Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:41:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:41:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:49:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:50:50
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit fajn,da me kdo razume , no, moj me sicer bajsika kliče, ampak prej me je pa po hitrem postopku poslal počivat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:53:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit fajn,da me kdo razume , no, moj me sicer bajsika kliče, ampak prej me je pa po hitrem postopku poslal počivat hahaha, jaz pravim da sem bajsika, pa prav moj, da ne da ti si noseča
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:55:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit fajn,da me kdo razume , no, moj me sicer bajsika kliče, ampak prej me je pa po hitrem postopku poslal počivat hahaha, jaz pravim da sem bajsika, pa prav moj, da ne da ti si noseča Moj pa pravi, da sm zdaj glih taprava!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:55:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, kera bo naslednja, zdaj rabmo pobčka A se javljaš???? jaz se,da bom si mal oddahnila od šole
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:55:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? Samo ako želiš ti... Dejte se nehat obremenjevat s kilažo. Lahko meni govorit, a ne? No, po porodu jih je šlo od 10 takoj dol 6. Teh 4 viška bom že spravila nekako dol, sam pol je še vedno višek - od prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 19:57:52
|
|
|
|
spps
|
ada da se boste čimprej cartali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:01:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja to pa itak. Če se spomnem, koliko km na dan sva s Tijo prehodile... ona seveda v vozičku. Obalo po dolgem in počez. In to večkrat. Vmes pa kavica, dojenje... hELOU... Joj, kako ti zavidam sprehode ob obali ...uffiiiii...upam, da bomo tudi mi kaj več letos dol, da bom izkoristila pohodniške ture... IZVIRNO SPOROČILO: felix7 SUPER seznam mi nekaj šteka in sedaj ga tudi popraviti ne morem, mi prijazni gospodje iz RRja sporočajo, da iščejo napako... Torej, naslednjič bo seznam že tak, kot treba... Tole so mi javili: Če berete tole sporočilo, pomeni, da smo naredili napako. Ne skrbite! Lahko ste prepričani, da medtem ko berete te vrstice, ljudje v zdravem kaosu skačejo naokoli - testirajo vezja, se pogovarjajo s strežniki, iščejo žužke in pišejo življenjepise (šala ;-)). Mislite, da odpravljanje napake vseeno traja predolgo? Pošljite e-pošto na naslov: napaka@ringaraja.net in pogledali bomo, kateri škrat nam jo je zagodel. Joj, sem se nasmejala ...prav v živo sem si predstavljala, kako "odpravljajo" napake....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:05:00
|
|
|
|
pocka
|
tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:05:56
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka meni so pa prej skoraj noge odpovedale , ma ful čuden občutek, me je čisto zgoraj na obeh straneh tako usekalo,da sem skoraj po tleh padla, pol se pa premaknit nisem mogla...groza no...verjetno so vezi že čisto boge, ja ni tako enostavno prenašat 20 kg plusa uf, to pa sigurno ni prijetno... Upam, da se ti ne bo prevečkrat dogajalo se strinjam, pa jasno mi je tud kako težko je dodatnih 20 kil okol nosit fajn,da me kdo razume , no, moj me sicer bajsika kliče, ampak prej me je pa po hitrem postopku poslal počivat hahaha, jaz pravim da sem bajsika, pa prav moj, da ne da ti si noseča mene pa še Taja kliče MAMI BAJSIKA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:06:59
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? Samo ako želiš ti... eee, pa može
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:07:09
|
|
|
|
Najaa
|
Piruri, pa boš ja malo večkrat prišla na obalo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:07:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, kera bo naslednja, zdaj rabmo pobčka A se javljaš???? jaz se,da bom si mal oddahnila od šole saj si zadnjič rekla,da jutri pa imaš čas, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:08:45
|
|
|
|
tasa_m
|
haloo kaj novega? moram brat nazaj?? mi pa smo danes končno očetovstvo podpisali pa pediatra poiskali in že imamo datum za 1. posvetovalnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:09:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje, kera bo naslednja, zdaj rabmo pobčka A se javljaš???? jaz se,da bom si mal oddahnila od šole saj si zadnjič rekla,da jutri pa imaš čas, a ne? aha...jaz ga mam,bebi pa zgleda še ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:10:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloo kaj novega? moram brat nazaj?? mi pa smo danes končno očetovstvo podpisali pa pediatra poiskali in že imamo datum za 1. posvetovalnico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:10:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla uau, to pa ni mačji kašelj, sem kvačkala, ko sem bila majhna, pa si predstavljam, koliko ur je šlo v to...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:10:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. pol pa 45 minutni sprehod, da spravimo dodatne kalorije dol Ja to pa itak. Če se spomnem, koliko km na dan sva s Tijo prehodile... ona seveda v vozičku. Obalo po dolgem in počez. In to večkrat. Vmes pa kavica, dojenje... Prav fajn se to sliši Komaj čakam, da bomo šibali okoli z vozičkom To je pa res prednost, če rodiš spomladi ( v primerjavi z recimo jeseni) pa pol že sonček sije in si lahko kolko želiš zunaj... Ful fajn.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:11:07
|
|
|
|
pocka
|
piruri, ti kar pridi večkrat dol, bomo šli do Bernardina pohajat, pa na kavico...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:12:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloo kaj novega? moram brat nazaj?? mi pa smo danes končno očetovstvo podpisali pa pediatra poiskali in že imamo datum za 1. posvetovalnico čestitke za nazaj brat ti ni treba - mamo še eno deklico in čakamo enega fantka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:14:53
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla uau, to pa ni mačji kašelj, sem kvačkala, ko sem bila majhna, pa si predstavljam, koliko ur je šlo v to... saj ni tako hudo kakor zgleda, sem jo pa dolgo delala, ker sem vsakokrat,ko sem imela par minut, naredila dve vrsti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:15:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloo kaj novega? moram brat nazaj?? mi pa smo danes končno očetovstvo podpisali pa pediatra poiskali in že imamo datum za 1. posvetovalnico ojla tašika kaj dogaja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 20:15:34
|
|
|
|
Piruri
|
Naja...Pocka...jaz imam tudi v planu bit kaj več na morju, ker pri mojemu imajo glih čez poletje najhujšo sezono v službi in ne vem, kako bom cele dneve shajala z dvema... Joj, kako mi delate gušte s temi sprehodi, ki sem zdaj prav zakrnela v hiši...kot nasedli kit...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?