Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw glede tega sem pa ista kot ti. Že od srednje šole naprej delam, pa čeprav sta mi moja dva še celo srednjo šolo dajala denar. Meni moja dva nista dosti dajala. Žepnine nisem dobila, za oblečt sem si pa sama kupovala, ker sem cel zadnji letnik delala čez vikende v tiskarni, da sem lahko nekaj zaslužila in si kupila. Pri meni je bilo isto,nč žepnine,sm delala mal na bencinski,mal v trg.,pa v tiskarni,pa kelnarla. Jaz sem pa kelnarla od 15m leta za vikende, pol sem pa se police filala v trgovini... Samo sem imela tud zepnino samo full malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Ej zdej bom pa res ze kar jokat zacela ... Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:48:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike Me veseli,da sem lahko pomagala ter super,da je Gregi boljši Pa še za veliko piko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:51:59
|
|
|
|
tilči
|
Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Ej zdej bom pa res ze kar jokat zacela ... Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat... Ne nč jokat,sej boš ti tud mela . Sam si res čas uzem, ko jo boš načrtovala, ker men zdej full velik stvari ni všeč oz. bi spremenila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure za frizuro, pa za voziček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 17:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Ej zdej bom pa res ze kar jokat zacela ... Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat... Ne nč jokat,sej boš ti tud mela . Sam si res čas uzem, ko jo boš načrtovala, ker men zdej full velik stvari ni všeč oz. bi spremenila In kaj ti ni vsec?????? Pa super je, res zelo , zelo lepa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Ej zdej bom pa res ze kar jokat zacela ... Vse imate res zelo, zelo, zelo lepe kuhinje...Komi cakam da moj pride domov da mu te slikce pokazem. Ker tole tuki je pa sam za zjokat... Ne nč jokat,sej boš ti tud mela . Sam si res čas uzem, ko jo boš načrtovala, ker men zdej full velik stvari ni všeč oz. bi spremenila In kaj ti ni vsec?????? Pa super je, res zelo , zelo lepa. Lepa že, sam je par stvari mal zaj.....npr. štekarjev ni tm ki bi mogli bit,pa še par stvari bi mal drgač naredila. Pa tud kar se tiče dnevne sobe mi je full nepraktična za otroke... smotan je to k se morš odločat za velik stvari takrat ko se zida in si sploh ne predstavljaš stvari. No vsaj jest si jih nism , zdej ko pa si jih je pa prepozn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:04:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Opaaaaaaa, fenomenalna kuhinja Tvoja je majhna?? Potem se lahko jaz kar skrijem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:06:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:17:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Lepa že, sam je par stvari mal zaj.....npr. štekarjev ni tm ki bi mogli bit,pa še par stvari bi mal drgač naredila. Pa tud kar se tiče dnevne sobe mi je full nepraktična za otroke... smotan je to k se morš odločat za velik stvari takrat ko se zida in si sploh ne predstavljaš stvari. No vsaj jest si jih nism , zdej ko pa si jih je pa prepozn Zato pa smo mi izrisali celo hišo in tudi podstrešje bo izrisano, da bo res v nulo izkoriščeno in da se ne bom kasneje po glavi tolkla. A imaš poleg korita pomivalni stroj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:17:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:17:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma ja samo kaj je zate odvisnost? Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu. Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke. Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima... Tako je to pri nas. Saj če dobiš žepnino je meni ok, če pa bi mogla vsak evro "fehtat" bi me pa pobralo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:17:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike Če boš imela kaj časa mi prosim napiši stranske učinke Singulara. Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:19:42
|
|
|
|
jana81
|
nina7 bombastično kuhinjo imaš...meni je všeč.. tilči za frizuro..jst grem aprila, prej bom pa kot stara baba **** mislim da boš imela pol najboljšo kuhinjo od vseh nas... špelina sej v bloku je tešk met veliko kuhnjo, ko sva bila midva v najemniškem stanovanju sem imela en pult 1,5 m dolg in to je bila kuhinja
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:21:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelina sej v bloku je tešk met veliko kuhnjo, ko sva bila midva v najemniškem stanovanju sem imela en pult 1,5 m dolg in to je bila kuhinja Midva sva imela s koritom in štedilnikom vred kuhinje 1,5m. Pa smo preživeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 bombastično kuhinjo imaš...meni je všeč.. tilči za frizuro..jst grem aprila, prej bom pa kot stara baba **** mislim da boš imela pol najboljšo kuhinjo od vseh nas... špelina sej v bloku je tešk met veliko kuhnjo, ko sva bila midva v najemniškem stanovanju sem imela en pult 1,5 m dolg in to je bila kuhinja Hvala Je res ja , da v bloku ne morš met neki velike kuhinje. Mi smo mel prej v bloku 30 let staro kuhinjo, pol ko smo šli pa za dobro leto v najem, ko smo stanovanje prodali je bla pa katastrofalna, razpadajoča...v glavnem bljak,nism mela niti najmanjšega veselja tm kuhat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:25:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima, kako daš stran med priljubljene, če je preveč komlicirano mi niti ne razlagat, ker tak ne bom razumela , nisem glih računalniški tip [/quote klikn desno tipko na miški in ti da možnost dodaj med priljubljene.. ampak če boš na teh strani kliknala ti bo vedn to odprl, pejt na uno začetno stran starši čvekamo in tm to nared...bo šlo? Sem naštimala, mislim da bi moglo bit, hvala ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:26:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo ves kaj otrok bo zrastu... do penzije je pa se delec in ce mas kakega ultra zoprnega sefa pol... Ti boš prej rešena kot me. Ja, pri 4 letih gresta v vrtec za par urc..pol pa ze kmalu sola. Samo a ves sem za hec poslala sedaj en CV na dva oglasa in so me ze parkrat klicali, ce lahko pridem na intervju. Samo jaz sem to samo za hec, da vidim kako tezko bi mi bilo dobit sluzbo ce bi hotla... Ampak moz niti slisat noce, da bi delala. Pravi da ce se mi dela naj kar v pisarno pridem... Vem, pa da je v Slo. drugace. Hoces noces moras za prezivetje, pa se to si lahko srecen ce dobis sluzbo...Sej vem... Upam, da ti cim prej kaj boljsega najdes. Pa ti odgovarja da si doma? Po eni strani je to super, saj se lahko popolnoma posvetiš otrokom, vendar če pa imaš željo it delat.... Saj če bi jaz bila lahko doma finančno gledano in ne bi rabila za vsako stvar vprašat, če jo lahko kupim bi bila. Sem pa jaz zelo samosvoj človek in sem zelo težko od drugih odvisna. To je zame največja muka. Ma ja samo kaj je zate odvisnost? Lej moj moz placuje vse stroske, najemnino, racune, hrano- vse. Jaz pa imam svoj denar samo zase, porabim ga kakor me je volja - tako je to v Islamu. Ce pa ne bi imela svojega denarja bi mi moral dajati zepnino za svoje potrebe, koliko pa se moz in zena zmenita glede na dohodke. Tako, da jaz nikoli ne hodim okoli njega in ga moram za kaj prosit. Vedno je denar za gospodinjstvo doma, ko grem v trgovino dam kartico... Kadar grem pa sama zapravljat za to kar se njega cist nic ne tice pa porabim svoj denar, moja svakinja pa pac zepnino, ker svojega denarja nima... Tako je to pri nas. Saj tako je prav, da ga ne rabiš fehtat za vsak denar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:27:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike Če boš imela kaj časa mi prosim napiši stranske učinke Singulara. Hvala. A je imel Jaka zrnca ali žvečljive tablete? Ker žvečljive tablete vsebujejo aspartam, ki je sam po sebi eno veliko sr*nje Evo, stranski učinki Singulairja:
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.3.2009 18:29:59 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:28:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Lepa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:29:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure za voziček in novo frizuro
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:29:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike Če boš imela kaj časa mi prosim napiši stranske učinke Singulara. Hvala. A je imel Jaka zrnca ali žvečljive tablete? Ker žvečljive tablete vsebujejo aspartam, ki je sam po sebi eno veliko sr*nje Jaka je imel oboje in tablet sploh ni prenesel. Dobil je vse stranske učinke (glavobol, bolečine v trebuhe, pike, ....)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:31:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike Če boš imela kaj časa mi prosim napiši stranske učinke Singulara. Hvala. A je imel Jaka zrnca ali žvečljive tablete? Ker žvečljive tablete vsebujejo aspartam, ki je sam po sebi eno veliko sr*nje Jaka je imel oboje in tablet sploh ni prenesel. Dobil je vse stranske učinke (glavobol, bolečine v trebuhe, pike, ....) Možno je, da je šlo pri njemu za alergično reakcijo na Singulair
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?