Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:31:54
|
|
|
|
jana81
|
punce kakšne sokove dajete za pit? a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:34:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kakšne sokove dajete za pit? a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik. Ali otroški čaj, kaki sokec zmešan z vodo (ampak jih ne mara najbolj, obvezno z veliko vode), največkrat pa ji naredim jabolčni kompot brez cukra in pije to, pa še najbolj zdravo se mi zdi. Pa tudi vodo pije brez problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:34:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kakšne sokove dajete za pit? Gregi še vedno pije le razredčen jabolčni sok, upam, da bo sčasoma začel piti še kaj drugega Trenutno se še s sokom borbe, ampak bo že... a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik. Seveda dobijo vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:37:27
|
|
|
|
špelin@
|
Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kakšne sokove dajete za pit? a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik. Jest še ne, se sploh ne spomnim. Pije čaj, kompot pa včasih vodo. V vrtcu pa verjetn res že vse pijejo Jest mam nažalost še čas za uvajanje,verjetno še leto pa pol ne bo vrtca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:47:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Možno je, da je šlo pri njemu za alergično reakcijo na Singulair Zato pa sprašujem, če imajo zrnca ista učinek. A si ti opazila, da bi se Gregi kako drugače "obnašal" po jemanju zrnc?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:47:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kakšne sokove dajete za pit? a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik. Pri nas v vrtcu dobijo za pit mleko ali žitno kavo pri zajtrku, med obroki je pa na voljo voda ali nesladkan čaj. V obeh vrtcih je bilo tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 18:51:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Možno je, da je šlo pri njemu za alergično reakcijo na Singulair Zato pa sprašujem, če imajo zrnca ista učinek. A si ti opazila, da bi se Gregi kako drugače "obnašal" po jemanju zrnc? Praktično nisem opazila razlike, žal je že pred jemanjem S. slabo spal in je ostalo popolnoma enako. Da bi imel kakšne dodatne težave oz. bi ga kaj bolelo, nisem opazila. 2 meseca jemanja S. je bil presenetljivo zdrav, vmes je nekaj časa (po homeopatskem zdravilu) spet kar lepo spal, zdaj ga pa se.r.je, ker ga muči sluz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:02:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej bom pa sama Ok sej že grem Evo slikce Iiii lepa kuhinja. Moja meri vse skupaj z jedilno mizo in omarcami 7 al 8m2. Ja, ZELO je majhna. Placa skorej nč. Bom tud jst jo enkrat slikala al pa posnela, pa bom prpopala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:02:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kakšne sokove dajete za pit? a še vedno vse dajete une otroške čaje? se mi zdi da v vrtcu dobijo vse po vrsti, tud kravje mleko za pit, pa Nejc gre itak z 11 mesci v vrtec in ga bom mogla počas navajat na vse kar bodo v vrtcu jedli, sem mal prečekirala njihov jedilnik. Jst Vidu dajem vse sorte sokove, čaj mu nardim al otroškega al pa skuham kerga druzga in mu dam, brez sladkorja, seveda, razen če je mal zaprt mu ga osladkam. Men je P rekla, da mu lohk dam za pit kravje mleko, če ne mara AM. Sam kaj če tud tega ne mara. Blagor teb k si dobila vrtec. Če bi ga jst dobila bi bil Vid že 1 mesec v vrtc, tko bom mogla pa še čakat,
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:11:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:32:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Se ne spomnim. Jaka je nekje okrog 1. leta začel sam jest. Bi mogla pogledat kdaj točno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:47:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:47:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:47:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes nam je končno uspelo kupiti voziček,ki smo ga imeli že včeraj ogledanega. Tilen je šel že na probno vožnjo in je bil zadovoljen Pa mami je koooončno prišla do nove frizure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:47:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Vauuuuuuu kolk ste spet naklofale . Sm na hitrco preletela, tko da ne bom neki velik komentirala. Ste mele debato o vrtcih, pa vidim, da vs je kr nekaj ki ste ga dobile . Pri ns je pa full kriza, prijav čez 500, vzeli jih bojo pa 120 Me je kr strah, ne vem kako bomo . U Barbaw ti maš pa full prostorno kuhinjo, za izris, mi je full všeč. Od Estrelle in Jane sm pa že vidla v živo in sta mi obe , razen Estrella tvoja bi mi bla boljša če bi bla bolj živa. Bom še jest mojo pokazala,jo morm poslikat, sam ne bom nč pospravljala ,pa moja je full mejhna prot vašim . Špelin@ super da gre Gregiju na boljš. Aja pa Gaja zdele že dva dni normalno je ,pa spanje se je tud izboljšalo,se zbudi 2x, upam, da bo dons tud tko Grem naprej golaž kuhat pa pridm nazaj Aja pa za vse tini bini rojstne dneve za dons in za nazaj za Gajo, upam, da ji bo Alja kmalu sledila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:47:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike za uspešen obisk pri P. Naj se čimprej pocajtata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ah dej no dej. Sliki jo pa pokaž, itak pa ti ne more bit neki full všeč če jo nisi sama zbrala. Bo pol tolk lepš ko boš mela novo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta Uf a že? Gaja tud ne ve kaj bi z njo Držim pesti, da bo Alja šla po Gajinih stopinjah in ne kontra. Je res čist drugač ji jest dajat kot pa takrat ko noče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Jaz bi pa rada videla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:55:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK jst sem tegale gledala- KLIK, kjer bo Nejc v vrtcu.. je pa podbno. še to sem hotla vprašat : kdaj naj bi začeli sami jest z žlico ? Prvi poskusi pri 9m, jedel je sam ko je šel v vrtec. Juha je bila problem, to se spomnim Alja pa sploh ne ve kaj bi z žlico in hrano v šalci. Kar z rokam pika in nosi v usta Jaz pa Maji dam žlico in ve, da paše v usta, ker si jo sama daje noter. Nisem je pa še probala pustit same s krožnikom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 19:55:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 20:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem še mojemu pokazala slikce vseh teh čudovitih kuhinj, sem šla nato še najino slikat, pa se mi je režal, če res mislim to tuki kazat Tako, da mislim, da ne sodimo v isto katagorijo Ma dej edina, imaš prav lepo kuhinjo, barvno podobno od nine7, samo ni razgibana tako kot njena. Kar je pomembno je to, da imaš novo Ja pol je pa res lepa, če je rdeča. Dej jo no pokaž, jest čakaaaaaaaaaaaam Nisi mi odgovorila. A imaš pomivalca zraven korita? A jest? Sm zgleda spregledala. Ja je zravn korita
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?