Zoja Miša
|
Vidim da bo forum zamrl še pred poletjem Mi2 bili 2 x zunaj, prvič sva morali iti jest, drugič pa še kar spi, sedaj sem jo dala na balkon. Nimam več košare, da bi jo lahko dol staknila . No, tudi tako je o.k. Zunaj itak sploh ni mrzlo. A še ena novost je pri nas, včeraj smo se prvič tuširali. Ji je bilo všeč, da je kar vriskala Pa ne vem če ne bomo morali kmalu avtosedeža naštimati, ker lupinica je gre na živce Sam ne vem, če ni še premejhna, pa sama še čisto samostojno ne sedi, tako da bo paš treba počakati, četudi je jok v lupinici. Andrejaboris, bravo za prvi zobek! Mogoče pa od tega vročina? Andrejaboris, Anita, čestitke za 10 let. Mi2 imava tudi 10 let aprila. Ryssa, pohvala, sploh od tebe, ker veš kako to je, zelo prav pride in to, da sem se pravilno odločila...me je kar malo srce bolelo. Ampak saj enkrat moram zreducirati... Tudi jaz računam da konec marca bo konec in juhu, normalni moderci. Kakor koli je, sem teh belih (sivih že sedaj ) sita do amena. In res sva pridni obe! Bravo MI2!!!! Barbarihna, kaj pa če bi kakšen drug mlek (druge znamke) še poskusila... Katja, hvala za pohvale Super za kombinacije, bo prav prišlo! Sayuri, lepe slikice! Kje je pa sneg okoli apartmaja? Erin, A? Nista šla, predvidevam. Jaz čakam mojega da pride za varuško, moram po plenice, sem čisto brez njih ostala , to se mi še tudi ni naredilo. Pa je sedaj lupinico s Kajo Lino in voziček trogati do avta (prej je šla lupinica na ogrodjem, sedaj je pa športni del namontiran pa ne gre več) misija nemogoče. V glavenem, javljajte se kaj, ker drugače bo šlo vse v maloro