|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
2.3.2009 16:41:01   
anita goitan
Vprašanje: krema za zaščito pred soncem,katerauser posted image v lekarni hvalijo Mustelo al pa Hauška, doktorja..sej n mislm komplicirat ma glih Sun mixa ji ne mislm dajat na obraz...

ma kolk smo usklajena user posted image glede 10ke mislmuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.3.2009 16:41:52   
andrejaboris
Hvala vsem za čestitke!

Anita tebi tut čestitke za obletnico!!!user posted image user posted image user posted image Še 10x tolko pa bo ne?user posted image user posted image

Katja hvala za odgovor, po moje je tut zato ker je bolan in še zobek zraven. No dans je že malo kašoice pojedel. user posted image user posted image

Jaz pa sem dans zvedla da sem naredla izpit prejšnji ponedeljek in sem tak srečna da skačem  do plefona!!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri kak ste lušni in ti kar delaj lušte ja s kopanjem in smučanjem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn da se mate fajn in fajn za lepo prespano noč. Upam, da tut mi kmalu prespimo noč.

Danes je do zdaj res tak lep dan in upam, da tak ostane

papa zaenkrat.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.3.2009 16:44:35   
anita goitan
andrejaborisuser posted image za izpit, pridnaaa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.3.2009 16:47:36   
andrejaboris
Anita jaz imam Eucerin in je zakon. Lan je ful svetlopolt in je bil po cele dneve na soncu in je ni bil nikol opečen! 

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.3.2009 16:49:39   
andrejaboris
Aja pa še z 8 sem nsredla, ne morem verjet! Moram si zaploskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.3.2009 16:50:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Aja pa še z 8 sem nsredla, ne morem verjet! Moram si zaploskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piflarkaauser posted image

neč, jaz grem še 1x vn, sploh ni zaspanauser posted image ..budna od 12ih pa skoz v akciji, gloda mi stole v kuhinji, ma jaz kar pustim, še dobro da so težki...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 2.3.2009 16:55:50 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.3.2009 17:11:16   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

nell varovalo lahko dobiš v Lik Kočevje. Jaz sem jih kontaktirala preko maila, pa so mi rekli da ko bojo kje v bližini laškega ali celja, da bojo poklicali. Je že kr ene 14 dni od tega, pa ni še noben klical user posted image Jih bom mogla malo spomnit. Pride pa baje 10 evrov varovalo.

A bi ti blo odveč mail napisat - prosim. Js sm najdla sam od Nolik - kid, sam to pomojem ni to.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.3.2009 17:12:46   
matejchi
anita zaščita klobuk al pa od bubchen...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.3.2009 17:28:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, A? Nista šla, predvidevam.

V glavenem, javljajte se kaj, ker drugače bo šlo vse v malorouser posted image

Nisi brala, predvidevamuser posted image

ČESTITKE vsem za obmesečnice, obletnice, prve zobke, prespane noči...user posted image user posted image user posted image za vse bolane in user posted image user posted image user posted image za vse nenaspane...pa šeuser posted image user posted image user posted image za vse kar takouser posted image user posted image user posted image

IN JA, JAVITE SE, drugače bomo res "propadle"...še meni se ne da pisat ker ni življenja več tu gor... pogrešam naty, cebrco, tejko, gajko, nežo in še in še puncuser posted image user posted image user posted image
Če bo šlo tako naprej je vseeno če odidemo kar vse..v prazno ne moremo govorit...
user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.3.2009 17:41:31   
anita goitan
ma orkodio kaj neki tuki čitam..da bo rr šel v malorouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.3.2009 17:42:53   
andrejaboris
Jaz bom zaj nonstop bluzla tu gor, samo kaj ko me skoro nobena ne bere . Eh jaz bom vseeno bluzla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.3.2009 17:44:43   
anita goitan
andreja boris mi te čitamo in pika..dej povej v kaj lepega se boš dons zvečer opedenalauser posted image   jaz si bom blazinice za dojenje menjala, pa obrila se bomuser posted image user posted image user posted image pa..hm 

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.3.2009 17:46:42   
anita goitan
šibam..mojuser posted image prihaja oz se je napovedal, Zoja pa spijo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.3.2009 17:51:20   
andrejaboris
Anita ja točno tak ko si rekla. user posted image user posted image user posted image Si morn noge pobrit, če ne bom tak ko je Sayuri rekla mogla kitke spletat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo prej sem opazla, da Enej že res čist sam sedi brez nobene opore. Jupi za mojga srčka.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.3.2009 18:32:39   
matejchi
jaz se pa za soseda ne bom brila... bom pa tu gor bluzila pa malo pred TV pol pa spat.. user posted image
anita a misliš, da ve kateri dan je danes?? user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 2.3.2009 18:33:39 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.3.2009 19:03:27   
bambi14
Jaz bom vzela najbrz kaj od tega:

http://www.lekarnar.com/Ilrido-F20-mleko-za-otroke/

http://www.eucerin.si/sun_sensitive_skin/children_protection.asp

Andrejaboris kosilnico v roke, bravo za izpituser posted image ,.....pa ne pozabi na design.Bravo za Enejauser posted image user posted image user posted image . Mi se še kr zvrnemo,

Naša pa je od danes vpisana v vrtec.,....user posted image mi je kr slabo kolko bo za plačat, se bo treba drugje prijavit in malo državo okoli prinestuser posted image kot večina.

Nič grem malo nahranit in počasi ajčat,...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.3.2009 19:08:05   
andrejaboris
Bambi Enej bo pa mel brezplačn vrtec. Upam, ker dve taki položnici jojoj. Jaz imam tega tasredinskega od eucerina. Pride pa nekje 16,5 €.

Matejchi kaj je dragi v dnevni al gre v nočno? Si sama?

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 2.3.2009 19:09:00 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.3.2009 19:09:43   
K_a_t_j_a
Sayuri lepe slike z Rogle!
andrejaboris Čestitke!! Ti pa delaš izpite, ko po tekočem traku.  Kar tako naprej.Dobiš kar motivacijo za naprej a ne?  Jaz pa še čakam na rezultat izvem v četrtek. Mal pa že študiram kaj bom pisala za diplomsko.
Pa user posted image user posted image user posted image za samostojno sedenja Eneja!
Ja res babnce kaj je zdaj to!! Danes je taka tuga ti gor.user posted image Gajka, naty, neža, majaT., tejkaz pa mishel se že kar neki časa ni oglasla, pa ozziebo, cebrca, Vilika, miškolinček (upam, da so že zdravi), tinka14, žanneža.....

Jaz pa na žalost ne bom mogla prit na srečanje v CE, ker ima moj to predavanje. Mogoče pridem v MB, ko bote imele štajerke srečanje.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.3.2009 19:19:12   
matejchi
ja se ne splača met nepremičnin pa avta pa tralala najbolje bit klošar glede vrtca...
AB v nočno je šel ja..
Ilrido je mojemu kar nucal se mi zdi ampak tisti za alergijo al kaj je že, čeprav tudi Bubchen se je OK odnesel, itak pa najbolje v senci bit s pirom (mislim ata pa mama).
moram it malo vas brcat.. Žiga me preganja...:)

RD RR

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.3.2009 19:24:55   
andrejaboris
Katja ja to je najboljša motivacija za naprej.  Še en izpit pa diploma, no verjetno bom prej začela pisat, počasi kolko bo pač čas dopuščal. No držim pesti da ti tut nardiš izpite. Ah saj bo ne?

Pa kje ste punce???????Vas otroci aluser posted image okupirajo 100 na uro al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image A ste vse na FB?user posted image

Matejchi, kak ti grejo noči brez dragega?

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.3.2009 19:50:44   
anita goitan
andrejaboris jaz sem tuki..10letna praksa..sva hitr opraula..detajle popravljava še ponočiuser posted image seveda če bo Zoja pustila

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.3.2009 19:54:36   
matejchi
anita a sta kar v kuhinji medtem ko je kruh vzhajal?? danes še 9x pol.. al si bla Kresalova, ko ti je rože prinesel pa si ,u vazo ponudila.. user posted image
ab mi je nočna ljubša kot dnevna... je vsaj daljinc fraj..user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.3.2009 19:57:45   
anita goitan
matejchi hb za masivno mizouser posted image
Rože..kaj je touser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.3.2009 20:08:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi hb za masivno mizouser posted image
Rože..kaj je touser posted image

si me pa nasmejala... z rožami user posted image ti bom pa jaz kakšno prinesla, ko mi uspe pridet..user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.3.2009 20:20:24   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: nell

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

nell varovalo lahko dobiš v Lik Kočevje. Jaz sem jih kontaktirala preko maila, pa so mi rekli da ko bojo kje v bližini laškega ali celja, da bojo poklicali. Je že kr ene 14 dni od tega, pa ni še noben klical user posted image Jih bom mogla malo spomnit. Pride pa baje 10 evrov varovalo.

A bi ti blo odveč mail napisat - prosim. Js sm najdla sam od Nolik - kid, sam to pomojem ni to.

Ja je Nolik, mail je pa prodaja@nolik.si

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.