|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
1.3.2009 10:14:07   
matejchi
anita a greva na mengeško kočo??
Jaz sem pa danes Maruši dala gres z navadnim mlekom a la krava 3,5 mm pa da vidimo...
user posted image je peljal Marušo en giro pol gre pa devat...user posted image kok je priden..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.3.2009 10:33:01   
anita goitan

takole še na prafaktorje raztržem potem me pa le dejta spat

user posted image

mnjami polentauser posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.3.2009 11:32:12   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita a greva na mengeško kočo??
Jaz sem pa danes Maruši dala gres z navadnim mlekom a la krava 3,5 mm pa da vidimo...
user posted image je peljal Marušo en giro pol gre pa devat...user posted image kok je priden..

zdej šele vidm. trenutno spimo, jaz mal pospraulam..potem bo pa že taka ura (kosilo) da bo kmal smučar pršu, bova šle edin kašn giro po Kamniku tam po 13ih

ej oglasta se na kaviuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.3.2009 11:33:37 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.3.2009 12:33:08   
čipka
Živjo avgustovke in avgustovčki 08! Madona sem jezna ko hudič. Napislaa sem cel roman in mi je ven vrglo.user posted image user posted image user posted image
Najprej me lahko po riti ker se tako poredko javljam. user posted image
In pa še čestitke vsem za obmesečnice. Pa so rese tile naši avgustovčki pravi cukri za pojest. user posted image
No, da na kratko malo opišem kaj se kaj dogaja pri nas:
Tia noče jest "mojega" kuhanega obroka GH, poje le kuljeno kašico od Hippa. Pa sem ji dala "moje" stvari od korenčka, do jabolka, bučk ...itd nič! user posted image   Samo hippove kašice. Res sem ful žalostna. Pa ji še vedno tam pa tam poskušam dajat mojo kuhano hrano, vendar spljuva ven vse. Pred 14 dnevi je kar čez noč bilo tako, da je začela jest manj mleka, recimo prej je imela od 5-6 obrokov aptamila po 230 ml na dan, sedaj ima le od 2,5 - največ 3. user posted image Zato mi je patronažna rekla naj ji dajem 2 obroka GH, ker prej sem imela samo enga. Se pravi naj ji dajem kosilo in večerjo. Razultat tega je bil, da je Tia zelo slabo kakala in se napenjala. Tudi celi kosi korečka so šli ven in sem rekla sedaj pa konec in ji spet dajem samo ne obrok in je čisto ok. Aja, za matejchy seznamček  25.2.- 6. mesec: 7.980, 68 cm, 3. cepljenje.
Kar se zobkov tiče ji je prvi pokukal ven spodaj ravno za 6 mesecev, drugi pa tri dni kasneje. Se je pa zato slinila 3 tedne prej in to fulllll.
Obrača se že tudi, vendar samo iz hrbta na trebuh, kontra še ne. Ampak tudi tako ne ostane dolgo, ker začne protestirat, ker jo bolijo roke user posted image .
Sem hotela dat slikce gor pa ne morem. Šla sem na shrani.si, dala slikce gor označila kodo za forum, vendar mi piše da zaradi varnosti dostop ni mogoč. Zato bom dala slikce v moj album , lahko si jih ogledate

TUKAJ

Lep pozdrav, sedaj pa res obljubim da se bom bolj pogosto javljala.
Komentiram vas malo kasneje, sedaj grem otrebit solato, nami njami

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.3.2009 12:33:52   
matejchi
anita pomoje bom šla spet samo večerni giro... ful piha veter...user posted image ZS

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.3.2009 13:47:08   
anita goitan

anita pomoje bom šla spet samo večerni giro... ful piha veter...user posted image ZS

piha piha veter s Triglava... sm ti odgovorila

najprej je pojedla mal goveje juhce (mešane z vodo) s krompirčkom in mal korenčka, potem pa za posladek suha marelica+japka+ovseni kosmiči=kaša..zelo okusno

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.3.2009 13:48:20 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.3.2009 14:41:55   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
suha marelica+japka+ovseni kosmiči=kaša..zelo okusno

jabolko sveže? in kam si namočila kosmiče?
razmišljam, da ko vstane ji dam še kaj takega za jest, prej je degustirala pire, mal korenčka iz juhe in mal meska..

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.3.2009 15:33:00   
anita goitan

suha marelica+japka+ovseni kosmiči=kaša..zelo okusno

jabolko sveže? in kam si namočila kosmiče?
razmišljam, da ko vstane ji dam še kaj takega za jest, prej je degustirala pire, mal korenčka iz juhe in mal meska..

marelice suhe, jabolka sveže + kosmiči zaliješ z vodo tolk da zavre in kuhaš 5min, potem sem mal spasirala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.3.2009 15:37:39   
anita goitan
evo smučar že na Vodicah..polenta in golaž pa basta

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.3.2009 16:25:42   
matejchi

za sladico pa en user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.3.2009 17:16:00   
anita goitan

za sladico pa en user posted image

user posted image   zdej pa gremo vsi3 mal vn

a dns sam me2 tuki svetivauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
1.3.2009 19:25:02   
URSKAP
Pozdravček
Vidim da ste ene fil pridne in kuhate in imate polno idej ter nas brezidejne lepo zalagate z recepti in idejami.
Zanima me ali katera daje rižolino in keksolino od Podravke?

Neposredna povezava do sporočila: 1462
1.3.2009 19:32:32   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: URSKAP

Pozdravček
Vidim da ste ene fil pridne in kuhate in imate polno idej ter nas brezidejne lepo zalagate z recepti in idejami.
Zanima me ali katera daje rižolino in keksolino od Podravke?

jaz še nisem nič od tega dala, so imeli pa še od podravke riž, koruzo, riž+koruza pa še nekaj se mi zdi pa tega nisem več zasledila pri nas v mercatorju (tiste so imeli pred rokom, mogoče se slabo prodajajo pa jih ne bo več...)..

smo šli giro di Mengeš...
anita a si poznala alpinista

RD RR

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
1.3.2009 19:59:21   
anita goitan
matejchi  ne nismuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.3.2009 21:04:14   
Neža7
Ali gre kdo na morje z menoj? user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.3.2009 21:35:00   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Da se malo javim....

Dobro jutro!

Čestitke vsem za obmesečnice user posted image
Slikic ne bom posebej hvalila, ker ste itak vsi luštni in jih je zelo lepo gledat, prav za dan polepšat user posted image

Če se vrnem še nazaj k debati o tem kako nekateri plazijo, sedijo, drugi pa še ne in o pričakovanjih.... Naš piko je znal sam sedet pri 5m par dni pa konec. Zdaj ko ga posedem ni variante da bi sedel, takoj se zvrne, kot zanalašč, noče in noče. Pa kaj! Plazit se nekaj poskuša, rikverc mu gre malo, za kak meter se prestavi. Pa niti slučajno ne pričakujem od njega, da bi se moral. Sploh pa ne zato, ker sosedovi že skoraj hodijo pri tej starosti (karikatura). Jaz ga ne primerjam z nikomer, vesela sem vsakega njegovega napredka posebej, pa če bo sedel šele pri enem letu, bom vesela takrat in ne bom žalostna zdaj, ker še ne sedi in ga forsirala v to cela zafrustrirana. Vesela sem za vse vaše korenjakce, ki že marsikaj znajo, zelo rada berem vse nove prigode in nova znanja, ampak ob tem jih ne primerjam s svojim sončkom, čeprav so iste starosti.
Verjetno sem se tega naučila zaradui slabe nuhalne, ko takrat kar naenkrat ni bilo več pomembno ali bo fantek ali punčka, ali bo podoben meni ali user posted image , kakšne oči bo imel, laske,.... pomembno je bilo samo to, da bo ZDRAV.

Kak lepo napisano!!user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke za Janovo obmesečnico! In vračam čestitke vsem, ki ste v teh dneh praznovali obmesečnice!
Jan je že zdrav, jaz pa kašljam , smrkam... groza!user posted image
Slikice so pa super!! (nell, Tamy, anita, čipka, Neža7...)
čipka
WB!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.3.2009 21:35:43   
lana777
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Ja, js grem bejbi, takoj :)))

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.3.2009 21:47:00   
K_a_t_j_a
Še nekaj slikic:

Janova frizurca user posted image
user posted image
Ati bere pravljico
user posted image
Mami bere pravljico
user posted image
Grem pa-pa
user posted image
Na sprehodu
user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
1.3.2009 22:13:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

Ja, js grem bejbi, takoj :)))

user posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
1.3.2009 22:35:15   
Erin

DAVID (mishel) za 8ko
TIBOR (nell) za 1/2,
in še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva:
MARTIN
(Tammy30)
FILIP
(miškolinček)
JAN (K_a_t_j_a)
JOŠT (naty13)
JAKA (Tato)
URŠA (karmar) za 1/2.

Čestitke še od  mene in T.!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
1.3.2009 22:41:52   
Erin
Punce, super fotke, še lepši  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da še nekaj novejšega od našega pripopam...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
1.3.2009 22:47:27   
matejchi
user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.3.2009 7:54:16   
sayuri
Juuuuutrooooo user posted image . Bom danes jaz kavico skuhala user posted image user posted image user posted image  Postrezite si. user posted image  JAz sem se zlooo naspala. ZAra je samo 1x jedla, Lovro je pa spal celo noč user posted image . Bi mogli večkrat tkole kam it, da bi potem otroci cenili domačo posteljo user posted image user posted image user posted image

NA Rogli je bilo super.user posted image  Ko bom uštimala slikce, bom kakšno pokazala. Vreme je bilo kot narisano, vsi po vrsti smo uživali. Filip se je nasmučal, nakopali smo se, sprehajali... Res super. SAm je pa lepo tud, ko domov prideš user posted image  Vsaj jst se tega vedno znova razveselim.  VAs tekom dopoldneva preberem in kaj pokomentiram. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.3.2009 8:05:37   
aradej
Sayuri hvala za kafe, ga nujno potrebujem. Naša noč je bila bolj prečuta. Je Lucijo začel dajati prehlad pa smo se potem nekaj nosle da je lažje zaspala. sem že od 5 pokonc.

Danes praznujejo

Leja  7muser posted image
Leon 7m user posted image

za včeraj pa

Tai  7muser posted image
Stella  6muser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.3.2009 8:06:06   
Zoja Miša
Jutro!
Hvala za kavico Sayuri. Leo da ste uživali!
Tudi naš vikend je bil ful pester. V soboto smo šli v Portorož, malo na izlet in kosilo in kavico. Je bilo super! Včeraj pa v Volčji potok na kosilo in potem sprehod in na Brnik gledat letala...ja je bila Zoja (3 leta stara punčka) navdušena. Kaja Lina skos pridna, pravi cuker. Jedli sva v avtu (no, v soboto), previjali v avtu...vse se ji je zdelo ful fajn! user posted image

Ryssa, hvala ker me pogrešaš (pa nismobolani, jupiiiiiiiii!)in kar si napisala glede razvoja..zelo lepo in zelo prav!
Vse ostalo sem le preletelauser posted image , lepe slikice, te sem pogledala!
Imamo pa pri nas kar nekaj novosti. Športni voziček je začel laufati!user posted image Košara ne velja več, od petka, ko sem jo cel sprehod prenosilauser posted image . Je pa navdušena, le sonce jo totalno spravi ob živce, res bo treba marelo nabavit.

Jaz si pumpam samo še 2x na da. Ja, sem ugotovila, da če se hočemo takole potepati ne gre drugače. In potem sva se z user posted image  pogovarjala, da bo tako čisto o.k. Da je itak že stara skoraj 7 mesecev. Jaz tudi mislim, da je prav tako. Za enkrat si spumpam še vedno dovolj, da poleg GH je še to mleko, pa kdaj pa kdaj dodatek. Meni pa se zdi, da sem ful več prosta, samo zjutraj in zvečer, ko sem itak doma, pa to ni problem naredit!

Za nazaj čestitke:user posted image user posted image user posted image
DAVID (mishel) za 8ko
TIBOR (nell) za 1/2,
in še tisti, ki so 29., 30. in 31. pa ta mesec nimajo svojega dneva:
MARTIN
(Tammy30)
FILIP
(miškolinček)
JAN (K_a_t_j_a)
JOŠT (naty13)
JAKA (Tato)
URŠA (karmar) za 1/2.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Srečanje CE:
ponedeljek 9.3.09, začetek 10-11h, lokacija Planet Tuš zgoraj

-cebrca - Ivan
-Zoja Miša - Kaja Lina

-Kaja - Leja
-košuta - Teodor
-K_a_t_j_a - Jan
-nell - Tibor

-gajka - Rok
-lana - Lev
-Tejkaz - Jaša
-Pablo - Otmar
-Arany - Domen
Če sem katero sfalila mi javite, ker nisem sledila sedajuser posted image , nadomeščam pač Cebrco

Arany, dobrosi to naredila!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.