|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
2.3.2009 17:42:03   
Anonimen
A zdej bom pa samauser posted image user posted image  Ok sej že grem

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.3.2009 17:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar.

Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila.

Pri meni je bilo isto,nč žepnine,sm delala mal na bencinski,mal v trg.,pa v tiskarni,pa kelnarla.

Jaz sem pa kelnarla od 15m leta za vikende, pol sem pa se police filala v trgovini...user posted image user posted image  
Samo sem imela tud zepnino samo full malouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.3.2009 17:47:09   
Anonimen

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Ej zdej bom pa res ze kar jokat zacela ...

Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.3.2009 17:48:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi nazaj od P.

Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje.
tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super user posted image
Kontrolo imava v petek, prej po potrebi.

Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike user posted image

Me veseli,da sem lahko pomagala ter super,da je Gregi boljšiuser posted image user posted image user posted image
Pa še user posted image user posted image user posted image  za veliko piko 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.3.2009 17:51:59   
tilči
Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega.user posted image Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljenuser posted image
Pa mami je koooončno prišla do nove frizureuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.3.2009 17:57:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat...user posted image user posted image user posted image

Ne nč jokat,sej boš ti tud melauser posted image . Sam si res čas uzem, ko jo boš načrtovala, ker men zdej full velik stvari ni všeč oz. bi spremenila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.3.2009 17:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega.user posted image Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljenuser posted image

user posted image user posted image  za frizuro, pa za voziček

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
2.3.2009 17:58:36   
Anonimen

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Ne nč jokat,sej boš ti tud melauser posted image . Sam si res čas uzem, ko jo boš načrtovala, ker men zdej full velik stvari ni všeč oz. bi spremenila

In kaj ti ni vsec?????? Pa super je, res zelo , zelo lepa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
2.3.2009 18:03:45   
Anonimen

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

In kaj ti ni vsec?????? Pa super je, res zelo , zelo lepa. user posted image

Lepa že, sam je par stvari mal zaj.....npr. štekarjev ni tm ki bi mogli bit,pa še par stvari bi mal drgač naredila. Pa tud kar se tiče dnevne sobe mi je full nepraktična za otroke... smotan je to k se morš odločat za velik stvari takrat ko se zida in si sploh ne predstavljaš stvari. No vsaj jest si jih nismuser posted image  , zdej ko pa si jih je pa prepozn

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
2.3.2009 18:04:54   
špelin@

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Opaaaaaaa, fenomenalna kuhinja user posted image  Tvoja je majhna?? Potem se lahko jaz kar skrijem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
2.3.2009 18:06:12   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
2.3.2009 18:17:24   
barbaw

Lepa že, sam je par stvari mal zaj.....npr. štekarjev ni tm ki bi mogli bit,pa še par stvari bi mal drgač naredila. Pa tud kar se tiče dnevne sobe mi je full nepraktična za otroke... smotan je to k se morš odločat za velik stvari takrat ko se zida in si sploh ne predstavljaš stvari. No vsaj jest si jih nismuser posted image  , zdej ko pa si jih je pa prepozn

Zato pa smo mi izrisali celo hišo in tudi podstrešje bo izrisano, da bo res v nulo izkoriščeno in da se ne bom kasneje po glavi tolkla.

A imaš poleg korita pomivalni stroj?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
2.3.2009 18:17:27   
barbaw

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
2.3.2009 18:17:29   
barbaw

Ma ja samo kaj je zate odvisnost?
Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu.
Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke.

Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima...

Tako je to pri nas.

Saj če dobiš žepnino je meni ok, če pa bi mogla vsak evro "fehtat" bi me pa pobralo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
2.3.2009 18:17:35   
barbaw

Mi nazaj od P.

Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje.
tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super user posted image

Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike user posted image

Če boš imela kaj časa mi prosim napiši stranske učinke Singulara. Hvala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
2.3.2009 18:19:42   
jana81
nina7 bombastično kuhinjo imaš...meni je všeč..

tilči user posted image  za frizuro..jst grem aprila, prej bom pa kot stara babauser posted image

**** mislim da boš imela pol najboljšo kuhinjo od vseh nas...

špelina sej v bloku je tešk met veliko kuhnjo, ko sva bila midva v najemniškem stanovanju sem imela en pult 1,5 m dolg in to je bila kuhinja

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
2.3.2009 18:21:37   
barbaw

špelina sej v bloku je tešk met veliko kuhnjo, ko sva bila midva v najemniškem stanovanju sem imela en pult 1,5 m dolg in to je bila kuhinja

Midva sva imela s koritom in štedilnikom vred kuhinje 1,5m. Pa smo preživeli.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
2.3.2009 18:23:23   
Anonimen

nina7 bombastično kuhinjo imaš...meni je všeč..

tilči user posted image  za frizuro..jst grem aprila, prej bom pa kot stara babauser posted image

**** mislim da boš imela pol najboljšo kuhinjo od vseh nas...

Hvala

Je res ja , da v bloku ne morš met neki velike kuhinje. Mi smo mel prej v bloku 30 let staro kuhinjo, pol ko smo šli pa za dobro leto v najem, ko smo stanovanje prodali je bla pa katastrofalna, razpadajoča...v glavnem bljak,nism mela niti najmanjšega veselja tm kuhat.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.3.2009 18:25:09   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela user posted image , nisem glih računalniški tip user posted image
[/quote

klikn desno tipko na miški in ti da možnost dodaj med priljubljene.. ampak če boš na teh strani kliknala ti bo vedn to odprl, pejt na uno začetno stran starši čvekamo in tm to nared...bo šlo?

Sem naštimala, mislim da bi moglo bit, hvala ti user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
2.3.2009 18:26:28   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol...user posted image user posted image

Ti boš prej rešena kot me. user posted image user posted image

Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola.

Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla...
Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem...

Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem...

Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes.user posted image user posted image

Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat....

Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. user posted image  

Ma ja samo kaj je zate odvisnost?
Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu.
Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke.

Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima...

Tako je to pri nas.

Saj tako je prav, da ga ne rabiš fehtat za vsak denar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
2.3.2009 18:27:07   
špelin@

Mi nazaj od P.

A je imel Jaka zrnca ali žvečljive tablete? Ker žvečljive tablete vsebujejo aspartam, ki je sam po sebi eno veliko sr*nje user posted image

Evo, stranski učinki Singulairja:
user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.3.2009 18:29:59 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
2.3.2009 18:28:00   
nia5

Evo slikce

user posted image

user posted image

user posted image

Lepa je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
2.3.2009 18:29:05   
nia5

user posted image user posted image user posted image za voziček in novo frizuro user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
2.3.2009 18:29:26   
barbaw

Mi nazaj od P.

A je imel Jaka zrnca ali žvečljive tablete? Ker žvečljive tablete vsebujejo aspartam, ki je sam po sebi eno veliko sr*nje user posted image

Jaka je imel oboje in tablet sploh ni prenesel. Dobil je vse stranske učinke (glavobol, bolečine v trebuhe, pike, ....)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
2.3.2009 18:31:20   
špelin@

Mi nazaj od P.

Jaka je imel oboje in tablet sploh ni prenesel. Dobil je vse stranske učinke (glavobol, bolečine v trebuhe, pike, ....)

user posted image
Možno je, da je šlo pri njemu za alergično reakcijo na Singulair user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?