno izrisu, sam jest bi vseen mal drgač Saj jaz bi jo tudi malo drugače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo nina sama sem jo izbrala , mi2 sva morala komplet stanovanje renovirat ko sva se uselila, saj je bilo v katastrofalnem stanju , ostala so samo še vrata po sobah za zamenjat. A nisi enkrat govorila, da je bla že notr No kva pol jamraš, če je nova, dej pokaž pa bomo me povedale nop, mi2 sva čisto prazno stanovanje kupila Pa sej meni je pomembno samo to, da sva v svojem stanovanju, da me ne more noben ven vreči, ko se mu zapaše, opremla sva pa pač tko, kot sva bila sposobna. Samo, ko pa gledam te vaše kuhinje, sem mičkano žalostna, pa čeprav vam vse lepo privoščim, bi tudi jaaaaz novo in veliko eh bom tala slikco takoj gor, samo da dam AT spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Lepa že, sam je par stvari mal zaj.....npr. štekarjev ni tm ki bi mogli bit,pa še par stvari bi mal drgač naredila. Pa tud kar se tiče dnevne sobe mi je full nepraktična za otroke... smotan je to k se morš odločat za velik stvari takrat ko se zida in si sploh ne predstavljaš stvari. No vsaj jest si jih nism , zdej ko pa si jih je pa prepozn Zato pa smo mi izrisali celo hišo in tudi podstrešje bo izrisano, da bo res v nulo izkoriščeno in da se ne bom kasneje po glavi tolkla. A imaš poleg korita pomivalni stroj? Aha evo zdej sm najdla ta post Ja res je fajn vse izrisat....Ma pri nas je bil še problem, ker smo mel tipski načrt al kako se že temu reče pol se pa ne morš neki preveč zmišljevat. Bi blo kr velik stvari drugač kokr je. Komi čakam, da boš mela fertik, da vidmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? Nima Kaj ne? Kje si pa ti bla, pr sosed al kje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo nina sama sem jo izbrala , mi2 sva morala komplet stanovanje renovirat ko sva se uselila, saj je bilo v katastrofalnem stanju , ostala so samo še vrata po sobah za zamenjat. A nisi enkrat govorila, da je bla že notr No kva pol jamraš, če je nova, dej pokaž pa bomo me povedale Boš mogla enkrat v Lgatec na obisk pridt, da jo boš vidla ja ja sej to bom , slikce pa vseen čakam. A bom dočakala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:19:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? Nima Kaj ne? Kje si pa ti bla, pr sosed al kje Sem odgovorila za edino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:23:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina7; ju3obr opravta pri P Pa ne pozabi javit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:25:07
|
|
|
|
Estrella*
|
A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:28:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jest sm zaključila z njo za dons , jo bo Sebo zdele enkrat sam še spat nesu,pol grem pa razočarane gospodinje gledat, da gre on mal poker pa pridm nazaj,če ne bom zaspala zravn TV-ja. Ojej, taka sm bla jest prejšnji tedn,še zdej me mal nos heca,sm vsa rdeča tm k da bi ga snifala Dej kšn aspirin +C al pa kej podobnega spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7; ju3obr opravta pri P Pa ne pozabi javit Hvala . Bom javla, ko pridm domov, mava šele ob pol štirih, prej grem pa eno punčko gledat, staro en mesec. Aha še to . Gaja je full taka da druge otoke cuka, pa nežna ni tud nč, če pa njo kdo sam mal pocuka al pa udar pa takoj v jok. Kao full boga je a ona naprimer Manco skoz cuka. A jo naj pustim, da se dere al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:35:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jest sm zaključila z njo za dons , jo bo Sebo zdele enkrat sam še spat nesu,pol grem pa razočarane gospodinje gledat, da gre on mal poker pa pridm nazaj,če ne bom zaspala zravn TV-ja. Ojej, taka sm bla jest prejšnji tedn,še zdej me mal nos heca,sm vsa rdeča tm k da bi ga snifala Dej kšn aspirin +C al pa kej podobnega spi Sem ga že in je vsaj pritisk v glavi popustil. Verjetno bom šla samo še pod tuš in spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj. A se je včeri pjačka zavlekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:38:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7; ju3obr opravta pri P Pa ne pozabi javit Hvala . Bom javla, ko pridm domov, mava šele ob pol štirih, prej grem pa eno punčko gledat, staro en mesec. Aha še to . Gaja je full taka da druge otoke cuka, pa nežna ni tud nč, če pa njo kdo sam mal pocuka al pa udar pa takoj v jok. Kao full boga je a ona naprimer Manco skoz cuka. A jo naj pustim, da se dere al kaj Maja je ista. Katastrofa. Jaz jo kar pustim se dret, če je užaljena ali pa kaj. Ne pustim, da bi cukala in ona dobro ve, da ne sme. Če je ne boš pustila, da zdere svojo trmo jo bo vedno uveljavljala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A vse rihtate ? Mene se loteva en prehlad Glavo imam kot balon, grlo me boli, kiham , zamašen nos Samo še vročino čakam Jaz ne. Maja se že pol ure oglaša iz posteljice. Nekaj z dudo v ustih jamra in telovadi. Me pa glava boli od jutra do večera od utrujenosti. Nimam pojma kdaj se bom spet pošteno naspala. Čez 3 leta mogoče. da se boš hitro pozdravila mene tudi neka zmatranost daje , me je tetkica povabila naj pridem k njej na čvek, pa sem se odločila da grem kar lepo počasi spat, je bilo včeraj dovolj. A se je včeri pjačka zavlekla ja, zato sem pa danes kar skenslala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?